Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34101 - 34120 Napsat příspěvek

Youre the Wors s02e08

Genialita, opět. Začal jsem nabírat už u Hawkinga a prakticky jsem nepřestal do konce. Asi první sitcom, co začne zmagořený charakteryvážně diagnostikovat?
640785
Genialita, opět. Začal jsem nabírat už u Hawkinga a prakticky jsem nepřestal do konce. Asi první sitcom, co začne [spoiler]zmagořený charakteryvážně diagnostikovat?[/spoiler]
Youre the Wors s02e08
0 0
reagovat

Ash vs. Evil Dead

Ta zapletka!!! :D
640784
Ta zapletka!!! *:D*
Ash vs. Evil Dead
0 0
reagovat

Ash vs. Evil Dead

Fuuuuuuuuuuuuuck :D:+
640780
Fuuuuuuuuuuuuuck *:D**:+*
Ash vs. Evil Dead
0 0
reagovat

Last men on earth 2x05

končím... první řada šla hodně z kopce, ale tohle je naprostý dno.
640779
končím... první řada šla hodně z kopce, ale tohle je naprostý dno.
Last men on earth 2x05
0 0
reagovat

Ash vs. Evil Dead

To je "kurva" boží! :+:+:+

Jatek bych se nebál, z potitulkovky je vidět že si jich štáb supr užívá :D

Scéna kdy kamera z profilu snímá jak černošská policajtka potvůrce ustřelí hlavu jde na plakát.
640778
To je "kurva" boží! *:+**:+**:+* Jatek bych se nebál, z potitulkovky je vidět že si jich štáb supr užívá *:D* [spoiler]Scéna kdy kamera z profilu snímá jak černošská policajtka potvůrce ustřelí hlavu jde na plakát.[/spoiler]
Ash vs. Evil Dead
0 0
reagovat

Ash vs. Evil Dead

Je to fakt bozi! :+:+:+

Akorat se trochu bojim, aby vsechny prachy nebyly narvane do pilotu a dal uz si tak hezky udelane jatka moc neuzijem
640777
Je to fakt bozi! *:+**:+**:+* Akorat se trochu bojim, aby vsechny prachy nebyly narvane do pilotu a dal uz si tak hezky udelane jatka moc neuzijem
Ash vs. Evil Dead
0 0
reagovat

Ash vs Evil Dead

Jooo. :D Naprosta pecka.
640776
Jooo. *:D* Naprosta pecka.
Ash vs Evil Dead
0 0
reagovat
Tony má v lecčem recht, ale to by mě hrozně naštvalo. Ten vývoj postav a jejich sledování... To snad nee.
640775
Tony má v lecčem recht, ale to by mě hrozně naštvalo. Ten vývoj postav a jejich sledování... To snad nee.
0 0
reagovat
"na něco takhle jednoduchého a pitomého by si snad ani ten Lindelof netroufl"

ehm....
640774
"na něco takhle jednoduchého a pitomého by si snad ani ten Lindelof netroufl" ehm....
0 0
reagovat
Nope :D prostě ne. V knížce snad nic takového taky není naznačeno, bylo by to brutální pošlapání veškerého vývoje, na něco takhle jednoduchého a pitomého by si snad ani ten Lindelof netroufl.
640773
Nope *:D* prostě ne. V knížce snad nic takového taky není naznačeno, bylo by to brutální pošlapání veškerého vývoje, na něco takhle jednoduchého a pitomého by si snad ani ten Lindelof netroufl.
0 0
reagovat
Vždyť jsem napsal, že prakticky vždycky i když se nějaké linky neúčastní, tak se jednoznačně účastní jejich následků a to jak u Toma, Jill i Lori. V nové řadě prozatím ne, jelikož je v půlce. Bílí nihilisté by pak seděli třeba na personál zařízení, kde je :)
640772
Vždyť jsem napsal, že prakticky vždycky i když se nějaké linky neúčastní, tak se jednoznačně účastní jejich následků a to jak u Toma, Jill i Lori. V nové řadě prozatím ne, jelikož je v půlce. Bílí nihilisté by pak seděli třeba na personál zařízení, kde je *:)*
0 0
reagovat

Leftovers

Kevin není vypravěčem, tzn. že si může tak maximálně vymýšlet, co se děje jemu, ale ne kompletní linky s Lori, Jill, Tomem a X dalšími postavami, jejichž příběhy tuhle teorii díky bohu vyvrací ?)

640771
Kevin není vypravěčem, tzn. že si může tak maximálně vymýšlet, co se děje jemu, ale ne kompletní linky s Lori, Jill, Tomem a X dalšími postavami, jejichž příběhy tuhle teorii díky bohu vyvrací *?)*
Leftovers
0 0
reagovat

Leftovers

Není to dějový spoiler, ale mám teorii, že je to od určitého bodu je to všechno jen v Kevinově hlavě resp pokřivením reality a dost možná i od začátku. Jeho psychický meltdown napříč díly je naprosto evidentní. Byl by to způsob, jak se vyrovnat s odchodem manželky, že každému někdo odešel. Prakticky s každou postavou je nějak spřízněný nebo přišel do kontaktu. A když se něco děje mimo něj, téměř vždy přijde do styku s následkem scény a může si to představovat jako příčinu. Vysvětlovalo by to i jeho otce v léčebně, jednak jsou podobné psychické poruchy docela dobře dědičné, navíc to může být přes zemřelého otce projekce sebe sama. Vysvětlovalo by to Patti, která prostě ani zemřít nemohla i prohlášení Lindelofa, že k vysvětlení zmizení nedojde. Jak by mohlo, když je to všechno v hlavě blázna. Přijde mi, že je Kevin až podezřele středem všeho bez toho, aby byl podstatným hybatelem děje.
640770
Není to dějový spoiler, ale mám teorii, že je to od určitého bodu je to všechno jen v Kevinově hlavě resp pokřivením reality a dost možná i od začátku. Jeho psychický meltdown napříč díly je naprosto evidentní. Byl by to způsob, jak se vyrovnat s odchodem manželky, že každému někdo odešel. Prakticky s každou postavou je nějak spřízněný nebo přišel do kontaktu. A když se něco děje mimo něj, téměř vždy přijde do styku s následkem scény a může si to představovat jako příčinu. Vysvětlovalo by to i jeho otce v léčebně, jednak jsou podobné psychické poruchy docela dobře dědičné, navíc to může být přes zemřelého otce projekce sebe sama. Vysvětlovalo by to [spoiler]Patti, která prostě ani zemřít nemohla[/spoiler] i prohlášení Lindelofa, že k vysvětlení zmizení nedojde. Jak by mohlo, když je to všechno v hlavě blázna. Přijde mi, že je Kevin až podezřele středem všeho bez toho, aby byl podstatným hybatelem děje.
Leftovers
0 0
reagovat

Spazz

jak ten seriál jde nahoru, tak ona mě tam štve s každým dílem víc a víc... její postava je o ničem, její herecký projev se dá zaměnit s hereckým projevem květináče a jako bonus je už v celku stará (nic proti věku per se, ale tu akční agentku už ji prostě nežeru a že většinou není v akci ona ale její double mi teda na zážitku nepřidá).
640766
jak ten seriál jde nahoru, tak ona mě tam štve s každým dílem víc a víc... její postava je o ničem, její herecký projev se dá zaměnit s hereckým projevem květináče a jako bonus je už v celku stará (nic proti věku per se, ale tu akční agentku už ji prostě nežeru a že většinou není v akci ona ale její double mi teda na zážitku nepřidá).
Spazz
0 0
reagovat

Agents

Jako jo, je to tam... Cas od casu tam padnou fajn hlasky a co se produkcni kvality a akce tyce, mnohdy si to nema moc, co vycitat ani s marvelackou kinotvorbou, coz sice vseobecne nemusi platit za kdovijak vysoky standard, ale v ramci televize je to super. Tak nejak celkove se tam obcas najdou momenty, ktere si treba s druhyma Avengers vytiraji prdel..

Akorat teda ta Ming-na Wen..... ta hraje tak strasne spatne, ze Stephen Amell by si proti ni klidne mohl kracet pro Oscara...
640764
Jako jo, je to tam... Cas od casu tam padnou fajn hlasky a co se produkcni kvality a akce tyce, mnohdy si to nema moc, co vycitat ani s marvelackou kinotvorbou, coz sice vseobecne nemusi platit za kdovijak vysoky standard, ale v ramci televize je to super. Tak nejak celkove se tam obcas najdou momenty, ktere si treba s druhyma Avengers vytiraji prdel.. Akorat teda ta Ming-na Wen..... ta hraje tak strasne spatne, ze Stephen Amell by si proti ni klidne mohl kracet pro Oscara...
Agents
0 0
reagovat

AoS

Sakra! Nějak mě to chytlo :) každopádně jsem v půlce v první série a ta vzestupná tendence je tam fakt cítit. Jo a Bill Paxton! 8) ten mi udělal opravdu radost .. snad ho ještě ukecali k pár dílům, protože byl fakt super jako badass agent.
640760
Sakra! Nějak mě to chytlo *:)* každopádně jsem v půlce v první série a ta vzestupná tendence je tam fakt cítit. Jo a Bill Paxton! *8)* ten mi udělal opravdu radost .. snad ho ještě ukecali k pár dílům, protože byl fakt super jako badass agent.
AoS
0 0
reagovat

Mamon

Druhá epizoda se stáčí někam k Zodiacovi, či něčemu podobnému. Začíná se to celkem zajímavě zamotávat. Pozítří bude na HBO Go dostupná už i třetí epka, za mě zatím furt spokojenost.
640743
Druhá epizoda se stáčí někam k Zodiacovi, či něčemu podobnému. Začíná se to celkem zajímavě zamotávat. Pozítří bude na HBO Go dostupná už i třetí epka, za mě zatím furt spokojenost.
Mamon
0 0
reagovat

Spazz a Gonzi

Jo, s tím se dá souhlasit. Možná na tom něco bude ;)
640735
Jo, s tím se dá souhlasit. Možná na tom něco bude ;)
Spazz a Gonzi
0 0
reagovat
Agents of S.H.I.E.L.D.
Koukam poctive od zacatku a ano rozjizdelo se to trosku pomalu a vypadalo to jako tuctovej epizodni serial, ale diky tomu, ze to bylo aspon trosku propojeny s Marvel Universe me to i tak bavilo. No a pak v druhy pulce prvni rady to zaclo hezky stoupat, a stale se stoupa a stoupa. :)
640734
[b]Agents of S.H.I.E.L.D.[/b] Koukam poctive od zacatku a ano rozjizdelo se to trosku pomalu a vypadalo to jako tuctovej epizodni serial, ale diky tomu, ze to bylo aspon trosku propojeny s Marvel Universe me to i tak bavilo. No a pak v druhy pulce prvni rady to zaclo hezky stoupat, a stale se stoupa a stoupa. *:)*
0 0
reagovat

okkac

Jedenactka za moc nestala, ale prijde mi, ze tahle sezona ma nabeh na zajimavy dej... A nejde ani tak o zaporacku samotnou, jako spis o pomrknuti na potencialni navrat Lucifera a hlavne pak nastup Boha na scenu... Mozna to jeste obrecim, ale zatim mam ocekavani docela velka.
640733
Jedenactka za moc nestala, ale prijde mi, ze tahle sezona ma nabeh na zajimavy dej... A nejde ani tak o zaporacku samotnou, jako spis o pomrknuti na potencialni navrat [spoiler]Lucifera[/spoiler] a hlavne pak nastup [spoiler]Boha[/spoiler] na scenu... Mozna to jeste obrecim, ale zatim mam ocekavani docela velka.
okkac
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se