Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34141 - 34160 Napsat příspěvek
A da se treba zacit druhou sezonou bez nejakych zasadnich problemu?
640699
A da se treba zacit druhou sezonou bez nejakych zasadnich problemu?
0 0
reagovat
já taky, navíc jsem od začátku tvrdil, že začali schválně na totálním průměru,aby to měli kam šroubovat :-)
640698
já taky, navíc jsem od začátku tvrdil, že začali schválně na totálním průměru,aby to měli kam šroubovat :-)
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Ja! A jsem na to ted hrda! Je to pecka!
640697
Ja! A jsem na to ted hrda! Je to pecka!
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Hrdě se hlásím :D
640696
Hrdě se hlásím *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
A mě zajímá, kdo to sleduje od začátku a nevzdal to.:D
640695
A mě zajímá, kdo to sleduje od začátku a nevzdal to.*:D*
0 0
reagovat
Zacinam mit pocit, ze budu muset hodit puvodni rozpaky a nezajem stranou a do tech Agentu se snad pustit, nebo co...
640694
Zacinam mit pocit, ze budu muset hodit puvodni rozpaky a nezajem stranou a do tech Agentu se snad pustit, nebo co...
0 0
reagovat

Agents

jo, tenhle seriál je čím dál tím lepší. A bylo by nejlepší kdyby
Will chcípnul na té planetě. Ať se mezi Jemmu a Fitze nikdo další nemíchá :)
640691
jo, tenhle seriál je čím dál tím lepší. A bylo by nejlepší kdyby[spoiler] Will chcípnul na té planetě. Ať se mezi Jemmu a Fitze nikdo další nemíchá :)[/spoiler]
Agents
0 0
reagovat

Vincent

Podle toho, co říkal ten maník, že ta planeta reaguje to klidně mohl být Ego The Living Planet
640684
[spoiler]Podle toho, co říkal ten maník, že ta planeta reaguje to klidně mohl být Ego The Living Planet[/spoiler]
Vincent
0 0
reagovat

agents

Musím koukat na 1. sérii která dle všeho stála za prd, abych si užil tu kterou tady hypujete? Nebo bude stačit kouknout na první a poslední dva díly a rovnou hurá na druhou sérii? Není čas 8)
640683
Musím koukat na 1. sérii která dle všeho stála za prd, abych si užil tu kterou tady hypujete? Nebo bude stačit kouknout na první a poslední dva díly a rovnou hurá na druhou sérii? Není čas *8)*
agents
0 0
reagovat
Agents
Co ten nerad z jiny planety - ma to nejakou spojitost s Inhumans? Nebo to bylo jen v hlave, protoze tam byli ztroskotani uz tak dlouho?
640678
[b]Agents[/b] [spoiler]Co ten nerad z jiny planety - ma to nejakou spojitost s Inhumans? Nebo to bylo jen v hlave, protoze tam byli ztroskotani uz tak dlouho?[/spoiler]
0 0
reagovat

Agenti

Tohle je parada!

Ex-SOLDIER :D:D:D:D
640645
Tohle je parada! Ex-SOLDIER *:D**:D**:D**:D*
Agenti
0 0
reagovat

Blindspot

Tak po sesti dilech bych to asi opatrne doporucil. Stapleton je sympatak, na Jaimie se fakt hezky kouka a vlastne jsem tech sest epizod sjel jednim dechem a nijak se nenudil. Jestli bych tomu mel vytknout jednu vec, byla by to asi akce, ktera fakt za moc nestoji a hlavne Jaimie tu SEALku fakt clovek neveri, ale zas potesi, ze to ma relativne koule a celkem casto tam caka krev.

Pribehove me to zatim bavi a zahady okolo tetovani me zajimaji...

Kazdopadne kdybych tomu mel vytknout jeste neco, rekl bych, ze tomu zoufale chybi kozy:-
640637
Tak po sesti dilech bych to asi opatrne doporucil. Stapleton je sympatak, na Jaimie se fakt hezky kouka a vlastne jsem tech sest epizod sjel jednim dechem a nijak se nenudil. Jestli bych tomu mel vytknout jednu vec, byla by to asi akce, ktera fakt za moc nestoji a hlavne Jaimie tu SEALku fakt clovek neveri, ale zas potesi, ze to ma relativne koule a celkem casto tam caka krev. Pribehove me to zatim bavi a zahady okolo tetovani me zajimaji... Kazdopadne kdybych tomu mel vytknout jeste neco, rekl bych, ze tomu zoufale chybi kozy*:-*
Blindspot
0 0
reagovat

Agenti

Strasna skoda tenkrat toho startu. A vubec nechapu, jak se tam mohlo VSECHNO tak zlepsit. Asi nejambicioznejsi dil zatim vubec. A krasny pocit teseni se zas na priste. Takhle ma vypadat "lehky zabavny" serial. Posledni dil uz ale tuhle skatulku podle me opustil
640634
Strasna skoda tenkrat toho startu. A vubec nechapu, jak se tam mohlo VSECHNO tak zlepsit. Asi nejambicioznejsi dil zatim vubec. A krasny pocit teseni se zas na priste. Takhle ma vypadat "lehky zabavny" serial. Posledni dil uz ale tuhle skatulku podle me opustil
Agenti
0 0
reagovat
Já z Mamonu viděl jen první díl, ale jak jsem psal již předtím - jo, jde vidět, že to bylo drahé (i když chvílema je to vizuálně-atmosférou nápadité asi jako nějaká italská pí*ovina), ale dějově ten pilot nemohl zaujmout vůbec ničím.
640611
Já z Mamonu viděl jen první díl, ale jak jsem psal již předtím - jo, jde vidět, že to bylo drahé (i když chvílema je to vizuálně-atmosférou nápadité asi jako nějaká italská pí*ovina), ale dějově ten pilot nemohl zaujmout vůbec ničím.
0 0
reagovat

Mamon

Je to pozlacené hovno. Vizuál a výprava těžko hledá konkurenci, ale to pod tím? Neskutečně o ničem a neskutečně obvious. Mám pocit, že bych uhodl celý zbytek děje, kdyby mi to někdo popsal 5 klíčovými slovy. Vytahalo to ty největší klišé z politicko-mafiánsko-novinářského prostředí. 10 minutová Kancelář Blaník je dějově nápaditější. 5-6/10 Za pěknou tvářičku tomu drink kupovat nebudu, když si to se mnou není schopné povídat pár minut na úrovni.
Ale asi je to tím, že aktuálně sleduju Broen... protože s tím ne že to prohrává o několik délek, z Mamonu padají koblížky někde u startu, když Broen protíná cílovou rovinku.
640602
Je to pozlacené hovno. Vizuál a výprava těžko hledá konkurenci, ale to pod tím? Neskutečně o ničem a neskutečně obvious. Mám pocit, že bych uhodl celý zbytek děje, kdyby mi to někdo popsal 5 klíčovými slovy. Vytahalo to ty největší klišé z politicko-mafiánsko-novinářského prostředí. 10 minutová Kancelář Blaník je dějově nápaditější. 5-6/10 Za pěknou tvářičku tomu drink kupovat nebudu, když si to se mnou není schopné povídat pár minut na úrovni. Ale asi je to tím, že aktuálně sleduju Broen... protože s tím ne že to prohrává o několik délek, z Mamonu padají koblížky někde u startu, když Broen protíná cílovou rovinku.
Mamon
0 0
reagovat
Já se snad začnu dívat na Homeland kvůli Friendovy... Dnes jsem kousek zahlédl a je tam naprosto perfektní...
640601
Já se snad začnu dívat na Homeland kvůli Friendovy... Dnes jsem kousek zahlédl a je tam naprosto perfektní...
0 0
reagovat

Agents of S.H.I.E.L.D.

Tak tento díl mě dostal! Myslíte si, že Jemma je více zamilovaná do Willa nebo do Fitze? A podaří se jim ho zachránit? Jeho atmosféra a celková odlišnost od ostatních epizod byla skvělá. ;)
640599
Tak tento díl mě dostal! [spoiler]Myslíte si, že Jemma je více zamilovaná do Willa nebo do Fitze? A podaří se jim ho zachránit? [/spoiler] Jeho atmosféra a celková odlišnost od ostatních epizod byla skvělá. *;)*
Agents of S.H.I.E.L.D.
0 0
reagovat
Neboj Tony sledujeme :+
640598
Neboj Tony sledujeme *:+*
0 0
reagovat
Broen s03e05
Dramatické nebe.
Doufám, že si tvůrci True Detective dělají poznámky, jak se jeden podle stejné úspěšné šablony s jinými postavami.

Youre the Worst s02e07
Komediální nebe.
Ta osa komediální meltdown (kdo tohle sakra někdy nechtěl udělat? ) > dramatický meltdown > myš WOW, just WOW bránice bolela a přitom takové silné momenty. Doufám, že si tvůrci HIMYM dělají poznámky, jak se vkládají vážné a dojemné prvky do trhlého sitcomu.

Vážně je mi líto kohokoliv kdo tyto dva seriálové skvosty míjí, protože nic lepšího aktuálně na televizních obrazovkách neběží. Obojí 10/10 záležitosti, absolutní must see. Už nevím jak to tu hypeovat, ale po každém novém dílu tu prostě musí být desítky nadšených komentářů, jinak na světě není žádná spravedlnost!
640606
[b]Broen s03e05[/b] Dramatické nebe. Doufám, že si tvůrci True Detective dělají poznámky, jak se jeden podle stejné úspěšné šablony s jinými postavami. [b]Youre the Worst s02e07[/b] Komediální nebe. Ta osa komediální meltdown (kdo tohle sakra někdy nechtěl udělat? ) > dramatický meltdown > myš WOW, just WOW bránice bolela a přitom takové silné momenty. Doufám, že si tvůrci HIMYM dělají poznámky, jak se vkládají vážné a dojemné prvky do trhlého sitcomu. Vážně je mi líto kohokoliv kdo tyto dva seriálové skvosty míjí, protože nic lepšího aktuálně na televizních obrazovkách neběží. Obojí 10/10 záležitosti, absolutní must see. Už nevím jak to tu hypeovat, ale po každém novém dílu tu prostě musí být desítky nadšených komentářů, jinak na světě není žádná spravedlnost!
0 0
reagovat

Případy 1. oddělení

Tak musím říct, že jsem nečekal, že něco takhle kvalitního může v ČR vzniknout. Velká, velká pochvala tvůrcům. :+ 9/10
640603
Tak musím říct, že jsem nečekal, že něco takhle kvalitního může v ČR vzniknout. Velká, velká pochvala tvůrcům. *:+* [b]9/10[/b]
Případy 1. oddělení
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se