Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35661 - 35680 Napsat příspěvek
Axis: mám tam stejný, ale musel bych se přihlašovat... což nemusím, protože jsem jen hloupý líný uživatel, který trefí sem.

Tony: No ty woe! Mild irony police?! :-)

radši zkontroluj, jestli tam ještě někde nejsou nějaké podvratné jinotaje, medvídku!

jsi mě teď fakt dostal

Muck! *
634618
Axis: mám tam stejný, ale musel bych se přihlašovat... což nemusím, protože jsem jen hloupý líný uživatel, který trefí sem. Tony: No ty woe! Mild irony police?! :-) radši zkontroluj, jestli tam ještě někde nejsou nějaké podvratné jinotaje, medvídku! jsi mě teď fakt dostal Muck! *
0 0
reagovat
"Davies to na tom slavným TVzone" To asi neni uplně nutný, ne? :-
634617
"Davies to na tom slavným TVzone" To asi neni uplně nutný, ne? *:-*
0 0
reagovat

MarvinP

Máš tam stejný přihlašení jako zde, databáze uživatelů a jejich účtů je sdílená.
634616
Máš tam stejný přihlašení jako zde, databáze uživatelů a jejich účtů je sdílená.
MarvinP
0 0
reagovat

sense8

dokoukáno a Davies to na tom slavným TVzone (kam bych to napsal, kdyby to po mě nechtělo přihlásit se) podstřelil jak sviň. Uznávám, že ve druhý třetině to bylo chvílema dost ukňouraný a ztrácelo to dech, ale finále vynahradilo. Emočně nabitá podápletka závěrečný epizody byla možná až moc citově vyděračská, víc mi to sedne v té feel good poloze, ale zase se přiznám, že při vší té vypočítavosti a povrchnosti mě na ní zvládli služně rozsekat.

Je to hodně "teplý", se všema těma třpytkama a slzičkama okolo, ale přesně to je natom zároveň to okouzlující a roztomilé. Na sci-fi zápletku se*e pes, o tý to, díky bohu, není a kritizovat je za to, že jí málo řeší, je totálně mimo.
634615
dokoukáno a Davies to na tom slavným TVzone (kam bych to napsal, kdyby to po mě nechtělo přihlásit se) podstřelil jak sviň. Uznávám, že ve druhý třetině to bylo chvílema dost ukňouraný a ztrácelo to dech, ale finále vynahradilo. Emočně nabitá podápletka závěrečný epizody byla možná až moc citově vyděračská, víc mi to sedne v té feel good poloze, ale zase se přiznám, že při vší té vypočítavosti a povrchnosti mě na ní zvládli služně rozsekat. Je to hodně "teplý", se všema těma třpytkama a slzičkama okolo, ale přesně to je natom zároveň to okouzlující a roztomilé. Na sci-fi zápletku se*e pes, o tý to, díky bohu, není a kritizovat je za to, že jí málo řeší, je totálně mimo.
sense8
0 0
reagovat

TedGeorge

Opravdu chcete vymazat nedávnou historii hledání ?
634613
Opravdu chcete vymazat nedávnou historii hledání ?
TedGeorge
0 0
reagovat
Zna tu nekdo serial Orphan Black s Tatianou Maslany? link
634610
Zna tu nekdo serial Orphan Black s Tatianou Maslany? http://images.celebritymoviearchive.com/members/thumbs/hd/t/6739/Tatiana%20Maslany%20%26%20Evelyne%20Brochu%20-%20Orphan%20Black%20-%20S01E08%20-%202_2-500.jpg
0 0
reagovat
i heard dota? :+ u mňa je dvojka tiež o čosi horšie ako jednotka, ale stále kvalitatívne niekde inde ako veľa iných seriálov... ale pozrem až keď sa dostanem späť.
634599
i heard dota? *:+* u mňa je dvojka tiež o čosi horšie ako jednotka, ale stále kvalitatívne niekde inde ako veľa iných seriálov... ale pozrem až keď sa dostanem späť.
0 0
reagovat

TonyCliffton

Díky za radu, já myslel, že postačí, když si za odměnu dám dám večer Dotu, ale tohle zní taky dobře.:D
634578
Díky za radu, já myslel, že postačí, když si za odměnu dám dám večer Dotu, ale tohle zní taky dobře.*:D*
TonyCliffton
0 0
reagovat

Godlike

Naopak, tohle je ke státnicím ideál. Já si pamatuju, jak jsem se kdysi odměňoval Rules of Engagement, American Dad a HIMYMem.

-Nechceš se jít s náma projít, aby sis od toho učení odpočinul?
- Ne, teď mám v rozspisu seriál za odměnu! :D
634576
Naopak, tohle je ke státnicím ideál. Já si pamatuju, jak jsem se kdysi odměňoval Rules of Engagement, American Dad a HIMYMem. -Nechceš se jít s náma projít, aby sis od toho učení odpočinul? - Ne, teď mám v rozspisu seriál za odměnu! *:D*
Godlike
0 0
reagovat

Top Gear

Tak nakonec poslední dva díly s původním osazenstvem bude BBC vysílat jako jednu epizodu (datum zatím nebylo stanoveno). A tu je k ní trailer.
634574
Tak nakonec poslední dva díly s původním osazenstvem bude BBC vysílat jako jednu epizodu (datum zatím nebylo stanoveno). A tu je k ní [link="https://youtu.be/aFaOF5tG2uY"]trailer[/link].
Top Gear
0 0
reagovat

Orange is the New Black

Taky myslím, že dvojka o fous horší než jednička, ale pořád dost dobrý. Třetí řada zatím vypadá náramně, uvidíme. Škoda, že příští čtvrtek státnicuju, tak (asi) až pak.:D
634572
Taky myslím, že dvojka o fous horší než jednička, ale pořád dost dobrý. Třetí řada zatím vypadá náramně, uvidíme. Škoda, že příští čtvrtek státnicuju, tak (asi) až pak.*:D*
Orange is the New Black
0 0
reagovat
Já bych řekl, že o fous horší. Teda, v něčem lepší (hlavní záporák, vygradování), v něčem o něco víc horší (nakládání s postavami, rozmělňování některých situací a především lehké kopance v logice).
Pořád je to ale kvalitativně velmi vysoko a určitě to jedničce ostudu nedělá.
Na trojku jsem samozřejmě extrémně zvědavý taky.
634571
Já bych řekl, že o fous horší. Teda, v něčem lepší (hlavní záporák, vygradování), v něčem o něco víc horší (nakládání s postavami, rozmělňování některých situací a především lehké kopance v logice). Pořád je to ale kvalitativně velmi vysoko a určitě to jedničce ostudu nedělá. Na trojku jsem samozřejmě extrémně zvědavý taky.
0 0
reagovat
IMHO je ještě o fous lepší a co koukám na hodnocení není to jenom můj názor. :)
634570
IMHO je ještě o fous lepší a co koukám na hodnocení není to jenom můj názor. *:)*
0 0
reagovat

Orange is the New Black

První řada mě příjemně překvapila, druhou jsem ani nezaznamenal. Jaká je? Pořád super?
634569
První řada mě příjemně překvapila, druhou jsem ani nezaznamenal. Jaká je? Pořád super?
Orange is the New Black
0 0
reagovat

Orange is the New Black

Taky vám chyběly lesby z Litchfieldu? :) O víkendu bude venku 3. řada a nepřekvapivě je to podle prvních recenzí zase pecka :+ link

Kdo nemá nasledováno, za 3 dny to bez problémů stíháte dohnat. 8)
634567
Taky vám chyběly lesby z Litchfieldu? *:)* O víkendu bude venku 3. řada a nepřekvapivě je to podle prvních recenzí zase pecka *:+* http://www.youtube.com/watch?v=njy0dFFlpAc Kdo nemá nasledováno, za 3 dny to bez problémů stíháte dohnat. *8)*
Orange is the New Black
0 0
reagovat
Ty boty jsou fakt desne :D:D
634566
Ty boty jsou fakt desne *:D**:D*
0 0
reagovat
Pokud toho Olivera zatim nemuzete najit link
634563
Pokud toho Olivera zatim nemuzete najit http://www.youtube.com/watch?v=8bcpZMX_Iqs
0 0
reagovat
John Oliver vs. FIFA vol. III : "Cheers". :)

Suits je v pohode pozerateľné a stále ma to baví.
634560
John Oliver vs. FIFA vol. III : "Cheers". *:)* Suits je v pohode pozerateľné a stále ma to baví.
0 0
reagovat
sarger
:+
634554
sarger *:+*
0 0
reagovat
Ja to vzdal taky nekdy v prubehu treti serie. Na moji snahu postavit na Vysocine padesatimetrovou sochu Donny si mozna jeste nekteri pamatujou. link
634548
Ja to vzdal taky nekdy v prubehu treti serie. Na moji snahu postavit na Vysocine padesatimetrovou sochu Donny si mozna jeste nekteri pamatujou. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb4bbw1NJB1qae1dyo2_250.gif
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se