Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34841 - 34860 Napsat příspěvek

The Joker

Stačilo ve čtvrtek udělat všechnu práci na celej víkend, v pátek zatáhnout práci už v pět a spát z pátka na sobotu jenom 5 hodin... :D

Jo a nějak jsem mezitím stihnul i první díl pátý série Hry o trůny (HBO včera vytasilo novinářskou - klasicky dobrý to bylo). Holt strašně těžkej život :D
631691
Stačilo ve čtvrtek udělat všechnu práci na celej víkend, v pátek zatáhnout práci už v pět a spát z pátka na sobotu jenom 5 hodin... *:D* Jo a nějak jsem mezitím stihnul i první díl pátý série Hry o trůny (HBO včera vytasilo novinářskou - klasicky dobrý to bylo). Holt strašně těžkej život *:D*
The Joker
0 0
reagovat
Karel: Tak erotiku Marvel nezná, jejich postavy totálně postrádají nějakou sexualitu. Tipuju, že pod kostýmama musí vypadat nějak takhle: link
631690
Karel: Tak erotiku Marvel nezná, jejich postavy totálně postrádají nějakou sexualitu. Tipuju, že pod kostýmama musí vypadat nějak takhle: http://user-cdn.spring.me/photos/20120703/n4ff37d9836f92.jpg
0 0
reagovat
"...z celýho seriálu..." :D:D:D Jak dlouho je to venku? Asi 24 hodin?
631689
"...z celýho seriálu..." *:D**:D**:D* Jak dlouho je to venku? Asi 24 hodin?
0 0
reagovat

Daredevil

Dějově nespoilerový rychlý dojmy z celýho seriálu, radši i tak hážu do tagu.

Rozjezd potěšil, v prostředku to má pár hodně dobrejch dílů, ale po finále z toho mám pocit takový obyčejný právnicky kriminálky, kde je sem tam cool akce. Rosario Dawson tradičně boží (mohlo jí bejt daleko víc) a asi vůbec nejlepší je na tom D'Onofriův Kingpin, docela svěží přístup k záporákovi.

Jediný comicsový znamení je btw. vlastně to, že se tam občas sekaj ruce nebo urážej hlavy, ale erotika a fuckování kde nic tu nic. :D
631688
Dějově nespoilerový rychlý dojmy z celýho seriálu, radši i tak hážu do tagu. [spoiler]Rozjezd potěšil, v prostředku to má pár hodně dobrejch dílů, ale po finále z toho mám pocit takový obyčejný právnicky kriminálky, kde je sem tam cool akce. Rosario Dawson tradičně boží (mohlo jí bejt daleko víc) a asi vůbec nejlepší je na tom D'Onofriův Kingpin, docela svěží přístup k záporákovi. Jediný comicsový znamení je btw. vlastně to, že se tam občas sekaj ruce nebo urážej hlavy, ale erotika a fuckování kde nic tu nic. *:D*[/spoiler]
Daredevil
0 0
reagovat

Daredevil e01

Jsem na hranici nadšení, moc se mi to líbí. :+ Když tak nad tím přemýšlím asi nejvíc z tv komiksových věcí a započítat ty tuctovější filmy, tak je to celkem vysoko i s přidáním filmového pole. Líbí se mi, že si to na nic nehraje a je to na tom svém písečku hodně kvalitně zasazeném do světa větších hrdinů, to je moc fajn. :+
631687
Jsem na hranici nadšení, moc se mi to líbí. *:+* Když tak nad tím přemýšlím asi nejvíc z tv komiksových věcí a započítat ty tuctovější filmy, tak je to celkem vysoko i s přidáním filmového pole. Líbí se mi, že si to na nic nehraje a je to na tom svém písečku hodně kvalitně zasazeném do světa větších hrdinů, to je moc fajn. *:+*
Daredevil e01
0 0
reagovat

Santa existuje

631686
http://www.youtube.com/watch?v=o-zxn-YGUI4
Santa existuje
0 0
reagovat

TedGeorge

zn. side boob...
631684
zn. side boob...
TedGeorge
0 0
reagovat
Deborah Ann Woll je v Daredevilovi? Shut up and take my time... :o:+:+:+:+
631683
Deborah Ann Woll je v Daredevilovi? Shut up and take my time... *:o**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat

clavius

to asi na moc hbo veci nekoukas. Luck, Girls, Looking, Leftovers, Togetherness, Veep... vsechno s primhourenejma ocima prumerny
631681
to asi na moc hbo veci nekoukas. Luck, Girls, Looking, Leftovers, Togetherness, Veep... vsechno s primhourenejma ocima prumerny
clavius
0 0
reagovat

haiko

TV Nova a prosil bych do hlavní role Žílkovou, Suchánka a Geňu + nějaké cameo pro Cardu Retardu

Ale z tvých možností asi HBO, který mě svými televizními kousky za poslední roky ještě nezklamal.
631682
TV Nova a prosil bych do hlavní role Žílkovou, Suchánka a Geňu + nějaké cameo pro Cardu Retardu Ale z tvých možností asi HBO, který mě svými televizními kousky za poslední roky ještě nezklamal.
haiko
0 0
reagovat

Daredevil e01

ma to dobrej cast, ta zaverecna montaz celkem navnadila na dalsi dily, bitky jsou fajn, kdyz je tam zrovna neco videt, ale co se story tyka, tak to na me pusobilo jako nudnejsi epizoda Suits.

Nadseni se zatim nekona, ale kouknu jeste alespon na par dilu. Nemalou zasluhu na tom ma Deborah Ann Woll, kterou mam rad.
631679
ma to dobrej cast, ta zaverecna montaz celkem navnadila na dalsi dily, bitky jsou fajn, kdyz je tam zrovna neco videt, ale co se story tyka, tak to na me pusobilo jako nudnejsi epizoda Suits. Nadseni se zatim nekona, ale kouknu jeste alespon na par dilu. Nemalou zasluhu na tom ma Deborah Ann Woll, kterou mam rad.
Daredevil e01
0 0
reagovat

Daredevil ep.2

Docela brutalni kopirka kladiva z Oldboye, ale proc ne... :)
631678
Docela brutalni kopirka[spoiler] kladiva z Oldboye[/spoiler], ale proc ne... :)
Daredevil ep.2
0 0
reagovat

duro

Netrolluj, ta debata sa tykala prvych dvoch serii;)
631677
Netrolluj, ta debata sa tykala prvych dvoch serii;)
duro
0 0
reagovat

Vikings

Narez.:+:+

Prvni dil nove sezony GoT si pustim pred spanim, tak abych nekde v puli usnul :D
631674
Narez.*:+**:+* Prvni dil nove sezony GoT si pustim pred spanim, tak abych nekde v puli usnul *:D*
Vikings
0 0
reagovat

k Vikingom...

Zachytil som tu pár rozčarovaných či dokonca znechutených reakcií na túto sezónu. Ja som mal sklz, tak som dnes dal 5 častí za sebou vrátane Paríža a musím povedať, že je to žrádlo, tie "ženské" dejové línie mi tam vôbec nevadia, práve naopak, on sa celý ten svet a jeho hrdinovia postupne civilizujú (no dobre, v rámci dobových možností... :D ), takže aj namiesto rúbania po hlavách prichádzajú aj nejaké intrigy. Perfektný dej bez hluchého miesta, no a to dobývanie je konečná, dokonca to obstojí aj v porovnaní s filmovými vecami.
631673
Zachytil som tu pár rozčarovaných či dokonca znechutených reakcií na túto sezónu. Ja som mal sklz, tak som dnes dal 5 častí za sebou vrátane Paríža a musím povedať, že je to žrádlo, tie "ženské" dejové línie mi tam vôbec nevadia, práve naopak, on sa celý ten svet a jeho hrdinovia postupne civilizujú (no dobre, v rámci dobových možností... :D ), takže aj namiesto rúbania po hlavách prichádzajú aj nejaké intrigy. Perfektný dej bez hluchého miesta, no a to dobývanie je konečná, dokonca to obstojí aj v porovnaní s filmovými vecami.
k Vikingom...
0 0
reagovat

Vikings

S filmovými bitkami, resp. dobývaniami by som to neporovnával, ale rozhodne je to najepickejšie dobývanie čo som kedy v bedni videl. Hlavne chlapci z HBO by si k tomu mali sadnúť a robiť si poznámky.
631671
S filmovými bitkami, resp. dobývaniami by som to neporovnával, ale rozhodne je to najepickejšie dobývanie čo som kedy v bedni videl. Hlavne chlapci z HBO by si k tomu mali sadnúť a robiť si poznámky.
Vikings
0 0
reagovat

Daredevil

po druhym dílu:

jsem myslel, že tu zas hajpujete, ale ono je to fakt docela boží. Snad jen trochu dlouhý ty flashbacky do dětství na můj vkus...
631670
po druhym dílu: jsem myslel, že tu zas hajpujete, ale ono je to fakt docela boží. Snad jen trochu dlouhý ty flashbacky do dětství na můj vkus...
Daredevil
0 0
reagovat

Daredevil

Pilot luxusní, zbytek snad dám během víkendu. :D
631666
Pilot luxusní, zbytek snad dám během víkendu. *:D*
Daredevil
0 0
reagovat
Hlavne prvé reporty upozorňovali na to aby to ľudia ne-binge-watchovali, z toho čo ste videli je to pravda? Treba si to deliť?
631664
Hlavne prvé reporty upozorňovali na to aby to ľudia ne-binge-watchovali, z toho čo ste videli je to pravda? Treba si to deliť?
0 0
reagovat

Daredevil Ep1

Není to špatné, ale docela pomalé a hlavně tomu hrozně chybí nějaký styl a vizuál. Na druhou stranu jsem pičus, když očekávám osobitost od marvelovky.
631663
Není to špatné, ale docela pomalé a hlavně tomu hrozně chybí nějaký styl a vizuál. Na druhou stranu jsem pičus, když očekávám osobitost od marvelovky.
Daredevil Ep1
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist