Daredevil Born Again
Jsem obrovský fanda komiksového Ďábla i původního seriálu, takže moje očekávání byla maximální. Po dokoukání musím konstatovat, že je to solidní, ale určitě minimálně o level slabší než původní seriál. Nevyhovovalo mi vydávání epizod po týdnu a místy je hodně znát, že je seriál takový Frankenstein pospojovaný ze starších a přetočených scén. Jak už někdo zmiňoval, tak nejvíc funguje to, na co Disney nemusel sahat - obsazení hlavních postav. Staří známí si to pořád strašně užívají a táhnou to těžce. Nové vedlejší postavy jsou buď nezajímavé nebo odklizeny zbytečně rychle (White Tiger, Muse). Spousta dějový linek je extrémně urychlená a potenciálně zajímavé zápletky, co by vystačily na celou řadu se vyřeší za dva díly. Akce je sice pořád správně brutální, ale co se týče choreografie a provedení, tak se bohužel nechytá. Luxusní jednozáběrovky z původního seriálu mi tu dost chyběly. Plus to má tentokrát ten vyblitý marvelovský look bez výraznějších barev. Není to žádná prohra, na druhou stranu jsem měl přeci jen vyšší očekávání. Snad už to ve druhé řadě bude šlapat lépe, potenciál to totiž má obrovský. 7/10 je asi fér
|
reagovat
|
Ale ne každý apokalyptický příběh musí být prvoplánový akční námrd. Viz např. The Road.