Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34721 - 34740 Napsat příspěvek
Tak Obama prej bude v Running Wild s Bear Gryllsem. No nevim, no... :D
638022
Tak Obama prej bude v Running Wild s Bear Gryllsem. No nevim, no... *:D*
0 0
reagovat

Memphis

Vidíš, vďaka za pripomenutie.. :+ som zvedavý či si udržia štandard prvej sérky.
638020
Vidíš, vďaka za pripomenutie.. *:+* som zvedavý či si udržia štandard prvej sérky.
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

takhle večer při šeru jsem to přečetl jako TITS:D
638018
takhle večer při šeru jsem to přečetl jako TITS*:D*
Memphis
0 0
reagovat

Memphis

Právě, právě, jsme na novej díl napnutej jak guma od spoďárů:+
638019
Právě, právě, jsme na novej díl napnutej jak guma od spoďárů*:+*
Memphis
0 0
reagovat
Na druhou stranu, už tenhle čtvrtek začíná You're the Worst. :)
638015
Na druhou stranu, už tenhle čtvrtek začíná [b]You're the Worst[/b]. *:)*
0 0
reagovat

Axis

Yep. K tomu ještě Oliver, Brink...

Ještě že mi zůstal aspoň ten poslední díl TTSS.
638013
Yep. K tomu ještě Oliver, Brink... Ještě že mi zůstal aspoň ten poslední díl TTSS.
Axis
0 0
reagovat
Pondělní večer bez Ricka a Mortyho je nějak divnej....:(
638012
Pondělní večer bez Ricka a Mortyho je nějak divnej....*:(*
0 0
reagovat
Malinko úsměvné? V dvojke to už skĺzlo do takej stupidity, že som to musel po 20 minútach vypnúť. Ak toto niekomu príde ako zaujímavý príbeh, tak ho pomerne ľutujem.
638010
Malinko úsměvné? V dvojke to už skĺzlo do takej stupidity, že som to musel po 20 minútach vypnúť. Ak toto niekomu príde ako zaujímavý príbeh, tak ho pomerne ľutujem.
0 0
reagovat
Ale nemůžu si pomoct, ten Žížala mě prostě rozesmívá. :D
637999
Ale nemůžu si pomoct, [spoiler]ten Žížala mě prostě rozesmívá.[/spoiler] *:D*
0 0
reagovat

Labyrint

Nevím, začíná být malinko úsměvné. Ale pořád mě to nějakým způsobem baví...
637998
Nevím, začíná být malinko úsměvné. Ale pořád mě to nějakým způsobem baví...
Labyrint
0 0
reagovat

Ray Donovan

Zvláštní díl, takové odfláknuté finále, teda kdyby to bylo finále. A podezřele ticho po pěšině u nějakých linek.
637992
Zvláštní díl, takové odfláknuté finále, teda kdyby to bylo finále. A podezřele ticho po pěšině u nějakých linek.
Ray Donovan
0 0
reagovat
Ok, přesvědčili jste mě. Tohle vynechám. :)
637950
Ok, přesvědčili jste mě. Tohle vynechám. *:)*
0 0
reagovat

Gonzi

Neboj, neovlivňuje. Já koukám na lesbičky v Orange is the new black a to co jsi napsal můžu s klidem podepsat. Po technické stránce to je skvělé, dokonce nemám ani nic proti jazykovému rozlišení. Co vadilo mně byl ten neustálý voice-over. Zbytečně scény zlehčoval, takže místo aby vynikly, byly nějakým způsobem působivé či silné, vyšuměly spíš do prázdna. A to samé nakonec platí pro celý seriál, jehož protáhnutí na další sérii je o to víc bolestivé. ?)

Koho zajímá ten příběh, tomu bych to asi doporučil, ostatní seriáloví fandové to ale klidně můžou vynechat, protože existuje spousta lepších restů. Jako třeba The Shield ;)
637944
Neboj, neovlivňuje. Já koukám na lesbičky v Orange is the new black a to co jsi napsal můžu s klidem podepsat. Po technické stránce to je skvělé, dokonce nemám ani nic proti jazykovému rozlišení. Co vadilo mně byl ten neustálý voice-over. Zbytečně scény zlehčoval, takže místo aby vynikly, byly nějakým způsobem působivé či silné, vyšuměly spíš do prázdna. A to samé nakonec platí pro celý seriál, jehož protáhnutí na další sérii je o to víc bolestivé. *?)* Koho zajímá ten příběh, tomu bych to asi doporučil, ostatní seriáloví fandové to ale klidně můžou vynechat, protože existuje spousta lepších restů. Jako třeba The Shield *;)*
Gonzi
0 0
reagovat

Narcos

První dva díly víceméně nudné + celý koncept skoro až dokumentu to u mě dost zabíjí. S dalšími díly se to zlepšuje, ale nikdy jsem z toho neseděl na zadku. Kolem a kolem to má své produkční kvality a kdesi cosi, ale kdybych to neviděl, tak by mi to nechybělo.
Jinak mix jazyků je možná autentický, ale že bych to zrovna ocenil se říct nedá.

PS: Dost dobře nechápu, proč sledují ~20 let jeho života, v podstatě celou jeho kariéru a pak to utnou rok před koncem jeho kariéry. WTF?

PPS: zrovna koukám na 5. řadu shieldu, což možná ovlivňuje mé hodnocení.
637939
První dva díly víceméně nudné + celý koncept skoro až dokumentu to u mě dost zabíjí. S dalšími díly se to zlepšuje, ale nikdy jsem z toho neseděl na zadku. Kolem a kolem to má své produkční kvality a kdesi cosi, ale kdybych to neviděl, tak by mi to nechybělo. Jinak mix jazyků je možná autentický, ale že bych to zrovna ocenil se říct nedá. PS: Dost dobře nechápu, proč sledují ~20 let jeho života, v podstatě celou jeho kariéru a pak to utnou rok před koncem jeho kariéry. WTF? PPS: zrovna koukám na 5. řadu shieldu, což možná ovlivňuje mé hodnocení.
Narcos
0 0
reagovat
Tak myslím, že kluk, co si přišel hrát s kamením našel svého následovníka :)
637925
Tak myslím, že kluk, co si přišel hrát s kamením našel svého následovníka :)
0 0
reagovat

Bastard Executioner

Těšil jsem se na to, ale z poslední ukázky je mi lehce blivno. Vypadá to jak z produkce ČT a ten Sutterův styl se prostě na historickou látku vůbec nehodí. Tohle asi zachrání jenom brilantní scénář.
637924
Těšil jsem se na to, ale z poslední ukázky je mi lehce blivno. Vypadá to jak z produkce ČT a ten Sutterův styl se prostě na historickou látku vůbec nehodí. Tohle asi zachrání jenom brilantní scénář.
Bastard Executioner
0 0
reagovat

Doktor Martin

Shodou okolností jsem viděl z britského originálu jenom tento úvodní dvoudíl. Není to vůbec špatné a nijak mne to neuráželo. Možná je to až moc doslovná kopírka, ale vzhledem k tomu, že originál u nás nikdo nezná, to nemá ais smysl řešit. Atmosféra fajn, prostředí fajn, herci fajn. Milionkrát kvalitnější lidová zábava, než všechny Babovřesky apod. Donutil si myslím, že je lepší herec, než původní Doc. Martin, akorát je o 19 let starší, takže jiskření s Čvančarovou vypadá občas divně. Která navíc docela přibrala, ale to vůbec nevaDDí :D 6,5/10
637923
Shodou okolností jsem viděl z britského originálu jenom tento úvodní dvoudíl. Není to vůbec špatné a nijak mne to neuráželo. Možná je to až moc doslovná kopírka, ale vzhledem k tomu, že originál u nás nikdo nezná, to nemá ais smysl řešit. Atmosféra fajn, prostředí fajn, herci fajn. Milionkrát kvalitnější lidová zábava, než všechny Babovřesky apod. Donutil si myslím, že je lepší herec, než původní Doc. Martin, akorát je o 19 let starší, takže jiskření s Čvančarovou vypadá občas divně. Která navíc docela přibrala, ale to vůbec nevaDDí *:D* 6,5/10
Doktor Martin
0 0
reagovat
fakt strašná prdel jak Polhreich 10 minut buzeruje retarda do kamery, a ty hovada maj ještě takovou odvahu to prostě pustit " Ano Šéfe! - totálně cool krutopřísný specíál dnes 20:40 na TV prima".
637919
fakt strašná prdel jak Polhreich 10 minut buzeruje retarda do kamery, a ty hovada maj ještě takovou odvahu to prostě pustit " Ano Šéfe! - totálně cool krutopřísný specíál dnes 20:40 na TV prima".
0 0
reagovat

Umbre - Stíny

Rumunská gangsterka na HBO. Momentálne najzábavnejší seriál na planéte. Fakt. Dajte tomu tri diely a prestanete pozerať Raya Donovana.

Keď si predstavím, že Rumuni natočili toto, Poliaci dali super krimi Wataha a české HBO prišlo len s ďalšou otravnou vzťahovkou od Hřebejka... meh.
637918
Rumunská gangsterka na HBO. Momentálne najzábavnejší seriál na planéte. Fakt. Dajte tomu tri diely a prestanete pozerať Raya Donovana. Keď si predstavím, že Rumuni natočili toto, Poliaci dali super krimi Wataha a české HBO prišlo len s ďalšou otravnou vzťahovkou od Hřebejka... meh.
Umbre - Stíny
0 0
reagovat

Tony

a co máš dělat s takovým materiálem? představ si, že by to skončilo na podlaze střižny a nikdy bychom to neviděli, o kolik chudší bychom byly... v těch šesti minutách bylo víc legendárních hlášek a situací než v celý poslední řadě.
637914
a co máš dělat s takovým materiálem? představ si, že by to skončilo na podlaze střižny a nikdy bychom to neviděli, o kolik chudší bychom byly... v těch šesti minutách bylo víc legendárních hlášek a situací než v celý poslední řadě.
Tony
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se