Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 34081 - 34100 Napsat příspěvek

The Knick

Je pravda, že zatím to není tak dokonalý jako první sezóna, ale Cliwe Owen zkrátka těžce vládne :+
640863
Je pravda, že zatím to není tak dokonalý jako první sezóna, ale Cliwe Owen zkrátka těžce vládne *:+*
The Knick
0 0
reagovat

The Knick II / 1 - 3

Musím sa priznať, že zatiaľ ma to teda prudko nebaví. Nejako po nadupanej a perfektne vygradovanej prvej sezóne nevedia chytiť druhý dych.
640862
Musím sa priznať, že zatiaľ ma to teda prudko nebaví. Nejako po nadupanej a perfektne vygradovanej prvej sezóne nevedia chytiť druhý dych.
The Knick II / 1 - 3
0 0
reagovat

speedy

z tých development článkov odkazujúcich sa na comics, obrázkov a synopsii som čakal niečo ÚPLNE INE... za mňa teda sklamanie tiež :-
640860
z tých development článkov odkazujúcich sa na comics, obrázkov a synopsii som čakal niečo ÚPLNE INE... za mňa teda sklamanie tiež *:-*
speedy
0 0
reagovat

Ex-SOLDIER

Už aby tu byli, kluci jedni ježatí. :+
640856
Už aby tu byli, kluci jedni ježatí. *:+*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat
640855
[link="https://www.youtube.com/watch?v=dGEd6ZmwZ7Q"]Jeremy Clarkson Fire TV Stick Commercial[/link] Shots fired*:D*
0 0
reagovat

Flash

Čtvrtý díl opět peckoidní. :+
640853
Čtvrtý díl opět peckoidní. *:+*
Flash
0 0
reagovat

Ash vs Evil Dead

Not bad. Not bad at all.
640852
Not bad. Not bad at all.
Ash vs Evil Dead
0 0
reagovat

speedy

Asi nebudu jedinej, kdo je teda zatím hodně zklamanej.
640850
Asi nebudu jedinej, kdo je teda zatím hodně zklamanej.
speedy
0 0
reagovat

Preacher Trailer

640849
https://www.youtube.com/watch?v=UNgI2sRzr8I
Preacher Trailer
0 0
reagovat

Stačí takhle?

640836
http://www.kdheks.gov/ohi/celeb_smiles/images/freddie_prinzeJr.jpg
Stačí takhle?
0 0
reagovat

Joker

Nebude ti vadit, když tě budu citovat pod x let starou diskuzí k tržbám druhého Star Treku? :D
640835
Nebude ti vadit, když tě budu citovat pod x let starou diskuzí k tržbám druhého Star Treku? *:D*
Joker
0 0
reagovat
Ted: Tak když mám O2 kvůli Premier League+Champions league a dávají k tomu zdarma HBO, tak si ten Mamon dám. A psát vůbec neumím, to moc dobře víš. ;)
640833
Ted: Tak když mám O2 kvůli Premier League+Champions league a dávají k tomu zdarma HBO, tak si ten Mamon dám. A psát vůbec neumím, to moc dobře víš. ;)
0 0
reagovat

Joker

Vůbec nevím, proč s tím ztrácíš čas, a raději Karlovi do vzkazníku nepostuješ pěknej článek o box office, studiích, hollywoodském zákulisí atd. Imho tomu (a bolí mě, že to tu takhle veřejně napíšu) rozumíš víc jak já a když už nic, tak by ses měl aspoň jednou hecnout, a něco pořádně výživnýho napsat...

Na nějakej mamon se_.
640832
Vůbec nevím, proč s tím ztrácíš čas, a raději Karlovi do vzkazníku nepostuješ pěknej článek o box office, studiích, hollywoodském zákulisí atd. Imho tomu (a bolí mě, že to tu takhle veřejně napíšu) rozumíš víc jak já a když už nic, tak by ses měl aspoň jednou hecnout, a něco pořádně výživnýho napsat... Na nějakej mamon se_.
Joker
0 0
reagovat

Mamon E2

Ne, pořád v tom nic nevidím a jelikož jsme již ve třetině a nikam se to nehne, tak z toho nakonec musí být pěkná banalita. Je třeba zabít Sekala nebo Babí léto Michálkovi nikdo nesebere, i Anděl exit byl zajímavej, ale od té doby prostě tápe a chválit Mamon jenom proto, že se jedná o českou HBO produkci... No, to fakt ne.
640831
Ne, pořád v tom nic nevidím a jelikož jsme již ve třetině a nikam se to nehne, tak z toho nakonec musí být pěkná banalita. Je třeba zabít Sekala nebo Babí léto Michálkovi nikdo nesebere, i Anděl exit byl zajímavej, ale od té doby prostě tápe a chválit Mamon jenom proto, že se jedná o českou HBO produkci... No, to fakt ne.
Mamon E2
0 0
reagovat

xxendxx

:D a připomnělo mi to GI Jeffa z community, kde se řešilo že (nevím jestli přímo on) zastřelil Cobra Commandera místo jeho zajetí, aby mohl utéct :D
640809
*:D* a připomnělo mi to GI Jeffa z community, kde se řešilo že (nevím jestli přímo on) zastřelil Cobra Commandera místo jeho zajetí, aby mohl utéct *:D*
xxendxx
0 0
reagovat

Ash

Good to see you... Sam Raimi :+
640797
Good to see you... Sam Raimi *:+*
Ash
0 0
reagovat

Ted

Broen? Viděl jsem teda jen první sérii...
640796
Broen? Viděl jsem teda jen první sérii...
Ted
0 0
reagovat

Justified

"We dug coal together."

Krásný to bylo. Fakt, že jo. Ale trošku mě se*e ten nostalgickej pocit, když něco takovýho skončí. Já vím, já vím - je to jenom seriál, verbste. Ty lidi neexistujou a ty věci se neudály.
Ale stejně. Tohle mělo v sobě takovej oldschool nádech, jižanskej geniální přízvuk a country.

A jsem rád, že se songy z konců řad nevyplnily.

5*
640793
"We dug coal together." Krásný to bylo. Fakt, že jo. Ale trošku mě se*e ten nostalgickej pocit, když něco takovýho skončí. Já vím, já vím - je to jenom seriál, verbste. Ty lidi neexistujou a ty věci se neudály. Ale stejně. Tohle mělo v sobě takovej oldschool nádech, jižanskej geniální přízvuk a country. A jsem rád, že se songy z konců řad nevyplnily. 5*
Justified
0 0
reagovat

Agents Of Shield

Tripa mi bylo fakt lito,
ale ta scena byla super, hlavne teda hudba, ale i zahrane to bylo vyborne...
640792
[spoiler]Tripa mi bylo fakt lito,[/spoiler] ale ta scena byla super, hlavne teda hudba, ale i zahrane to bylo vyborne...
Agents Of Shield
0 0
reagovat

Gonzi

640791
[link="https://www.youtube.com/watch?v=Yp6ugLTzRLE"]neco pro fandy Shieldu a komiksu :) [/link]
Gonzi
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se