Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36841 - 36860 Napsat příspěvek

Gonzi

Však já nepíšu, že by to mělo stejnou úroveň. :D
630519
Však já nepíšu, že by to mělo stejnou úroveň. *:D*
Gonzi
0 0
reagovat
Pokud vím, tak ani May ani Hammond nemají ty své pořady u BBC, těm by neměl dělat odchod taky problém.
Bohužel tohle bude spíš právní problém, než v tom, co by bylo nej pro ně tři nebo v až v poslední řadě pro diváky. Čert vím, jak budou mít jednotlivě nastavené smlouvy s klauzulemi a v klidu s konkurenční doložkou. Tj. třeba že jinde nesmí dohromady dělat pořad o autech.
Asi takhle, s touhle trojkou uvidím rád cokoliv, s Clarksonem taky. S Hammondem a Mayem bez Clarksona jenom když to bude moc moc povedený. Dřív jsem docela koukal na Brainiaca a fakt si nemyslím, že by tomu Hammond dával nějakou extra přidanou hodnotu.
Osobně by se mi to líbilo udělat naopak tj. cestopisný seriál se speciály o autech. :D
630518
Pokud vím, tak ani May ani Hammond nemají ty své pořady u BBC, těm by neměl dělat odchod taky problém. Bohužel tohle bude spíš právní problém, než v tom, co by bylo nej pro ně tři nebo v až v poslední řadě pro diváky. Čert vím, jak budou mít jednotlivě nastavené smlouvy s klauzulemi a v klidu s konkurenční doložkou. Tj. třeba že jinde nesmí dohromady dělat pořad o autech. Asi takhle, s touhle trojkou uvidím rád cokoliv, s Clarksonem taky. S Hammondem a Mayem bez Clarksona jenom když to bude moc moc povedený. Dřív jsem docela koukal na Brainiaca a fakt si nemyslím, že by tomu Hammond dával nějakou extra přidanou hodnotu. Osobně by se mi to líbilo udělat naopak tj. cestopisný seriál se speciály o autech. *:D*
0 0
reagovat

Memphis

"Hammond s Mayem mají i nějaký vlastní pořady a Top Gear by sami nejspíš utáhli" - právě že neutáhli - na různých topgear speciálech (a jiných věcech) je silně vidět, že bez něj jim to moc nejde. On sám má speciály, které jsou luxusní, zatímco oni dva, ať už zvlášť, nebo dohromady, se "jen tak plácají" v úplně jiné lize. Ostatně asi proto nikdo neštěkne po TopGear odnožích.
630514
"Hammond s Mayem mají i nějaký vlastní pořady a Top Gear by sami nejspíš utáhli" - právě že neutáhli - na různých topgear speciálech (a jiných věcech) je silně vidět, že bez něj jim to moc nejde. On sám má speciály, které jsou luxusní, zatímco oni dva, ať už zvlášť, nebo dohromady, se "jen tak plácají" v úplně jiné lize. Ostatně asi proto nikdo neštěkne po TopGear odnožích.
Memphis
0 0
reagovat

Axis

Shit:( Takze to vyzera, ze vsetko hra do karat:( a Nicholas Hoult bol poslednou SIARPC ever. Naozaj smutny koniec pre taku legendu, toto si fanusikovia nezasluzili.
630511
Shit:( Takze to vyzera, ze vsetko hra do karat:( a Nicholas Hoult bol poslednou SIARPC ever. Naozaj smutny koniec pre taku legendu, toto si fanusikovia nezasluzili.
Axis
0 0
reagovat

Vardant

Porovnávám Marvel a Marvel.
Takže pomeranče a pomeranče.
630503
Porovnávám Marvel a Marvel. Takže pomeranče a pomeranče.
Vardant
0 0
reagovat

Gorecki

Odpověď máš zde.
630501
Odpověď máš [link="http://www.topgearbox.com/2014/news/the-future-of-dunsfold-park-the-top-gear-test-track-2/"]zde[/link].
Gorecki
0 0
reagovat
Viem, ze ju niekto vlastni, resp. nie je mozne si ju len tak prenajat na to, aby si tam spravil svoj "lap":)
630500
Viem, ze ju niekto vlastni, resp. nie je mozne si ju len tak prenajat na to, aby si tam spravil svoj "lap":)
0 0
reagovat

Axis

S tymi lokalnymi stars mas recht, to som vacsinou pretacal, istemu opakovaniu sa tazko da vyhnut, ale stale boli schopni vymysliet nieco uplne nove (australia zahananie krav, sanitky), je to proste format, to sa nemozes zavdacit kazdemu, niekto chce viac blbnutie, ini viac recenzii aut, niekto stare dobre challengy, iny nieco nove. Vid. Cool wall a jej dlhorocna absencia.
Na druhej strane, bojim sa viacerych dielov, ta kvalita v tom je aj vdaka tomu, ze sa mozu sustredit na par dielov za rok, creme de la creme. Navyse, v tejto, uz asi mrtvej podobe bol pre nich problem byt pokope tolko tyzdnov v kuse na pravidelne nakrucanie.
Nevies ako to je s pravami na vyuzivanie samotnej trate v Dunsfolde? Bez nej by dalsie porovnavacky aut, resp. pilotov F1 uz tiez nemali zmysel.
630499
S tymi lokalnymi stars mas recht, to som vacsinou pretacal, istemu opakovaniu sa tazko da vyhnut, ale stale boli schopni vymysliet nieco uplne nove (australia zahananie krav, sanitky), je to proste format, to sa nemozes zavdacit kazdemu, niekto chce viac blbnutie, ini viac recenzii aut, niekto stare dobre challengy, iny nieco nove. Vid. Cool wall a jej dlhorocna absencia. Na druhej strane, bojim sa viacerych dielov, ta kvalita v tom je aj vdaka tomu, ze sa mozu sustredit na par dielov za rok, creme de la creme. Navyse, v tejto, uz asi mrtvej podobe bol pre nich problem byt pokope tolko tyzdnov v kuse na pravidelne nakrucanie. Nevies ako to je s pravami na vyuzivanie samotnej trate v Dunsfolde? Bez nej by dalsie porovnavacky aut, resp. pilotov F1 uz tiez nemali zmysel.
Axis
0 0
reagovat

Gorecki

To máš pravdu, ale některý věci mě fakt už nebaví....velká kanibalizace žánrově podobných dílů, hvězda (kterou jsem v 90% neznal - local british star) v cenově dostupném autě, vykecávky o ničem, ti nejlepší s kterými mělo smysl se bavit byli automobiloví závodníci nebo opravdové hvězdy (Jackman a spol.), občas utnutí v tom správném momentu (ovšem to je záludnost BBC, i tak dostávali víc prostoru než by jinde na veřejnoprávním kanále dostali).
Chtělo by to nový podnět a tím možná přesun jinam bude. Nebo se právě dostaví efekt dvojek...víc, všeho víc.
630498
To máš pravdu, ale některý věci mě fakt už nebaví....velká kanibalizace žánrově podobných dílů, hvězda (kterou jsem v 90% neznal - local british star) v cenově dostupném autě, vykecávky o ničem, ti nejlepší s kterými mělo smysl se bavit byli automobiloví závodníci nebo opravdové hvězdy (Jackman a spol.), občas utnutí v tom správném momentu (ovšem to je záludnost BBC, i tak dostávali víc prostoru než by jinde na veřejnoprávním kanále dostali). Chtělo by to nový podnět a tím možná přesun jinam bude. Nebo se právě dostaví efekt dvojek...víc, všeho víc.
Gorecki
0 0
reagovat

verbst

Porovnáváš seriál s mini-sérií, takže jabka a hrušky.
630497
Porovnáváš seriál s mini-sérií, takže jabka a hrušky.
verbst
0 0
reagovat
"změny v show - která byla poslední dobou dost zkostnatělá" no neviem, aktualna sezona mala nabeh na tu najlepsiu za dlhu dobu. Co ma osobne dost sokovalo a tesilo, ze este dlhe roky im muza nevyschne.
Skoda, ze nemal pri sebe Snickers, toto je neskutocne stupidny dovod na koniec TG, ale zase, Clarkson si to podla vsetkeho zasluzil, bez debaty, to ze bol ozraty ho neospravedlnuje. A lutujem toho producenta, ma teraz spolu s celou svojou rodinou zo zivota peklo.:-
630496
"změny v show - která byla poslední dobou dost zkostnatělá" no neviem, aktualna sezona mala nabeh na tu najlepsiu za dlhu dobu. Co ma osobne dost sokovalo a tesilo, ze este dlhe roky im muza nevyschne. Skoda, ze nemal pri sebe Snickers, toto je neskutocne stupidny dovod na koniec TG, ale zase, Clarkson si to podla vsetkeho zasluzil, bez debaty, to ze bol ozraty ho neospravedlnuje. A lutujem toho producenta, ma teraz spolu s celou svojou rodinou zo zivota peklo.*:-*
0 0
reagovat

Memphis

Ano BBC se s ním měla dohodnout, nebo to ještě zkusit...ale to je asi nepravděpodobné.
Pokud budou na SKY je to jen dobře pro nás, tak jak jsem již psal (víc dílů, větší rozpočet, menší buzerace od BBC nad kterou dozoruje rada stejně jako u nás ČT, změny v show - která byla poslední dobou dost zkostnatělá, prostě takový náběh na Bad Boys 2 :D )
630494
Ano BBC se s ním měla dohodnout, nebo to ještě zkusit...ale to je asi nepravděpodobné. Pokud budou na SKY je to jen dobře pro nás, tak jak jsem již psal (víc dílů, větší rozpočet, menší buzerace od BBC nad kterou dozoruje rada stejně jako u nás ČT, změny v show - která byla poslední dobou dost zkostnatělá, prostě takový náběh na Bad Boys 2 *:D* )
Memphis
0 0
reagovat
Clarkson je idiot...

BBC je banda idiotů...

...a vůbec. Vim, že Hammond s Mayem mají i nějaký vlastní pořady a Top Gear by sami nejspíš utáhli, ale je otázka, zajímalo by to vůbec někoho? Clarkson snad do důchodu nepůjde, dyť je skoro mladší než duro. Pokud ale fakt skončí, tak se snad všichni tři sejdou na Sky. Pro mě platí, že Clarkson + May + Hammond = Top Gear.
630492
Clarkson je idiot... BBC je banda idiotů... ...a vůbec. Vim, že Hammond s Mayem mají i nějaký vlastní pořady a Top Gear by sami nejspíš utáhli, ale je otázka, zajímalo by to vůbec někoho? Clarkson snad do důchodu nepůjde, dyť je skoro mladší než duro. Pokud ale fakt skončí, tak se snad všichni tři sejdou na Sky. Pro mě platí, že Clarkson + May + Hammond = Top Gear.
0 0
reagovat
Přesně jak píše Gorecki od roku 1998 - 2000 byl Clarkson jako hostující hvězda (stále se ještě TG podobal něčemu podobnému na Primě), ale i tak se do pořadu pokusil propašovat svůj pohled na věc, v roce 2002 se po dvouletém oddechu vrátil a udělali společně s Andy Wilman naprosto nový pořad pod zavedeným názvem. Který nám rozdával rodost, až do osudného dne kdy neměl nikdo po ruce Snickers.
BTW Clarkson se docela brzo objeví jako host v pořadu Full Trottle na Chanel 4. Ovšem byl prý pozván mnohem dříve než propukla aférka a tak se z toho nedá nic vyvozovat.
630491
Přesně jak píše Gorecki od roku 1998 - 2000 byl Clarkson jako hostující hvězda (stále se ještě TG podobal něčemu podobnému na Primě), ale i tak se do pořadu pokusil propašovat svůj pohled na věc, v roce 2002 se po dvouletém oddechu vrátil a udělali společně s Andy Wilman naprosto nový pořad pod zavedeným názvem. Který nám rozdával rodost, až do osudného dne kdy neměl nikdo po ruce Snickers. BTW Clarkson se docela brzo objeví jako host v pořadu [link="http://www.autoevolution.com/news/jeremy-clarkson-reportedly-filming-for-bbc-rival-channel-4-new-full-throttle-show-coming-93296.html"]Full Trottle[/link] na Chanel 4. Ovšem byl prý pozván mnohem dříve než propukla aférka a tak se z toho nedá nic vyvozovat.
0 0
reagovat
toto bol novy format len s rovnakym nazvom a rovnakou znelkou
630490
toto bol novy format len s rovnakym nazvom a rovnakou znelkou
0 0
reagovat
Aj tak som si myslel, že práva moderátori nevlastnia. Nebol TopGear vysielaný aj pred tým, ako prišli súčasní moderátori?
630488
Aj tak som si myslel, že práva moderátori nevlastnia. Nebol TopGear vysielaný aj pred tým, ako prišli súčasní moderátori?
0 0
reagovat

Axis

:o:o:o:o:o tak toto mi zlomilo srdiecko :(
630487
*:o**:o**:o**:o**:o* tak toto mi zlomilo srdiecko :(
Axis
0 0
reagovat
:o
630484
*:o*
0 0
reagovat

Vardant

V podstatě jsem viděl o dva díly víc Agentů, než má Carter, takže komentuju, protože vím.
630483
V podstatě jsem viděl o dva díly víc Agentů, než má Carter, takže komentuju, protože vím.
Vardant
0 0
reagovat

Top Gear

Jan Červenka na FB a Clarkson na Twitteru:
Takže KONEC...
Jeremy ve svém sloupku sice jen metaforicky, ale celkem jasně, napsal, že v TopGearu končí. Psal tedy o dinosaurech, a o tom že prostě museli vyhynout, ale není pochyb...
Tady jsou nějaká fakta:
- Hammond a May zatím mlčí. K věci se nevyjádřil ani producent Andy Wilman
- Práva na TopGear vlastní BBC (Jeremy je prodal za 8 milionů liber v roce 2012)
- TG je s 350 miliony diváků jeden z nejúspěšnějších TV pořadů vůbec
- 50 milionů liber jsou jen příjmy z prodeje licenčních práv

A tady pár možných dalších scénářů, které se mohou prolínat vzájemně do sebe:
- TopGear poběží dál jen s Hammondem a Mayem, časem se přidá někdo třetí, třeba nějaká holka
- Clarkson bude mít vlastní (a placený) kanál na Youtube
- Celý tým přejde někam jinam (na stole je údajně nabídka od SKY)
- Všichni se usmíří
- Clarkson to zabalí a půjde do důchodu, May s Hammondem se udělají každý zvlášť pro sebe

Za mě osobně by bylo nejlepší přejít ke SKY a udělat nový formát celé show. Nevím jak je to s právy na Top Gear, bylo uváděno že BBC vlastní jen značku, uvodní znělku a tím to hasne. Teď to vypadá že opravdu vlastní celou show, tudíž i Stiga, a pokud by se trio chtělo přesunout muselo by vytvořit komplet novou značku. Což by mi vůbec nevadilo.
630482
Jan Červenka na FB a Clarkson na Twitteru: Takže KONEC... Jeremy ve svém sloupku sice jen metaforicky, ale celkem jasně, napsal, že v TopGearu končí. Psal tedy o dinosaurech, a o tom že prostě museli vyhynout, ale není pochyb... Tady jsou nějaká fakta: - Hammond a May zatím mlčí. K věci se nevyjádřil ani producent Andy Wilman - Práva na TopGear vlastní BBC (Jeremy je prodal za 8 milionů liber v roce 2012) - TG je s 350 miliony diváků jeden z nejúspěšnějších TV pořadů vůbec - 50 milionů liber jsou jen příjmy z prodeje licenčních práv A tady pár možných dalších scénářů, které se mohou prolínat vzájemně do sebe: - TopGear poběží dál jen s Hammondem a Mayem, časem se přidá někdo třetí, třeba nějaká holka - Clarkson bude mít vlastní (a placený) kanál na Youtube - Celý tým přejde někam jinam (na stole je údajně nabídka od SKY) - Všichni se usmíří - Clarkson to zabalí a půjde do důchodu, May s Hammondem se udělají každý zvlášť pro sebe Za mě osobně by bylo nejlepší přejít ke SKY a udělat nový formát celé show. Nevím jak je to s právy na Top Gear, bylo uváděno že BBC vlastní jen značku, uvodní znělku a tím to hasne. Teď to vypadá že opravdu vlastní celou show, tudíž i Stiga, a pokud by se trio chtělo přesunout muselo by vytvořit komplet novou značku. Což by mi vůbec nevadilo.
Top Gear
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se