Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35681 - 35700 Napsat příspěvek
sarger
:+
634554
sarger *:+*
0 0
reagovat
Ja to vzdal taky nekdy v prubehu treti serie. Na moji snahu postavit na Vysocine padesatimetrovou sochu Donny si mozna jeste nekteri pamatujou. link
634548
Ja to vzdal taky nekdy v prubehu treti serie. Na moji snahu postavit na Vysocine padesatimetrovou sochu Donny si mozna jeste nekteri pamatujou. http://24.media.tumblr.com/tumblr_mb4bbw1NJB1qae1dyo2_250.gif
0 0
reagovat

TonyClifton

Suits jsem strašně žral, ale vzdal jsem to u 3x06, protože už to byla strašná mizérie. Kritická oblast je tudíž jasná :D
634547
Suits jsem strašně žral, ale vzdal jsem to u 3x06, protože už to byla strašná mizérie. Kritická oblast je tudíž jasná *:D*
TonyClifton
0 0
reagovat
Dobrá manželka mi v první řadách trochu vynahradila to, co mi právě chybělo v Suits. Jsem už na začátku šesté a musím nicméně říct, že po smrti jisté postavy už to taky úplně není, co to bývalo.
634546
Dobrá manželka mi v první řadách trochu vynahradila to, co mi právě chybělo v Suits. Jsem už na začátku šesté a musím nicméně říct, že po smrti jisté postavy už to taky úplně není, co to bývalo.
0 0
reagovat

Suits

Ten seriál imho dojel na strašně kreténský namixování epizodního a dlouhodobého děje. Tj. to co seriály jako Shameless nebo Good Wife zvládají na jedničku, tady z toho propadají nebo mi to aspoň tak ve 3. řadě přišlo. (ten soud s kočkou byl nakonec ve 3. řadě). Důsledkem čehož se absolutně ztratí jakýkoliv zájem o osud postav, který jsou tu přitom excelentně načrtnutý a samozřejmě zahraný. Postavy jako Louis, Donna i Harvey na hranici geniality. Z Mikea udělali totálního kreténa zralého na vyškrtnutí. Ne vážně, takhle zbytečnou "hlavní" postavu nepamatuju.
Když to srovnám teď s u sebe čerstvým Castlem, tak ten odehrává na daleko menším písečku s daleko horší a méně bábovičkama daleko daleko lepší představení. Hrozně to šlo do kopru. Teď jsem málem nedokoukal ani díl s03e08 a to se tam stalo docela dost. Přitom po první řadě to mělo čestné místo v mé absolutní topce.
634545
Ten seriál imho dojel na strašně kreténský namixování epizodního a dlouhodobého děje. Tj. to co seriály jako Shameless nebo Good Wife zvládají na jedničku, tady z toho propadají nebo mi to aspoň tak ve 3. řadě přišlo. (ten soud s kočkou byl nakonec ve 3. řadě). Důsledkem čehož se absolutně ztratí jakýkoliv zájem o osud postav, který jsou tu přitom excelentně načrtnutý a samozřejmě zahraný. Postavy jako Louis, Donna i Harvey na hranici geniality. Z Mikea udělali totálního kreténa zralého na vyškrtnutí. Ne vážně, takhle zbytečnou "hlavní" postavu nepamatuju. Když to srovnám teď s u sebe čerstvým Castlem, tak ten odehrává na daleko menším písečku s daleko horší a méně bábovičkama daleko daleko lepší představení. Hrozně to šlo do kopru. Teď jsem málem nedokoukal ani díl s03e08 a to se tam stalo docela dost. Přitom po první řadě to mělo čestné místo v mé absolutní topce.
Suits
0 0
reagovat

Rick and Morty

Tak podľa prvých reakcií by S02 mohla byť ešte lepšia ako super prvá. :+
634544
Tak podľa prvých reakcií by S02 mohla byť ešte lepšia ako super prvá. *:+*
Rick and Morty
0 0
reagovat

Suits

První dvě řady jsou bezmála geniální, pak to začalo trochu haprovat ve třetí a čtvrtá už byla regulérně střídavě nuda a průměr. Kvůli těm prvním dvěma tomu ale ještě dám jednu šanci, minimálně první dva díly pětky zkouknu.
634542
První dvě řady jsou bezmála geniální, pak to začalo trochu haprovat ve třetí a čtvrtá už byla regulérně střídavě nuda a průměr. Kvůli těm prvním dvěma tomu ale ještě dám jednu šanci, minimálně první dva díly pětky zkouknu.
Suits
0 0
reagovat
Tak ona tam nehraje žádnou hlavní roli, ale stopu zanechala, to zas jo. :)
634538
Tak ona tam nehraje žádnou hlavní roli, ale stopu zanechala, to zas jo. :)
0 0
reagovat

Tony

I like your taste.
634536
I like your taste.
Tony
0 0
reagovat

Abigail Spencer

:o Ta mi tam nějak unikala, a to sem myslel, že to mám projetý všechno. :) A že se toho nebojí holka :D Rozhodně s ní do top3 mezi Melissu Benoist a Teresu Palmer 8)
634532
*:o* Ta mi tam nějak unikala, a to sem myslel, že to mám projetý všechno. *:)* A že se toho nebojí holka *:D* Rozhodně s ní do top3 mezi Melissu Benoist a Teresu Palmer *8)*
Abigail Spencer
0 0
reagovat
(Kravaťáci)
04x03
Two in the Knees
Premiéra: 25.6.2014 (Před 349 dny)

asi mě to přestalo bavit bych řekl :D
634528
(Kravaťáci) 04x03 Two in the Knees Premiéra: 25.6.2014 (Před 349 dny) asi mě to přestalo bavit bych řekl *:D*
0 0
reagovat
Gorecki, jsi můj bůh.
634527
Gorecki, jsi můj bůh.
0 0
reagovat

Gorecki

Ty seš vlastně nechutný prase :+
634523
Ty seš vlastně nechutný prase *:+*
Gorecki
0 0
reagovat

Suits

Hlavne sceny s Abigail Spencer nabrali po Fappeningu dalsi rozmer:+
634521
Hlavne sceny s Abigail Spencer nabrali po Fappeningu dalsi rozmer*:+*
Suits
0 0
reagovat

Tony

Já mám následováno všechno. Pokud tě to bavilo, je to pořád tak nějak stejný. Mám rád seriály, kde hrajou hezký lidi v hezkym prostředí, ty kočky jsou tam neskutečný, takže pro mě jasná volba. :)
634515
Já mám následováno všechno. Pokud tě to bavilo, je to pořád tak nějak stejný. Mám rád seriály, kde hrajou hezký lidi v hezkym prostředí, ty kočky jsou tam neskutečný, takže pro mě jasná volba. :)
Tony
0 0
reagovat

Tony

Malo to svoje momenty (inak dosť vaty a riešenie blbostí), ja som to nechal asi v polovice 4 sérky a teraz to plánujem dopozerať.
634507
Malo to svoje momenty (inak dosť vaty a riešenie blbostí), ja som to nechal asi v polovice 4 sérky a teraz to plánujem dopozerať.
Tony
0 0
reagovat

Suits

Kdysi jsem to hrozně žral a vyhlížel každý díl. Nechal jsem toho někde u fiktivního procesu s kočkou, což už ani nevím co bylo za řadu (2. ? ) Posunulo se to pak někam, má cenu se k tomu vrátit?
634506
Kdysi jsem to hrozně žral a vyhlížel každý díl. Nechal jsem toho někde u fiktivního procesu s kočkou, což už ani nevím co bylo za řadu (2. ? ) Posunulo se to pak někam, má cenu se k tomu vrátit?
Suits
0 0
reagovat

Sam.Vimes

Vieme aspoň, čím si bude voľné chvíle krátiť Matt Ryan a či sa neupísal niečomu novému. Ten herec ma strašne baví 8)
634504
Vieme aspoň, čím si bude voľné chvíle krátiť Matt Ryan a či sa neupísal niečomu novému. Ten herec ma strašne baví *8)*
Sam.Vimes
0 0
reagovat

GoT

hodně vaty okolo, ale taxík byl epickej :D
634503
hodně vaty okolo, ale taxík byl epickej *:D*
GoT
0 0
reagovat

xxendxx

Samozrejme, ze na to pozerame. Dovod, preco je to v takom formate je skor tvorcovskeho hladiska, nez ze by islo o prachy. Sam Jerry to niekolkokrat vysvetloval , penazi ma fakt dost. A neni nahoda, ze mu z jeho show stale tecu prachy, je to absolutne kultova show s bohovskymi postavami, ktora skoncila ked bola divacky na vrchole. A to, ze sa bezne vyskytuje vo vsetkych rebrickoch najlepsich komedialnych serialov v TOP 5 alebo TOP 3 uz je len take mimochodom.

Obcas to chce ubrat z tych absolutistickych vyrokov, drzat hubu a nerobit zo seba vola, ende.;)
634492
Samozrejme, ze na to pozerame. Dovod, preco je to v takom formate je skor tvorcovskeho hladiska, nez ze by islo o prachy. Sam Jerry to niekolkokrat vysvetloval , penazi ma fakt dost. A neni nahoda, ze mu z jeho show stale tecu prachy, je to absolutne kultova show s bohovskymi postavami, ktora skoncila ked bola divacky na vrchole. A to, ze sa bezne vyskytuje vo vsetkych rebrickoch najlepsich komedialnych serialov v TOP 5 alebo TOP 3 uz je len take mimochodom. Obcas to chce ubrat z tych absolutistickych vyrokov, drzat hubu a nerobit zo seba vola, ende.*;)*
xxendxx
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se