Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 36881 - 36900 Napsat příspěvek

Marvel's Agent Carter

Tak jsem to konečně dorazil, a musím říct, že ty druhý Marvelácký Agenty to teda strká do kapsy snad úplně ve všech ohledech. Fakt dost dobrý a jsem rád, že jsem se něčeho takovýho mohl dočkat. Skvěle udělaný, atmoška pomalu lepší než v Mad Men a já nevím - prostě spokojenost. 8/10

suits to zakončili parádně a v posledních dílech jsem je snad ani nepoznával. Po pauze se to už jen a jen zlepšovalo a na konci jsem byl úplně dojatej... 7/10
Bring on Season 5!
630407
Tak jsem to konečně dorazil, a musím říct, že ty druhý Marvelácký Agenty to teda strká do kapsy snad úplně ve všech ohledech. Fakt dost dobrý a jsem rád, že jsem se něčeho takovýho mohl dočkat. Skvěle udělaný, atmoška pomalu lepší než v Mad Men a já nevím - prostě spokojenost. 8/10 [b]suits[/b] to zakončili parádně a v posledních dílech jsem je snad ani nepoznával. Po pauze se to už jen a jen zlepšovalo a na konci jsem byl úplně dojatej... 7/10 Bring on Season 5!
Marvel's Agent Carter
0 0
reagovat

Vikings S03e04

Výbornej díl :+

Princezna ho načala a zakončila ve velkém stylu :D
630395
Výbornej díl *:+* Princezna ho načala a zakončila ve velkém stylu *:D*
Vikings S03e04
0 0
reagovat

tony

Mne prišli super divné a od nikam do nikam
630383
Mne prišli super divné a od nikam do nikam
tony
0 0
reagovat

kubqo

No to je velká hovadina co navrhuješ, když ty první díly včetně "návštěvy" jsou ty nejpovedenější z celé série. :D
630386
No to je velká hovadina co navrhuješ, když ty první díly včetně "návštěvy" jsou ty nejpovedenější z celé série. *:D*
kubqo
0 0
reagovat

House of Cards s03

Hodne veľké sklamanie teda. Táto séria nemala absolútne drive a tie problémy, aké mali predošlé série (story linky ktoré nikam nevedú) sú ešte o to viac na displeji. Dokonca by som povedal, že kľudne si stačí pozrieť tie posledné 4 časti (od diskusie) a prakticky o nič neprídete.
A tak som sa tešil že konečne sa ukáže plný potenciál Claire, a oni to takto odbijú?
Jako neviem či vôbec ďalšiu budem kukať, možno iba pri silných ohlasoch.
630385
Hodne veľké sklamanie teda. Táto séria nemala absolútne drive a tie problémy, aké mali predošlé série (story linky ktoré nikam nevedú) sú ešte o to viac na displeji. Dokonca by som povedal, že kľudne si stačí pozrieť tie posledné 4 časti (od diskusie) a prakticky o nič neprídete. A tak som sa tešil že konečne sa ukáže plný potenciál Claire, a oni to takto odbijú? Jako neviem či vôbec ďalšiu budem kukať, možno iba pri silných ohlasoch.
House of Cards s03
0 0
reagovat

The Last Man On Earth S03

Furt bych jí zabil, nebo bych jí předělal k obrazu svému jako Phil! Posledních 10sec jsem tušil že zákonitě musí přijít. Zkurvenej osud řekl bych si a pak bych šel najít tu svojí oblíbenou zbraň. Jsem chycen!
630384
Furt bych jí zabil, nebo bych jí předělal k obrazu svému jako Phil! Posledních 10sec jsem tušil že zákonitě musí přijít. Zkurvenej osud řekl bych si a pak bych šel najít tu svojí oblíbenou zbraň. Jsem chycen!
The Last Man On Earth S03
0 0
reagovat
Souhlas, znělku nebrat, ta je super.:) Nicméně Top Gear u Sky, to by byla ještě šílenější nálož.
630377
Souhlas, znělku nebrat, ta je super.*:)* Nicméně Top Gear u Sky, to by byla ještě šílenější nálož.
0 0
reagovat
Tak zrovna znělka by mi asi dost chyběla. :D
630374
Tak zrovna znělka by mi asi dost chyběla. *:D*
0 0
reagovat

Top Gear

Až na znělku a název je všechno svaté trojice. A pokud půjdou ke SKY tak je to pro BBC sebevražda. Osobně bych to asi bral, SKY je něco jako naše Nova v bullvárnějším stylu, tu nějaký tuny rozvášněných dopisů a interpelací vlády moc nenadzvednou a dokáží z toho ještě udělat přednost.
630372
Až na znělku a název je všechno svaté trojice. A pokud půjdou ke SKY tak je to pro BBC sebevražda. Osobně bych to asi bral, SKY je něco jako naše Nova v bullvárnějším stylu, tu nějaký tuny rozvášněných dopisů a interpelací vlády moc nenadzvednou a dokáží z toho ještě udělat přednost.
Top Gear
0 0
reagovat

Man Seeking Woman

Prvá polka až moc depresívna zprvu, ale za tú pointu to stálo!

A teda finále vyzerá šialene. :D:D
630367
Prvá polka až moc depresívna zprvu, ale za tú pointu to stálo! A teda finále vyzerá šialene. *:D**:D*
Man Seeking Woman
0 0
reagovat

kubqo

mne sa strašne rátalo, keď tam vystúpila sexi bloncka doslova pár dní po tom, ako sa ožení za tú kravku, záber na ňu, strih a starring: january jones :D
630366
mne sa strašne rátalo, keď [spoiler]tam vystúpila sexi bloncka doslova pár dní po tom, ako sa ožení za tú kravku, záber na ňu, strih a starring: january jones *:D*[/spoiler]
kubqo
0 0
reagovat

last mna on earts e03

Okej, tak už ma asi dostali a budem to kukať celé.
630365
Okej, tak už ma asi dostali a budem to kukať celé.
last mna on earts e03
0 0
reagovat
A byl bych hodně opatrný, jestli do toho někdo půjdete s velkými očekáváními po Lucky Louie. Já miluju obojí, ale tohle je něco tak diametrálně jiného.
630363
A byl bych hodně opatrný, jestli do toho někdo půjdete s velkými očekáváními po Lucky Louie. Já miluju obojí, ale tohle je něco tak diametrálně jiného.
0 0
reagovat

Louie / Rozvedený se závazky

Naprosto geniální. Kadence humoru se od Louie CK dá čekat, ale v některých momentech hodně hořké a nečekaně silné. Hlavně to neskutečně vyzrává díl od dílu. Děj tu není důležitý, i když tu nějaký je. Spíše zaujmou drobné epizodky táhnoucí se přes několik dílů nebo geniální vedlejší role a camea Hodně vládnul Robin Williams a z jeho poslední scény dost mrazí z dnešního pohledu Jsou tu díly jak vystřižené z Entourage a depkařským tématem nejhrubšího zrna. Hlavní je Louiho pohled na věc a prokládání vážnějších témat prostějšími skeči. Určitě to formátem nesedne každému. Ale jelikož mám rád trochu vážnější komedie a stand-up, tak za mne.10/10
630362
Naprosto geniální. Kadence humoru se od Louie CK dá čekat, ale v některých momentech hodně hořké a nečekaně silné. Hlavně to neskutečně vyzrává díl od dílu. Děj tu není důležitý, i když tu nějaký je. Spíše zaujmou drobné epizodky táhnoucí se přes několik dílů nebo geniální vedlejší role a camea [spoiler]Hodně vládnul Robin Williams a z jeho poslední scény dost mrazí z dnešního pohledu[/spoiler] Jsou tu díly jak vystřižené z Entourage a depkařským tématem nejhrubšího zrna. Hlavní je Louiho pohled na věc a prokládání vážnějších témat prostějšími skeči. Určitě to formátem nesedne každému. Ale jelikož mám rád trochu vážnější komedie a stand-up, tak za mne.10/10
Louie / Rozvedený se závazky
0 0
reagovat
Jo jo, nebylo to vůbec špatné. Akorát teda ty triky jsou slabší.
630359
Jo jo, nebylo to vůbec špatné. Akorát teda ty triky jsou slabší.
0 0
reagovat

Powers

Rád slyším že jsou tady i pozitivní ohlasy, ale asi si taky počkám až bude celá série.
Mimochodem, už je k dispozici i 2. a 3. díl.
630356
Rád slyším že jsou tady i pozitivní ohlasy, ale asi si taky počkám až bude celá série. Mimochodem, už je k dispozici i 2. a 3. díl.
Powers
0 0
reagovat

powers

tiež sa mi to nezdalo zlé, ale asi si počkám keď bude dostupná celá séria
630355
tiež sa mi to nezdalo zlé, ale asi si počkám keď bude dostupná celá séria
powers
0 0
reagovat

Powers

Tak já nevím, někdo tu říkal, že se mu to moc nelíbilo, ale mně teda přišel první díl jako hodně slušný. Hlavně ke konci to bylo dost silné.
630349
Tak já nevím, někdo tu říkal, že se mu to moc nelíbilo, ale mně teda přišel první díl jako hodně slušný. Hlavně ke konci to bylo dost silné.
Powers
0 0
reagovat

Axis

Good news is good :+
630346
Good news is good *:+*
Axis
0 0
reagovat
Já bych se za to vůbec nezlobil. Čím víc volnosti jim dají, tím lepší :+
630331
Já bych se za to vůbec nezlobil. Čím víc volnosti jim dají, tím lepší *:+*
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se