Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34781 - 34800 Napsat příspěvek

BrusVejn

Murica!
633190
Murica!
BrusVejn
0 0
reagovat

Supergirl

Ako je možné, že sa vôbec produkujú takéto sračky.
633189
Ako je možné, že sa vôbec produkujú takéto sračky.
Supergirl
0 0
reagovat

Jonathan Strange & Mr. Norrell

BBC bude vysílat první díl už tuto neděli :+
633186
BBC bude vysílat první díl už tuto neděli *:+*
Jonathan Strange & Mr. Norrell
0 0
reagovat

Sarger

To bylo jak Doctor Who na steroidech.
(A nebyl to náhodou Rory?:D)
633185
To bylo jak Doctor Who na steroidech. (A nebyl to náhodou Rory?*:D*)
Sarger
0 0
reagovat

DC's Legends of Tomorrow

CW to s týmto myslí vážne? :D
633183
CW to s týmto myslí vážne? *:D*
DC's Legends of Tomorrow
0 0
reagovat
Mno, tak to promo na Legends of Tomorrow vypadá o něco lépe...
633182
Mno, tak to promo na Legends of Tomorrow vypadá o něco lépe...
0 0
reagovat
Mně se teda SuperGirl líbí více než Gotham, ale to moc o ničem nevypovídá :)
633176
Mně se teda SuperGirl líbí více než Gotham, ale to moc o ničem nevypovídá *:)*
0 0
reagovat

Axis

Jen couchgag, jak jsem pochopil. Díky bohu, protože úplnej crossover by smrděl křečí. Rick by se nikdy s někým jako Homer nebavil. S Bartem možná...
633172
Jen couchgag, jak jsem pochopil. Díky bohu, protože úplnej crossover by smrděl křečí. Rick by se nikdy s někým jako Homer nebavil. S Bartem možná...
Axis
0 0
reagovat

Rick and Morty meets Simpsons

Už je to trochu ujetý, mít crossover s kýmkoliv, ale tohle by nemuselo bejt špatný. Bohužel místní hipsteři příjdou o svůj seroš.
633152
Už je to trochu ujetý, mít crossover s kýmkoliv, ale [link="https://scontent-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xtf1/t31.0-8/11147014_812144105549080_2386885552973516936_o.jpg"]tohle[/link] by nemuselo bejt špatný. Bohužel místní hipsteři příjdou o svůj seroš.
Rick and Morty meets Simpsons
0 0
reagovat
Spíše kde je TonyClifton když člověk potřebuje aby setřel takhle tupou šílenost svým vytříbeným způsobem.
633171
Spíše kde je [b]TonyClifton[/b] když člověk potřebuje aby setřel takhle tupou šílenost svým vytříbeným způsobem.
0 0
reagovat
Kde je Superman keď ho človek potrebuje :( No fuj, síce viem, že nie som cieľovka, ale to je tak strašné že človek by až plakal - taký crossover nejakej telenovely, Frozen a neviem čoho :-
633168
Kde je Superman keď ho človek potrebuje *:(* No fuj, síce viem, že nie som cieľovka, ale to je tak strašné že človek by až plakal - taký crossover nejakej telenovely, Frozen a neviem čoho *:-*
0 0
reagovat
síce je to od CBS, ale robí to tá istá partia, čo robí flasha a arrowa. PLUS cbs a cw sú sesterské stanice, takže by som nejaký crossover na 100% očakával ;)
633165
síce je to od CBS, ale robí to tá istá partia, čo robí flasha a arrowa. PLUS cbs a cw sú sesterské stanice, takže by som nejaký crossover na 100% očakával *;)*
0 0
reagovat
Holy fuck, co to kurva je:D:D
633163
Holy fuck, co to kurva je*:D**:D*
0 0
reagovat

Spazz

Celej koncept ošklivky Katky aka Supergirl je hroznej fail, když to vezmu kolem a kolem tan jediná snesitelná postava je Ally jako její šéfová. Jinak je to hnus.
633162
Celej koncept ošklivky Katky aka Supergirl je hroznej fail, když to vezmu kolem a kolem tan jediná snesitelná postava je Ally jako její šéfová. Jinak je to hnus.
Spazz
0 0
reagovat
Tak tohle je od CBS, přičemž Flash a Arrow běží na CW. Myslím, že Supergirl si pojede vlastní universum podobně jako Gotham, takže žádné crossovery by hrozit neměly. Doufám.
633161
Tak tohle je od CBS, přičemž Flash a Arrow běží na CW. Myslím, že Supergirl si pojede vlastní universum podobně jako Gotham, takže žádné crossovery by hrozit neměly. Doufám.
0 0
reagovat
Vzhľadom na to, že cieľovkou je ženské publikum, tak na tom nevidím nič zlé. Práve naopak. Človek by čakal seriálový Twilight, ale nevyzerá to až tak zle. Ja sa na to aj celkom teším.
633160
Vzhľadom na to, že cieľovkou je ženské publikum, tak na tom nevidím nič zlé. Práve naopak. Človek by čakal seriálový Twilight, ale nevyzerá to až tak zle. Ja sa na to aj celkom teším.
0 0
reagovat
Jo, nevim, jestli se mám smát nebo brečet. Ta holka se mi líbila ve Whiplashi, ale ta to nezachrání. A ty hlášky: "Svět potřebuje abys lítala." Prej "bratranec ti něco posílá"... to bolí, když tam Supermana ani nemůžou ukázat.
633159
Jo, nevim, jestli se mám smát nebo brečet. Ta holka se mi líbila ve Whiplashi, ale ta to nezachrání. A ty hlášky: "Svět potřebuje abys lítala." Prej "bratranec ti něco posílá"... to bolí, když tam Supermana ani nemůžou ukázat.
0 0
reagovat
Kdyz nad tim ted tak premyslim, trochu mi to pripomina ten nedavny SNL skec s Black Widow...
633158
Kdyz nad tim ted tak premyslim, trochu mi to pripomina ten nedavny SNL skec s Black Widow...
0 0
reagovat
No ty vole..... tohle se predpokladam (a doufam) zadnych crossoveru s Flashem/Arrowem nedocka. Debilni efekty by se zkousnout daly (i kdyz ten zacatek uz byl teda hodne pres caru...), ale to by nesmelo i vsechno ostatni byt tak..... lame... Tohle je fakt velky fail:-
633157
No ty vole..... tohle se predpokladam (a doufam) zadnych crossoveru s Flashem/Arrowem nedocka. Debilni efekty by se zkousnout daly (i kdyz ten zacatek uz byl teda hodne pres caru...), ale to by nesmelo i vsechno ostatni byt tak..... lame... Tohle je fakt velky fail*:-*
0 0
reagovat

Supergirl

Co to v DC sakra fetujou za lepidlo...no fuj!
633155
Co to v DC sakra fetujou za lepidlo...[link="https://youtu.be/Lm46-envrHo"]no fuj![/link]
Supergirl
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist