Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34801 - 34820 Napsat příspěvek

Memphis

The Odd Couple jsem zvládnul jen do třetí epizody, dál už to fakt nešlo. Perryho mám rád, ale tady mi za něj s tou vizáží bezdomovce bylo chvílemi opravdu trapně. Je smutný, že takový Go On u diváků pohořelo a s touhle neoriginální srágorou slaví úspěch. I když ratingy to má solidní hlavně díky tomu, že to běží po Big Bang Theory.
633106
The Odd Couple jsem zvládnul jen do třetí epizody, dál už to fakt nešlo. Perryho mám rád, ale tady mi za něj s tou vizáží bezdomovce bylo chvílemi opravdu trapně. Je smutný, že takový Go On u diváků pohořelo a s touhle neoriginální srágorou slaví úspěch. I když ratingy to má solidní hlavně díky tomu, že to běží po Big Bang Theory.
Memphis
0 0
reagovat

Bina

no tak to potom joo, mě nenapadlo vubec:D
633105
no tak to potom joo, mě nenapadlo vubec*:D*
Bina
0 0
reagovat

Memphis

U pilotu Odd Couple jsem málem umřel, a to mám Perryho a Lennona fakt rád. Taky by mě teda zajímalo, co se s tím dělo dál.
633104
U pilotu Odd Couple jsem málem umřel, a to mám Perryho a Lennona fakt rád. Taky by mě teda zajímalo, co se s tím dělo dál.
Memphis
0 0
reagovat
Tak nám CBS obnovili Person of Interest jen na třináctidílnou sezonu. Údajně nejspíš proto, že jim show nepatří a tolik jim nesype. Jestli to bude sezona poslední, to zatím nikdo neví. Nolan & Co. to prej měli rozplánovaný na šest let, tak snad se jim podaří seriál nějak kvalitně uzavřít.

Naopak Perry s Odd Couple se u nich ještě minimálně rok ohřeje. Sleduje to tu vůbec někdo?
633102
Tak nám CBS obnovili [b]Person of Interest[/b] jen na třináctidílnou sezonu. Údajně nejspíš proto, že jim show nepatří a tolik jim nesype. Jestli to bude sezona poslední, to zatím nikdo neví. Nolan & Co. to prej měli rozplánovaný na šest let, tak snad se jim podaří seriál nějak kvalitně uzavřít. Naopak Perry s [b]Odd Couple[/b] se u nich ještě minimálně rok ohřeje. Sleduje to tu vůbec někdo?
0 0
reagovat

Penny Dreadful S2

Zatím se to rozbíhá svižněji než první řada. :+
633100
Zatím se to rozbíhá svižněji než první řada. *:+*
Penny Dreadful S2
0 0
reagovat

Dreamy

U brýlí zmiňovali to samonabíjení, které teoreticky použily v tom kufru pro napájení Machine.
633092
[spoiler] U brýlí zmiňovali to samonabíjení, které teoreticky použily v tom kufru pro napájení Machine.[/spoiler]
Dreamy
0 0
reagovat

PoI

nejslabší finále vůbec

Na co nebo kde a kdo využil ty ukradené noční brejle? Jak mohl sakra jeden človek za 10 minut prohledat celou soudní budovu..Vždycky sem si liboval jak to maj chytré a promyšlené ale konec řady se mi nelíbil a doufal jsem že mě odrovná finále, no a tou čistkou postav si taky nepomohli, Eliase je škoda, tu jeho linku jsem měl rád
633071
nejslabší finále vůbec [spoiler]Na co nebo kde a kdo využil ty ukradené noční brejle? Jak mohl sakra jeden človek za 10 minut prohledat celou soudní budovu..Vždycky sem si liboval jak to maj chytré a promyšlené ale konec řady se mi nelíbil a doufal jsem že mě odrovná finále, no a tou čistkou postav si taky nepomohli, Eliase je škoda, tu jeho linku jsem měl rád[/spoiler]
PoI
0 0
reagovat

GoT

Co, to má teď Mormont příběhovou linku Jona Conningtona? Meh. Už jen chybí Mladý Gryff.
633068
Co, to má teď Mormont příběhovou linku Jona Conningtona? Meh. Už jen chybí Mladý Gryff.
GoT
0 0
reagovat
louie s05e03
bozi dil. hned sem mel chut si pustit ctvrtej, ale pak sem si rek ''vole, louieho si musis setrit''
633061
louie s05e03 bozi dil. hned sem mel chut si pustit ctvrtej, ale pak sem si rek ''vole, louieho si musis setrit''
0 0
reagovat

okkac

Těším se dost, ale doufám, že ta akce tam trochu ubere na 1vs20 momentech, kdy těch 20 se netrefí, protože... ten jeden je hrdina :D
633040
Těším se dost, ale doufám, že ta akce tam trochu ubere na 1vs20 momentech, kdy těch 20 se netrefí, protože... ten jeden je hrdina *:D*
okkac
0 0
reagovat
...což se ví asi už rok
633038
...což se ví asi už rok
0 0
reagovat
Whee, Strike Back po delší pauze bude konečně v létě zpátky, ale už s poslední sezónou :o:+ link
633037
Whee, Strike Back po delší pauze bude konečně v létě zpátky, ale už s poslední sezónou *:o**:+* http://www.youtube.com/watch?v=cM2_CS4x3bA
0 0
reagovat

Grace & Frankie

Tak co zatial hovorite na Grace & Frankie? U mna zatial pecka. Take trochu zivsie a akcnejsie Togetherness.:)

BTW plasticky chirurg Fondovej by vazne zasluzil metal.:D
633032
Tak co zatial hovorite na Grace & Frankie? U mna zatial pecka. Take trochu zivsie a akcnejsie Togetherness.*:)* BTW plasticky chirurg Fondovej by vazne zasluzil metal.*:D*
Grace & Frankie
0 0
reagovat
:+:+
633031
*:+**:+*
0 0
reagovat
633029
[link="https://youtu.be/Or1WvX88lng"]rick performs rap god[/link]
0 0
reagovat
A tim Top Gearu si asi nasiel svoje utocisko na ITV, ktori potrebuju zastavit klesajucu sledovanost a sefuju tam stari dobri znami Clarksona, takze backup na COKOLVEK tam maju. Prekrizene prsty.

ted
Na tu Kate v divocine som extremne zvedavy:+
633015
A tim Top Gearu si asi nasiel svoje utocisko na ITV, ktori potrebuju zastavit klesajucu sledovanost a sefuju tam stari dobri znami Clarksona, takze backup na COKOLVEK tam maju. Prekrizene prsty. [b]ted[/b] Na tu Kate v divocine som extremne zvedavy*:+*
0 0
reagovat
spis by meli aktivne hledat nove scenaristy
633010
spis by meli aktivne hledat nove scenaristy
0 0
reagovat
U Constantina se aktivně hledá nový domov na jiné stanici.
633006
U Constantina se aktivně hledá nový domov na jiné stanici.
0 0
reagovat
Plno seriálovejch novinek.

Od těch WTF (Kate Winslet bude blbnout s Bearem Gryllsem v divočině) po očekávané (zrušení Following, Constantine a dalších).

A dál? Dál se přidala Rosario Dawson ke castu Daredevil season 2, objevili se postery k True Detective a jdu spát
633004
Plno seriálovejch novinek. Od těch WTF (Kate Winslet bude blbnout s Bearem Gryllsem v divočině) po očekávané (zrušení Following, Constantine a dalších). A dál? Dál se přidala Rosario Dawson ke castu Daredevil season 2, objevili se postery k True Detective a jdu spát
0 0
reagovat
Agents of SHIELD
Celkem zajimava priprava na 2-hodinove finale.

Ze "mirumilovna" mama Daisy neco takovyho udela, to jsem necekal :o
632974
[b]Agents of SHIELD[/b] Celkem zajimava priprava na 2-hodinove finale. [spoiler]Ze "mirumilovna" mama Daisy neco takovyho udela, to jsem necekal *:o*[/spoiler]
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist