Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34821 - 34840 Napsat příspěvek

Spazz

"Osobne mi bitvy ve Vikinzich nikdy neprisly kdovijak zajimave (holt ten realismus je vsechno, jen ne eye-candy)" - tohle mě osobně překvapuje, neb já si tam chrochtám právě nad tím, jak to není balet, ale relativně solidní a uvěřitelný souboj (je tam nějaká kinetika, nějaká náročnost úderu apod) - tahle scéna je něco, co mě dokonale zaháčkovalo: link
631753
"Osobne mi bitvy ve Vikinzich nikdy neprisly kdovijak zajimave (holt ten realismus je vsechno, jen ne eye-candy)" - tohle mě osobně překvapuje, neb já si tam chrochtám právě nad tím, jak to není balet, ale relativně solidní a uvěřitelný souboj (je tam nějaká kinetika, nějaká náročnost úderu apod) - tahle scéna je něco, co mě dokonale zaháčkovalo: http://www.youtube.com/watch?v=sgFqQgnUKnI&feature=player_detailpage#t=170
Spazz
0 0
reagovat

Vikings

E P I C.
631752
E P I C.
Vikings
0 0
reagovat
:D
631751
*:D*
0 0
reagovat
za chvilku prijde HASTA a vysvetli vam, jak to bez super duper domaciho megakina stejne sledujete jak socky na obrazovce velikosti mobilu a kruh bude kompletní :D
631750
za chvilku prijde HASTA a vysvetli vam, jak to bez super duper domaciho megakina stejne sledujete jak socky na obrazovce velikosti mobilu a kruh bude kompletní *:D*
0 0
reagovat

tony

ja pozerám v HD všetko, tu nejde o vkus ale o preferencie ;)
631749
ja pozerám v HD všetko, tu nejde o vkus ale o preferencie *;)*
tony
0 0
reagovat

GOT

Jako by bylo na tu konverzačku v deseti dějových linkách HD potřeba... :))

U Vikingů byly v první sezoně hlavní výdaje na historicky přesný lodě a vesnici. Myslím, že to tehdy někdo postoval i sem, jak to měli až zbytečně historicky vypiplaný.
631748
Jako by bylo na tu konverzačku v deseti dějových linkách HD potřeba... *:))* U Vikingů byly v první sezoně hlavní výdaje na historicky přesný lodě a vesnici. Myslím, že to tehdy někdo postoval i sem, jak to měli až zbytečně historicky vypiplaný.
GOT
0 0
reagovat

Gorecki

To je vidět, že jsi článek nečetl, vyráběli lodě i pro GoT 8)
631746
To je vidět, že jsi článek nečetl, vyráběli lodě i pro GoT *8)*
Gorecki
0 0
reagovat

studo

:+
631745
*:+*
studo
0 0
reagovat
dufam ze tu nikto nebude postovat nastrely co sa deje, ja idem s vysielanim a 720p...
631743
dufam ze tu nikto nebude postovat nastrely co sa deje, ja idem s vysielanim a 720p...
0 0
reagovat

GoT S05

First 4 episodes leaked...
631741
First 4 episodes leaked...
GoT S05
0 0
reagovat

Axis

Tak na niecom kvoli tym bitkam usetrit musia8)
631740
Tak na niecom kvoli tym bitkam usetrit musia*8)*
Axis
0 0
reagovat
1 řada jela 3 díly na novinářský v tom zapadákově v Holešovicích... a bylo to super
631738
1 řada jela 3 díly na novinářský v tom zapadákově v Holešovicích... a bylo to super
0 0
reagovat

TonyClifton

Tohle bylo mám pocit poprvý. A jenom na menším plátně, ale... jo, vypadalo to na něm fakt dobře :)
631737
Tohle bylo mám pocit poprvý. A jenom na menším plátně, ale... jo, vypadalo to na něm fakt dobře :)
TonyClifton
0 0
reagovat

Vikings

Lodě a části zbroje dělá česká firma. Pěkný :+
631710
Lodě a části zbroje dělá [link="http://olomouc.idnes.cz/radim-zapletal-kolumbus-92-rekvizity-lode-a-zboj-film-narnie-a-serial-vikingove-1h8-/olomouc-zpravy.aspx?c=A150321_2149308_olomouc-zpravy_mip#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=top6"]česká firma[/link]. Pěkný *:+*
Vikings
0 0
reagovat
Když se dělají novinářský, tak se fakt divím, že GOT na pár dní nepošlou do kina normálně, já bych určitě zašel a to nejsem žádnej ultrafanda. Tohle by snad navíc ani nepotřebovalo žádnou kampaň.
631707
Když se dělají novinářský, tak se fakt divím, že GOT na pár dní nepošlou do kina normálně, já bych určitě zašel a to nejsem žádnej ultrafanda. Tohle by snad navíc ani nepotřebovalo žádnou kampaň.
0 0
reagovat

KarelR

Yopm fuck you :D
631697
Yopm fuck you *:D*
KarelR
0 0
reagovat
od tvurcu Entourage v produkci Wahlberga a on o tom neví... tsss...
631696
od tvurcu Entourage v produkci Wahlberga a on o tom neví... tsss...
0 0
reagovat

kubqo

Protože nechodíš na TVZone.
631695
Protože nechodíš na TVZone.
kubqo
0 0
reagovat
Jak to že som doteraz nevedel o tom že HBO robí seriál s "The Rockom"?

Trailer zde.

Osobne ma tá tematika či štýl nezaujíma, ale páči sa mi že to má jasný a strašne výrazný ksicht.
631694
Jak to že som doteraz nevedel o tom že HBO robí seriál s "The Rockom"? [link="https://www.youtube.com/watch?v=15lfITfxMDI"]Trailer zde.[/link] Osobne ma tá tematika či štýl nezaujíma, ale páči sa mi že to má jasný a strašne výrazný ksicht.
0 0
reagovat

KarelR

Fuck you.
631692
Fuck you.
KarelR
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.