Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 37221 - 37240 Napsat příspěvek
archer s06e05
cekal sem kurna vic (zaseknuti kurva ve vytahu), ale je to samozrejme super. ten konec to zabil.

broad city s01e07-e09
klasickej dil s bourkou v ny, kde se vsichni pri scvickach sejdou v jednom byte je absoulutne super. cesta na svatbu byla cekem fajn. hledani bytu me teda moc nebavilo, az na ten zacatek, kterej byl bozi, protoze. takze nejvic me bavili djove neboli e05, pak e07 a e02.
dneska dam posledni e10. je to hodne dobrej seros, kterej je hipsterskej az na pudu, radne zhulenej, ty prasteny holky neumuzou bejt vic sympaticky, ale celkove to vidim tak na 80%. doufam, ze druha rada bude jeste lepsi.

dneska taky dam harmontown, at to genialni hovado, co dela rick and morty a taky commu.., poznam.
628954
archer s06e05 cekal sem kurna vic (zaseknuti kurva ve vytahu), ale je to samozrejme super. ten konec to zabil. broad city s01e07-e09 klasickej dil s bourkou v ny, kde se vsichni pri scvickach sejdou v jednom byte je absoulutne super. cesta na svatbu byla cekem fajn. hledani bytu me teda moc nebavilo, az na ten zacatek, kterej byl bozi, [link="http://vimeo.com/59303531"]protoze[/link]. takze nejvic me bavili djove neboli e05, pak e07 a e02. dneska dam posledni e10. je to hodne dobrej seros, kterej je hipsterskej az na pudu, radne zhulenej, ty prasteny holky neumuzou bejt vic sympaticky, ale celkove to vidim tak na 80%. doufam, ze druha rada bude jeste lepsi. dneska taky dam harmontown, at to genialni hovado, co dela rick and morty a taky commu.., poznam.
0 0
reagovat

Rick a Morty

Meeseeksové - naprosto boží. Jestli tu chcete uklidit, mám tam ještě jednu krabičku...

Potion - možná ještě lepší než meeseekové. "kdybych to nezkazil, dopadli bysme takhle, tak buď rád, seber se a zakopej se na zahradě"

Gazorppazorp - Say dad! - Destloy. Dad? Destloy and dominate! pecka !!!

taková kadence vtipů a nápadů se nevidí. Futuramu a Southpark považuju za geniální, ale tomuhle se ani zdaleka neblížej. Jen doufám, že to dalšíma sériema nepoleví a raději bych, aby to usekli v nejlepším. Masterpiece.
628951
Meeseeksové - naprosto boží. Jestli tu chcete uklidit, mám tam ještě jednu krabičku... Potion - možná ještě lepší než meeseekové. "kdybych to nezkazil, dopadli bysme takhle, tak buď rád, seber se a zakopej se na zahradě" Gazorppazorp - Say dad! - Destloy. Dad? Destloy and dominate! pecka !!! taková kadence vtipů a nápadů se nevidí. Futuramu a Southpark považuju za geniální, ale tomuhle se ani zdaleka neblížej. Jen doufám, že to dalšíma sériema nepoleví a raději bych, aby to usekli v nejlepším. Masterpiece.
Rick a Morty
0 0
reagovat

Shameless

Dayum!

Jimmy!:o:+
628950
Dayum! [spoiler]Jimmy![/spoiler]*:o**:+*
Shameless
0 0
reagovat
community je proti tomu uplna sracka. vsechny dily sem videl uz trikrat. i ten prvni je bezchybnej. ten serial je jasna 10/10 zalezitost. nejlepsi dil je meeseeks and destroy - genialita na treti. pak rixty minutes a m. night shaym-aliens! taky vybornej je konec rick potion #9, kde sedne pisnicka jako prdel na hrnec.
628918
community je proti tomu uplna sracka. vsechny dily sem videl uz trikrat. i ten prvni je bezchybnej. ten serial je jasna 10/10 zalezitost. nejlepsi dil je meeseeks and destroy - genialita na treti. pak rixty minutes a m. night shaym-aliens! taky vybornej je konec rick potion #9, kde sedne pisnicka jako prdel na hrnec.
0 0
reagovat

Rick and Morty

Dal jsem si opacko prvniho dilu, kterej jsem nebyl (kdyz to vyslo) schopnej dokoukat. Jenze najednou to zacali vsichni zas hypovat, tak mi to nedalo.

Tentokrat jsem to dokoukat vydrzel, ale prvni dil je naprosta nudna nevtipna WTF sracka s asi 2 "heh" momentama.

Naprosto nechapu, jak to muze bejt stejnej serial jako to, co nasleduje, protoze dalsi 2 dily (zatim jsem videl jen 3) jsou naprosto BOZI. Inception a Innerspace variace dovedeny k dokonalosti. Uz u community mi obcas prislo, ze je Harmon magor, ale to co predvadi tady, to nikoho normalniho napadnout proste nemuze.

:+ jen tak dal.
628914
Dal jsem si opacko prvniho dilu, kterej jsem nebyl (kdyz to vyslo) schopnej dokoukat. Jenze najednou to zacali vsichni zas hypovat, tak mi to nedalo. Tentokrat jsem to dokoukat vydrzel, ale prvni dil je naprosta nudna nevtipna WTF sracka s asi 2 "heh" momentama. Naprosto nechapu, jak to muze bejt stejnej serial jako to, co nasleduje, protoze dalsi 2 dily (zatim jsem videl jen 3) jsou naprosto BOZI. Inception a Innerspace variace dovedeny k dokonalosti. Uz u community mi obcas prislo, ze je Harmon magor, ale to co predvadi tady, to nikoho normalniho napadnout proste nemuze. *:+* jen tak dal.
Rick and Morty
0 0
reagovat

Davies182

Souhlas, možná i proto mi vadilo její "scénaristicky pohodlné" odstranění.
a) proč Hood nestřelil (Chayton ji jen držel, neměl ani nůž apod)
b) proč to vůbec Chayton tak dramaticky dělal? (neměl důvod srát Hooda a než to udělal, tak nevěděl jak na ní Hoodovi záleží)

Ale jak říkají jiní, je to Banshee mno.
628911
[spoiler]Souhlas, možná i proto mi vadilo její "scénaristicky pohodlné" odstranění. a) proč Hood nestřelil (Chayton ji jen držel, neměl ani nůž apod) b) proč to vůbec Chayton tak dramaticky dělal? (neměl důvod srát Hooda a než to udělal, tak nevěděl jak na ní Hoodovi záleží)[/spoiler] Ale jak říkají jiní, je to Banshee mno.
Davies182
0 0
reagovat

Godlike

Přišel tam primárně za jinejma věcma, takhle ho jenom "zbytečně" nasral - doslova. Aby se mu pomstil za to, že na začátku nevydal Proctora a Ravena? Z nepřítele si tím IMO udělal běsnícího fanatika, kterej ho v S03E10 nakonec stejně skopne do drtičky v Kaiově masokombinátu: to je snad všem jasný :D :))
Ale jako jo, já to beru, tyhle béčkový zápletky moc neřešit a pořád v tomlhe ten seriál pobírám a miluju ;)
628905
[spoiler]Přišel tam primárně za jinejma věcma, takhle ho jenom "zbytečně" nasral - doslova. Aby se mu pomstil za to, že na začátku nevydal Proctora a Ravena? Z nepřítele si tím IMO udělal běsnícího fanatika, kterej ho v S03E10 nakonec stejně skopne do drtičky v Kaiově masokombinátu: to je snad všem jasný *:D* *:))*[/spoiler] Ale jako jo, já to beru, tyhle béčkový zápletky moc neřešit a pořád v tomlhe ten seriál pobírám a miluju *;)*
Godlike
0 0
reagovat

Davies182

"Im gonna make you suffer"? Když viditelně viděl, že Hoodovi na ní záleží?
628904
[spoiler]"Im gonna make you suffer"? Když viditelně viděl, že Hoodovi na ní záleží?[/spoiler]
Davies182
0 0
reagovat

Godlike

No, tak je rozdíl, kdy v tomhle případě dojde přepálenej scénář do stádia, že mi tvůrci umožní, si tý demenčnosti postav naplno všimnout, žejo :D. Předtim sem to nikdy neřešil a užíval si smrad pop-cornu, jenomže i když dneska v podstatě taky, tak mi ve finiši přišlo pár věcí prostě mimo :-
Třeba mě bilo do očí, jakej k "tomu" měl Chayton důvod to najednou tak zdramatizovat a udělat osobním, kromě toho, že nikdo jinej zrovinka nebyl po ruce (?) a slyšel (asi) sirény z dálky?
Ale jinak sem s tím dílem stále celkem spokojenej...
628902
No, tak je rozdíl, kdy v tomhle případě dojde přepálenej scénář do stádia, že mi tvůrci umožní, si tý demenčnosti postav naplno všimnout, žejo *:D*. Předtim sem to nikdy neřešil a užíval si smrad pop-cornu, jenomže i když dneska v podstatě taky, tak mi ve finiši přišlo pár věcí prostě mimo *:-* Třeba mě bilo do očí, jakej k "tomu" měl [spoiler]Chayton důvod to najednou tak zdramatizovat a udělat osobním, kromě toho, že nikdo jinej zrovinka nebyl po ruce (?) a slyšel (asi) sirény z dálky?[/spoiler] Ale jinak sem s tím dílem stále celkem spokojenej...
Godlike
0 0
reagovat
broad city s01e03-e06
jo tak tohle me bavi. sice druhy misto je trochu moc, ale kdyz sou uzasny rick a morty ctrnacty. hannibala sem uz sjel a je to z vetsiny masterpice. the americans nekdy urcite dam. pitomy fargo mam uz za sebou (takova ztrata casu). mad man - rest jako krva. transparent - nezajem. you’re the worst - libovka. john oliver je fajn, ale ze bych z nej strikal? louiemu se musim smat - metacritic 93 a ve vsech zebricich je tak 20tej. je to borec a ono staci ze ta jedna episoda z serie je masterpice. asi az budu mit naladu tak sfouknu toho knicka. moc na to zvedavej nejsem, ale je v tom sposta dobrejch lidi (hlavne ten cliff).
628901
broad city s01e03-e06 jo tak tohle me bavi. sice [link="http://www.avclub.com/article/best-tv-shows-2014-part-2-212571"]druhy[/link] misto je trochu moc, ale kdyz sou uzasny rick a morty [link="http://www.avclub.com/article/best-tv-shows-2014-part-1-212459"]ctrnacty[/link]. hannibala sem uz sjel a je to z vetsiny masterpice. the americans nekdy urcite dam. pitomy fargo mam uz za sebou (takova ztrata casu). mad man - rest jako krva. transparent - nezajem. you’re the worst - libovka. john oliver je fajn, ale ze bych z nej strikal? louiemu se musim smat - metacritic 93 a ve vsech zebricich je tak 20tej. je to borec a ono staci ze ta jedna episoda z serie je masterpice. asi az budu mit naladu tak sfouknu toho knicka. moc na to zvedavej nejsem, ale je v tom sposta dobrejch lidi (hlavne ten cliff).
0 0
reagovat

Banshee

Já jsem zničenej. Moc oblíbenějších postav jsem tam neměl... A Daviesovo: "jak záporáci, tak klaďasové často nebyli úplně "praktičtí" a dělali naprostý voloviny.":D To jako vážně? Jak jsi tedy mohl vydržet až do třetí řady?:D
628897
Já jsem zničenej. Moc oblíbenějších postav jsem tam neměl... A Daviesovo: "jak záporáci, tak klaďasové často nebyli úplně "praktičtí" a dělali naprostý voloviny."*:D* To jako vážně? Jak jsi tedy mohl vydržet až do třetí řady?*:D*
Banshee
0 0
reagovat

Banshee

Ešte nám ostal Bunker ;)
628895
Ešte nám ostal Bunker *;)*
Banshee
0 0
reagovat

banshee

holy shit...

ako píše kamy
radšej keby to schytá rebecca a carrie ako ked to schytala shiobhan a ta indianka. do prdele!
628893
holy shit... ako píše kamy [spoiler]radšej keby to schytá rebecca a carrie ako ked to schytala shiobhan a ta indianka. do prdele![/spoiler]
banshee
0 0
reagovat

zahron

Přečte :+
Will byl většinu času zamilovanej, proto podle mne spoustu těch věcí neviděl
628891
Přečte *:+* Will byl [spoiler]většinu času zamilovanej, proto podle mne spoustu těch věcí neviděl[/spoiler]
zahron
0 0
reagovat

Sarger

práve preto, že to bolo také očividné, som dúfal, že tam dajú nejaký zvrat alebo niečo
628890
práve preto, že to bolo také očividné, som dúfal, že tam dajú nejaký zvrat alebo niečo
Sarger
0 0
reagovat

Kamy, Gonzi

To bolo jasné od konca 4 dielu ako to dopadne. Moc šikovne sa s tým nepohrali.
628889
To bolo jasné od konca 4 dielu ako to dopadne. Moc šikovne sa s tým nepohrali.
Kamy, Gonzi
0 0
reagovat

Good Wife 1-6

Noooo... tak doufám že si to aspoň někdo přečte.

Začal bych asi teda tím že, ocenění spojené s hlavní rolí jsou teda dost oprávněné, niják jsem ani nevnímal rozdíly v herectví Julianny mezi první sérií a tou poslední.

Právnické spiklenectví mě docela sere, to byl jede z hlavních důvodu proč jsem se přestal dívat na Suits, pořád to samý dokola. Tady jsem to docela dokázal zkousnout, ale už mohli dávno změnit prostředí změna až v pátý sérii ?? to počítaj že ten seriál bude mít 20 sérií ?
Will byl hroznej debil už od samýho začátku takže JO, docela povedenej díl kdy umřel. Kulhindu a Keryho jsem taky nesnášel ale tak něják už mi nevadí, docela dobrej vývoj postav.

Docela žeru tu parodii (asi parodie na True Detective :D) co tam vždy běží v pozadí v televizi a některý ostatní odkazy jako Chumhum (Neil Gross :D).
628888
Noooo... tak doufám že si to aspoň někdo přečte. Začal bych asi teda tím že, ocenění spojené s hlavní rolí jsou teda dost oprávněné, niják jsem ani nevnímal rozdíly v herectví Julianny mezi první sérií a tou poslední. Právnické spiklenectví mě docela sere, to byl jede z hlavních důvodu proč jsem se přestal dívat na Suits, pořád to samý dokola. Tady jsem to docela dokázal zkousnout, ale už mohli dávno změnit prostředí [spoiler]změna až v pátý sérii ?? to počítaj že ten seriál bude mít 20 sérií ?[/spoiler] Will byl hroznej debil už od samýho začátku takže JO, docela povedenej díl kdy [spoiler]umřel[/spoiler]. Kulhindu a Keryho jsem taky nesnášel ale tak něják už mi nevadí, docela dobrej vývoj postav. Docela žeru tu parodii (asi parodie na True Detective *:D*) co tam vždy běží v pozadí v televizi a některý ostatní odkazy jako Chumhum (Neil Gross *:D*).
Good Wife 1-6
0 0
reagovat

Banshee

Za sebe tedy spíš palec dolů.
Útok na stanici byl super, ale jinak zabili zajímavou postavu, která o hoodovi věděla co věděla a šlo s tím nějak pracovat. Jejím zabitím jsem nedostal ani tak emociální dopad, jako spíš odebrání zajímavé linky.
628882
Za sebe tedy spíš palec dolů. [spoiler]Útok na stanici byl super, ale jinak zabili zajímavou postavu, která o hoodovi věděla co věděla a šlo s tím nějak pracovat. Jejím zabitím jsem nedostal ani tak emociální dopad, jako spíš odebrání zajímavé linky.[/spoiler]
Banshee
0 0
reagovat

Banshee 3x05

Nenávidím, když mám pravdu... ?)
628881
Nenávidím, když mám pravdu... *?)*
Banshee 3x05
0 0
reagovat

Banshee 3x05

Rozepsal sem se pod recapem na TVzone...
628879
Rozepsal sem se pod recapem na TVzone...
Banshee 3x05
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se