Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34701 - 34720 Napsat příspěvek
Invasion America :)
638151
Invasion America *:)*
0 0
reagovat
Please nepamatuje si někdo název toho animovaného sci-fi seriálu z 90s, na který se tady někdo ptal pár týdnů/měsíců zpátky? Mám pocit, že na něm snad dělal někdo dost propálený (Spielberg?), ale absolutně to nemůžu vygooglit. Díky. ;-)
638150
Please nepamatuje si někdo název toho animovaného sci-fi seriálu z 90s, na který se tady někdo ptal pár týdnů/měsíců zpátky? Mám pocit, že na něm snad dělal někdo dost propálený (Spielberg?), ale absolutně to nemůžu vygooglit. Díky. ;-)
0 0
reagovat

do_Od

first time, oh dear lord, oh lord. :D

docela závidím ?)
638082
first time, oh dear lord, oh lord. *:D* docela závidím *?)*
do_Od
0 0
reagovat
Já zatím viděl jen pilot, po tom co mě Davies zlákal tím Wire, ale jo.. půdu to připravilo celkem slušně. Nicméně.....

Orange Is The New Black!! shit, moc jsem tomu nevěřil, vlastně jsem si to pustil teprve po tom, co nám tu recenzi musel napsat Tony (teď už se mu nedivím) ale s každým dalším dílem to jde vejš a vejš. A není to jenom snovou blondýnkou Taylor Schiling, ta diverzita jednotlivých příběhů, linií.. studenti sociologie by tady mohli sepsat bakalářku čistě na základě jedné epizody. Co mě však dostává nejvíc, že přes tu všechnu komplexnost, veškeré dějové zvraty a vztahové rollercostery, to v jádru zůstává neobyčejně lidské. Nebo alespoň já to tak vnímám a funguje to na mě na 100%.. + lesbičky, I loooove lesbians. :+
638081
Já zatím viděl jen pilot, po tom co mě Davies zlákal tím Wire, ale jo.. půdu to připravilo celkem slušně. Nicméně..... [b]Orange Is The New Black[/b]!! shit, moc jsem tomu nevěřil, vlastně jsem si to pustil teprve po tom, co nám tu recenzi musel napsat Tony (teď už se mu nedivím) ale s každým dalším dílem to jde vejš a vejš. A není to jenom snovou blondýnkou Taylor Schiling, ta diverzita jednotlivých příběhů, linií.. studenti sociologie by tady mohli sepsat bakalářku čistě na základě jedné epizody. Co mě však dostává nejvíc, že přes tu všechnu komplexnost, veškeré dějové zvraty a vztahové rollercostery, to v jádru zůstává neobyčejně lidské. Nebo alespoň já to tak vnímám a funguje to na mě na 100%.. + lesbičky, I loooove lesbians. *:+*
0 0
reagovat

Axis

Je tam x jinejch herců z původního (fakt to píšu záměrně) seriálu.
638080
Je tam x jinejch herců z původního (fakt to píšu záměrně) seriálu.
Axis
0 0
reagovat

KarelR

Není tam McNulty takže ne ;)
638079
Není tam McNulty takže ne *;)*
KarelR
0 0
reagovat

KarelR

Naprosto přesně tohle chci říct. Za nastavení plánů na budoucí víkend mi poděkuješ na dalším pivu ;)
638078
Naprosto přesně tohle chci říct. Za nastavení plánů na budoucí víkend mi poděkuješ na dalším pivu *;)*
KarelR
0 0
reagovat

Davies182

Tím chceš jako říct, že když roztáhnu Show Me a Hero na 60 epizod, dostanu The Wire? God damnit! :o:)
638077
Tím chceš jako říct, že když roztáhnu Show Me a Hero na 60 epizod, dostanu The Wire? God damnit! *:o**:)*
Davies182
0 0
reagovat

Najděte mi hrdinu

Ignoranti voe. Karel to sem nemoh napsat, pac nevi, tak to holt budu já, no: Show Me a Hero je nepriznana regulerni 6. rada The Wire, brecel sem stestim. Serte na Narcos, hybaj do Velkyho Jabka.
638076
Ignoranti voe. Karel to sem nemoh napsat, pac nevi, tak to holt budu já, no: Show Me a Hero je nepriznana regulerni 6. rada The Wire, brecel sem stestim. Serte na Narcos, hybaj do Velkyho Jabka.
Najděte mi hrdinu
0 0
reagovat

Memphis

Jak říkal jeden z našich zasloužilých elektřikářů/elektroniků: "230V nezabíjí :D"
638062
Jak říkal jeden z našich zasloužilých elektřikářů/elektroniků: "230V nezabíjí *:D*"
Memphis
0 0
reagovat

Tony

Jako další Přemek Podlaha snad nadělá míň škody než jako další Babica.
638060
Jako další Přemek Podlaha snad nadělá míň škody než jako další Babica.
Tony
0 0
reagovat

Narcos

Prvních devět dílů moc dobrých, ale finále slaboučké a roztažení do další řady naprosto zbytečné. Oproti těch ostatním Netflix zklamáním v tomhle roce (House of Cards, Sense8 a i Daredevil mi přišel maximálně jen jako lehký nadprůměr) tomu ale 8/10 hodit musím.
638058
Prvních devět dílů moc dobrých, ale finále slaboučké a roztažení do další řady naprosto zbytečné. Oproti těch ostatním Netflix zklamáním v tomhle roce (House of Cards, Sense8 a i Daredevil mi přišel maximálně jen jako lehký nadprůměr) tomu ale [b]8/10[/b] hodit musím.
Narcos
0 0
reagovat

xxendxx, Mr. Robot S1

Souhlas. To finále to zabilo. Místo vysvětlení/rozuzlení a nějakého základu pro další řadu to vyrobilo tunu chaosu a skončilo. Směr kterým to šlo v rámci série + tlak na detaily se mi velmi líbil (a třeba scéna u hrobu, kdy se mu "rozbil" obličej mezi střihy a pak začal kulhat a nevěděl proč byla naprosto fenomenální), ale že to místo ukončení hodili na "kupu otázek" mě naštvalo - je hezké že se kvůli tomu budu "muset" dívat na další řadu, ale zároveň je to silná podpásovka.
Kdyby se netajili tím JAK se to stalo, kde je ten corporate guy(pokud btw není jen další osobností hrdiny, což považuju za jistou, velmi malou možnost) apod. ale normálně vygradovali k tomu shození dnešního systému, nahodili otázky typu "a proč to dělat", co bude dál a pak to ukončili, tak bych to vnímal úplně jinak.
638056
Souhlas. To finále to zabilo. Místo vysvětlení/rozuzlení a nějakého základu pro další řadu to vyrobilo tunu chaosu a skončilo. Směr kterým to šlo v rámci série + tlak na detaily se mi velmi líbil (a třeba scéna u hrobu, kdy se mu "rozbil" obličej mezi střihy a pak začal kulhat a nevěděl proč byla naprosto fenomenální), ale že to místo ukončení hodili na "kupu otázek" mě naštvalo - je hezké že se kvůli tomu budu "muset" dívat na další řadu, ale zároveň je to silná podpásovka. [spoiler]Kdyby se netajili tím JAK se to stalo, kde je ten corporate guy(pokud btw není jen další osobností hrdiny, což považuju za jistou, velmi malou možnost) apod. ale normálně vygradovali k tomu shození dnešního systému, nahodili otázky typu "a proč to dělat", co bude dál a pak to ukončili, tak bych to vnímal úplně jinak. [/spoiler]
xxendxx, Mr. Robot S1
0 0
reagovat

Vychytávky Ládi Hrušky

Peklo má nové jméno :D
638054
Peklo má nové jméno *:D*
Vychytávky Ládi Hrušky
0 0
reagovat

xxendxx, Mr. Robot S1

tak pod tohle se podepisuji, protože lépe se to ani napsat nedá. :+

"super cyber variace na Dextera" check
"vlastně ani nevím co se tam stalo" check
"monotonni cerno oranzovej psychoblabol" check
sjetej Malek" check

ale já ani moc nedoufám, že další bude lepší ... bude prostě, stejná to je víc než jasný. :-
638050
tak pod tohle se podepisuji, protože lépe se to ani napsat nedá. *:+* "super cyber variace na Dextera" check "vlastně ani nevím co se tam stalo" check "monotonni cerno oranzovej psychoblabol" check sjetej Malek" check ale já ani moc nedoufám, že další bude lepší ... bude prostě, stejná to je víc než jasný. *:-*
xxendxx, Mr. Robot S1
0 0
reagovat

Mr. Robot s01

ze začátku mi to přišlo jako super cyber variace na Dextera, po pár dílech jsem byl unešenej ze stylu, castingu a toho, kam to směřuje. Od půlky jsem čekal, jak to asi chtějí zakončit a posledních 2 dílech jsem se přesunul do stavu, kde vlastně nevím, co se tam stalo, jen si vyavuju monotonni cerno oranzovej psychoblabol, kterej mi sjetej Malek rika svym vditrnim hlasem. Bud sem se toho za tech par dilu prejedl, nebo se z toho stala az moc velka divnost. Forma valcuje obsah a me je vlastne uplne jedno, o cem bude druha serie. Jen doufam, ze bude lepsi, protoze potencial a atmosferu to rozhodne ma 7/10
638048
ze začátku mi to přišlo jako super cyber variace na Dextera, po pár dílech jsem byl unešenej ze stylu, castingu a toho, kam to směřuje. Od půlky jsem čekal, jak to asi chtějí zakončit a posledních 2 dílech jsem se přesunul do stavu, kde vlastně nevím, co se tam stalo, jen si vyavuju monotonni cerno oranzovej psychoblabol, kterej mi sjetej Malek rika svym vditrnim hlasem. Bud sem se toho za tech par dilu prejedl, nebo se z toho stala az moc velka divnost. Forma valcuje obsah a me je vlastne uplne jedno, o cem bude druha serie. Jen doufam, ze bude lepsi, protoze potencial a atmosferu to rozhodne ma 7/10
Mr. Robot s01
0 0
reagovat

Ted

+ schovaná ochranka, etc. :D
638034
+ schovaná ochranka, etc. *:D*
Ted
0 0
reagovat

Ted

No LOL :D:D To mna tusim pokopne, aby som to konecne zacal pozerat.
638032
No LOL *:D**:D* To mna tusim pokopne, aby som to konecne zacal pozerat.
Ted
0 0
reagovat

Labyrint

Baví mne to, ale nic geniálního to opravdu není. Střídání linek působí šíleně nahodile a dvakrát příjemně to negraduje. Langmajerova postava mi přijde scénáristicky a dialogově hrozně odbytá. Bojím se bojím, že tohle zůstalo na půli cesty.
638031
Baví mne to, ale nic geniálního to opravdu není. Střídání linek působí šíleně nahodile a dvakrát příjemně to negraduje. Langmajerova postava mi přijde scénáristicky a dialogově hrozně odbytá. Bojím se bojím, že tohle zůstalo na půli cesty.
Labyrint
0 0
reagovat
Už dávali nejaké selfie z divočiny na FB.
638028
Už dávali nejaké selfie z divočiny na FB.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se