Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34121 - 34140 Napsat příspěvek

l-e-t-o

Jak rika Gonzi, Harrison Wells nikdy zly nebyl. Ostatne jsem tu pred tydnem resil, ze nechapu, proc se snazi kolem jeho postavy delat takove halo, kdyz je to logicky uplne jina postava, nez byl "Wells" v Earth 1... Tentokrat uz nastesti v promu ukazali, ze je kladas, za coz jsem rad...... chvili jsem se totiz bal, ze oni sami ty okolnosti nejakym zazrakem zapomenli a budou z nej zas delat zaporaka
640732
Jak rika Gonzi, [spoiler]Harrison Wells nikdy zly nebyl. Ostatne jsem tu pred tydnem resil, ze nechapu, proc se snazi kolem jeho postavy delat takove halo, kdyz je to logicky uplne jina postava, nez byl "Wells" v Earth 1... Tentokrat uz nastesti v promu ukazali, ze je kladas, za coz jsem rad...... chvili jsem se totiz bal, ze oni sami ty okolnosti nejakym zazrakem zapomenli a budou z nej zas delat zaporaka[/spoiler]
l-e-t-o
0 0
reagovat

supernatural s11e04

Pro men osobne zatim nejdelsi hrany serial, ktery sleduju. Uz to taky presluhuje, ale posledni po dlouhe dobe vicemene standalone epizoda, ktera byla navic cela nasnimana, tak ze kamera nikdy neopustila auto a jen sledovala deni uvnitr a venku u auta, ktera byla fajn a dala pripomeout prvni serie.

Jsem fakt zvedav, kdy ten serial skonci :-D
640731
Pro men osobne zatim nejdelsi hrany serial, ktery sleduju. Uz to taky presluhuje, ale posledni po dlouhe dobe vicemene standalone epizoda, ktera byla navic cela nasnimana, tak ze kamera nikdy neopustila auto a jen sledovala deni uvnitr a venku u auta, ktera byla fajn a dala pripomeout prvni serie. Jsem fakt zvedav, kdy ten serial skonci :-D
supernatural s11e04
0 0
reagovat

l-e-t-o

přijde mi naprosto zřejmé, že wells bude good guy a ten mrtvý blonďatý detektiv bude zoom... ostatně wells zlý nebyl, byl zlý někdo z blonďákovy rodiny, kdo se do něj "převtělil", navíc zas budou mít úžasné a kulervoucí zápletky jako "nemůžu mu věřit protože stejně vypadající chlápek mě zradil"
640729
[spoiler]přijde mi naprosto zřejmé, že wells bude good guy a ten mrtvý blonďatý detektiv bude zoom... ostatně wells zlý nebyl, byl zlý někdo z blonďákovy rodiny, kdo se do něj "převtělil", navíc zas budou mít úžasné a kulervoucí zápletky jako "nemůžu mu věřit protože stejně vypadající chlápek mě zradil" [/spoiler]
l-e-t-o
0 0
reagovat

Flash

a co říkáte na konec zatím posledního odvysílaného dílu Flashe?
Že by se Harrison Wells chtěl "zkamarádit" s Barrym a pak ho zabít?
640727
a co říkáte na konec zatím posledního odvysílaného dílu Flashe? [spoiler]Že by se Harrison Wells chtěl "zkamarádit" s Barrym a pak ho zabít?[/spoiler]
Flash
0 0
reagovat
Uz jsem zacal od te pulky.. Ja kdysi prvnich par dilu videl a uprimne me to nejen, ze nebavilo, ale prislo mi to obcas vylozene spatne. Dalsi vec je, ze tu Coulsonovu linku jsem si jednak nacital na netu, druhak mam pocit, ze mi to i tu nekdo na mou zadost hazel do spoileru (myslim, ze KarelR), takze zas uplne mimo nejsem.

Ted v pulce 17. dilu a zacina to byt zajimave, pricemz nejakou tu vnitrni dynamiku tymu (tu "vztahovku") jsem z kontextu jednak vicemene pochytil, druhak (;):D) mi neprijde moc zajimava, takze si nepripadam, ze bych o neco prichazel :)

Kazdopadne tam ten potencial videt je a jsem rad, ze mam na poslednich par dnu v Cesku neco na binge :D
640721
Uz jsem zacal od te pulky.. Ja kdysi prvnich par dilu videl a uprimne me to nejen, ze nebavilo, ale prislo mi to obcas vylozene spatne. Dalsi vec je, ze tu Coulsonovu linku jsem si jednak nacital na netu, druhak mam pocit, ze mi to i tu nekdo na mou zadost hazel do spoileru (myslim, ze KarelR), takze zas uplne mimo nejsem. Ted v pulce 17. dilu a zacina to byt zajimave, pricemz nejakou tu vnitrni dynamiku tymu (tu "vztahovku") jsem z kontextu jednak vicemene pochytil, druhak (*;)**:D*) mi neprijde moc zajimava, takze si nepripadam, ze bych o neco prichazel :) Kazdopadne tam ten potencial videt je a jsem rad, ze mam na poslednich par dnu v Cesku neco na binge *:D*
0 0
reagovat

Agents

Souhlasím s tím, že přeskakování není dobrý nápad a jeden z důvodů je posun hlavních postav a hlavně dějová linka zmrtvýchvstání Coulsona. ;)
640719
Souhlasím s tím, že přeskakování není dobrý nápad a jeden z důvodů je posun hlavních postav a hlavně dějová linka zmrtvýchvstání Coulsona. *;)*
Agents
0 0
reagovat
Agent and proud :)

Já teda přeskakování nedoporučuju, třeba všechno s Wardem nebo s May je imho potřeba vidět od začátku, jinak budou ty další věci takový na vodě.
640716
Agent and proud *:)* Já teda přeskakování nedoporučuju, třeba všechno s Wardem nebo s May je imho potřeba vidět od začátku, jinak budou ty další věci takový na vodě.
0 0
reagovat

AoS

Ok ok, už jsem u 4. dílu první série .. a není to tak hrozný, každopádně se teda těším na to avizované zlepšení a kam se to celkově posune. ;)
640715
Ok ok, už jsem u 4. dílu první série .. a není to tak hrozný, každopádně se teda těším na to avizované zlepšení a kam se to celkově posune. *;)*
AoS
0 0
reagovat

Agents

taky se hlásím k těm, kteří sledují od začátku
640714
taky se hlásím k těm, kteří sledují od začátku
Agents
0 0
reagovat

AoS

Taktiež od začiatku. Malo to svoje chyby, ale momentálne je to boží.
640713
Taktiež od začiatku. Malo to svoje chyby, ale momentálne je to boží.
AoS
0 0
reagovat
AGENTS
Taky jsem jeden z těch co to sledují od začátku. Ty první epizody byly jak když je psal a točil někdo jiný. Po middle pauze, jak už tu psali jiní, se to rozjelo a konec první série rozhodně stojí za to. Rozhodně bych ji nevynechával, některé dějové linky pokračují a vyvíjejí se až do třetí série. Prvních odhadem 10 dílů ale jde úplně s přehledem vynechat aniž by člověk o něco zásadního přišel. Mě ale nevadili ani ty první díly, byly takový roztomile hloupoučké :D

Narcos
Zatím teda jen první díl, ale je to strašlivě dobrý. Doufám že si to tu kvalitu udrží až do posledního dílu.

South Park
Po těch odách tady se do toho asi zase pustím. Kdysi jsem snad skončil někdy u 5 série, tak jsem zvědav kam se to posunulo.
640711
[b]AGENTS[/b] Taky jsem jeden z těch co to sledují od začátku. Ty první epizody byly jak když je psal a točil někdo jiný. Po middle pauze, jak už tu psali jiní, se to rozjelo a konec první série rozhodně stojí za to. Rozhodně bych ji nevynechával, některé dějové linky pokračují a vyvíjejí se až do třetí série. Prvních odhadem 10 dílů ale jde úplně s přehledem vynechat aniž by člověk o něco zásadního přišel. Mě ale nevadili ani ty první díly, byly takový roztomile hloupoučké :D [b]Narcos[/b] Zatím teda jen první díl, ale je to strašlivě dobrý. Doufám že si to tu kvalitu udrží až do posledního dílu. [b]South Park[/b] Po těch odách tady se do toho asi zase pustím. Kdysi jsem snad skončil někdy u 5 série, tak jsem zvědav kam se to posunulo.
0 0
reagovat

Supernatural

Ze by se precejen chystali ukazat Boha ?
640710
Ze by se precejen chystali ukazat [spoiler]Boha[/spoiler] ?
Supernatural
0 0
reagovat

sigh

Kdybyste radši koukali na The Affair, tohodle sou dneska plný kina, chjo.

Už to sepisuju..!

Dědek Davies :D
640709
Kdybyste radši koukali na The Affair, tohodle sou dneska plný kina, chjo. Už to sepisuju..! Dědek Davies *:D*
sigh
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Mě to bavilo od začátku a taky jsem tušil, že to postupně bude jen lepší. ;)
640708
Mě to bavilo od začátku a taky jsem tušil, že to postupně bude jen lepší. *;)*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

SteKi

A nebo tak. :D
640707
A nebo tak. *:D*
SteKi
0 0
reagovat
Zacala bych nekde u 13. dilu prvni serie, at se trochu dostanes do obrazu. 17. dil je pecka a pak uz to frci.
640706
Zacala bych nekde u 13. dilu prvni serie, at se trochu dostanes do obrazu. 17. dil je pecka a pak uz to frci.
0 0
reagovat

spazz

Ja by som ti odporucil aby si to pozrel cele od zaciatku. Inak poriadne nedocenis ten kvalitativny vzostup :P a aspon budes vidiet odkial tie postavy vzislu a kam sa postupne posunuli ;) tych par dielov vydrzis a nezaberie to vela casu
640705
Ja by som ti odporucil aby si to pozrel cele od zaciatku. Inak poriadne nedocenis ten kvalitativny vzostup :P a aspon budes vidiet odkial tie postavy vzislu a kam sa postupne posunuli ;) tych par dielov vydrzis a nezaberie to vela casu
spazz
0 0
reagovat
Dobra tedy. Diky, panove! :+
640702
Dobra tedy. Diky, panove! *:+*
0 0
reagovat
Spis bych zacal kousek po pulce prvni, kdy se preslo ze standalone epizod na kontinualni dej. Tedy to zacina dilem, ktery reflektuje udalosti ve Winter Soldier, prave tady zacal ten vzestup, ne az v druhe sezone.
640701
Spis bych zacal kousek po pulce prvni, kdy se preslo ze standalone epizod na kontinualni dej. Tedy to zacina dilem, ktery reflektuje udalosti ve Winter Soldier, prave tady zacal ten vzestup, ne az v druhe sezone.
0 0
reagovat

Spazz

Možná tak od druhé půlky první řady. Tam je ten převrat Hydry a pak už to stoupá.
640700
Možná tak od druhé půlky první řady. Tam je ten převrat Hydry a pak už to stoupá.
Spazz
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se