Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 35161 - 35180 Napsat příspěvek

Netflix

Vypadá to, že úspěch marvelovského Daredevila na Netflixu otevřel dveře i další frančíze Disney na tuto platformu; zdá se, že tam totiž míří až 3 (slovy tři!) minisérie od LucasFilmu z univerza Hvězdných válek.
636541
Vypadá to, že úspěch marvelovského Daredevila na Netflixu otevřel dveře i další frančíze Disney na tuto platformu; zdá se, že [link="http://www.cinelinx.com/tv/item/8034-star-wars-live-action-tv-update-netflix-bound-exclusive.html"]tam totiž míří[/link] až 3 (slovy tři!) minisérie od LucasFilmu z univerza Hvězdných válek.
Netflix
0 0
reagovat

TopGear situace

We've got a brand new ride. #OnlyOnAmazonPrime #Drive2Prime

Takže nakonec Amazon.
636535
We've got a brand new ride. #OnlyOnAmazonPrime #Drive2Prime Takže nakonec Amazon.
TopGear situace
0 0
reagovat

Mr. Robot

:+
BTW: wheeee, hacking
636514
*:+* BTW: wheeee, hacking
Mr. Robot
0 0
reagovat
Já souhlasím s Godlikem, neni to kdovíjaký, ale dokázal byhc se na to koukat ještě x sérií...
636503
Já souhlasím s Godlikem, neni to kdovíjaký, ale dokázal byhc se na to koukat ještě x sérií...
0 0
reagovat
Me v Ballers neprijde sympatickej skoro nikdo.
636502
Me v Ballers neprijde sympatickej skoro nikdo.
0 0
reagovat
Mě ty Ballers prostě baví. Není to Entourage, postrádá to takovou kadenci hlášek, ale sympaťáci tam jsou a na odpočinek ideální. Ještě větší buchty, v ještě větším počtu, Rock je díl od dílu sympatičtější, stejně jako Ricky. Je to tak 6-7/10, není to Sillicon Valley, který pošle do kolen, ale dá se to. Je to bohužel někde mezi. Ve druhé řadě by mohli buď přidat drama nebo komedii, rozhodnout se.
636499
Mě ty Ballers prostě baví. Není to Entourage, postrádá to takovou kadenci hlášek, ale sympaťáci tam jsou a na odpočinek ideální. Ještě větší buchty, v ještě větším počtu, Rock je díl od dílu sympatičtější, stejně jako Ricky. Je to tak 6-7/10, není to Sillicon Valley, který pošle do kolen, ale dá se to. Je to bohužel někde mezi. Ve druhé řadě by mohli buď přidat drama nebo komedii, rozhodnout se.
0 0
reagovat

Halt and Catch Fire

Neviem kto to tu hypoval, ale vďaka. Je to solídna pecka :+
636492
Neviem kto to tu hypoval, ale vďaka. Je to solídna pecka *:+*
Halt and Catch Fire
0 0
reagovat
Ray Donovan si zatim ve 3. rade drzi hodne hustou atmosferu a jestli to timhle tempem pujde dal, tak zbytek serie uz tu flasku z ruky nepusti :D
636483
[b]Ray Donovan[/b] si zatim ve 3. rade drzi hodne hustou atmosferu a jestli to timhle tempem pujde dal, tak zbytek serie uz tu flasku z ruky nepusti *:D*
0 0
reagovat
A ked si dala dolu podprdu (uzasna forma po tolkych detoch:), urobila si na nu susiace lano z lezeckeho lana, s tamponom rozpalovala ohen, vystrelila si z Beara predstieranym zaludocnym zachvatom, "Marry Poppins on steroids", odkazy na Titanic...
Zatial jednoznacne najlepsi diel, taky Ben Stiller ma prekvail aky je to vlastne nudny suchar.
636477
A ked si dala dolu podprdu (uzasna forma po tolkych detoch:), urobila si na nu susiace lano z lezeckeho lana, s tamponom rozpalovala ohen, vystrelila si z Beara predstieranym zaludocnym zachvatom, "Marry Poppins on steroids", odkazy na Titanic... Zatial jednoznacne najlepsi diel, taky Ben Stiller ma prekvail aky je to vlastne nudny suchar.
0 0
reagovat

Running Wild with Kate Winslet

Na tento diel som sa tesil a vedel som preco. Milujem ju. Vtipna, sarmantna, odvazna, inteligentna, ateistka:), sexy, krasna aj bez makeupu, vie si zo seba urobit prdel, nadava jak namornik a ma "gule". Proste uzasna a ocarujuca osobnost. S prehladom nakopava prdel vsetkym jebanam nad ktorymi bezne slintam v susednej diskusii, toto je ZENA!
Esteze som si vzal jej kopiu, takze Nedovi nemusim az tak zavidiet:)
636476
Na tento diel som sa tesil a vedel som preco. Milujem ju. Vtipna, sarmantna, odvazna, inteligentna, ateistka:), sexy, krasna aj bez makeupu, vie si zo seba urobit prdel, nadava jak namornik a ma "gule". Proste uzasna a ocarujuca osobnost. S prehladom nakopava prdel vsetkym jebanam nad ktorymi bezne slintam v susednej diskusii, toto je ZENA! Esteze som si vzal jej kopiu, takze Nedovi nemusim az tak zavidiet:)
Running Wild with Kate Winslet
0 0
reagovat

duro

636470
[link="http://www.reactiongifs.com/r/hfma.gif"]Já. právě teď.[/link] [link="http://img.pandawhale.com/82954-thank-you-gif-Phil-Dunphy-thum-UQ0F.gif"]DÍKY![/link]
duro
0 0
reagovat

Spazz

Ten herec o postava bych řekl jedno z mála mínusu toho seriálu. Já ho navíc pořád vidím jako Merlina a tohle moc herecky nedává. Ale zase je pravda že všichni okolo hrají špičkově. Od Williama Hurta se asi nedalo moc čekat nic jiného, ale docela jsem překvapený Jen z IT Crowd. A pro mne no name herci v rolích synthů jsou špičkoví. Hlavně teda Max a Anita, kdo by ji doma nechtěl. 8)

Co je asi ale nejlepší je střídmá alternativně realitní výprava. Úplně vidím jak by tohle pojala čistě USA produkce. Proč tam mít futuristický auta a počítače když by to stálo miliony a v příběhu o to vůbec nejde. Tohle zlomilo váz jinak výbornému Almost Human, kde to nabobtnalo do monstra rozpočtu.
636468
Ten herec o postava bych řekl jedno z mála mínusu toho seriálu. Já ho navíc pořád vidím jako Merlina a tohle moc herecky nedává. Ale zase je pravda že všichni okolo hrají špičkově. Od Williama Hurta se asi nedalo moc čekat nic jiného, ale docela jsem překvapený Jen z IT Crowd. A pro mne no name herci v rolích synthů jsou špičkoví. Hlavně teda Max a Anita, kdo by ji doma nechtěl. *8)* Co je asi ale nejlepší je střídmá alternativně realitní výprava. Úplně vidím jak by tohle pojala čistě USA produkce. Proč tam mít futuristický auta a počítače když by to stálo miliony a v příběhu o to vůbec nejde. Tohle zlomilo váz jinak výbornému Almost Human, kde to nabobtnalo do monstra rozpočtu.
Spazz
0 0
reagovat
Longmire na Netflixe, to som ani nevedel, teším sa, ten seriál mám rád. :+
636466
Longmire na Netflixe, to som ani nevedel, teším sa, ten seriál mám rád. *:+*
0 0
reagovat

Humans

:+ Uz pilot byl super a skoro celou dobu si to tu uroven i udrzelo. Trochu mi prislo, ze 5., 6. a z casti i 7.dil to trochu ztracelo dech, ale na finale se rozhodne tesim a jsem dost zvedavy, jak se to vyresi.

Akorat to Cumberbatchovo nedonosene dvojce me trochu irituje...
636465
*:+* Uz pilot byl super a skoro celou dobu si to tu uroven i udrzelo. Trochu mi prislo, ze 5., 6. a z casti i 7.dil to trochu ztracelo dech, ale na finale se rozhodne tesim a jsem dost zvedavy, jak se to vyresi. Akorat to Cumberbatchovo nedonosene dvojce me trochu irituje...
Humans
0 0
reagovat

verbst

Jasný. Většině teď nesedí dvojka.:D A jakoby, jestli se to za ty dva díly prudce nezačne hejbat, tak asi taky budu nespokojenej. Jsem fakt zvědavej, s čím se Pizzolato vytasí.
636464
Jasný. Většině teď nesedí dvojka.*:D* A jakoby, jestli se to za ty dva díly prudce nezačne hejbat, tak asi taky budu nespokojenej. Jsem fakt zvědavej, s čím se Pizzolato vytasí.
verbst
0 0
reagovat

Godlike

Cajk, já to nikomu necpu.
Prostě mi to nesedlo. Shit happens.
636463
Cajk, já to nikomu necpu. Prostě mi to nesedlo. Shit happens.
Godlike
0 0
reagovat
Třetí díl je zrovna jeden z těch nejlepších tvl...

"Certain linguistic anthropologists think religion is a language virus that rewrites pathways in the brain."
636462
Třetí díl je zrovna jeden z těch nejlepších tvl... "Certain linguistic anthropologists think religion is a language virus that rewrites pathways in the brain."
0 0
reagovat

Carlito

Celá první řada byla pseudofilosofický wtf... :D

Teda kecám, vypnul jsem to v půlce třetího dílu a neskutečně se těším na zatím "normálně" vypadající druhou řadu. 8)
636461
Celá první řada byla pseudofilosofický wtf... *:D* Teda kecám, vypnul jsem to v půlce třetího dílu a neskutečně se těším na zatím "normálně" vypadající druhou řadu. *8)*
Carlito
0 0
reagovat

Ray Donovan

Neskutočné, to je čoraz viac lepšie a lepšie. :+
636460
Neskutočné, to je čoraz viac lepšie a lepšie. *:+*
Ray Donovan
0 0
reagovat

Kmeny - youtube

když se tam něco děje a řeší, tak mě to fakt baví... nicméně v každym 26 minut dlouhym díle je asi tak 15 minut "Malikovskejch art" záběrů, kde si někdo zavazuje boty, řídí a podobně a to táhne tenhle cyklus do hroznýho průměru. Vypadá to pěkně, o tom žádná, ale je to nuda k posrání. U dokumentu chci informace, ne koukat na někoho, jak 5 minut stojí a kouří, opřenej o zeď.

Kdyby to z toho někdo vystříhal, bylo by to super pokoukání, takhle jen při každý epizodě nadávám při pokusech tuhle vatu přeskákat a neufiknout si nic z povídání, což paradoxně zabere občas víc času, než kdybych na to koukal jako "normální člověk".
636454
když se tam něco děje a řeší, tak mě to fakt baví... nicméně v každym 26 minut dlouhym díle je asi tak 15 minut "Malikovskejch art" záběrů, kde si někdo zavazuje boty, řídí a podobně a to táhne tenhle cyklus do hroznýho průměru. Vypadá to pěkně, o tom žádná, ale je to nuda k posrání. U dokumentu chci informace, ne koukat na někoho, jak 5 minut stojí a kouří, opřenej o zeď. Kdyby to z toho někdo vystříhal, bylo by to super pokoukání, takhle jen při každý epizodě nadávám při pokusech tuhle vatu přeskákat a neufiknout si nic z povídání, což paradoxně zabere občas víc času, než kdybych na to koukal jako "normální člověk".
Kmeny - youtube
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se