Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36861 - 36880 Napsat příspěvek
kdyby mi TVZone nenačítalo dobrú minútu tak by som tam možno aj občas skočil
630463
kdyby mi TVZone nenačítalo dobrú minútu tak by som tam možno aj občas skočil
0 0
reagovat

dreamy

cítím to stejně :/ a ta linka doma v Kattergardu to je fakt příšerný
630460
cítím to stejně :/ a ta linka doma v Kattergardu to je fakt příšerný
dreamy
0 0
reagovat
Na TVZone byla recenze min. na první díl a podle všeho je to fakt hrozný.
630458
Na TVZone byla recenze min. na první díl a podle všeho je to fakt hrozný.
0 0
reagovat
Vie niekto povrdiť či je CSI Cyber také zlé ako to znie?
630457
Vie niekto povrdiť či je CSI Cyber také zlé ako to znie?
0 0
reagovat
Homeland: To je nůůůda, psal sem to tu už tuším Godlikeovi. Čtvrtá řada je stand-alone, může si jí dát i člověk po pauze (neznalej), a je to asi nejadrealinovější thrillerovej nášleh, co se minulej rok mihl v bedně.

xxendxx: :-*
630456
[b]Homeland: [/b]To je nůůůda, psal sem to tu už tuším Godlikeovi. Čtvrtá řada je stand-alone, může si jí dát i člověk po pauze (neznalej), a je to asi nejadrealinovější thrillerovej nášleh, co se minulej rok mihl v bedně. [b]xxendxx:[/b] :-*
0 0
reagovat

vikings3x4

jde to do kytek,.. první dvě řady žeru ale tohle je zlo.. kecání, vztahy, politika, kecání, vztahy a zase kecání.. Athelston linka je na pěst nejvíc.. už jen vyplnit třetinu stopáže šukačkama a máme tu další GoT..
beru že se tam nemůžou pořád sekat a seriál se chce někam posunout a bla bla ale tohle mě neba.. S Ragnara je šašek, Rollo tam ješte hraje? a můj oblíbenec floki.. škoda mluvit
630454
jde to do kytek,.. první dvě řady žeru ale tohle je zlo.. kecání, vztahy, politika, kecání, vztahy a zase kecání.. Athelston linka je na pěst nejvíc.. už jen vyplnit třetinu stopáže šukačkama a máme tu další GoT.. beru že se tam nemůžou pořád sekat a seriál se chce někam posunout a bla bla ale tohle mě neba.. S Ragnara je šašek, Rollo tam ješte hraje? a můj oblíbenec floki.. škoda mluvit
vikings3x4
0 0
reagovat
Davies hype odpověď za 3....2....1.... 8)
630452
Davies hype odpověď za 3....2....1.... *8)*
0 0
reagovat
Ja som videl celú prvú ale nejak som sa neodvážil ísť ďalej po tých reakciách.
630451
Ja som videl celú prvú ale nejak som sa neodvážil ísť ďalej po tých reakciách.
0 0
reagovat
Helejďte, v jakým stavu je teď Homeland?
Já to zabalil po druhý sérii, jejíž druhou půlku jsem dával fakt na krev. Ten závěr to trochu vylepšil, ale ne dost na to, abych se pustil do trojky. Přemejšlím, že bych to dohnal, stojí to za to?
630447
Helejďte, v jakým stavu je teď Homeland? Já to zabalil po druhý sérii, jejíž druhou půlku jsem dával fakt na krev. Ten závěr to trochu vylepšil, ale ne dost na to, abych se pustil do trojky. Přemejšlím, že bych to dohnal, stojí to za to?
0 0
reagovat

verbst

Tak když něco nevím, tak to nekomentuju ;)
630442
Tak když něco nevím, tak to nekomentuju *;)*
verbst
0 0
reagovat

Vardant

Skončil jsem u desátýho dílu první řady. Pak jsem někdy před Vánocema zkoušel navázat, a po dvaceti minutách jsem to vypnul a smazal.
Never again.
630429
Skončil jsem u desátýho dílu první řady. Pak jsem někdy před Vánocema zkoušel navázat, a po dvaceti minutách jsem to vypnul a smazal. Never again.
Vardant
0 0
reagovat

banshee s03

jojo, celkovo seria v pohode a finále bolo také akurát s peknými cliffhangermi :+
630427
jojo, celkovo seria v pohode a finále bolo také akurát s peknými cliffhangermi *:+*
banshee s03
0 0
reagovat

Vardant

Pravda. Například z Fitze je regulerně dobrá, neplacatá postava. Ještě by konečně mohla začít být zajímavá i Skye.

rozbíjení oken a fňukání není úplně ta nejlepší superschopnost pro hlavní hrdinku
630426
Pravda. Například z Fitze je regulerně dobrá, neplacatá postava. Ještě by konečně mohla začít být zajímavá i Skye. [spoiler]rozbíjení oken a fňukání není úplně ta nejlepší superschopnost pro hlavní hrdinku[/spoiler]
Vardant
0 0
reagovat

Banshee

Z toho úplnýho závěru jsem trochu rozpačitej, ale jinak povedený finále...
630423
Z toho úplnýho závěru jsem trochu rozpačitej, ale jinak povedený finále...
Banshee
0 0
reagovat

Bína

Bylo to tam víckrát, že je mariňák a hrdina ze Zálivu. Ale nejvíc to asi bylo poznat, když si dával po hubě s Hoodem a překvapivě nedopadal zas až tak blbě jak by papírově měl. :)

Ad Bunker, já si říkám, že to bude opálení, ale přece jenom to vypdá dost zlověstně. Jenom teda nevím, jak to plánují s novou lokací a rozběhnutýma linkama v Banshee, jestli se náhodou nepřesune jenom natáčení z nějakýho důvodu. Fakt bych nechtěl jenom částečný přesun z důvodu posunu děje a dojíždění linek minulých jako v True Blood.
630422
Bylo to tam víckrát, že je mariňák a hrdina ze Zálivu. Ale nejvíc to asi bylo poznat, když si dával po hubě s Hoodem a překvapivě nedopadal zas až tak blbě jak by papírově měl. *:)* [spoiler]Ad Bunker, já si říkám, že to bude opálení, ale přece jenom to vypdá dost zlověstně. Jenom teda nevím, jak to plánují s novou lokací a rozběhnutýma linkama v Banshee, jestli se náhodou nepřesune jenom natáčení z nějakýho důvodu. Fakt bych nechtěl jenom částečný přesun z důvodu posunu děje a dojíždění linek minulých jako v True Blood. [/spoiler]
Bína
0 0
reagovat

Banshee

Bunker bude jen pořádně zjizvenej a náckové budou zřejmě jednou z náplní v další sérii.

Jinak finále hodnotím jednoduše :+
630420
[spoiler]Bunker bude jen pořádně zjizvenej a náckové budou zřejmě jednou z náplní v další sérii.[/spoiler] Jinak finále hodnotím jednoduše *:+*
Banshee
0 0
reagovat

Banshee s03e10

Ako celok výborné a finále nezaostalo sa očakávaniami.

Tiež som zvedavý ako vyznie ďalšia séria s tými zmenami. Môžu sa len zlepšovať. :+
630419
Ako celok výborné a finále nezaostalo sa očakávaniami. Tiež som zvedavý ako vyznie ďalšia séria s tými zmenami. Môžu sa len zlepšovať. *:+*
Banshee s03e10
0 0
reagovat

TonyCLifton

Myslím, že mu jen tetování "opálí" z těla.

Jinak jsem se chtěl zeptat, starosta Banshee má nějakou minulost v armádě? Nějak si k němu nic nevybavuju.
630418
[spoiler]Myslím, že mu jen tetování "opálí" z těla.[/spoiler] Jinak jsem se chtěl zeptat, starosta Banshee má nějakou minulost v armádě? Nějak si k němu nic nevybavuju.
TonyCLifton
0 0
reagovat

verbst

To teda nevím který Agenty sleduješ, protože ty na který koukám já jsou poslední dobou super.
630414
To teda nevím který Agenty sleduješ, protože ty na který koukám já jsou poslední dobou super.
verbst
0 0
reagovat

Banshee s03e10

Ale jo, já myslim, že super finále. Začátku jsem se trochu bál, ale nakonec to byl celke akční nářez. Nemůžu se zbavit ale lehké pachuti v ústech, že jsem po těch skvělých úvodních čekal víc. Hlavně s vojákama mi to nepřišlo uplně dotažený tak jak bych si představoval Ale tohle všechno jsou porodní bolesti, kterýma už trpěl True Blood, kde to častokrát slibovalo víc než dalo. Závěrečný díl dá se říct jako celá řada. Místama skvělý až geniální, ale....
Nicméně příští řada se spoustou změn a snad to celý nepošlou do kopru.

btw Bunkra snad neoddělali, že ne? :(
630413
Ale jo, já myslim, že super finále. Začátku jsem se trochu bál, ale nakonec to byl celke akční nářez. Nemůžu se zbavit ale lehké pachuti v ústech, že jsem po těch skvělých úvodních čekal víc. Hlavně s [spoiler]vojákama mi to nepřišlo uplně dotažený tak jak bych si představoval[/spoiler] Ale tohle všechno jsou porodní bolesti, kterýma už trpěl True Blood, kde to častokrát slibovalo víc než dalo. Závěrečný díl dá se říct jako celá řada. Místama skvělý až geniální, ale.... Nicméně příští řada se spoustou změn a snad to celý nepošlou do kopru. btw [spoiler]Bunkra snad neoddělali, že ne? *:(*[/spoiler]
Banshee s03e10
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se