Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34741 - 34760 Napsat příspěvek
Doprdele! to ty konkurzy na restaurace musej dělat podobně jak na legendární Mama, ožeň ma, ne?
"zdravím, volám z Primy. hlásili jste se nám do Ano, šéfe! zrovna zvažujeme vaši restauraci a chtěli bychom se zeptat jen na jednu otázku. pracuje tam u vás nějakej exot?" :D
už abych byl doma, ať se na to můžu kouknout
637907
Doprdele! to ty konkurzy na restaurace musej dělat podobně jak na legendární Mama, ožeň ma, ne? "zdravím, volám z Primy. hlásili jste se nám do Ano, šéfe! zrovna zvažujeme vaši restauraci a chtěli bychom se zeptat jen na jednu otázku. pracuje tam u vás nějakej exot?" *:D* už abych byl doma, ať se na to můžu kouknout
0 0
reagovat
Možná je to blbý říct, ale i kdyby to ukradl tak by za to stejně nemohl. Jinak Černej Petr hadr. :+
637906
Možná je to blbý říct, ale i kdyby to ukradl tak by za to stejně nemohl. Jinak Černej Petr hadr. *:+*
0 0
reagovat

Disk

:D:D:D:D:D
Prej, "Vy vydržíte ještě dvacet let..." :D:D:D:D:D

Tak toto mi vlilo novou energii do žil, takhle při pátku... :+:+:+:+:+
637905
*:D**:D**:D**:D**:D* Prej, "Vy vydržíte ještě dvacet let..." *:D**:D**:D**:D**:D* Tak toto mi vlilo novou energii do žil, takhle při pátku... *:+**:+**:+**:+**:+*
Disk
0 0
reagovat

Ano, šéfe!

Jako kdyby to psal Miloš Forman v nejlepších letech. Neuvěřitelné. :D:D:D
637903
Jako kdyby to psal Miloš Forman v nejlepších letech. [link="https://www.facebook.com/100007767828801/videos/1627119144223664/"]Neuvěřitelné.[/link] *:D**:D**:D*
Ano, šéfe!
0 0
reagovat
No levňoučký....asi máme oba jinou definici levňoučkého zvláště na Kašperské Hory.
BTW co to sakra vyvedl diskuzní systém MZ s odkazy v mém příspěvku?
637882
No levňoučký....asi máme oba jinou definici levňoučkého zvláště na Kašperské Hory. BTW co to sakra vyvedl diskuzní systém MZ s odkazy v mém příspěvku?
0 0
reagovat
Zase teda koukám ten hotel teda dost levňoučký. Slevomat byl fajn před pár lety... Teď to bohužel slouží jenom jako marketing poskytující služby druhé kategorie, čest výjimkám, ale co jsem dostal za poslední 2 roky voucheury, všude bylo zacházeno jako s těma sockama ze Slevomatu. Přitom si ještě pamatuju 5 let zpátky, jak nás v jedné restauraci majitel i provedl, ptal se na spokojenost a tak. Tohle tam ale Pohlreich taky řiká, on už kdysi na Slevomat silně pičoval v jednom díle.
637891
Zase teda koukám ten hotel teda dost levňoučký. Slevomat byl fajn před pár lety... Teď to bohužel slouží jenom jako marketing poskytující služby druhé kategorie, čest výjimkám, ale co jsem dostal za poslední 2 roky voucheury, všude bylo zacházeno jako s těma sockama ze Slevomatu. Přitom si ještě pamatuju 5 let zpátky, jak nás v jedné restauraci majitel i provedl, ptal se na spokojenost a tak. Tohle tam ale Pohlreich taky řiká, on už kdysi na Slevomat silně pičoval v jednom díle.
0 0
reagovat

TonyClifton

Bohužel by se měla posuzovat restaurace dohromady s hotelem. Kámoška tam v létě byla na prodloužený víkend a moc je nechválila, ptal jsem se jí právě kvůli tomuto dílu. Ono i recenze na Slevomatu (tohle podbízení cenou nepochopím) a Tripadvisoru odpovídají jejímu vyprávění. A o jídle taky zrovna nebásnila, asi je tam paní kuchařka ob den...
637889
Bohužel by se měla posuzovat restaurace dohromady s hotelem. Kámoška tam v létě byla na prodloužený víkend a moc je nechválila, ptal jsem se jí právě kvůli tomuto dílu. Ono i recenze na [link="www.slevomat.cz/podnik/82375-hotel-rosa"]Slevomatu[/link] (tohle podbízení cenou nepochopím) a [link="www.tripadvisor.cz/Hotel_Review-g644066-d1184130-Reviews-Hotel_Rosa-Stachy_South_Bohemian_Region_Bohemia.html"]Tripadvisoru[/link] odpovídají jejímu vyprávění. A o jídle taky zrovna nebásnila, asi je tam paní kuchařka ob den...
TonyClifton
0 0
reagovat

Ano šéfe!

Výborný díl, z ranku Štěpána a Zběhlíka. Z podnikatelskýho hlediska super poučný. Na city se tlačilo možná až moc.
637885
Výborný díl, z ranku Štěpána a Zběhlíka. Z podnikatelskýho hlediska super poučný. Na city se tlačilo možná až moc.
Ano šéfe!
0 0
reagovat
Nechcete se někdo o Narcosu rozepsat? Potřeboval bych vědět víc.
637880
Nechcete se někdo o Narcosu rozepsat? Potřeboval bych vědět víc.
0 0
reagovat
link K Narcos ještě)
637875
https://twitter.com/NetflixUK/status/639454674207137792 K Narcos ještě)
0 0
reagovat

Broen

Tak jsem dojel první sérii a hype určitě nelže. Takováhle chuťovka z dálného severu mě zasáhla jako máloco. Fantastická práce, těším se na druhou sérii. Ale po 3denní návštěvě Amsterdamu mě čekají Narcos.
637874
Tak jsem dojel první sérii a hype určitě nelže. Takováhle chuťovka z dálného severu mě zasáhla jako máloco. Fantastická práce, těším se na druhou sérii. Ale po 3denní návštěvě Amsterdamu mě čekají Narcos.
Broen
0 0
reagovat

Narcos

Zatím jsem dal čtyři díly a rozhodně chválím. ;)
637868
Zatím jsem dal čtyři díly a rozhodně chválím. ;)
Narcos
0 0
reagovat

Blacklist

Sleduju Person of Interest, takže nadávat, že jsou postavy samé klišé asi nemá cenu. Každopádně Spader mě baví - bohužel mám divnej pocit, že dřív nebo později příjde díl kdy půjde všechno z kopce dolů. To že hlavní role jsou naivní husička a bold badass, je celkem cool. :D
637862
Sleduju Person of Interest, takže nadávat, že jsou postavy samé klišé asi nemá cenu. Každopádně Spader mě baví - bohužel mám divnej pocit, že dřív nebo později příjde díl kdy půjde všechno z kopce dolů. To že hlavní role jsou naivní husička a bold badass, je celkem cool. *:D*
Blacklist
0 0
reagovat

Tony

Pecka.
637836
Pecka.
Tony
0 0
reagovat

Baywatch

Lebo neviem prečo, ale celý ten námet a štýl Narcosu mi osobne príde strašne prvoplánový a nezaujímavý.
637827
Lebo neviem prečo, ale celý ten námet a štýl Narcosu mi osobne príde strašne prvoplánový a nezaujímavý.
Baywatch
0 0
reagovat

The Good Wife

Tak s náhradou za Kalindu se snad už snesou. :)
637822
Tak s [link="https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xfp1/v/t1.0-9/11951770_10153562921503134_9121884225671215639_n.jpg?oh=20feebd6d8ace67e1969d2c9a6f32c3f&oe=56AB390A"]náhradou[/link] za [spoiler]Kalindu[/spoiler] se snad už snesou. *:)*
The Good Wife
0 0
reagovat
:) Tiež pravda. :+
637817
*:)* Tiež pravda. *:+*
0 0
reagovat
nechápu, že se tu bavíte o Labyrintu, když Netflix zrovna pustil ven Narcos :D
637804
nechápu, že se tu bavíte o Labyrintu, když Netflix zrovna pustil ven Narcos *:D*
0 0
reagovat
Ľuďom už dnes stačí hocičo. :)
637790
Ľuďom už dnes stačí hocičo. :)
0 0
reagovat
Labyrint je zatím slušnej. Uvidíme, jak to bude pokračovat.
637785
Labyrint je zatím slušnej. Uvidíme, jak to bude pokračovat.
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se