Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34761 - 34780 Napsat příspěvek

Labyrint

Jsem spokojenej. S kritikou scénáře si zatím počkám (a snad se časem vytratí), chválit budu zase jednou výbornej casting (Majer vládne každým úšklebkem, Zuzana je možná trochu podpásovka, ale taky jí to žeru) a technickou stránku věci. Pilot splnil svůj účel - budu rozhodně koukat dál a zajímá mě, jak se to celé vyvine. Akorát fakt doufám, že sem už po prvním dílu neodhadnul vraha.

Jo, a ať mi nikdo neříká, že Jirka Strach není fanda Broenu ;) . Zatím sedmičková spokojenost
637781
Jsem spokojenej. S kritikou scénáře si zatím počkám (a snad se časem vytratí), chválit budu zase jednou výbornej casting (Majer vládne každým úšklebkem, Zuzana je možná trochu podpásovka, ale taky jí to žeru) a technickou stránku věci. Pilot splnil svůj účel - budu rozhodně koukat dál a zajímá mě, jak se to celé vyvine. Akorát fakt doufám, že sem už po prvním dílu neodhadnul vraha. Jo, a ať mi nikdo neříká, že Jirka Strach není fanda Broenu *;)* . Zatím sedmičková spokojenost
Labyrint
0 0
reagovat
A Mickeyho definitivně posunuli do tragikomické postavičky, třeba celé výborné heist epizodce jsem se musel děsně smát a pak návrat Terryho z basy, co tam hodil za hlášku "S Rayem jsme to vyřešili" po tom, co tam sundal toho soudce :D
637780
A Mickeyho definitivně posunuli do tragikomické postavičky, třeba celé výborné heist epizodce jsem se musel děsně smát a pak [spoiler]návrat Terryho z basy, co tam hodil za hlášku "S Rayem jsme to vyřešili" po tom, co tam sundal toho soudce *:D*[/spoiler]
0 0
reagovat
Abby mě sere od druhý řady nehorázně. Druhá řada byla úplně v pohodě, jen na konci trochu neuhlídali tempo a nasypali všechno na sebe.
637778
Abby mě sere od druhý řady nehorázně. Druhá řada byla úplně v pohodě, jen na konci trochu neuhlídali tempo a nasypali všechno na sebe.
0 0
reagovat
Mně se strašně líbila i kritizovaná druhá. A třetí sezona zařadila ještě vyšší rychlostní stupeň. Strašně si užívám každou linku, ať už je to otec Romero, Bunchy, Finney.... Maličko mne začíná srát Abby...
637777
Mně se strašně líbila i kritizovaná druhá. A třetí sezona zařadila ještě vyšší rychlostní stupeň. Strašně si užívám každou linku, ať už je to otec Romero, Bunchy, Finney.... Maličko mne začíná srát Abby...
0 0
reagovat
Ray si to tuhle radu dava krasne - az jsem z toho sam prekvapenej! :)
637762
Ray si to tuhle radu dava krasne - az jsem z toho sam prekvapenej! *:)*
0 0
reagovat

TonyCliffton

:+Jen jsem čekal trochu osobnější urovnání s Avim.
637757
*:+*Jen jsem čekal trochu osobnější [spoiler]urovnání s Avim.[/spoiler]
TonyCliffton
0 0
reagovat
Nejlepší co teď běží je Ray Donovan :)
637753
Nejlepší co teď běží je Ray Donovan *:)*
0 0
reagovat

Vardant

Nepoznal jsem ho a pak čuměl jak puk na závěrečný titulky. :)

Godlike
Ještě ne, čet jsem jen asi dvě recenze a zatím nejsem úplně nalomenej. Běží toho teď moc a už nejsem na škole, abych zvládal deset seriálů týdně.

Teď musim dojet ještě konec Halt & Catch Fire, s kterým asi po sezoně seknu (aneb "You want to host a show where everyone feels bad at the end? Get in your little car, drive to Santa Monica and pitch it to AMC."), a pak se asi vrhnu na Show Me a Hero. A to jsem se pořád neodhodlal k binge True Detective, kterýho se upřímně trochu bojím.
637752
Nepoznal jsem ho a pak čuměl jak puk na závěrečný titulky. *:)* [b]Godlike[/b] Ještě ne, čet jsem jen asi dvě recenze a zatím nejsem úplně nalomenej. Běží toho teď moc a už nejsem na škole, abych zvládal deset seriálů týdně. Teď musim dojet ještě konec Halt & Catch Fire, s kterým asi po sezoně seknu (aneb "You want to host a show where everyone feels bad at the end? Get in your little car, drive to Santa Monica and pitch it to AMC."), a pak se asi vrhnu na Show Me a Hero. A to jsem se pořád neodhodlal k binge True Detective, kterýho se upřímně trochu bojím.
Vardant
0 0
reagovat
Keep Summer safe bylo super, stejně jako Colbert :)
637749
Keep Summer safe bylo super, stejně jako Colbert *:)*
0 0
reagovat

Rick and Morty

Ok, stáhl jsem si anglické titulky a šlo to.
A opravdu jeden z nejlepších dílu v této řadě. Část se Summer opět dokonale drsná:D
637746
Ok, stáhl jsem si anglické titulky a šlo to. A opravdu jeden z nejlepších dílu v této řadě. Část se Summer opět dokonale drsná*:D*
Rick and Morty
0 0
reagovat

Memphis

Měl jsi pravdu. Nekoukal jsi už?
637744
Měl jsi pravdu. Nekoukal jsi už?
Memphis
0 0
reagovat

Godlike

Špatně hledáš. :))
637740
Špatně hledáš. *:))*
Godlike
0 0
reagovat
Okey, brzdím počáteční nadšení, že jsem si na to vzpomněl, sice je to už 3 dny venku, ale zatím jsem to nikde nenašel.:D
637739
Okey, brzdím počáteční nadšení, že jsem si na to vzpomněl, sice je to už 3 dny venku, ale zatím jsem to nikde nenašel.*:D*
0 0
reagovat
Jsem taky tak dobrej.:D Jo a jinak, Narcos, dámy a pánové, Narcos!
637738
Jsem taky tak dobrej.*:D* Jo a jinak, Narcos, dámy a pánové, Narcos!
0 0
reagovat

Rick and Morty

Skôr mi hoďte overený zdroj kde to pozrieť online. Nejak som neuspel v hľadaní a sťahovať mmntálne nemôžem. Kľudne aj vzkazník.
637737
Skôr mi hoďte overený zdroj kde to pozrieť online. Nejak som neuspel v hľadaní a sťahovať mmntálne nemôžem. Kľudne aj vzkazník.
Rick and Morty
0 0
reagovat
Přiznávám se, jsem tak dobrej. :D
637736
Přiznávám se, jsem tak dobrej. *:D*
0 0
reagovat

Rick and Morty

Jsou někde na tajném místě už titulky nebo jste všichni tak dobří angličtináři?:D
637735
Jsou někde na tajném místě už titulky nebo jste všichni tak dobří angličtináři?*:D*
Rick and Morty
0 0
reagovat

Axis

Ak sa vyskytnem niekedy v Prahe. 8)

Akurát finišujem 7 sérku Californication.. David Duchovný je pánko. :)

Potom by som mohol začal The Shield. :))
637734
Ak sa vyskytnem niekedy v Prahe. *8)* Akurát finišujem 7 sérku Californication.. David Duchovný je pánko. *:)* Potom by som mohol začal The Shield. *:))*
Axis
0 0
reagovat
Show me the Hero mám za sebou zatím jen dvě epizody, ale funguje to na mě skvěle. Doháním totiž první sezonu Broen, kde jsem asi u čtvrtého nebo pátého dílu. Moc moc dobrý.
637733
Show me the Hero mám za sebou zatím jen dvě epizody, ale funguje to na mě skvěle. Doháním totiž první sezonu Broen, kde jsem asi u čtvrtého nebo pátého dílu. Moc moc dobrý.
0 0
reagovat
Hlavně si příště nesmím dát kafe ;)
637731
Hlavně si příště nesmím dát kafe *;)*
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se