Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34801 - 34820 Napsat příspěvek

Daredevil

V roce 2016 bude druhá řada. Ještě během tohoto roku se dočkáme druhé netflixové marvelovky - AKA Jessica Jones s Krysten Ritter.
632213
V roce 2016 bude druhá řada. Ještě během tohoto roku se dočkáme druhé netflixové marvelovky - AKA Jessica Jones s Krysten Ritter.
Daredevil
0 0
reagovat

Community

Aj s novymi postavami slape ako za najlepsich cias, momentalne najvtipnejsi sitcom siroko-daleko.

#sratnamoviechcemsiedmuseriu
632170
Aj s novymi postavami slape ako za najlepsich cias, momentalne najvtipnejsi sitcom siroko-daleko. #sratnamoviechcemsiedmuseriu
Community
0 0
reagovat

JohnyD

:+
632134
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

To jsi napsal moc hezky! :) Švédština je krásnej jazyk, jenom pokud jím mluví hezký Švédky :-D Já tam byl a je to krásná země, ale tak nějak poeticky, ne prvoplánově. :) Stejně tak se mi líbí jejich kinematografie a to severská celkově.
632133
To jsi napsal moc hezky! :) Švédština je krásnej jazyk, jenom pokud jím mluví hezký Švédky :-D Já tam byl a je to krásná země, ale tak nějak poeticky, ne prvoplánově. :) Stejně tak se mi líbí jejich kinematografie a to severská celkově.
JohnyD
0 0
reagovat

JohnyD

:+
632132
*:+*
JohnyD
0 0
reagovat

Tony

Mám rád krimi vo všeobecnosti, a to kvalitné nachádzam prevažne v Škandinávii, ktoré mi vyhovuje, ale za posledný rok rád sledujem niektorých hercov v Škandinávii ako aj vo filmoch a seriáloch a ich progres celkovo - najmä Pilou Asbæk, ktorému veľmi želám, aby podobne prerazil za hranicami ako bratia Mikkelseni, Joel Kinnaman, Noomi Rapace a ďalší. Snáď mu cestu nezavrie debilná Lucy + samozrejme tých želiezok v ohni je viac.

Severskú scénu, ale sledujem hlavne z dvoch dôvodov. Učím sa Švédsky a potrebujem počuť tú výslovnosť, pretože to je najťažšie na celom to jazyku a hlavne odvtedy ako som počul hovoriť Sagu (Sofiu Helin) v Broen po Švédsky je pre mňa ten jazyk najkrajší na svete aj keď to pripomína Nemčinu, ktorú nenávidím :D

Čo sa týka severskej televíznej a filmovejscény mám nejaký prehľad a informácie, ale žiaľ by som to nevedel porovnať so scénou na Slovensku alebo Čechách, lebo tá ide úplne mimo dňa, ale kto vie, možno, že sa do toho raz pustím a niečo napíšem na pár stránok a zavesím to do diskusie na TV Zone ako keď Ted začínal budiť povedomie o Late Night Show.
632130
Mám rád krimi vo všeobecnosti, a to kvalitné nachádzam prevažne v Škandinávii, ktoré mi vyhovuje, ale za posledný rok rád sledujem niektorých hercov v Škandinávii ako aj vo filmoch a seriáloch a ich progres celkovo - najmä Pilou Asbæk, ktorému veľmi želám, aby podobne prerazil za hranicami ako bratia Mikkelseni, Joel Kinnaman, Noomi Rapace a ďalší. Snáď mu cestu nezavrie debilná Lucy + samozrejme tých želiezok v ohni je viac. Severskú scénu, ale sledujem hlavne z dvoch dôvodov. Učím sa Švédsky a potrebujem počuť tú výslovnosť, pretože to je najťažšie na celom to jazyku a hlavne odvtedy ako som počul hovoriť Sagu (Sofiu Helin) v Broen po Švédsky je pre mňa ten jazyk najkrajší na svete aj keď to pripomína Nemčinu, ktorú nenávidím *:D* Čo sa týka severskej televíznej a filmovejscény mám nejaký prehľad a informácie, ale žiaľ by som to nevedel porovnať so scénou na Slovensku alebo Čechách, lebo tá ide úplne mimo dňa, ale kto vie, možno, že sa do toho raz pustím a niečo napíšem na pár stránok a zavesím to do diskusie na TV Zone ako keď Ted začínal budiť povedomie o Late Night Show.
Tony
0 0
reagovat
Ted
Doslova :D
632127
[b]Ted[/b] Doslova *:D*
0 0
reagovat

Loki

Super, Jerry jede :+
632117
Super, Jerry jede *:+*
Loki
0 0
reagovat

Hostia do 6. rady Comedians in Cars

Vypecene osadenstvo.:):):) - Jim Carrey, Stephen Colbert, Steve Harvey, Julia Louis-Dreyfus, Bill Maher and Trevor Noah.
632116
Vypecene osadenstvo.*:)**:)**:)* - Jim Carrey, Stephen Colbert, Steve Harvey, Julia Louis-Dreyfus, Bill Maher and Trevor Noah.
Hostia do 6. rady Comedians in Cars
0 0
reagovat

Silicon Valley

Geekovina je tam až na nějaký třetí koleji. Brát to i byť něco jako vzdáleně podobnýho Big Bangu nebo IT Crowd by byla strašná chyba. Ona je to docela odlehčenější dramedy s parádní parodií nejenom Gatese a Jobse o rozjezdu podnikání.
632112
Geekovina je tam až na nějaký třetí koleji. Brát to i byť něco jako vzdáleně podobnýho Big Bangu nebo IT Crowd by byla strašná chyba. Ona je to docela odlehčenější dramedy s parádní parodií nejenom Gatese a Jobse o rozjezdu podnikání.
Silicon Valley
0 0
reagovat
Silicon Valley
Geekovina to je, ale je strašně trefná a satirická. Souhlas s Tonym (a to jsem ještě neviděl 2. díl, neb se mi evidentně rozhodl sám nestáhnout :(:-)

Bína :D:D:D:+
632111
[b]Silicon Valley[/b] Geekovina to je, ale je strašně trefná a satirická. Souhlas s Tonym (a to jsem ještě neviděl 2. díl, neb se mi evidentně rozhodl sám nestáhnout *:(**:-*) Bína *:D**:D**:D**:+*
0 0
reagovat
Fíha, ten Jordskott vyzerá parádne. :+
632108
Fíha, ten Jordskott vyzerá parádne. *:+*
0 0
reagovat

Penny Dreadful

zapomněl jsem, jak strašně stupidní to chvilkama je... a jak geniální těma zbylejma chvilkama.

Záporačky jsou teda zatím těžký utrpení. A cgi triky (proměny záporaček, přelety kamery nad městem) zbytečný a ničí atmosféru.
632106
zapomněl jsem, jak strašně stupidní to chvilkama je... a jak geniální těma zbylejma chvilkama. Záporačky jsou teda zatím těžký utrpení. A cgi triky (proměny záporaček, přelety kamery nad městem) zbytečný a ničí atmosféru.
Penny Dreadful
0 0
reagovat

(Not) The Last man on earth

Tímhle tempem budeme mít na konci druhé sezóny v seriálu snad celou vesnici :-
632104
Tímhle tempem budeme mít na konci druhé sezóny v seriálu snad celou vesnici *:-*
(Not) The Last man on earth
0 0
reagovat
som na tom ohladne SV podobne ako vincent, dva diely a stačilo...
632103
som na tom ohladne SV podobne ako vincent, dva diely a stačilo...
0 0
reagovat
Tony: Videl jsem pilot a jeste tusim druhej dil prvni rady jednou v letadle, a moc me to nevzalo. Az tak nejak moc geekovsky to na me pusobi.
632102
Tony: Videl jsem pilot a jeste tusim druhej dil prvni rady jednou v letadle, a moc me to nevzalo. Az tak nejak moc geekovsky to na me pusobi.
0 0
reagovat

JohnyD

Ty máš ty severské televizní věci asi hodně napozerané, což? :-) Nechtěl by ses o tom někdy rozepsat víc? Mne docela zajímal nějaký širší pohled na jejich televizní tvorbu. Třeba i v rozdílu oproti nám. Mne jen om fascinuje, jak jsou tam schopný spolupracovat ve 3 zemích najednou svorně a tady se dělá strašný halo pomalu z československý produkce nebo zahraničního herce. :-D
632098
Ty máš ty severské televizní věci asi hodně napozerané, což? :-) Nechtěl by ses o tom někdy rozepsat víc? Mne docela zajímal nějaký širší pohled na jejich televizní tvorbu. Třeba i v rozdílu oproti nám. Mne jen om fascinuje, jak jsou tam schopný spolupracovat ve 3 zemích najednou svorně a tady se dělá strašný halo pomalu z československý produkce nebo zahraničního herce. :-D
JohnyD
0 0
reagovat

Silicon Valley s02e02

To má neskutečný koule, doslova! :-D Nejlepší cliffhanger v TV historii. :-D Na tom je tak strašně moc vidět kvalita HBO, to je vypiplaný každým záběrem. Kdo nesleduje, určitě napravit.
632097
To má neskutečný koule, doslova! :-D Nejlepší cliffhanger v TV historii. :-D Na tom je tak strašně moc vidět kvalita HBO, to je vypiplaný každým záběrem. Kdo nesleduje, určitě napravit.
Silicon Valley s02e02
0 0
reagovat
Pustil sem si Johnyho trailer a sháním...
Wow :o
632092
Pustil sem si Johnyho trailer a sháním... Wow *:o*
0 0
reagovat
louie s05e01
jooooo takhle se mi to libi. ta predchozi sezona byla fajn odbocka, ale tohle hned po prvnim dile ma ty spravny grady. doufam ze nekdo taky otitulkuje live at the comedy store.
632091
louie s05e01 jooooo takhle se mi to libi. ta predchozi sezona byla fajn odbocka, ale tohle hned po prvnim dile ma ty spravny grady. doufam ze nekdo taky otitulkuje live at the comedy store.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist