Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34781 - 34800 Napsat příspěvek

Vikings

RAGNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR !!!!!!!!!!!

poslední díl si mě zase získal zpět. na 4 serii se můžu vklidu těšit. A Rollo je frajer ! :D8):+

nějak jsem podvědomně věřil že by se tohle mohlo stát. Parádní zakončení.
632349
RAGNÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁR !!!!!!!!!!! poslední díl si mě zase získal zpět. na 4 serii se můžu vklidu těšit. A Rollo je frajer ! *:D**8)**:+* nějak jsem podvědomně věřil že by se tohle mohlo stát. Parádní zakončení.
Vikings
0 0
reagovat

Vikings

celou druhou půlku si říkám, že maj tvůrci šílený koule ale zároveň si přeju aby ho tam mniši resuscitovali a zázračně vykurýrovali a pak nechali někde na samotě, ve věži se modlit ale trojský ragnar?:D:D
632346
[spoiler]celou druhou půlku si říkám, že maj tvůrci šílený koule ale zároveň si přeju aby ho tam mniši resuscitovali a zázračně vykurýrovali a pak nechali někde na samotě, ve věži se modlit ale trojský ragnar?*:D**:D*[/spoiler]
Vikings
0 0
reagovat

Vikings

Tak precejen se jim podarilo kvalitou dorovnat WD... pro me definitivni konec, 4. sezona me po tomhle fakt nezajima. Takovych 5/10 bych tomu asi jeste dal, ale fakt se mojemu vkusu touhle sezonou vyhli obloukem.
632338
Tak precejen se jim podarilo kvalitou dorovnat WD... pro me definitivni konec, 4. sezona me po tomhle fakt nezajima. Takovych 5/10 bych tomu asi jeste dal, ale fakt se mojemu vkusu touhle sezonou vyhli obloukem.
Vikings
0 0
reagovat
No zrovna tam mi jednu věc vyspoilerovali, přesně rozhovor s hercem, co končí. Fakt je blbý, že to rád čtu. :)
632331
No zrovna tam mi jednu věc vyspoilerovali, přesně rozhovor s hercem, co končí. Fakt je blbý, že to rád čtu. :)
0 0
reagovat

Tony

Deadline už se poučilo a v poslední době ok.
632330
Deadline už se poučilo a v poslední době ok.
Tony
0 0
reagovat
Na jejich obranu, v zahraničí je tohle naprosto normální a kolikrát mne nasral Hollywood reporter nebo Deadline to bych nespočítal. Opravdu nechápu, jak ti kreténi můžou dopředu psát v rozjetým seriálu, kdo po sezoně končí. No a když už je odvysíláno, tak na to prdí uplně.
632329
Na jejich obranu, v zahraničí je tohle naprosto normální a kolikrát mne nasral Hollywood reporter nebo Deadline to bych nespočítal. Opravdu nechápu, jak ti kreténi můžou dopředu psát v rozjetým seriálu, kdo po sezoně končí. No a když už je odvysíláno, tak na to prdí uplně.
0 0
reagovat
Nebyl to iDnes který vyspoileroval konec Skyfall?
632328
Nebyl to iDnes který vyspoileroval konec Skyfall?
0 0
reagovat

Davies182

Greys Anatomy, jsi v bezpečí.
632326
Greys Anatomy, jsi v bezpečí.
Davies182
0 0
reagovat
Takže jakože fakt tam nejdu, dík :D. Dva dny min :D, Je to z GoT?
632325
Takže jakože fakt tam nejdu, dík *:D*. Dva dny min *:D*, Je to z GoT?
0 0
reagovat
Ten spoiler na hlavní stránce idnesu? Dost podpásovka.
632323
Ten spoiler na hlavní stránce idnesu? Dost podpásovka.
0 0
reagovat
jj Bates Motel chytá po strašný druhý řadě a začátku třetí novej dech, Highmore je tam výbornej. A rozjeli i docela temnou postranní krimi zápletku, což mě překvapilo. Taky bych nečekal, že ve mně ten seriál ještě dokáže probudit nějaký emoce, ale konec šestky byl... :o
632322
jj Bates Motel chytá po strašný druhý řadě a začátku třetí novej dech, Highmore je tam výbornej. A rozjeli i docela temnou postranní krimi zápletku, což mě překvapilo. Taky bych nečekal, že ve mně ten seriál ještě dokáže probudit nějaký emoce, ale konec šestky byl... *:o*
0 0
reagovat
greys anatomy : takže mcdreamy skončil, z obsadenia, ktoré hralo v prvých troch sériach sú tam tak 4 postavy... problém so seriálmi s viac ako 10 sériami...

Salem s02e03 - pokračuje to v trende, aký si nastolil už v polke prvej série, keď si to konečne našlo tvár, nehrá sa to na nejakú strašne dramatickú fantasy báchorku ale intrigy s over-the-top momentmi a niekoľkými fajn postavami z toho robia super žánrovú záležitosť!

Flash - čo bolo v prvej sérii výborne spravené bolo to prepojenie procedurálky/hlavného arcu naprieč celou sériou (22 dielov!) výborne to funguje, cast je skvelý aj scenár fajn. celkom sa obávam čo vymyslia v druhej sérii aby to nestratilo čaro

bates motel s03e07 tak toto už je čisté batshit crazy :D vera farmiga je neskutočná, ale to čo tam dáva v posledných dieloch týpek čo hrá normana. vau.

big bang s08e22: túto sériu mám akýsi blbý zvyk už trocha preskipovať celý ten diel, aj keď občas nezachytím vtip. dnes som zistil, že asi dokážem existovať aj bez big bangu. je to akési uťahané už a bez nápadu. postavy začali byť trocha na facku, ale nie tým fajn štýlom, že im fandíte a smejete sa ich problémom, ale na facku skôr s nádychom, že by som ich odstrelil. takže posledná séria TBBT pre mňa...
632302
greys anatomy : [spoiler]takže mcdreamy skončil, z obsadenia, ktoré hralo v prvých troch sériach sú tam tak 4 postavy... problém so seriálmi s viac ako 10 sériami...[/spoiler] Salem s02e03 - pokračuje to v trende, aký si nastolil už v polke prvej série, keď si to konečne našlo tvár, nehrá sa to na nejakú strašne dramatickú fantasy báchorku ale intrigy s over-the-top momentmi a niekoľkými fajn postavami z toho robia super žánrovú záležitosť! Flash - čo bolo v prvej sérii výborne spravené bolo to prepojenie procedurálky/hlavného arcu naprieč celou sériou (22 dielov!) výborne to funguje, cast je skvelý aj scenár fajn. celkom sa obávam čo vymyslia v druhej sérii aby to nestratilo čaro bates motel s03e07 tak toto už je čisté batshit crazy *:D* vera farmiga je neskutočná, ale to čo tam dáva v posledných dieloch týpek čo hrá normana. vau. big bang s08e22: túto sériu mám akýsi blbý zvyk už trocha preskipovať celý ten diel, aj keď občas nezachytím vtip. dnes som zistil, že asi dokážem existovať aj bez big bangu. je to akési uťahané už a bez nápadu. postavy začali byť trocha na facku, ale nie tým fajn štýlom, že im fandíte a smejete sa ich problémom, ale na facku skôr s nádychom, že by som ich odstrelil. takže posledná séria TBBT pre mňa...
0 0
reagovat

Top Gear

Tak to dnes zabalil i výkonný producent pořadu Andy Wilman. Chlapík který společně s Clarksonem nový Top Gear takříkajíc udělal. A BBC asi právě přišla o svojí tiskárnu na prachy.
Gorecki
Tož už se asi nemusíme vsázet ;)
632282
Tak to dnes zabalil i výkonný producent pořadu Andy Wilman. Chlapík který společně s Clarksonem nový Top Gear takříkajíc udělal. A BBC asi právě přišla o svojí tiskárnu na prachy. [b]Gorecki[/b] Tož už se asi nemusíme vsázet *;)*
Top Gear
0 0
reagovat

Daredevil S1

Tak som to konečne dopozeral a bolo to výborné. Taký Marvelovský Batman. Herci vynikajúci, až na Wilsona Fiska. U neho som sa nevedel rozhodnúť či to herec tak hral naschvál alebo prehrával, ale tak či tak to bol veľmi čudný výkon a rušilo to. Zato Deborah Ann Woll je moja nová láska. Ak sa tu vôbec nachádza niekto kto ešte nevidel tak vrelo odporúčam, je to presný opak pastelkových nasilu zábavných Marvel filmov ktorých už mám po krk. 9/10
P.S.: Nemôžem si pomôcť ale ten oblek je komický :D hlavne od krku vyššie.
632278
Tak som to konečne dopozeral a bolo to výborné. Taký Marvelovský Batman. Herci vynikajúci, až na Wilsona Fiska. U neho som sa nevedel rozhodnúť či to herec tak hral naschvál alebo prehrával, ale tak či tak to bol veľmi čudný výkon a rušilo to. Zato Deborah Ann Woll je moja nová láska. Ak sa tu vôbec nachádza niekto kto ešte nevidel tak vrelo odporúčam, je to presný opak pastelkových nasilu zábavných Marvel filmov ktorých už mám po krk. [b]9/10[/b] P.S.: Nemôžem si pomôcť ale ten oblek je komický *:D* hlavne od krku vyššie.
Daredevil S1
0 0
reagovat

MarvinP

Exactly. Ono to není nic závratného, ale má to příjemný spád, je to fajn oddychovka a má to "globální" koule (skoro takové, jako GoT). Ty změny statusu quo jsou prostě super.
632277
Exactly. Ono to není nic závratného, ale má to příjemný spád, je to fajn oddychovka a má to "globální" koule (skoro takové, jako GoT). Ty změny statusu quo jsou prostě super.
MarvinP
0 0
reagovat

kubqo

kdybys viděl útržek o pár dílů později, všechn by bylo obrácené na hlavu. Zatímco třeba flash
vytasí hromadu zvratů a rozuzlení, aby to na konci epizody všechno smáznul jakoby se nic nestalo

(narážím na epizodu s tsunami), v Agentech se takový věci dějou běžně, zůstávají platit a opravdu v tom univerzu dělají příslušný bordel. To je pro mě hlavní zdroj zábavnosti tohohle (jinak dost lobotomickýho) seriálu.
632276
kdybys viděl útržek o pár dílů později, všechn by bylo obrácené na hlavu. Zatímco třeba flash [spoiler]vytasí hromadu zvratů a rozuzlení, aby to na konci epizody všechno smáznul jakoby se nic nestalo[/spoiler] (narážím na epizodu s tsunami), v Agentech se takový věci dějou běžně, zůstávají platit a opravdu v tom univerzu dělají příslušný bordel. To je pro mě hlavní zdroj zábavnosti tohohle (jinak dost lobotomickýho) seriálu.
kubqo
0 0
reagovat
Kubo kubo... Videl si utrzky z jedneho dielu bez vedomosti o postavach a akejkolvek zapletky, takze ta zbavujem prava sa k tomu vyjadrovat :D :P
632266
Kubo kubo... Videl si utrzky z jedneho dielu bez vedomosti o postavach a akejkolvek zapletky, takze ta zbavujem prava sa k tomu vyjadrovat :D :P
0 0
reagovat

Agenti

Ja som nedávno nejakou nešťastnou náhodou vykysnul pred telkou, a rovna tam dávali dabovaných agentov. Snažil som sa to v útržkoch pozerať, ale furt keď som na to prepol, tak jediné čo sa tam dialo bolo, že sa tam na seba zazerali zaláskane dvaja mládenci ako z katalógu spodného prádla, ktorý vyzerali že by ešte mali len školu dokončiť, nieto ešte zachraňovať planétu.

Tož toľko odomňa k SHieldu.
632262
Ja som nedávno nejakou nešťastnou náhodou vykysnul pred telkou, a rovna tam dávali dabovaných agentov. Snažil som sa to v útržkoch pozerať, ale furt keď som na to prepol, tak jediné čo sa tam dialo bolo, že sa tam na seba zazerali zaláskane dvaja mládenci ako z katalógu spodného prádla, ktorý vyzerali že by ešte mali len školu dokončiť, nieto ešte zachraňovať planétu. Tož toľko odomňa k SHieldu.
Agenti
0 0
reagovat

SteKi

Kurňa, tohle už mě štve, tady ty vaše řeči... :D:D Já na to nemám čas a ani skoro nervy. Dvakrát jsem se neprokousal desátým dílem první řady. A hrozně chci vědět, jak to pak vypadá kolem Winter Soldiera a v té druhé řadě. Fakt to zní skvěle. :))

Tak jsem se rozhodl, že až budu nastávající doplňovat MARVEL vzdělání, tak to tam prostě zařadím a konečně to snad dokoukám taky. :D
Plánuju to takhle udělat při druhým koukání Star Wars (někdy před EpVII) s the Clone Wars 8):D
*geek sneak attack*
632252
Kurňa, tohle už mě štve, tady ty vaše řeči... *:D**:D* Já na to nemám čas a ani skoro nervy. Dvakrát jsem se neprokousal desátým dílem první řady. A hrozně chci vědět, jak to pak vypadá kolem Winter Soldiera a v té druhé řadě. Fakt to zní skvěle. *:))* Tak jsem se rozhodl, že až budu nastávající doplňovat MARVEL vzdělání, tak to tam prostě zařadím a konečně to snad dokoukám taky. *:D* Plánuju to takhle udělat při druhým koukání Star Wars (někdy před EpVII) s the Clone Wars *8)**:D* *geek sneak attack*
SteKi
0 0
reagovat
Jo, zase další super díl.
632251
Jo, zase další super díl.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist