Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34601 - 34620 Napsat příspěvek

xxendxx

vysvětlil bys mi tu pointu toho obrázku ? docela těžce to nechápu
638730
vysvětlil bys mi tu pointu toho obrázku ? docela těžce to nechápu
xxendxx
0 0
reagovat
ten tonyho post je to nejlepsi, co jsem o tom serialu zatim zjistil (vcetne jeho sledovani) :D
638727
ten tonyho post je to nejlepsi, co jsem o tom serialu zatim zjistil (vcetne jeho sledovani) :D
0 0
reagovat

TonyCliffton

link - ?
638725
[link="http://www.troll.me/images/arnold-disgusting/um-what-the-fuck.jpg"]link[/link] - ?
TonyCliffton
0 0
reagovat
díky ti díky :)
638724
díky ti díky :)
0 0
reagovat

dreamy

Učil na univerzite, venoval sa svojim koníčkom (brouky a baseball) a nejakým výzkumom v Európe, medzi tým cestoval po amazonskom pralese a tak. To si pamätám do 11 série, kedy som to prestal sledovať už úplne.

Medzi tým sa vraj rozviedol so Sarou, takže opätovné stretnutie bude zaujímavé (aj keď táto linka ide mimo mňa úplne, ale ja som zaujatý pretože Sara je charakter, ktorý ma najmanej zaujíma a vyslovene mi lezie na nervy)
638723
Učil na univerzite, venoval sa svojim koníčkom (brouky a baseball) a nejakým výzkumom v Európe, medzi tým cestoval po amazonskom pralese a tak. To si pamätám do 11 série, kedy som to prestal sledovať už úplne. Medzi tým sa [spoiler]vraj rozviedol so Sarou, takže opätovné stretnutie bude zaujímavé (aj keď táto linka ide mimo mňa úplne, ale ja som zaujatý pretože Sara je charakter, ktorý ma najmanej zaujíma a vyslovene mi lezie na nervy)[/spoiler]
dreamy
0 0
reagovat
kde byl v serialu celou tu dobu Grissom? Někde sem četl že odjel hledat Saru ale ta tam přece pořád hraje ne?
638721
kde byl v serialu celou tu dobu Grissom? Někde sem četl že odjel hledat Saru ale ta tam přece pořád hraje ne?
0 0
reagovat
638719
[link="http://sustainfood.com.au/wp-content/uploads/2013/03/sus_eat_leftovers.jpg"]Leftovers[/link]
0 0
reagovat

JohnyD

Tyvogo, husí kůže. :+
638716
Tyvogo, husí kůže. *:+*
JohnyD
0 0
reagovat

Reminder CSI

Tak a je to tu, seriál na ktorom som vyrastal 10 rokov končí + vracajú sa moje dve najobľúbenejšie postavy Gill a Cathrine. link

Inak dúfam, že to úplne neskĺzne do milostného trojuholníka Gill, Sara a Lady Heather.

Už túto nedeľu 8)
638711
Tak a je to tu, seriál na ktorom som vyrastal 10 rokov končí + vracajú sa moje dve najobľúbenejšie postavy Gill a Cathrine. http://www.youtube.com/watch?v=gRfUGcyWG74 Inak dúfam, že to úplne neskĺzne do milostného trojuholníka Gill, Sara a Lady Heather. Už túto nedeľu *8)*
Reminder CSI
0 0
reagovat
2. séria The Moaning of Life začína už 13. októbra link :+
638671
2. séria The Moaning of Life začína už 13. októbra http://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xat1/t31.0-8/12017546_1687352724809634_5993567247147010669_o.jpg *:+*
0 0
reagovat
to je zas podle me predcasny. SoA taky nebyl z pocatku buhvi jaka pecka. Ja tomu dam jeste 2 dily. Ta kratsi stopaz tomu urcite prospeje a nez s tim seknu, tak chci alespon jednu montaz!
638663
to je zas podle me predcasny. SoA taky nebyl z pocatku buhvi jaka pecka. Ja tomu dam jeste 2 dily. Ta kratsi stopaz tomu urcite prospeje a nez s tim seknu, tak chci alespon jednu montaz!
0 0
reagovat

Boring Executioner

Končím s tím :-
638657
Končím s tím *:-*
Boring Executioner
0 0
reagovat
Z informace o exmilencích mám upřímně hrůzu, na jejich chemii stála drtivá většina kvalit tohodle seriálu, zbytek byl na parádní odlehčené atmosféře na to navázané. Jestli to bude mezi nima skřípat a scénáristi se budou snažit o něco překombinovaného jako v tomhle dílu, tak to bude začátek konce... Jeden světlý bod to mělo, Alexis byla fajn v každém záběru. :)
638649
Z informace o exmilencích mám upřímně hrůzu, na jejich chemii stála drtivá většina kvalit tohodle seriálu, zbytek byl na parádní odlehčené atmosféře na to navázané. Jestli to bude mezi nima skřípat a scénáristi se budou snažit o něco překombinovaného jako v tomhle dílu, tak to bude začátek konce... Jeden světlý bod to mělo, Alexis byla fajn v každém záběru. *:)*
0 0
reagovat

TonyClifton

same here, ty jejich dramatické díly a cliffhangery mi vadily vždycky... Nevím proč se nedrží "hláškovací detektivky ke snídani"...
mkubalikova
Zajímavé (exmilenci), tím pádem to asi zklamání bude, protože chemie mezi nimi ten seriál vyzdvihovala.

Gotham
Začal taky vycházet, takže jen připomenu, že jak mě první řada prvních pár dílů nebavila (a první díl skoro urážel), tak se to přehouplo v můj nejoblíbenější seriál (z těch pohodovějších).
638647
same here, ty jejich dramatické díly a cliffhangery mi vadily vždycky... Nevím proč se nedrží "hláškovací detektivky ke snídani"... [b]mkubalikova[/b] Zajímavé (exmilenci), tím pádem to asi zklamání bude, protože chemie mezi nimi ten seriál vyzdvihovala. [b]Gotham[/b] Začal taky vycházet, takže jen připomenu, že jak mě první řada prvních pár dílů nebavila (a první díl skoro urážel), tak se to přehouplo v můj nejoblíbenější seriál (z těch pohodovějších).
TonyClifton
0 0
reagovat
Tento tyden uz je season finale Ray Donovan - mam pocit, ze se to bude venovat vic rodine lince nez te s Finneym :(
638613
Tento tyden uz je season finale Ray Donovan - mam pocit, ze se to bude venovat vic rodine lince nez te s Finneym :(
0 0
reagovat

Tony

Mela jsem uplne stejny pocit. No uvidime. Podle bulvaru maji exmilenci Katic a Fillion problem byt na place spolu a zmenil se tvurci tym. Snad to nebude zklamani.
638612
Mela jsem uplne stejny pocit. No uvidime. Podle bulvaru maji exmilenci Katic a Fillion problem byt na place spolu a zmenil se tvurci tym. Snad to nebude zklamani.
Tony
0 0
reagovat
Vypadá to na procedurálku, ale to byl třebatřeba Dexter taky. Ten rámcovej příběh by nemusel být špatnej, režijní to bylo každopádně moc fajn (Webb)
638611
Vypadá to na procedurálku, ale to byl třebatřeba Dexter taky. Ten rámcovej příběh by nemusel být špatnej, režijní to bylo každopádně moc fajn (Webb)
0 0
reagovat

Castle s08e01

Meh, nevím. Nesnídalo se u toho blbě, ale přijde mi, že si tenhle díl hrál na něco na co Castle nemá a nikdy neměl...
638610
Meh, nevím. Nesnídalo se u toho blbě, ale přijde mi, že si tenhle díl hrál na něco na co Castle nemá a nikdy neměl...
Castle s08e01
0 0
reagovat

do_Od

Pilot je možná super, ale leze z toho další epizodní policejní drama...
638609
Pilot je možná super, ale leze z toho další epizodní policejní drama...
do_Od
0 0
reagovat

Rick and Morty

Není ujetější a lepší show na našich obrazovkách, teda mimo Jan Quadrant Vincent
638608
Není ujetější a lepší show na našich obrazovkách, teda mimo [link="https://uproxx.files.wordpress.com/2015/09/rick-morty-jan-michael.gif?w=650"]Jan Quadrant Vincent[/link]
Rick and Morty
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se