Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37181 - 37200 Napsat příspěvek
kubqo: Zatim jsem videl jen pilot, budu to muset dohnat :)
629123
kubqo: Zatim jsem videl jen pilot, budu to muset dohnat *:)*
0 0
reagovat

vincent

hej, ale penis monster?!?! :D:D:D
629121
hej, ale penis monster?!?! *:D**:D**:D*
vincent
0 0
reagovat
Ono to bezi na FXX, tam se na az tak velkou sledovanost moc nehraje..
629112
Ono to bezi na FXX, tam se na az tak velkou sledovanost moc nehraje..
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

I keď sú tie vtipy ťažký "hit or miss", proste mi to robí neskutočnú radosť, že niekto pustil do televízie tak nehorázne originálny a buranský projekt
629111
I keď sú tie vtipy ťažký "hit or miss", proste mi to robí neskutočnú radosť, že niekto pustil do televízie tak nehorázne originálny a buranský projekt
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

KarelR

Určitě kouká. :)

Mimochodem...
629101
Určitě kouká. *:)* [link="http://www.tvzone.cz/clanek/28211-man-seeking-woman-pilot/diskuze/"]Mimochodem...[/link]
KarelR
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

...je to spíš zábavný, než vysloveně vtipný, ale ta ulítlost spolu s přiměřenou dýlkou epizod mě u toho drží.
629100
...je to spíš zábavný, než vysloveně vtipný, ale ta ulítlost spolu s přiměřenou dýlkou epizod mě u toho drží.
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

Man Seeking Woman 1x05

Kouká ještě někdo? Je to čím dál tím víc WTF, ale ta přepálená trefnost pořád výborně funguje. :D:+

Hlavně TedGeorge to doufám pozorně sleduje!
629098
Kouká ještě někdo? Je to čím dál tím víc WTF, ale ta přepálená trefnost pořád výborně funguje. *:D**:+* Hlavně TedGeorge to doufám pozorně sleduje!
Man Seeking Woman 1x05
0 0
reagovat

Shameless s05e05

:+ Já to miluju! Nejlepší dramedy ever! A ten konec... ;)
629090
*:+* Já to miluju! Nejlepší dramedy ever! A ten konec... *;)*
Shameless s05e05
0 0
reagovat

Rick and Morty

Ono člověk na ty gagy někdy i celkem čeká, ale to co přijde je prostě ultimátní záležitost.
Where are my testicles, Summer?
They're robots Morty! It's okay to shoot them! They're just robots!
Why don't you ask the smartest people in the universe, Jerry. Oh yeah, you can't, they blew up.
Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV.
PS: závěr dílu s nápojem lásky - nice one.
PPS: závěr alternativní tv - nice one.

#MZHYPEISREAL
629089
Ono člověk na ty gagy někdy i celkem čeká, ale to co přijde je prostě ultimátní záležitost. Where are my testicles, Summer? They're robots Morty! It's okay to shoot them! They're just robots! Why don't you ask the smartest people in the universe, Jerry. Oh yeah, you can't, they blew up. Nobody exists on purpose, nobody belongs anywhere, everybody's gonna die. Come watch TV. PS: závěr dílu s nápojem lásky - nice one. PPS: závěr alternativní tv - nice one. #MZHYPEISREAL
Rick and Morty
0 0
reagovat
A já doufal, že jim to leaklo komplet a už se to bude někde válet. :)
629086
A já doufal, že jim to leaklo komplet a už se to bude někde válet. *:)*
0 0
reagovat

House of Cards S3

Netflix to robí chytro akka leaknuté popisky 10 epizód z tretej sérky a úvodná scéna prvej série. Ja som odolal a šetrím si to na 27.2. Čo vy? :D link
629082
Netflix to robí chytro akka leaknuté popisky 10 epizód z tretej sérky a úvodná scéna prvej série. Ja som odolal a šetrím si to na 27.2. Čo vy? *:D* http://www.businessinsider.com/house-of-cards-season-3-early-netflix-release-2015-2?utm_content=buffercc3d1&utm_medium=social&utm_source=facebook.com&utm_campaign=buffer
House of Cards S3
0 0
reagovat

Memphis, Godlike

Jo Rick je strašná kurva a k tomu neskutečně zábavná :D
Jarry je hned po něm.
629078
Jo Rick je strašná kurva a k tomu neskutečně zábavná *:D* Jarry je hned po něm.
Memphis, Godlike
0 0
reagovat

Memphis

Přesně!

Why dont you ask the smartest people in the universe, Jerry. Oh yeah, you can't, they blew up.
Aaaah... Dwah nah daaah dada dada daaah, dwaah nah da da dah daaah!:+
629077
Přesně! Why dont you ask the smartest people in the universe, Jerry. Oh yeah, you can't, they blew up. Aaaah... Dwah nah daaah dada dada daaah, dwaah nah da da dah daaah!*:+*
Memphis
0 0
reagovat
Mě asi nejvíc sedla epizoda Close Rick-Counters of the Rick Kind, ale budu si to brzo muset celý zopakovat.

Každopádně si teď už druhej den v kuse pískám tohle.
629072
Mě asi nejvíc sedla epizoda Close Rick-Counters of the Rick Kind, ale budu si to brzo muset celý zopakovat. Každopádně si teď už druhej den v kuse pískám [link="http://youtu.be/Fo6aKnRnBxM"]tohle[/link].
0 0
reagovat

Rick and Morty

Sakra chlapíci to byl tip jak Brno, chlámu se u každý epizody, jasně první byla trochu slabší ovšem pak se to rozjede do neuvěřitelných výšin. Asi nejlepší Epizody byly v duchu Inception, Simulace v simulaci - 5% výkonu CPU pro toho jejich tátu ROFL, Zombíci a pan Meeseeks. Já byl vždycky na ujetosti, ale kde občas autoři berou svoje nápady to už je na velký drogy. Kam se na to hrabe ostatní právě běžící konkurence. 9/10
629068
Sakra chlapíci to byl tip jak Brno, chlámu se u každý epizody, jasně první byla trochu slabší ovšem pak se to rozjede do neuvěřitelných výšin. Asi nejlepší Epizody byly v duchu Inception, Simulace v simulaci - 5% výkonu CPU pro toho jejich tátu ROFL, Zombíci a pan Meeseeks. Já byl vždycky na ujetosti, ale kde občas autoři berou svoje nápady to už je na velký drogy. Kam se na to hrabe ostatní právě běžící konkurence. 9/10
Rick and Morty
0 0
reagovat
Po BB som to čakal, ale zatiaľ je to príjemné a troška wtf.
629016
Po BB som to čakal, ale zatiaľ je to príjemné a troška wtf.
0 0
reagovat

Better Call Saul

Tak to mě první díl teda moc nevzal, druhý byl o dost lepší, ale zatím to teda není ono.

Kdyby to nemělo za zády BB a člověk netušil, kam až se to může rozjet a co všechno nás nejspíš čeká, tak to tenhle pomalý start zabije.
629015
Tak to mě první díl teda moc nevzal, druhý byl o dost lepší, ale zatím to teda není ono. Kdyby to nemělo za zády BB a člověk netušil, kam až se to může rozjet a co všechno nás nejspíš čeká, tak to tenhle pomalý start zabije.
Better Call Saul
0 0
reagovat
better call saul s01e01 a e02
vubec me to nebavi. prvni dil byl jeste docela fajn, ale u toho druhyho sem malem usnul. zatim tak 60%.
629014
better call saul s01e01 a e02 vubec me to nebavi. prvni dil byl jeste docela fajn, ale u toho druhyho sem malem usnul. zatim tak 60%.
0 0
reagovat

verbst

Úplně to asi fungovat nebude. Ten seriál už počítá s tím, že znáš jeho charakter a hlavní události z BB a i nějaké postavy.
629013
Úplně to asi fungovat nebude. Ten seriál už počítá s tím, že znáš jeho charakter a hlavní události z BB a i nějaké postavy.
verbst
0 0
reagovat
Takovej dotaz. Chtěl bych to zkusit protože mě zajímá ta premisa, ale nikdy jsem neviděl ani minutu z Breaking Bad (měl jsem to v plánu, ale hype škodí. Tak si to šetřím.) Možná by mě tohle nakoplo, ale když je to prequel, tak by to mělo fungovat i samo, ne?
629012
Takovej dotaz. Chtěl bych to zkusit protože mě zajímá ta premisa, ale nikdy jsem neviděl ani minutu z Breaking Bad (měl jsem to v plánu, ale hype škodí. Tak si to šetřím.) Možná by mě tohle nakoplo, ale když je to prequel, tak by to mělo fungovat i samo, ne?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se