Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34841 - 34860 Napsat příspěvek
Tak kolik lidí je na letošní druhou řadu Manhattanu zaháčkovaných? Ne snad, že bych ten trailer potřeboval k tomu, abych ji vyhlížel pomanu od... finále jedničky?
637556
Tak kolik lidí je na letošní druhou řadu Manhattanu [link="https://www.youtube.com/watch?v=UGz8vFHzzFQ"]zaháčkovaných[/link]? Ne snad, že bych ten trailer potřeboval k tomu, abych ji vyhlížel pomanu od... finále jedničky?
0 0
reagovat

Ash vs Evil Dead

Idiots are back in town! Rapture thread Level: Orange!
637546
[link="http://www.shocktillyoudrop.com/news/384265-ash-vs-evil-dead-video-takes-behind-scenes-sam-raimi/"]Idiots are back in town![/link] Rapture thread Level: Orange!
Ash vs Evil Dead
0 0
reagovat
Tohle by mohla být řádná pecka a skoro o tom není slyšet. link
Na Prohnilých jsem vyrustál a dodnes na ně nedám dopustit a přiznám se, že Thierry Lhermitte docela chyběl. Reference jsou na to minimální, ale na US Netflix se z Evropy tolik kousků nedostane. Jenom ty nejkvalitnější řekl bych.
637524
Tohle by mohla být řádná pecka a skoro o tom není slyšet. http://www.youtube.com/watch?v=BJkmocfMXsk Na Prohnilých jsem vyrustál a dodnes na ně nedám dopustit a přiznám se, že Thierry Lhermitte docela chyběl. Reference jsou na to minimální, ale na US Netflix se z Evropy tolik kousků nedostane. Jenom ty nejkvalitnější řekl bych.
0 0
reagovat

do_Od

Mě z tohodle dílu nejvíc dostala jeho vlastní "teplá" vzpomínka na Sleepy Garryho. Mě samotnému by alespoň přišla znepokojivá a nevím zda bych ho pak v gesci rozuzlení mohl odprásknout.

A jinak ano Jerry je supr, viz reklama na jablka (muchlování se s virtuální manželkou jež fungovala na 1% bylo top!) a jeho kamarádství s nejhloupějším Rickem.
637538
Mě z tohodle dílu nejvíc dostala jeho vlastní "teplá" vzpomínka na Sleepy Garryho. Mě samotnému by alespoň přišla znepokojivá a nevím zda bych ho pak v gesci rozuzlení mohl odprásknout. A jinak ano Jerry je supr, viz reklama na jablka (muchlování se s virtuální manželkou jež fungovala na 1% bylo top!) a jeho kamarádství s nejhloupějším Rickem.
do_Od
0 0
reagovat
Jerry je super.. "I'm a worm." "You are. But you're real." :D
637537
Jerry je super.. "I'm a worm." "You are. But you're real." *:D*
0 0
reagovat
Meeseeks epizoda byla vážně geniální.
637536
Meeseeks epizoda byla vážně geniální.
0 0
reagovat

Rick and Morty 2x02

Mám rád Ricka, mám rád Mortyho, ale za nejvtipnější postavu považuji Jerryho. Jeho "dětský koutek" je spolu s těmi modrými "splníme vám co chceme" (nedej bože tohle vidět s dabingem, ten jejich hlas je dokonalý) a "podavačem másla" to nejvtipnější, co jsem v seriálu viděl. :+
637531
Mám rád Ricka, mám rád Mortyho, ale za nejvtipnější postavu považuji Jerryho. Jeho "dětský koutek" je spolu s těmi modrými "splníme vám co chceme" (nedej bože tohle vidět s dabingem, ten jejich hlas je dokonalý) a "podavačem másla" to nejvtipnější, co jsem v seriálu viděl. *:+*
Rick and Morty 2x02
0 0
reagovat

Tony

Mam pozdravovat od Marcie Cross...
637520
Mam pozdravovat od Marcie Cross...
Tony
0 0
reagovat

Devious Maid s03 finale

Nevím jestli tu na to někdo kouká mimo mne :D Ale finále to mělo moc slušný. Jako Zoufalky v té nejlepší formě řekl bych :+
637519
Nevím jestli tu na to někdo kouká mimo mne *:D* Ale finále to mělo moc slušný. Jako Zoufalky v té nejlepší formě řekl bych *:+*
Devious Maid s03 finale
0 0
reagovat
True Detective finále bolo asi takto pre mňa významné. Dnes som si spomenul že by som si mal stiahnuť poslednú časť a keď som ju začal pozerať tak som si spomenul že už som ju vlastne videl minulý týždeň :o
637508
True Detective finále bolo asi takto pre mňa významné. Dnes som si spomenul že by som si mal stiahnuť poslednú časť a keď som ju začal pozerať tak som si spomenul že už som ju vlastne videl minulý týždeň *:o*
0 0
reagovat

Ninja Warrior USA a Jap.

koukáte na to někdo? já jsem už dlouholetej fanda. nedávno byl 31. turnaj japonské verze a byl to jeden z nejvíce strhujících ročníků za poslední roky.
teďka nakoukávám americkou verzi (poslední ročník), kterou jsem trochu pozérsky ignoroval a měl ji za levnou kopii. musím ale říct, že Amíci to berou za správnej konec. nejenom, že jeden ročník trvá mnohem, mnohem dýl, ale ještě k tomu tam jsou nehorázně těžký překážky (zejména první kolo americké a japonské verze jsou jak den a noc). navíc, jak už je to u nich normální, dělají z toho hroznou show a i ti soutěžící tam jsou jaksi zajímavější než v Japonsku. je tam třeba holka, co má Tourettův syndrom a k tomu OCD, chlápek, kterýmu umírá manželka na nějakou vzácnou chorobu a on začal pořádně posilovat, aby ji mohl přenášet a pomáhat jí atd. :+
637498
koukáte na to někdo? já jsem už dlouholetej fanda. nedávno byl 31. turnaj japonské verze a byl to jeden z nejvíce strhujících ročníků za poslední roky. teďka nakoukávám americkou verzi (poslední ročník), kterou jsem trochu pozérsky ignoroval a měl ji za levnou kopii. musím ale říct, že Amíci to berou za správnej konec. nejenom, že jeden ročník trvá mnohem, mnohem dýl, ale ještě k tomu tam jsou nehorázně těžký překážky (zejména první kolo americké a japonské verze jsou jak den a noc). navíc, jak už je to u nich normální, dělají z toho hroznou show a i ti soutěžící tam jsou jaksi zajímavější než v Japonsku. je tam třeba holka, co má Tourettův syndrom a k tomu OCD, chlápek, kterýmu umírá manželka na nějakou vzácnou chorobu a on začal pořádně posilovat, aby ji mohl přenášet a pomáhat jí atd. *:+*
Ninja Warrior USA a Jap.
0 0
reagovat

Memhpis

Jasně, ale hele takhle při pondělí prostě hrozně seděj. A to se musí ocenit.
637497
Jasně, ale hele takhle při pondělí prostě hrozně seděj. A to se musí ocenit.
Memhpis
0 0
reagovat

Rick & Morty

Does it get any crazier than this? :D:+

Na finále Brink se těším, ale soundtrack bych zas tak nevychvaloval, když tam pouští jenom notoricky známý pecky a jenom na konci.
637496
Does it get any crazier than this? *:D**:+* Na finále Brink se těším, ale soundtrack bych zas tak nevychvaloval, když tam pouští jenom notoricky známý pecky a jenom na konci.
Rick & Morty
0 0
reagovat

speedy.mail

Pravděpodobně jsem to byl já a teď bych to taky nejvíc chválil. U mne pomalu z odpadu na 5 * :D
637495
Pravděpodobně jsem to byl já a teď bych to taky nejvíc chválil. U mne pomalu z odpadu na 5 * *:D*
speedy.mail
0 0
reagovat

Brink

Sjeté celé za odpoledne. Díky Karlovi za tip. :-) Tentokrát to tady kdosi hejtoval, tušil jsem, že na něho nemám dát.
637494
Sjeté celé za odpoledne. Díky Karlovi za tip. :-) Tentokrát to tady kdosi hejtoval, tušil jsem, že na něho nemám dát.
Brink
0 0
reagovat

Brink

Mal som problém dopozerať pilot. Vrchol trápnosti.
637493
Mal som problém dopozerať pilot. Vrchol trápnosti.
Brink
0 0
reagovat
It's time to get schwifty!
Z toho učůrávám Magi v kostkách! :D:D:D
637492
[link="http://i.onionstatic.com/avclub/5533/09/16x9/960.jpg"]It's time to get schwifty![/link] Z toho učůrávám Magi v kostkách! *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
mel sem co delat abych dokoukal pilota teda, stačilo
637491
mel sem co delat abych dokoukal pilota teda, stačilo
0 0
reagovat
Snažím se Broen sehnat už hrozně dlouho, ale pořád se mi to nedaří. Nějaká rada?
637490
Snažím se Broen sehnat už hrozně dlouho, ale pořád se mi to nedaří. Nějaká rada?
0 0
reagovat

BlackAdder

Nie, ten druhý som ja.
637489
Nie, ten druhý som ja.
BlackAdder
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se