Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37141 - 37160 Napsat příspěvek
Volnou chvíli nemám, jsem v práci a už to nikdo nepište, cítím se pak blbě. :D
604247
Volnou chvíli nemám, jsem v práci a už to nikdo nepište, cítím se pak blbě. *:D*
0 0
reagovat
Omlouvam se za tapetu, ale neda mi to..
Tady je konkretni "postapo" Q&A post, kde se brani tem narcenim o nepravosti, pricemz je to soucast
tohodle blogu na Derrenovych strankach...
Nazor uz to nikomu asi nezmeni, ale stejne byste na to, panove skeptici, ve volne chvili mohli mrknout :-)
604245
Omlouvam se za tapetu, ale neda mi to.. [link="http://derrenbrown.co.uk/apocalypse-qa/"]Tady[/link] je konkretni "postapo" Q&A post, kde se brani tem narcenim o nepravosti, pricemz je to soucast [link="http://derrenbrown.co.uk/blog/derren-brown/#post-apocalypse"]tohodle[/link] blogu na Derrenovych strankach... Nazor uz to nikomu asi nezmeni, ale stejne byste na to, panove skeptici, ve volne chvili mohli mrknout :-)
0 0
reagovat
Kdyby to nebylo nahraný, tak by ho u soudu poslal dělat potulnýho kejklíře někam na předměstí Birminghamu, jak moc by z něj vytáh, to je ostatně problém většiny těhle nachytávacích programů. Pokud vím Scare-Tactisc to řešili tak, že do toho zatáhli i rodinu (do těch ošemetnějších věcí)
604242
Kdyby to nebylo nahraný, tak by ho u soudu poslal dělat potulnýho kejklíře někam na předměstí Birminghamu, jak moc by z něj vytáh, to je ostatně problém většiny těhle nachytávacích programů. Pokud vím Scare-Tactisc to řešili tak, že do toho zatáhli i rodinu (do těch ošemetnějších věcí)
0 0
reagovat
jo a jeste k tomu kraglovani nakazenych:
Pokud si zkusis predstavit, ze bys v tehle situaci OPRAVDU byl - opravdu veris tomu, ze bys byl takovy hrdina? Pousteli mu tam v televizi armadni raport o tom, ze jakykoliv kontakt s nima vysoce nakazlivy... Ve filmu by tahle "zbabelost" nefungovala, ale pochybuju, ze kdokoliv z nas (pokud tu nemame nejakeho psychopata) by popadl pacidlo a sel rozbijet lebky.

Navic to bylo vsechno porad kontrolovane a jakekoliv potencialni zbrane odstranili z jeho dosahu, stejne tak, jako zamerne nevyvolali zadnou situaci, ve ktere by fyzicka sebeobrana (nedejboze utok) pripadala v uvahu... (plus znovu: ta nakaza)
604241
jo a jeste k tomu kraglovani nakazenych: Pokud si zkusis predstavit, ze bys v tehle situaci OPRAVDU byl - opravdu veris tomu, ze bys byl takovy hrdina? Pousteli mu tam v televizi armadni raport o tom, ze jakykoliv kontakt s nima vysoce nakazlivy... Ve filmu by tahle "zbabelost" nefungovala, ale pochybuju, ze kdokoliv z nas (pokud tu nemame nejakeho psychopata) by popadl pacidlo a sel rozbijet lebky. Navic to bylo vsechno porad kontrolovane a jakekoliv potencialni zbrane odstranili z jeho dosahu, stejne tak, jako zamerne nevyvolali zadnou situaci, ve ktere by fyzicka sebeobrana (nedejboze utok) pripadala v uvahu... (plus znovu: ta nakaza)
0 0
reagovat

Gorecki

Hadam, ze dodatecne priznani Derrena o tom, ze takhle snadno samozrejme normalne hypnoza nefunguje a tenhle efekt byl podmineny danyma okolnostma, vysokou sugestibilitou toho typka (coz rikal i primo v poradu, ze tohle byl jeden z faktoru, proc si ho vybral) a hlavne tim, ze si ho k tomuhle tranzu v predesle hypnoze (ktera tam byla videt taky) pripravil, tvuj nazor uz nijak neovlivni a maximalne tu ze sebe delam naivku, co to nekriticky sezrala i s navijakem, coz?

U me je to ale hlavne o tom, ze jsem si fakt spoustu okolnosti nacetl predtim, nez jsem se na to podival. Vlastne jsem do toho sel s tim, ze se tak nejak zabavim (hrozne jsem se ten den nudil) a pokusim se tam identifikovat vsechny ty udajne dukazy o tom, jak moc fake to je (zaroven jsem taky cetl Derrenovy reakce na tyhle obvineni a dalsi ruzne dotazy), ale docilil jsem naopak toho, ze vetsina tech dukazu v mych ocich naopak svedci o verohodnosti toho materialu.
604239
Hadam, ze dodatecne priznani Derrena o tom, ze takhle snadno samozrejme normalne hypnoza nefunguje a tenhle efekt byl podmineny danyma okolnostma, vysokou sugestibilitou toho typka (coz rikal i primo v poradu, ze tohle byl jeden z faktoru, proc si ho vybral) a hlavne tim, ze si ho k tomuhle tranzu v predesle hypnoze (ktera tam byla videt taky) pripravil, tvuj nazor uz nijak neovlivni a maximalne tu ze sebe delam naivku, co to nekriticky sezrala i s navijakem, coz? U me je to ale hlavne o tom, ze jsem si fakt spoustu okolnosti nacetl predtim, nez jsem se na to podival. Vlastne jsem do toho sel s tim, ze se tak nejak zabavim (hrozne jsem se ten den nudil) a pokusim se tam identifikovat vsechny ty udajne dukazy o tom, jak moc fake to je (zaroven jsem taky cetl Derrenovy reakce na tyhle obvineni a dalsi ruzne dotazy), ale docilil jsem naopak toho, ze vetsina tech dukazu v mych ocich naopak svedci o verohodnosti toho materialu.
Gorecki
0 0
reagovat

Spazz

Zo zaciatku to vyzeralo nadejne, ale v momente ako ho v tom buse "zhypnotizoval" som zhnusenim takmer hodil ovladac do obrazovky. Od toho momentu som to uz proste nemohol brat dalej vazne. Netvrdim, ze vsetci vedeli ze ide o fake, skor tipujem, ze jediny, kto o tom vedel bol Derren a hlavny predstavitel. Vsetci ostatni si mysleli, ze tomu naozaj veri.
A pochybujem, ze by riskovali, ze niekoho z tych "nakazenych" rovno neodkragluje. Reakcie cloveka neodhadnes, to funguje akurat tak vo filme typu The Game, alebo.. v telke:)
Btw, bol som schopny to dopozerat iba do uniku v sanitke, dalej to nemalo zmysel, ked to beries ako podvod. Pardon, iluziu. Derren Brown je iluzionista. Nie samaritan, ktory "naprava ludi", on ma zabavit miliopny divakov. Tym, ze ich oblbne tak, ze ludia chcu byt oblbnuti.
604237
Zo zaciatku to vyzeralo nadejne, ale v momente ako ho v tom buse "zhypnotizoval" som zhnusenim takmer hodil ovladac do obrazovky. Od toho momentu som to uz proste nemohol brat dalej vazne. Netvrdim, ze vsetci vedeli ze ide o fake, skor tipujem, ze jediny, kto o tom vedel bol Derren a hlavny predstavitel. Vsetci ostatni si mysleli, ze tomu naozaj veri. A pochybujem, ze by riskovali, ze niekoho z tych "nakazenych" rovno neodkragluje. Reakcie cloveka neodhadnes, to funguje akurat tak vo filme typu The Game, alebo.. v telke:) Btw, bol som schopny to dopozerat iba do uniku v sanitke, dalej to nemalo zmysel, ked to beries ako podvod. Pardon, iluziu. Derren Brown je iluzionista. Nie samaritan, ktory "naprava ludi", on ma zabavit miliopny divakov. Tym, ze ich oblbne tak, ze ludia chcu byt oblbnuti.
Spazz
0 0
reagovat

Tony

Nevim, no... hadat se o tom nema cenu, protoze si navzajem nic faktickeho dokazat nemuzem. Ze se legitimnosti neveri lehce chapu, ale ja to zkratka beru jako realny, funkcni, a sakra zajimavy experiment.

Jen jsem to chtel hodit do plena, treba ta premisa nekoho zaujme a bude z toho stejne nadseny jako ja. :-)
604234
Nevim, no... hadat se o tom nema cenu, protoze si navzajem nic faktickeho dokazat nemuzem. Ze se legitimnosti neveri lehce chapu, ale ja to zkratka beru jako realny, funkcni, a sakra zajimavy experiment. Jen jsem to chtel hodit do plena, treba ta premisa nekoho zaujme a bude z toho stejne nadseny jako ja. :-)
Tony
0 0
reagovat
Proč ne? Koukni na zisk co Brown generuje. btw tohle prohlášení je samozřejmostí pro stovky lidí prakticky u každého většího natáčení.
604232
Proč ne? Koukni na zisk co Brown generuje. btw tohle prohlášení je samozřejmostí pro stovky lidí prakticky u každého většího natáčení.
0 0
reagovat
Takze (potencialni) stovky lidi, co s natacenim nemeli vubec nic spolecneho byli odchyceni a donuceni podepsat NDA?
604231
Takze (potencialni) stovky lidi, co s natacenim nemeli vubec nic spolecneho byli odchyceni a donuceni podepsat NDA?
0 0
reagovat

Spazz

Tomu odstranění se říká prohlášení o mlčenlivost. :)
604230
Tomu odstranění se říká prohlášení o mlčenlivost. *:)*
Spazz
0 0
reagovat

Derren Brown

Vsem, co nevideli, doporucuju dvoudilny special od Derrena Browna - Apocalypse. Spousta lidi rve "Fake!" na vsechny strany, imo tahle konspiracni teorie moc nedava smysl, pokud clovek nepredpoklada, ze Brown nasledne nechal v tichosti odstranit stovky lidi, aby se nekdo neprokecl.

O co se jedna? Derren postupne jednomu nic netusicimu budizknicemu skrze media (hacknuty telefon, podplaceni moderatori v radiu atd...) postupne podsouva myslenku, ze s blizicima se Perseidama prichazi mnohem vetsi snuska meteoru, u kterych realne hrozi kolize se Zemi a taky to, ze s sebou nesou bakterie, ktere lidsky organismus nedokaze rozchodit... Po par tydnech pro nej prichysta prekvapeni, pri kterem ho zhypnotizuje a dal uz nasleduje typkuv souboj o preziti v postapokalyptickem svete tak, jak ho zname z filmu... Cilem je, aby si chudak uvedomil, co je v zivote dulezite a trochu se pochlapil..... Tohle nejsou zadne spoilery, ale zakladni premisa, kterou se dozvite hned na zacatku, takze klid, nic jsem nezkazil :-)

Dal jsem si to dvakrat - poprve sam, podruhe s manzelkou - a v obou pripadech to (z nas obou) emoce zdimalo mnohem vic, nez jakykoliv film, co jsem za posledni dobou videl.

Doporucuju vsemi deseti, ale pokud k tomu od zacatku budete pristupovat s tim, ze je to naprosty nesmysl a MUSI to byt jedine fake, tak se tomu samozrejme vysmejete
604226
Vsem, co nevideli, doporucuju dvoudilny special od Derrena Browna - Apocalypse. Spousta lidi rve "Fake!" na vsechny strany, imo tahle konspiracni teorie moc nedava smysl, pokud clovek nepredpoklada, ze Brown nasledne nechal v tichosti odstranit stovky lidi, aby se nekdo neprokecl. O co se jedna? Derren postupne jednomu nic netusicimu budizknicemu skrze media (hacknuty telefon, podplaceni moderatori v radiu atd...) postupne podsouva myslenku, ze s blizicima se Perseidama prichazi mnohem vetsi snuska meteoru, u kterych realne hrozi kolize se Zemi a taky to, ze s sebou nesou bakterie, ktere lidsky organismus nedokaze rozchodit... Po par tydnech pro nej prichysta prekvapeni, pri kterem ho zhypnotizuje a dal uz nasleduje typkuv souboj o preziti v postapokalyptickem svete tak, jak ho zname z filmu... Cilem je, aby si chudak uvedomil, co je v zivote dulezite a trochu se pochlapil..... Tohle nejsou zadne spoilery, ale zakladni premisa, kterou se dozvite hned na zacatku, takze klid, nic jsem nezkazil :-) Dal jsem si to dvakrat - poprve sam, podruhe s manzelkou - a v obou pripadech to (z nas obou) emoce zdimalo mnohem vic, nez jakykoliv film, co jsem za posledni dobou videl. Doporucuju vsemi deseti, ale pokud k tomu od zacatku budete pristupovat s tim, ze je to naprosty nesmysl a MUSI to byt jedine fake, tak se tomu samozrejme vysmejete
Derren Brown
0 0
reagovat

AHS: Coven

604225
[link="https://www.youtube.com/watch?v=_McuqgLxtaI"]dalsi vypecenej teaser :)[/link]
AHS: Coven
0 0
reagovat
Steki: Umime anglicky :)
604212
Steki: Umime anglicky :)
0 0
reagovat

Gorecki

Čekám na konec pátý řady a pak se až budu koukat na celý Breaking Bad.
604211
Čekám na konec pátý řady a pak se až budu koukat na celý Breaking Bad.
Gorecki
0 0
reagovat
604209
[link="http://m.quickmeme.com/meme/3rm547/"]verbst 20:58:21[/link]
0 0
reagovat
Tak tak, super cvicenie, ale neni to uplne hardcore masaker. Sadnite si radsej k West Wingu, tam ani titulky nepomahaju obcas.:D Popripade este prva navsteva do Baltimoru(Go Ravens!) bola fakt zaujimava, som si pripadal ako pri sledovani nejakeho severskeho filmu:))
604207
Tak tak, super cvicenie, ale neni to uplne hardcore masaker. Sadnite si radsej k West Wingu, tam ani titulky nepomahaju obcas.*:D* Popripade este prva navsteva do Baltimoru(Go Ravens!) bola fakt zaujimava, som si pripadal ako pri sledovani nejakeho severskeho filmu*:))*
0 0
reagovat

SteKi

Jde to a je to skvělé cvičení.

Ale hlavně už ráno bývají k dispozici anglické titulky, které jsou jako podpora dostatečný už myslím pro každýho. Pokud neumíš googlit, tak web pošlu do vzkazníku, stačí napsat.

Já osobně to dávám tak cik cak. Jeden díl s anglickejma, jeden bez titulků. Český titulky u seriálů už nesleduju vůbec a ve tvém vlastním zájmu bych doporučoval to stejné :)
604201
Jde to a je to skvělé cvičení. Ale hlavně už ráno bývají k dispozici anglické titulky, které jsou jako podpora dostatečný už myslím pro každýho. Pokud neumíš googlit, tak web pošlu do vzkazníku, stačí napsat. Já osobně to dávám tak cik cak. Jeden díl s anglickejma, jeden bez titulků. Český titulky u seriálů už nesleduju vůbec a ve tvém vlastním zájmu bych doporučoval to stejné :)
SteKi
0 0
reagovat

SteKi

Jsem hodně dobrej, ale Ňůsrům jedině s anglickejma...


P.S.: Ten cover je naprosto boží (a ano, znám originál) Let My Love Open the Door
604199
Jsem hodně dobrej, ale Ňůsrům jedině s anglickejma... P.S.: Ten cover je naprosto boží (a ano, znám originál) [link="http://www.youtube.com/watch?v=TzP_VvhnUeo"]Let My Love Open the Door[/link]
SteKi
0 0
reagovat
Jak mozete dat newsroom bez tituliek?!? Tam je taka kadencia slov, ze mam problem to pochopit ked to citam a ne este aby som rozumel bez tituliek :D
604197
Jak mozete dat newsroom bez tituliek?!? Tam je taka kadencia slov, ze mam problem to pochopit ked to citam a ne este aby som rozumel bez tituliek *:D*
0 0
reagovat

Dexter S08E11

No, scenáristi to pekne dojebali. A pritom tá séria ešte tak v polovici vyzerala viac než nádejne.
604194
No, scenáristi to pekne dojebali. A pritom tá séria ešte tak v polovici vyzerala viac než nádejne.
Dexter S08E11
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se