Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37201 - 37220 Napsat příspěvek
Gorecki: Jojo napsals to za me :) Better Call Saul baby!
629010
Gorecki: Jojo napsals to za me :) Better Call Saul baby!
0 0
reagovat

Community

Nevím jestli to tady už zaznělo a mně to uniklo, ale už 17. března začíná 6. řada a to hned dvěma díly :+

#six-seasons-and-a-movie
629002
Nevím jestli to tady už zaznělo a mně to uniklo, ale už 17. března začíná 6. řada a to hned dvěma díly *:+* #six-seasons-and-a-movie
Community
0 0
reagovat

Gotham

link

Vidím dobře Camerona Monaghana aka Iana Gallaghera?:D
629000
[link="https://www.youtube.com/watch?v=GOz9ghDh7Us"]link[/link] Vidím dobře Camerona Monaghana aka Iana Gallaghera?*:D*
Gotham
0 0
reagovat

Better Call Saul

Vyborny zaciatok, citit z toho atmosku Breaking Bad na sto honov a Odenkirk si to neskutocne dava:+
628989
Vyborny zaciatok, citit z toho atmosku Breaking Bad na sto honov a Odenkirk si to neskutocne dava*:+*
Better Call Saul
0 0
reagovat
Hammondův delivery system ze sanitky do nemocnice u mě vyhrál :+:)
628988
Hammondův delivery system ze sanitky do nemocnice u mě vyhrál *:+**:)*
0 0
reagovat
S tema sanitkama jsem ucuraval smichy, nemohl jsem se udrzet :D:D:D:+
628987
S tema sanitkama jsem ucuraval smichy, nemohl jsem se udrzet *:D**:D**:D**:+*
0 0
reagovat

TopGear s22e03

Neuveritelne, ze aj po tolkych rokoch sa dokazu vytasit s takouto epizodou!:o:o:+:+
628984
Neuveritelne, ze aj po tolkych rokoch sa dokazu vytasit s takouto epizodou!*:o**:o**:+**:+*
TopGear s22e03
0 0
reagovat

Loki

Je to výborně napsaný, ale žádná z těch postav mi nepřijde moc zajímavá (kromě Alexe). Ve finále je to pro mě taková hodně zábavná půlhodinka (díl na premiéře byl fantastickej), ale fakt necejtim, že bych si někdy v budoucnu ještě mohl oblíbit ty postavy.
628980
Je to výborně napsaný, ale žádná z těch postav mi nepřijde moc zajímavá (kromě Alexe). Ve finále je to pro mě taková hodně zábavná půlhodinka (díl na premiéře byl fantastickej), ale fakt necejtim, že bych si někdy v budoucnu ještě mohl oblíbit ty postavy.
Loki
0 0
reagovat

loki

pozerám ale stále nie som hooked :D
628979
pozerám ale stále nie som hooked *:D*
loki
0 0
reagovat

Togetherness

Kto tu este naskocil na Togetherness? Ja som totalne hooked.:+:+ A ani neviem vlastne preco.:)
628978
Kto tu este naskocil na Togetherness? Ja som totalne hooked.*:+**:+* A ani neviem vlastne preco.*:)*
Togetherness
0 0
reagovat

gorecki

prvni dil je tragickej, pak je to o bambilion procent lepsi
628971
prvni dil je tragickej, pak je to o bambilion procent lepsi
gorecki
0 0
reagovat

TWD

Nič nové, stále tá istá nuda. :-
628970
Nič nové, stále tá istá nuda. *:-*
TWD
0 0
reagovat
gorecki me predbeh :D:D:D. definoval muj problem.
628969
gorecki me predbeh *:D**:D**:D*. definoval muj problem.
0 0
reagovat
to mi taky doslo, ale to sem prave nechtel. aby ovecky prebehli od community k svatymu gralu.
628968
to mi taky doslo, ale to sem prave nechtel. aby ovecky prebehli od community k svatymu gralu.
0 0
reagovat

Rick and Morty

Akoze po prvom dieli nic moc, neviem preco, chapem v tom ten potencial aj uletenost, ale nebavilo ma to. A to pritom Harmon je pre mna boh. :(
628967
Akoze po prvom dieli nic moc, neviem preco, chapem v tom ten potencial aj uletenost, ale nebavilo ma to. A to pritom Harmon je pre mna boh. :(
Rick and Morty
0 0
reagovat
Jsem na tom stejně, a přitom by bohatě stačilo, kdyby Guido během těch svých nesčetných výkřiků do tmy aspoň jednou zmínil, že je to od Harmona. :D
628965
Jsem na tom stejně, a přitom by bohatě stačilo, kdyby Guido během těch svých nesčetných výkřiků do tmy aspoň jednou zmínil, že je to od Harmona. *:D*
0 0
reagovat

Rick and Morty

Taky mi to nedalo a koukl na první tři díly .. a je to fakt příjemně nekorektní a hlavně brutální a brutálně vtipné :D .. díky za doporučení, do téhle doby jsem neměl páru, že něco takového běží ..
628964
Taky mi to nedalo a koukl na první tři díly .. a je to fakt příjemně nekorektní a hlavně brutální a brutálně vtipné *:D* .. díky za doporučení, do téhle doby jsem neměl páru, že něco takového běží ..
Rick and Morty
0 0
reagovat

Rick and Morty

Jsem u pátého dílu a ty vole:D:D:+
628963
Jsem u pátého dílu a ty vole*:D**:D**:+*
Rick and Morty
0 0
reagovat

Shameless US s05e05

I am not pedphile, i just want a hand job :D Ianovi už řádně hrabe. :o:- Konec se dal čekat už asi 2 sezony. :)
628962
[spoiler]I am not pedphile, i just want a hand job *:D* Ianovi už řádně hrabe. *:o**:-* Konec se dal čekat už asi 2 sezony. *:)*[/spoiler]
Shameless US s05e05
0 0
reagovat

John Oliver

Pecka :+

To je pocit keď som pred videom užil lieky od jednej spomenutej spoločnosti. :D
628958
Pecka *:+* To je pocit keď som pred videom užil lieky od jednej spomenutej spoločnosti. *:D*
John Oliver
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se