Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34801 - 34820 Napsat příspěvek

Labyrint od Stracha

Tak dneska večer! link

Je strašně fajn se těšit na český seriálový projekt....
637704
Tak dneska večer! http://www.youtube.com/watch?v=tSsHBXgZuLk Je strašně fajn se těšit na český seriálový projekt....
Labyrint od Stracha
0 0
reagovat
2. řada True Detective zdá se nastavila nové standardy co se týká pomalosti seriálu. Dřív jsem za etalon tohoto subžánru považoval Raye Donovana, kterého jsem teď dokoukával a to je oproti tomu slet kraťasů. :D
637703
2. řada True Detective zdá se nastavila nové standardy co se týká pomalosti seriálu. Dřív jsem za etalon tohoto subžánru považoval Raye Donovana, kterého jsem teď dokoukával a to je oproti tomu slet kraťasů. *:D*
0 0
reagovat

Sarger

Archer je v podstatě James Bond na koksu a levné vodce, takže to tak nějak plyne z definice :D
637697
Archer je v podstatě James Bond na koksu a levné vodce, takže to tak nějak plyne z definice *:D*
Sarger
0 0
reagovat

Sarger

Sexisticke, homofobni, xenofobni, rasisticke...... a genialni :D
637696
Sexisticke, homofobni, xenofobni, rasisticke...... a genialni *:D*
Sarger
0 0
reagovat

Archer Pilot

WTF?? :D Niečo tak sexistické som dlho nevidel.
637695
WTF?? *:D* Niečo tak sexistické som dlho nevidel.
Archer Pilot
0 0
reagovat

xxendxx

Lady Mary tě právě pomluvila na večerním čaji :D
637689
Lady Mary tě právě pomluvila na večerním čaji *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Tony

babička s mámou se na to taky těší
637688
babička s mámou se na to taky těší
Tony
0 0
reagovat
zrovna Take se tu hypoval horem dolem, spolu s Peaky Binders
637687
zrovna Take se tu hypoval horem dolem, spolu s Peaky Binders
0 0
reagovat
Nejsmutnější událost téhle sezony bude tohle link
637686
Nejsmutnější událost téhle sezony bude tohle http://tvline.com/2015/08/29/downton-abbey-trailer-season-6-death-dies/
0 0
reagovat
zapomněl jsem na to, že se zde může hovořit pouze o novinkách a že všichni viděli vše natočené před rokem 2015 ;)
637685
zapomněl jsem na to, že se zde může hovořit pouze o novinkách a že všichni viděli vše natočené před rokem 2015 *;)*
0 0
reagovat
Seriálová událost této sezóny bude Broen...
637684
Seriálová událost této sezóny bude Broen...
0 0
reagovat

The Take (2009)

Britská krimi-rodinná minisérie, hlavní atrakce : Tom Hardy ve své nejryzejší psychopatické podobě. Pro fanoušky Hardyho nutné vidět.
2 a půl dílu ze 4 šlape všechno jako hodinky , poslední díl byl pro mě ale zklamáním a působil , jako že je něco navíc. Ale i tak silných 7/10
637683
Britská krimi-rodinná minisérie, hlavní atrakce : Tom Hardy ve své nejryzejší psychopatické podobě. Pro fanoušky Hardyho nutné vidět. 2 a půl dílu ze 4 šlape všechno jako hodinky , poslední díl byl pro mě ale zklamáním a působil , jako že je něco navíc. Ale i tak silných 7/10
The Take (2009)
0 0
reagovat
Blacklist je GP jak sviň. Spader :+
637672
Blacklist je GP jak sviň. Spader *:+*
0 0
reagovat
Blacklist je naprosto výbornej a přesně tak jsem si přál, aby vypadal Hannibal. Žádný jelení haluze a pseudobláboly. A hlavně žádnej Hugh Dancy. Spader je Bůh!
637661
Blacklist je naprosto výbornej a přesně tak jsem si přál, aby vypadal Hannibal. Žádný jelení haluze a pseudobláboly. A hlavně žádnej Hugh Dancy. Spader je Bůh!
0 0
reagovat

Hannibal

Zase jsem se při finále hannibala asi udělal. Celkově mám dojem, že první série ten koncept těžila málo (takže byla místy nekoukatelná) druhá série ho těžila optimálně (takže byla nejvíc divácky vstřícná) a tahle série ho těžila na max, takže byla zas chvílema nekoukatelná, ale zároveň tam byly i ty nejlepší věci z celýho seriálu. No a utnuli to akorát, aby to zůstal kult. Jsem najedenej, a nepřežranej. :+
637659
Zase jsem se při finále hannibala asi udělal. Celkově mám dojem, že první série ten koncept těžila málo (takže byla místy nekoukatelná) druhá série ho těžila optimálně (takže byla nejvíc divácky vstřícná) a tahle série ho těžila na max, takže byla zas chvílema nekoukatelná, ale zároveň tam byly i ty nejlepší věci z celýho seriálu. No a utnuli to akorát, aby to zůstal kult. Jsem najedenej, a nepřežranej. *:+*
Hannibal
0 0
reagovat

Internát

Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná seriál Internát Černá laguna, není to nic novýho, ale nemůžu ho nikde ke stažení najít, tak jestli nevíte někdo o torrentu nebo kde se dá ten seriál stáhnout po seriích nebo rovnou celej, dekuju:)
637658
Ahoj, chtěl bych se zeptat jestli někdo nezná seriál Internát Černá laguna, není to nic novýho, ale nemůžu ho nikde ke stažení najít, tak jestli nevíte někdo o torrentu nebo kde se dá ten seriál stáhnout po seriích nebo rovnou celej, dekuju:)
Internát
0 0
reagovat

Blacklist

teda, mám za sebou jenom pilot, ale musím říct, že takhle našlapanej první díl jsem už dlouho neviděl. :o trochu se teď bouchám do hlavy, že jsem to dva roky takhle ignoroval. pravda, ke konci dílů to po logický stránce trochu hapruje a to celkový vyšetřování je odbytý, ale jinak je to fakt paráda po všech směrech. a Megan Boone si rozhodně píšu na svůj list největších hotties. všimli jste si, že z každýho úhlu připomíná jinou známější krásku? neskutečný :D
637655
teda, mám za sebou jenom pilot, ale musím říct, že takhle našlapanej první díl jsem už dlouho neviděl. *:o* trochu se teď bouchám do hlavy, že jsem to dva roky takhle ignoroval. pravda, ke konci dílů to po logický stránce trochu hapruje a to celkový vyšetřování je odbytý, ale jinak je to fakt paráda po všech směrech. a Megan Boone si rozhodně píšu na svůj list největších hotties. všimli jste si, že z každýho úhlu připomíná jinou známější krásku? neskutečný *:D*
Blacklist
0 0
reagovat

Sam.Vines

Zahron ti to řek asi nejlíp, jak jde.:D Závidím, že to vidíš poprvé. Hrozná bomba.
637648
Zahron ti to řek asi nejlíp, jak jde.*:D* Závidím, že to vidíš poprvé. Hrozná bomba.
Sam.Vines
0 0
reagovat

do_Od

Upřímně, po Good Wife, kde by Kalinda odhalila Mikea během deseti minut děje mi přijde celá ta ústřední zápletka jak koza na ledě :D
637640
Upřímně, po Good Wife, [spoiler]kde by Kalinda odhalila Mikea během deseti minut děje mi přijde celá ta ústřední zápletka jak koza na ledě [/spoiler] *:D*
do_Od
0 0
reagovat
To bylo letní finále? Oh boy... Na to že se stalo dějově relativně dost, tak zaplácnout většinu dílu flashbackama o otcovství a víře, to chce opravdu kumšt Ať se příště zeptají Jenji Kohan, jak se s tímhle pracuje, opravdu jim to nejde.

Nechápejte mne špatně, nechci to prvoplánově hateovat, ten seriál jsem zbožňoval. Spíš je mi to tak nějak líto, že seriál co měl koule a švih vykastrovali patosem.

Co se týká závěru Tak jsem přesvědčenej, že to jde od Robertse, kterýmu nestačí, že bude na kolenou Harvey a sundá i Mikea, teď jde o to, jestli půjde o titul, spíš bych si tipnul na finančnictví.
637645
To bylo letní finále? Oh boy... Na to že se stalo dějově relativně dost, tak zaplácnout většinu dílu [spoiler]flashbackama o otcovství a víře, to chce opravdu kumšt[/spoiler] Ať se příště zeptají Jenji Kohan, jak se s tímhle pracuje, opravdu jim to nejde. Nechápejte mne špatně, nechci to prvoplánově hateovat, ten seriál jsem zbožňoval. Spíš je mi to tak nějak líto, že seriál co měl koule a švih vykastrovali patosem. Co se týká závěru [spoiler]Tak jsem přesvědčenej, že to jde od Robertse, kterýmu nestačí, že bude na kolenou Harvey a sundá i Mikea, teď jde o to, jestli půjde o titul, spíš bych si tipnul na finančnictví.[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se