Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35701 - 35720 Napsat příspěvek
Z hlediska vzniku TVZone vedle MovieZone jsem nějak nepochopil proč se tohle nestalo už dávno - není divu že na TZ nikdo není, když všichni kecají tady, je to zbytečná duplicita. Ale samozřejmě to i odežene dost lidí které seriály "až tak moc neberou".
609606
Z hlediska vzniku TVZone vedle MovieZone jsem nějak nepochopil proč se tohle nestalo už dávno - není divu že na TZ nikdo není, když všichni kecají tady, je to zbytečná duplicita. Ale samozřejmě to i odežene dost lidí které seriály "až tak moc neberou".
0 0
reagovat

JohnyD

O tohle se tady nikdo neprosil, je to snaha nás natlačit někam, kam sami nechceme - Veškerá další diskuze na téma toho "jak až moc velká komplikace to je" je naprosto zbytečná a dost dobře ani nechápu že někdo "obhajuje" změnu k horšímu ("odkaz na novej karte me teda nezabije"). Mě taky nezabije, ale nevím proč bych jej nově musel dělat = bude mi to vadit.
609604
[b]O tohle se tady nikdo neprosil, je to snaha nás natlačit někam, kam sami nechceme[/b] - Veškerá další diskuze na téma toho "jak až moc velká komplikace to je" je naprosto zbytečná a dost dobře ani nechápu že někdo "obhajuje" změnu k horšímu ("odkaz na novej karte me teda nezabije"). Mě taky nezabije, ale nevím proč bych jej nově musel dělat = bude mi to vadit.
JohnyD
0 0
reagovat
Mne to teda nevadí a jeden klik - otvoriť odkaz na novej karte ma teda nezabije. Na druhej strane ja chodím na TVZone pravidelne, takže pre mňa to niečo nanútené nie je.

Ľudia trávia každý deň hodiny na internete, ale majú strašne veľký problém s jedným/dvomka klikom na vyše, akoby sa im stránky načítavali 5 minút ?)

609602
Mne to teda nevadí a jeden klik - otvoriť odkaz na novej karte ma teda nezabije. Na druhej strane ja chodím na TVZone pravidelne, takže pre mňa to niečo nanútené nie je. Ľudia trávia každý deň hodiny na internete, ale majú strašne veľký problém s jedným/dvomka klikom na vyše, akoby sa im stránky načítavali 5 minút *?)*
0 0
reagovat
Viz pánové pode mnou. To je opravdu tak težký ty diskuze spojit? :-
609601
Viz pánové pode mnou. To je opravdu tak težký ty diskuze spojit? *:-*
0 0
reagovat

zahron

< rant >
Protože kliknutím na kecárnu se pak nedostanu zpět do kecárny, nebo kliknutím na logo na hlavní stránku atd. atp? Jako mi je jiný server naprosto u prdele. Můžeme rovnou domácí kino směřovat na avmaniu a filmy na csfd... To si ani nedovedu představit že bych se po tom kliku musel znovu přihlašovat, vzhledem k tomu že účet je sice na obou webech, ale single login to nemá. (ověřeno btw)
< / rant >

Podobné diskuze existují pro komunitu daného webu - ta si pak může o něčem pokecat, i když to třeba není přímo téma daného webu, protože cesta na tématický web znamená opuštění dané komunity lidí. V normálním světě by popularita seriálů znamenala rozšíření moviezone o podporu seriálů, tady to znamená udělání zbytečného druhého webu, jenž ani nemá normální seriálové profily (s řadami, epizodami...) a kupu jiných podobně důležitých věcí (stačí si vlézt na serialzone.cz a pak si to srovnat s tvzone) a když tam nakonec lidi nepřejdou za kvalitou (což se děje, jinak bychom tam už dobrovolně všichni byli), tak je tam naženeme hrubou silou (články na stránce moviezone nestačily, tak tady zrušíme populární forum a lidi budeme přesměrováním nahánět jinam)... Co na tom nechápeš?
609600
< rant > Protože kliknutím na kecárnu se pak nedostanu zpět do kecárny, nebo kliknutím na logo na hlavní stránku atd. atp? Jako mi je jiný server naprosto u prdele. Můžeme rovnou domácí kino směřovat na avmaniu a filmy na csfd... To si ani nedovedu představit že bych se po tom kliku musel znovu přihlašovat, vzhledem k tomu že účet je sice na obou webech, ale single login to nemá. (ověřeno btw) < / rant > Podobné diskuze existují pro komunitu daného webu - ta si pak může o něčem pokecat, i když to třeba není přímo téma daného webu, protože cesta na tématický web znamená opuštění dané komunity lidí. V normálním světě by popularita seriálů znamenala rozšíření moviezone o podporu seriálů, tady to znamená udělání zbytečného druhého webu, jenž ani nemá normální seriálové profily (s řadami, epizodami...) a kupu jiných podobně důležitých věcí (stačí si vlézt na [b]serialzone.cz[/b] a pak si to srovnat s tvzone) a když tam nakonec lidi nepřejdou za kvalitou (což se děje, jinak bychom tam už dobrovolně všichni byli), tak je tam naženeme hrubou silou (články na stránce moviezone nestačily, tak tady zrušíme populární forum a lidi budeme přesměrováním nahánět jinam)... Co na tom nechápeš?
zahron
0 0
reagovat
Stejně je to zvláštní, účet na MZ i TZ je spojenej a tváří se jako jeden, kdežto stránky jsou samostatné a tudíž by bylo zajímavé vědět jak funguje reklama na TZ. Ve chvíli kdy se na ní přelejou lidí z MZ je to nový unikátní klik uživatele na stránku s reklamou nebo není? Docela by mě to (technicky) zajímalo. Taky se tím zvýší page rank stránky.
Za mě bych uvítal spojení vlákna naž jeho odstranění a přesun na TZ.
609599
Stejně je to zvláštní, účet na MZ i TZ je spojenej a tváří se jako jeden, kdežto stránky jsou samostatné a tudíž by bylo zajímavé vědět jak funguje reklama na TZ. Ve chvíli kdy se na ní přelejou lidí z MZ je to nový unikátní klik uživatele na stránku s reklamou nebo není? Docela by mě to (technicky) zajímalo. Taky se tím zvýší page rank stránky. Za mě bych uvítal spojení vlákna naž jeho odstranění a přesun na TZ.
0 0
reagovat
"po kliknutí na ni budete přesměrování na TV Zone"

Já tady nechápu ty stupidní reakce, fakže že ne ... proč by jako měla kvůli tomuhle zanikat tahle diskuze .. :D
609597
"po kliknutí na ni budete přesměrování na TV Zone" Já tady nechápu ty stupidní reakce, fakže že ne ... proč by jako měla kvůli tomuhle zanikat tahle diskuze .. *:D*
0 0
reagovat

Vardant

To by nad tím někdo musel víc přemýšlet a pak možná i napsat pár řádků kódu... Každopádně mě spamovat kecárnu seriálama nezabije... už teď to dělám s hrama.
609596
To by nad tím někdo musel víc přemýšlet a pak možná i napsat pár řádků kódu... Každopádně mě spamovat kecárnu seriálama nezabije... už teď to dělám s hrama.
Vardant
0 0
reagovat
Ano, nikdo se neprosí o google plus, tak ho všem narveme do diskuzí a profilů na youtube. díky, fakt moc díky. :-
609595
Ano, nikdo se neprosí o google plus, tak ho všem narveme do diskuzí a profilů na youtube. díky, fakt moc díky. *:-*
0 0
reagovat
Jestli si někdo myslí, že tím zvýší návštěvnost TVZone, tak se plete. Tímhle jen zanikne diskuze o seriálech. Tady někdo hrubě podcenil lenost lidí a toho jednoho extra kliknutí, aby se přesunul zpátky na MZ.

Když už, tak ať se propojí celá diskuze, aby příspěvky z ostatních sekcí byly na obou webech a jen ta seriálová byla čistě na TVZ. Protože klikat tam a zpět je slušný vopruz.
609594
Jestli si někdo myslí, že tím zvýší návštěvnost TVZone, tak se plete. Tímhle jen zanikne diskuze o seriálech. Tady někdo hrubě podcenil lenost lidí a toho jednoho extra kliknutí, aby se přesunul zpátky na MZ. Když už, tak ať se propojí celá diskuze, aby příspěvky z ostatních sekcí byly na obou webech a jen ta seriálová byla čistě na TVZ. Protože klikat tam a zpět je slušný vopruz.
0 0
reagovat

Mr.Hlad

:- Díky za zrušení jedný z nejoblíbenějších diskuzí tady, kdybysme tam chtěli chodit. Chodíme tam dávno. Nic proti TVzone nemám, ale radši o seriálech diskutuju tady po kupě na jednom místě na jedný stránce. Myslím, že kdybychom chtěli diskutovat na TVZone, tak už tam dávno jsme.
609593
*:-* Díky za zrušení jedný z nejoblíbenějších diskuzí tady, kdybysme tam chtěli chodit. Chodíme tam dávno. Nic proti TVzone nemám, ale radši o seriálech diskutuju tady po kupě na jednom místě na jedný stránce. Myslím, že kdybychom chtěli diskutovat na TVZone, tak už tam dávno jsme.
Mr.Hlad
0 0
reagovat
No je to spise nestastne rozhodnuti. Chapu podporit TVZone, ale i tak...
609592
No je to spise nestastne rozhodnuti. Chapu podporit TVZone, ale i tak...
0 0
reagovat
Eastbound & Down mi teda hodně sedlo! Doporučuji!

Druhej Sherlock nic moc... Cumber-bitches z toho možná vlhnou, ale fakt mi to nepřipadá jako něco, na co by se člověk měl dva roky těšit!
609591
Eastbound & Down mi teda hodně sedlo! Doporučuji! Druhej Sherlock nic moc... Cumber-bitches z toho možná vlhnou, ale fakt mi to nepřipadá jako něco, na co by se člověk měl dva roky těšit!
0 0
reagovat
Tak to je teda spíše průserové upozornění... :-
609590
Tak to je teda spíše průserové upozornění... *:-*
0 0
reagovat

DECENTNÍ UPOZORNĚNÍ

Ještě tenhle týden proběhne malá změna, diskuse Seriály jako taková zanikne, po kliknutí na ni budete přesměrování na TV Zone a vesele můžete tlachat tam. Bohužel v rámci toho se celá historie diskuse ztratí, takže pokud by někdo rád archivoval moudra uživatelů a diskutujících, měl by to udělat rychle.

Díky za pochopení
609589
Ještě tenhle týden proběhne malá změna, diskuse Seriály jako taková zanikne, po kliknutí na ni budete přesměrování na TV Zone a vesele můžete tlachat tam. Bohužel v rámci toho se celá historie diskuse ztratí, takže pokud by někdo rád archivoval moudra uživatelů a diskutujících, měl by to udělat rychle. Díky za pochopení
DECENTNÍ UPOZORNĚNÍ
0 0
reagovat

Happy Endings

Už ani nevím, kdo to tu doporučoval, ale tímto bych mu chtěl "poděkovat" za velmi plodný zkouškový. Ten seriál je taková pecka, že jsem to prostě musel sjet celý. Nejsympatyčtější cast za poslední roky, perfektní humor, skvělý postavy a úplně nejvíc roztomilá Elisha Cuthbert (jak ta to dělá...). Škoda, že jen tři řady, vůbec bych se nezlobil za víc.
9/10
609587
Už ani nevím, kdo to tu doporučoval, ale tímto bych mu chtěl "poděkovat" za velmi plodný zkouškový. Ten seriál je taková pecka, že jsem to prostě musel sjet celý. Nejsympatyčtější cast za poslední roky, perfektní humor, skvělý postavy a úplně nejvíc roztomilá Elisha Cuthbert (jak ta to dělá...). Škoda, že jen tři řady, vůbec bych se nezlobil za víc. 9/10
Happy Endings
0 0
reagovat

Čtvrtá hvězda

Docela dobré to bylo :+
609583
Docela dobré to bylo *:+*
Čtvrtá hvězda
0 0
reagovat
609580
http://kultura.idnes.cz/gangster-ka-cx0-/filmvideo.aspx?c=A140108_092902_filmvideo_ts
0 0
reagovat
Tak dal som si oboch Sherlockov znovu, s českými titulkami. A mám pocit, že kebyže to na prvý krát pozerám s nimi, tak by som ešte menej rozumel než s tými anglickými. Iba ma rozčulovalo koľko nepresností je tam.
PS: mal som tie od "edna.cz""
609579
Tak dal som si oboch Sherlockov znovu, s českými titulkami. A mám pocit, že kebyže to na prvý krát pozerám s nimi, tak by som ešte menej rozumel než s tými anglickými. Iba ma rozčulovalo koľko nepresností je tam. PS: mal som tie od "edna.cz""
0 0
reagovat

Vikings

Tak tohleto je boziiii
link
609578
Tak tohleto je boziiii [link="http://www.youtube.com/watch?v=6M6s35w2a-4"]link[/link]
Vikings
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se