Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34641 - 34660 Napsat příspěvek

Youre the Worst

Bože, to je tak geniální! Je mi hrozně líto lidí, co to ještě neobjevili. Nakopává to prdel i tomu nejlepšímu z HIMYMu. Naprosto parádní druhý díl, má to břitkost humoru Liz Lemon, přitom to není tak meta. Absolutně nechápu, že o tom není slyšet víc...

Memphis To jsme dva. :D Ne vážně. Jak se tu omýlá, že se lidové filmy netočí, tak tohle je přesně ten typ seriálu, co ho zkousnou lidi sjíždějící Růžovky, přitom je kvalitativně uplně jinde a na filmovém poli to kvalitou ekvivalent u nás nemá. :) Fakt to není druhá Čtvrtá Hvězda nebo Okresní Přebor, je to jenok fajn, ale to mi na našem rybníčku stačí. Původní seriál mne neoslovil tolik, abych přelezl úvodní dvoudíl. Lokalizace tomu pro našince pomohla. :)
638513
Bože, to je tak geniální! Je mi hrozně líto lidí, co to ještě neobjevili. Nakopává to prdel i tomu nejlepšímu z HIMYMu. Naprosto parádní druhý díl, má to břitkost humoru Liz Lemon, přitom to není tak meta. Absolutně nechápu, že o tom není slyšet víc... [b]Memphis[/b] To jsme dva. *:D* Ne vážně. Jak se tu omýlá, že se lidové filmy netočí, tak tohle je přesně ten typ seriálu, co ho zkousnou lidi sjíždějící Růžovky, přitom je kvalitativně uplně jinde a na filmovém poli to kvalitou ekvivalent u nás nemá. *:)* Fakt to není druhá Čtvrtá Hvězda nebo Okresní Přebor, je to jenok fajn, ale to mi na našem rybníčku stačí. Původní seriál mne neoslovil tolik, abych přelezl úvodní dvoudíl. Lokalizace tomu pro našince pomohla. *:)*
Youre the Worst
0 0
reagovat

Tony

Já tě někdy absolutně nechápu... :D
638509
Já tě někdy absolutně nechápu... *:D*
Tony
0 0
reagovat

Doktor Martin

Tady se nám klube obrovské guilty pleasure. Tenhle díl jsem vyloženě protlemil. Zejména variace na Lovce jelenů a výkon policisty, který si že své role dělal evidentně prdel. :+
638508
Tady se nám klube obrovské guilty pleasure. Tenhle díl jsem vyloženě protlemil. Zejména variace na Lovce jelenů a výkon policisty, který si že své role dělal evidentně prdel. *:+*
Doktor Martin
0 0
reagovat

South Park

Super začátek řady. :+:+
638485
Super začátek řady. *:+**:+*
South Park
0 0
reagovat

Ano šéfe!

Asi nejtragičtější podnik, kde byli? Zatím jsem na tomto místě měl podnik toho tragéda z Vyvolených v Praze, kde do toho narvali 10 mega. Parádně jim poradil s náznakama receptů, takhle mi to naprosto stačí. Já být na jeho místě, tak se z tohodle podniku otočím na podpatku. Mělo to příběh, emoce, tragiku i dobrej konec, bavilo mne to. A když se ohlížím zatím za touhle řadou, je super, že každý díl je uplně jiný. V tomhle minulé řady trochu haprovaly a bylo tam mraky zaměnitelných dílů po sobě.
Jenom teda mám opravdu pocit, že první otázka v přihlášce do pořadu je: '
Pohybuje se v okolí vašeho podniku nějaký retard? ANO - NE
638481
Asi nejtragičtější podnik, kde byli? Zatím jsem na tomto místě měl podnik toho tragéda z Vyvolených v Praze, kde do toho narvali 10 mega. Parádně jim poradil s náznakama receptů, takhle mi to naprosto stačí. Já být na jeho místě, tak se z tohodle podniku otočím na podpatku. Mělo to příběh, emoce, tragiku i dobrej konec, bavilo mne to. A když se ohlížím zatím za touhle řadou, je super, že každý díl je uplně jiný. V tomhle minulé řady trochu haprovaly a bylo tam mraky zaměnitelných dílů po sobě. Jenom teda mám opravdu pocit, že první otázka v přihlášce do pořadu je: ' [b]Pohybuje se v okolí vašeho podniku nějaký retard? ANO - NE[/b]
Ano šéfe!
0 0
reagovat
Konečně se dozvíme víc o jeho tetování! :+
638475
Konečně se dozvíme víc o jeho tetování! *:+*
0 0
reagovat

TedGeorge

Aw yiiiis:+:+:+:+
638474
Aw yiiiis*:+**:+**:+**:+*
TedGeorge
0 0
reagovat
:+:+:+:+:+:+:+:+:+:+
638468
*:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+**:+*
0 0
reagovat
"History Orders Craig Ferguson Show ‘Join Or Die"

"It will feature the Scottish-born comedian debating provocative and timely topics, in his unorthodox and iconoclastic manner, with a panel of guests which will include celebrities and history experts, as well as the American public through social media." link
638467
"History Orders Craig Ferguson Show ‘Join Or Die" "It will feature the Scottish-born comedian debating provocative and timely topics, in his unorthodox and iconoclastic manner, with a panel of guests which will include celebrities and history experts, as well as the American public through social media." http://33.media.tumblr.com/2a97d7413c2d3ab27d634af9292f026c/tumblr_mwyvpqpObK1sgl0ajo1_500.gif
0 0
reagovat

South Park

Tahle nekorektnost mi fakt chyběla:D
638466
Tahle nekorektnost mi fakt chyběla*:D*
South Park
0 0
reagovat

Late Show with Stephen Colbert

A new king is born! :):+:+

Prva show bola este mierne shaky, ale teraz uz to leti. Feeling z Reportu(hlavne v druhom segmente) tam je, a diel s Bidenom ukazuje, ze valcuje ostatnych co sa tyka interviews.
638456
A new king is born! *:)**:+**:+* Prva show bola este mierne shaky, ale teraz uz to leti. Feeling z Reportu(hlavne v druhom segmente) tam je, a diel s Bidenom ukazuje, ze valcuje ostatnych co sa tyka interviews.
Late Show with Stephen Colbert
0 0
reagovat

Bastard Executioner

Shield považuju za modlu, SoA za jeden z nejlepších seriálů, tudíž jsem čekal, že bude BE něco jako SoA, akorát ve středověku. Postava Katey Sagal je tam zatím absolutně navíc a ten její ruskej přízvuk trhá uši, stejně jako ten její německej toy kripl. Casting je jeden z největších failů poslední doby a podtrhává to fakt, že nejlepší herec je tu Upír Bill z True Blood (poznal sem ho až po vygooglení, páč v True Blood mě sral každou vteřinu). Má to pěkný gore scény, ale všechno ostatní tu stálo víceméně za hovno. Celou dobu to na mě působilo jak nějaká prodlopužená epizoda Galavanta, u který jim dal někdo špatnej scénář.

Dost pochybuju o tom, že to doplácám do konce. To by mě musely další 2 díly hodně překvapit.
Až mi zas někdo v hospodě bude tvrdit, že Vikingové jsou lacině vypadající nuda, tak mu pustím tohle.

Ta dvojitá stopáž tomu taky moc nepomohla, protože by to byla vata i na 45 minut.

Obrovský zklamání.

Jestli to takhle pofrčí dál, tak je to max na 4/10
638454
Shield považuju za modlu, SoA za jeden z nejlepších seriálů, tudíž jsem čekal, že bude BE něco jako SoA, akorát ve středověku. Postava Katey Sagal je tam zatím absolutně navíc a ten její ruskej přízvuk trhá uši, stejně jako ten její německej toy kripl. Casting je jeden z největších failů poslední doby a podtrhává to fakt, že nejlepší herec je tu Upír Bill z True Blood (poznal sem ho až po vygooglení, páč v True Blood mě sral každou vteřinu). Má to pěkný gore scény, ale všechno ostatní tu stálo víceméně za hovno. Celou dobu to na mě působilo jak nějaká prodlopužená epizoda Galavanta, u který jim dal někdo špatnej scénář. Dost pochybuju o tom, že to doplácám do konce. To by mě musely další 2 díly hodně překvapit. Až mi zas někdo v hospodě bude tvrdit, že Vikingové jsou lacině vypadající nuda, tak mu pustím tohle. Ta dvojitá stopáž tomu taky moc nepomohla, protože by to byla vata i na 45 minut. Obrovský zklamání. Jestli to takhle pofrčí dál, tak je to max na 4/10
Bastard Executioner
0 0
reagovat
Dosť sa toho bojím. Tak veľmi som chcel, aby to bolo dobré, a tak veľmi zle to pri zbežnom preklikaní vyzerá.
638453
Dosť sa toho bojím. Tak veľmi som chcel, aby to bolo dobré, a tak veľmi zle to pri zbežnom preklikaní vyzerá.
0 0
reagovat
Nevidel som zatiaľ...
638452
Nevidel som zatiaľ...
0 0
reagovat

duro

Já myslel Bastard Executioner. :)
638449
Já myslel Bastard Executioner. *:)*
duro
0 0
reagovat

Tony

Ja Waltona tak celkovo mám rád, čiže som si užíval, ako to ku koncu herecky úplne prevzal.
638450
Ja Waltona tak celkovo mám rád, čiže som si užíval, ako to ku koncu herecky úplne prevzal.
Tony
0 0
reagovat

Wayward Pines

- první čtyři díly, zabalené do WTF módu, byly perfektní. Terence Howard mi nikdy nelezl tak strašně krkem, jako tady.
- pátý díl, který vše objasňuje, je dokonalost sama a vrcholem seriálu
- šestý, flashbackový, je taktéž výborný
- sedm až deset je pak už jen slabou tečkou... Jakmile člověk ví, o co jde, tak to sklouzne do průměrného béčka...

Škoda...
638447
- první čtyři díly, zabalené do WTF módu, byly perfektní. Terence Howard mi nikdy nelezl tak strašně krkem, jako tady. - pátý díl, který vše objasňuje, je dokonalost sama a vrcholem seriálu - šestý, flashbackový, je taktéž výborný - sedm až deset je pak už jen slabou tečkou... Jakmile člověk ví, o co jde, tak to sklouzne do průměrného béčka... Škoda...
Wayward Pines
0 0
reagovat

South Park

"Now if you don't mind, I'm gonna go home fuck my hot wife. Who kinda looks like a dude. Tatada datada tatata."

"Oh wow Oakley's, oh yeah bro, these are swaaaat!"

:D:D
638442
"Now if you don't mind, I'm gonna go home fuck my hot wife. Who kinda looks like a dude. Tatada datada tatata." "Oh wow Oakley's, oh yeah bro, these are swaaaat!" *:D**:D*
South Park
0 0
reagovat

Sigi

Málo čteš spřízněnou stránku TVZone ;)
638441
Málo čteš spřízněnou stránku [link="http://www.tvzone.cz/clanek/28989-konec-serialove-sezony-vitezove-a-padli/"]TVZone[/link] *;)*
Sigi
0 0
reagovat

Galavant

Já myslel, že to po první sezóně zařízli kvůli sledovanosti .. a teď se dozvím že natáčení druhé je v plném proudu .. niiice ;);)
638426
Já myslel, že to po první sezóně zařízli kvůli sledovanosti .. a teď se dozvím že natáčení druhé je v plném proudu .. niiice *;)**;)*
Galavant
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se