Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34061 - 34080 Napsat příspěvek

Lucifer

Je to pořád pecka. Ale je to FOX, takže počítám v brzký konec.
646369
Je to pořád pecka. Ale je to FOX, takže počítám v brzký konec.
Lucifer
0 0
reagovat

Lucifer

To druhé je správně, ale dávám tomu ještě alespoň do půlky řady, než s tím skončím.
646367
To druhé je správně, ale dávám tomu ještě alespoň do půlky řady, než s tím skončím.
Lucifer
0 0
reagovat
Lucifer
Jinak zpatky k serialum - kouknul jsem na pilot Lucifera a odsejpalo to celkem slusne. Hlavni predstavitel je v pohode, a i ta slecna detektivka neni spatna. Udrzi si dalsi epizody "fresh feeling" pilotu, nebo to pujde pomalu, ale jiste do kopru?
646366
[b]Lucifer[/b] Jinak zpatky k serialum - kouknul jsem na pilot Lucifera a odsejpalo to celkem slusne. Hlavni predstavitel je v pohode, a i ta slecna detektivka neni spatna. Udrzi si dalsi epizody "fresh feeling" pilotu, nebo to pujde pomalu, ale jiste do kopru?
0 0
reagovat
Tony
Kazdy, kdo ma jiny politicky nazor nez ja, neni idiot, obviously.
Kazdy, kdo bude volit Trumpa, je idiot.
Gorecki ti kdyztak vysvetli zbytek, jestli to nechapes.
646365
[b]Tony[/b] Kazdy, kdo ma jiny politicky nazor nez ja, neni idiot, obviously. Kazdy, kdo bude volit Trumpa, je idiot. [b]Gorecki[/b] ti kdyztak vysvetli zbytek, jestli to nechapes.
0 0
reagovat

JohnyD

Díky za tip! Tohle vypadá opravdu moc dobře. Ale s prázdným žaludkem na to koukat nebudu a počkám si na titulky.
646363
Díky za tip! Tohle vypadá opravdu moc dobře. Ale s prázdným žaludkem na to koukat nebudu a počkám si na titulky.
JohnyD
0 0
reagovat

Cooked (2016)

Milujem dokumenty, ktoré prebudia moju zvedavosť. Som rád, že Netflix dáva zelenú a zainvestuje aj do nonmainstreamových projektov, o to viac keď ide o moje obľúbené jedlo.

Krásny dokument, ktorý prebudí vaše zmysly. Ukáže, kam sme to s tým technologickým pokrokom dopracovali a že nie všetko staré musí byť nutne zlé. Dokument, s ktorým precestujete svet a spoznáte históriu niektorých zabudnutých kuchýň a dozviete sa kopec nových informácii a po dopozeraní nebudete mať dosť.

Štyri hodinové časti venované zemským živlom. Najviac ma oslovila tretia časť venovaná vzduchu :+

Knižky od Michaela Pollana objednané..

Trailer: link

646359
Milujem dokumenty, ktoré prebudia moju zvedavosť. Som rád, že Netflix dáva zelenú a zainvestuje aj do nonmainstreamových projektov, o to viac keď ide o moje obľúbené jedlo. Krásny dokument, ktorý prebudí vaše zmysly. Ukáže, kam sme to s tým technologickým pokrokom dopracovali a že nie všetko staré musí byť nutne zlé. Dokument, s ktorým precestujete svet a spoznáte históriu niektorých zabudnutých kuchýň a dozviete sa kopec nových informácii a po dopozeraní nebudete mať dosť. Štyri hodinové časti venované zemským živlom. Najviac ma oslovila tretia časť venovaná vzduchu *:+* Knižky od Michaela Pollana objednané.. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=epMAq5WYJk4
Cooked (2016)
0 0
reagovat
:D
646355
*:D*
0 0
reagovat

Tony

:D

Hele ani to nezkousej :D
646354
*:D* Hele ani to nezkousej *:D*
Tony
0 0
reagovat
Každý, kdo má jiný politický názor než ty, je zaslepený idiot? :)
646352
Každý, kdo má jiný politický názor než ty, je zaslepený idiot? *:)*
0 0
reagovat
Gorecki
Ano, lip jeste snad Drumpfa nikdo takhle konstruktivne a k veci nerozebral. Obavam se, ze je pozde bohuzel - Super Tuesday klepe na dvere a hloupych zaslepenych idiotu je spousta :(
646350
[b]Gorecki[/b] Ano, lip jeste snad Drumpfa nikdo takhle konstruktivne a k veci nerozebral. Obavam se, ze je pozde bohuzel - Super Tuesday klepe na dvere a hloupych zaslepenych idiotu je spousta :(
0 0
reagovat

Modré stíny

Ale to hodnocení na čsfd vypadá zajímavě...
646349
Ale to hodnocení na čsfd vypadá zajímavě...
Modré stíny
0 0
reagovat

#MakeDonaldDrumpfAgain

Aahh, John Oliver, that felt good:D:+
646348
Aahh, John Oliver, that felt good*:D**:+*
#MakeDonaldDrumpfAgain
0 0
reagovat
Já to dokoukal dokonce, řezal jsem se smíchy, jestli to Hřebejk zamýšlel jako žánrovou parodii tak klobouček.
646347
Já to dokoukal dokonce, řezal jsem se smíchy, jestli to Hřebejk zamýšlel jako žánrovou parodii tak klobouček.
0 0
reagovat
Tony: Yep. Z toho jsem dal taky jenom díl a stačilo. :)
646346
Tony: Yep. Z toho jsem dal taky jenom díl a stačilo. :)
0 0
reagovat
To je pokračování té kokotiny od Hřebejka?
646345
To je pokračování té kokotiny od Hřebejka?
0 0
reagovat
Včera jsem viděl kousek Modrých stínů a to je prostě zvrácenost. Totální odpad a radši bych dal další díl VIP vražd, které mají aspoň Soňu Norisovou. :+
646344
Včera jsem viděl kousek Modrých stínů a to je prostě zvrácenost. Totální odpad a radši bych dal další díl VIP vražd, které mají aspoň Soňu Norisovou. *:+*
0 0
reagovat

ad reality show

Proto pravidelně sleduju Prostřeno a bavím se nad tím vším buranstvím. Je to guilty pleasure. Až na hrozné komentáře Bouškové a Vydry.
646343
Proto pravidelně sleduju Prostřeno a bavím se nad tím vším buranstvím. Je to guilty pleasure. Až na hrozné komentáře Bouškové a Vydry.
ad reality show
0 0
reagovat

Vincent

První mě bavila podstatně víc, druhou koukám ze setrvačnosti...
646335
První mě bavila podstatně víc, druhou koukám ze setrvačnosti...
Vincent
0 0
reagovat
Agent Carter
Na druhou radu jsem jeste ani nezacal koukat. Ma cenu vubec zacinat?
646222
[b]Agent Carter[/b] Na druhou radu jsem jeste ani nezacal koukat. Ma cenu vubec zacinat?
0 0
reagovat
Už to zkuste utnout chlapi nebo si hoďte na klávesnici mokrej hadr.
646310
Už to zkuste utnout chlapi nebo si hoďte na klávesnici mokrej hadr.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se