Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35641 - 35660 Napsat příspěvek

Tony

Chtěl sem tě pozvat na pivo, ale děláš to strašně těžký. link

634687
Chtěl sem tě pozvat na pivo, ale děláš to strašně těžký. http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/images/Eats_/veg_turkeyday_sucks/trolololol.jpg
Tony
0 0
reagovat
Jsem zklamanej, čekal jsem:

tohle

nebo

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

:D
634686
Jsem zklamanej, čekal jsem: [link="http://www.hellawella.com/sites/hellawella.com/files/images/Eats_/veg_turkeyday_sucks/trolololol.jpg"]tohle[/link] nebo ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- *:D*
0 0
reagovat

Axis

Bavite se dobre? :D

Axis to vystihl dobre, ja sem hovado porad. Proto si se svejma (zrovna pritomnejma) oveckama tak rozumim...
634685
Bavite se dobre? *:D* Axis to vystihl dobre, ja sem hovado porad. Proto si se svejma (zrovna pritomnejma) oveckama tak rozumim...
Axis
0 0
reagovat

TonyClifton

Aby náhodou Ted nezačal používat jinej obrázek než obvykle 8)
634684
Aby náhodou Ted nezačal používat jinej [link="http://ak-hdl.buzzfed.com/static/2014-03/enhanced/webdr04/29/22/anigif_enhanced-7045-1396144989-9.gif"]obrázek[/link] než obvykle *8)*
TonyClifton
0 0
reagovat
Sedí to ale parádně na oba.
634682
Sedí to ale parádně na oba.
0 0
reagovat

duro

do_Od použil minulý čas, takže asi ten seriálovej...
634681
do_Od použil minulý čas, takže asi ten seriálovej...
duro
0 0
reagovat
Ktorý Ted?
634680
Ktorý Ted?
0 0
reagovat

verbst

Whaaaaaaaaat!

Ted měl svoje mouchy a byl to občas idiot. Ale buďme upřímní, kdo z nás občas (někteří trochu častěji) není?
634679
Whaaaaaaaaat! Ted měl svoje mouchy a byl to občas idiot. Ale buďme upřímní, kdo z nás občas (někteří trochu častěji) není?
verbst
0 0
reagovat

TonyClifton

Dlouho jsem se chystal napsat ať vydržíš, že se to i v té čtvrté řadě vyplatí.
Je toho málo, ale furt to není pozdě. Má to skvělej písničkovej soundtrack, celkem furt dobrý hlášky a k tý večeři, nebo při vaření se to furt přece jenom dá.
Louis goddamn Litt je nej. #LittUp

A jinak naposledy tak otravnou hlavní postavu jako je Mike měl HIMYM...
634678
Dlouho jsem se chystal napsat ať vydržíš, že se to i v té čtvrté řadě vyplatí. Je toho málo, ale furt to není pozdě. Má to skvělej písničkovej soundtrack, celkem furt dobrý hlášky a k tý večeři, nebo při vaření se to furt přece jenom dá. Louis goddamn Litt je nej. #LittUp A jinak naposledy tak otravnou hlavní postavu jako je Mike měl HIMYM...
TonyClifton
0 0
reagovat

Suits

Jak je hrozný peklo to nakoukávat, tak jsem si z 10. a 11. dílu 4. řady sednul na prdel. :o:+ Kéž by nechali Mikea přejet náklaďákem a nechat to točit okolo Louise Litta, protože co tam Rick Hoffman předváděl? :+
634677
Jak je hrozný peklo to nakoukávat, tak jsem si z 10. a 11. dílu 4. řady sednul na prdel. *:o**:+* Kéž by nechali Mikea přejet náklaďákem a nechat to točit okolo Louise Litta, protože co tam Rick Hoffman předváděl? *:+*
Suits
0 0
reagovat

Strike Back 5.01 - 5.02

Boys are back, chybelo mi to. Jede se hnedka na plny pecky...
634667
Boys are back, chybelo mi to. Jede se hnedka na plny pecky...
Strike Back 5.01 - 5.02
0 0
reagovat
Jak Hlad v posledním MZ Live mluví o Jonny Quest po 15 letech, tak přesně tohle je skvělý seriál Venture Bros., který je u nás hodně nedoceněný (jen 52 hodnocení na CSFD).

Je to o tom, že všechna ta dobrodružství s otcem nebyla zábava, ale naopak smršť traumatizujících zážitků. Dospělý Rusty Venture je tak zamyndrákovaný, trapný budižkničemu. Nosným tématem celého seriálu je selhání v životě a dekonstrukce, pastiš a parodie všech možných brakových sci-fi/fantasy příběhů. Je to episodické, ale zároveň se postavy postupně mění a buduje se rozsáhlá mytologie.

Výborná věc s chytrým a často hodně hořkým humorem, kde se odkazy na pop-kulturu nešetří
634649
Jak Hlad v posledním MZ Live mluví o Jonny Quest po 15 letech, tak přesně tohle je skvělý seriál [link="http://www.csfd.cz/film/238211-venture-bros-the/"]Venture Bros.[/link], který je u nás hodně nedoceněný (jen 52 hodnocení na CSFD). Je to o tom, že všechna ta dobrodružství s otcem nebyla zábava, ale naopak smršť traumatizujících zážitků. Dospělý Rusty Venture je tak zamyndrákovaný, trapný budižkničemu. Nosným tématem celého seriálu je selhání v životě a dekonstrukce, pastiš a parodie všech možných brakových sci-fi/fantasy příběhů. Je to episodické, ale zároveň se postavy postupně mění a buduje se rozsáhlá mytologie. Výborná věc s chytrým a často hodně hořkým humorem, kde se odkazy na pop-kulturu nešetří
0 0
reagovat
Oliver si fakt zakoupil ten vysilaci cas v Trinidadske televizi link
634643
Oliver si fakt zakoupil ten vysilaci cas v Trinidadske televizi http://www.youtube.com/watch?v=alwba8V1csY
0 0
reagovat
pamatuji se, že mě tam strašně pořád sraly ty jejich hádky mezi sebou - vypadalo to jako kdyby se hádali malé děcka, což působilo tak něják trapně. Jediná dobrá postava byl Eli a samozřejmě Alíš, Gejry a Kulhinda mě nikdy nesedly (nevím proč, strašně jsem je dlouhou dobu nenáviděl :D)

Ale tohle bylo jediný co mě na tom vadilo, jinak momentálně s šestou řadou jsem byl teda spokojený, ale závěřečněj (skoro)cilffhanger byl opět stylem který nemám rád :-/
634641
pamatuji se, že mě tam strašně pořád sraly ty jejich hádky mezi sebou - vypadalo to jako kdyby se hádali malé děcka, což působilo tak něják trapně. Jediná dobrá postava byl Eli a samozřejmě Alíš, Gejry a Kulhinda mě nikdy nesedly (nevím proč, strašně jsem je dlouhou dobu nenáviděl *:D*) Ale tohle bylo jediný co mě na tom vadilo, jinak momentálně s šestou řadou jsem byl teda spokojený, ale závěřečněj (skoro)cilffhanger byl opět stylem který nemám rád :-/
0 0
reagovat
Nemáte zač! 8)?):D:D:D
634638
Nemáte zač! *8)**?)**:D**:D**:D*
0 0
reagovat

Sigi

Neignorujeme. Určitě někdy v nejbližších týdnech hodlám tu šestou řadu probrat, proto jsem to poslední dva měsíce docela intenzivně (na moje časové poměry) doháněl :)
634632
Neignorujeme. Určitě někdy v nejbližších týdnech hodlám tu šestou řadu probrat, proto jsem to poslední dva měsíce docela intenzivně (na moje časové poměry) doháněl *:)*
Sigi
0 0
reagovat
S vedlejšíma postavama se to strašně pěkně mazlí. To bylo kolik epizodních rolí okolo kterých bych si dokázal představit samostatný seriál. No a pak jsou tam bozi jako pan Sweeney nebo David Lee. :D
634631
S vedlejšíma postavama se to strašně pěkně mazlí. To bylo kolik epizodních rolí okolo kterých bych si dokázal představit samostatný seriál. No a pak jsou tam bozi jako pan Sweeney nebo David Lee. *:D*
0 0
reagovat
Tak když už se tady nakousla Good Wife .. je potřeba jí tady udělat zase trošku reklamu, ten seriál je v americe právem v naprosté Topce a sice jsem neviděl ještě 6. sérii, ale ten seriál si nejen, že tu kvalitu drží, on ji ještě v pozdějších sériích násobí .. k tomu si připočtěte neskutečně sympatické postavy (můj osobní favorit David Lee) a zajímavé právnické případy + hl. dějovou linku. Vlastně pořád nechápu proč to na TV zone kluci ignorujete? Žádám podání vysvětlení dle § 158/6 tr. řádu .. okamžitě! ;)8)
634630
Tak když už se tady nakousla Good Wife .. je potřeba jí tady udělat zase trošku reklamu, ten seriál je v americe právem v naprosté Topce a sice jsem neviděl ještě 6. sérii, ale ten seriál si nejen, že tu kvalitu drží, on ji ještě v pozdějších sériích násobí .. k tomu si připočtěte neskutečně sympatické postavy (můj osobní favorit David Lee) a zajímavé právnické případy + hl. dějovou linku. Vlastně pořád nechápu proč to na TV zone kluci ignorujete? Žádám podání vysvětlení dle § 158/6 tr. řádu .. okamžitě! *;)**8)*
0 0
reagovat

Suits

Nějak jsem se kousnul a dokoukal 3. řadu a nedoporučoval bych to nikomu. Do nějakého 12. dílu do bylo absolutní peklo. :- Pak to vcelku šlo a samotný závěr ne uplně blbý a vlastně docela fajn. Ale pořád je to max tak na 45% kvalitách první a druhé řady, obrovský zklamání. Možná je to mnou a tím, že jsem u prvních řad neviděl Good Wife, ale kvalita ve zpracování právničiny tak neskutečně bije do očí a budu se opakovat, ale je hrozný fail mezi rozvrstvením děje. Alespoň špetka epizodních zápletek a případů by tomu sedla jako oblek na míru. V GW se často řešily 2 epizodní zápletky a přesto měly ty dlouhodobé daleko větší šťávu. Tady dlouhodobou rozmělní do 80% a zbytek moc hláškování postav bez ladu a skladu. Fakt bylo i to hláškování dřív tak otravný? v S04e01 při poměrně vážné debatě začnou citovat Krvavý příliv, to jsem měl chuť si něco udělat a svačina by to opravdu nebyla... Ne že bych u dřívějších řad chlastal, ale sklenička dvě na díl byly moc fajn, tady opravdu nemám ani chuť... :-
634621
Nějak jsem se kousnul a dokoukal 3. řadu a nedoporučoval bych to nikomu. Do nějakého 12. dílu do bylo absolutní peklo. *:-* Pak to vcelku šlo a samotný závěr ne uplně blbý a vlastně docela fajn. Ale pořád je to max tak na 45% kvalitách první a druhé řady, obrovský zklamání. Možná je to mnou a tím, že jsem u prvních řad neviděl Good Wife, ale kvalita ve zpracování právničiny tak neskutečně bije do očí a budu se opakovat, ale je hrozný fail mezi rozvrstvením děje. Alespoň špetka epizodních zápletek a případů by tomu sedla jako oblek na míru. V GW se často řešily 2 epizodní zápletky a přesto měly ty dlouhodobé daleko větší šťávu. Tady dlouhodobou rozmělní do 80% a zbytek moc hláškování postav bez ladu a skladu. Fakt bylo i to hláškování dřív tak otravný? v S04e01 při poměrně vážné debatě začnou citovat Krvavý příliv, to jsem měl chuť si něco udělat a svačina by to opravdu nebyla... Ne že bych u dřívějších řad chlastal, ale sklenička dvě na díl byly moc fajn, tady opravdu nemám ani chuť... *:-*
Suits
0 0
reagovat

tedgeorge

pozeral som dve série, tretia bude musiet do jesene počkať, tvoj link mi nejde, maslany na emmy :)
634619
pozeral som dve série, tretia bude musiet do jesene počkať, tvoj link mi nejde, maslany na emmy *:)*
tedgeorge
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se