Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31441 - 31460 Napsat příspěvek

JohnyD

Ale v Broene hrala nejakú pouličnú čmundru, nie? Tu je proste milá baba, kočka, rozumná, sympatická. Ted mi rozumie.
651545
Ale v Broene hrala nejakú pouličnú čmundru, nie? Tu je proste milá baba, kočka, rozumná, sympatická. Ted mi rozumie.
JohnyD
0 0
reagovat

lifty

usnul jsem v půlce pilotu. obsazení fajn, ale naprosto vůbec mě to nebavilo
651543
usnul jsem v půlce pilotu. obsazení fajn, ale naprosto vůbec mě to nebavilo
lifty
0 0
reagovat
Viděl někdo pilot American Gothic? Láká mě téma a obsazení.
651540
Viděl někdo pilot American Gothic? Láká mě téma a obsazení.
0 0
reagovat

Ted a zvysok

Vsak ta hrala v Broen S1, mate kratku pamat chlapci a skor ako mladu Veru Farmiga mi teda pripomina Jackie z Californication akka Eva Amurri link 8)

Ale to bude asi tymi kukadlami :D
651537
Vsak ta hrala v Broen S1, mate kratku pamat chlapci a skor ako mladu Veru Farmiga mi teda pripomina Jackie z Californication akka Eva Amurri http://cdn.cloudpix.co/images/eva-amurri-martino/full-eva-amurri-martino-23b427c4b379dae3bce06e9e94e5a0cf-large-960537.jpg *8)* Ale to bude asi tymi kukadlami *:D*
Ted a zvysok
0 0
reagovat
Pche, koukat na serial jenom kvuli zensky. Z toho uz sem....

Taham prvni dil, ta je nadherna :+
651535
Pche, koukat na serial jenom kvuli zensky. Z toho uz sem.... Taham prvni dil, ta je nadherna *:+*
0 0
reagovat

Springfloden

Jsem v půlce a nevadí mi to. Žádný velký ambice oslňovat nějakým velkým kinem, pohoda odsýpající věc. Souhlas.
651534
Jsem v půlce a nevadí mi to. Žádný velký ambice oslňovat nějakým velkým kinem, pohoda odsýpající věc. Souhlas.
Springfloden
0 0
reagovat

Springfloden

Po dvoch častiach zatiaľ iba slušná televízna detektívka bez atmosféry (Švédsko pestrofarebné a zaliate slnkom? wtf?), uf, ale tá hlavná hrdinka, to je smrť. Niečo ako mladšia a omnoho krajšia Vera Farmiga. A keď má náhodou iba tričko a vonku sa trochu ochladí... link
651531
Po dvoch častiach zatiaľ iba slušná televízna detektívka bez atmosféry (Švédsko pestrofarebné a zaliate slnkom? wtf?), uf, ale tá hlavná hrdinka, to je smrť. Niečo ako mladšia a omnoho krajšia Vera Farmiga. A keď má náhodou iba tričko a vonku sa trochu ochladí... http://metromode.se/files/2014/04/ss.jpg
Springfloden
0 0
reagovat

Vincent

Pokud se hvězdy správně seskupí, tak toho zrzka bez duše snad vyhodí... nebýt tam on, tak je ten nový top gear mnohem koukatelnější.
651522
Pokud se hvězdy správně seskupí, tak toho zrzka bez duše snad vyhodí... nebýt tam on, tak je ten nový top gear mnohem koukatelnější.
Vincent
0 0
reagovat
Top Gear
Joey asi toho pana Evanse moc nemusi :)
651521
[b]Top Gear[/b] [link="http://revue.idnes.cz/matt-leblanc-top-gear-producentka-aurora-mulliganova-chris-evans-py1-/lidicky.aspx?c=A160628_102409_lidicky_bib"]Joey[/link] asi toho pana Evanse moc nemusi :)
0 0
reagovat

guido

Ja bych to s tim alkoholem neprehanel.
651520
Ja bych to s tim alkoholem neprehanel.
guido
0 0
reagovat
asi si dnes vecer znovu pustim ten posledni dil trunu. pred tim nez sem se na nej podival, tak sem vyzahnul par varnsdorfskejch sumeceku a mozna to melo vliv na moje hodnoceni, ale pochybuju.
651519
asi si dnes vecer znovu pustim ten posledni dil trunu. pred tim nez sem se na nej podival, tak sem vyzahnul par varnsdorfskejch sumeceku a mozna to melo vliv na moje hodnoceni, ale pochybuju.
0 0
reagovat
Westeros is at the mercy of erratic seasons that may last for many years, but whose duration is unpredictable. At the beginning of A Song of Ice and Fire the continent has enjoyed a decade-long summer, and many fear that an equally long and harsh winter will follow. It is unclear to which degree the eastern continent is subject to the same conditions. George R. R. Martin explicitly and more than once stated that the explanation of the Planet's climate will be revealed at the end of the series, so he cannot disclose any further details on the issue before that point. He also stated that the explanation will be magical in nature and will not involve any sci-fi elements.
Hm takže celý seriál (myslím i knižní) může skončit prolomením toho kouzla - tzn. ze země odejdou všechna nadpřirozená stvoření (do toho počítám white walkers, děti lesa, kněžky, draky, Jona atd.) a veškerá magie a nastane čas lidí. Tak jak skončil Pán prstenů?
651518
Westeros is at the mercy of erratic seasons that may last for many years, but whose duration is unpredictable. At the beginning of A Song of Ice and Fire the continent has enjoyed a decade-long summer, and many fear that an equally long and harsh winter will follow. It is unclear to which degree the eastern continent is subject to the same conditions. George R. R. Martin explicitly and more than once stated that the explanation of the Planet's climate will be revealed at the end of the series, so he cannot disclose any further details on the issue before that point. He also stated that the explanation will be magical in nature and will not involve any sci-fi elements. Hm takže celý seriál (myslím i knižní) může skončit [spoiler]prolomením toho kouzla - tzn. ze země odejdou všechna nadpřirozená stvoření (do toho počítám white walkers, děti lesa, kněžky, draky, Jona atd.) a veškerá magie a nastane čas lidí. Tak jak skončil Pán prstenů?[/spoiler]
0 0
reagovat

mkubalikova

Tady se tím kdysi docela zabývali.
651517
[link="http://scifi.stackexchange.com/questions/4776/what-is-a-year-in-westeros"]Tady[/link] se tím kdysi docela zabývali.
mkubalikova
0 0
reagovat

mkubalikova

To, že roční období trvají déle je magického původu. Nic s obíháním planety.
651516
To, že roční období trvají déle je magického původu. Nic s obíháním planety.
mkubalikova
0 0
reagovat
A ty?

Ne - Ne
651515
A ty? Ne - Ne
0 0
reagovat

Tony

Umíš diskutovat? Ne. Gorecki ti tady vyargumentoval, proč mu to nepřijde zle udělané. Stejně tak pár dalších. Souhlasím s nimi. Ty tady házíš jednovětnými moudry a sarkasmem. Tak se pak nediv tve.
651514
Umíš diskutovat? Ne. Gorecki ti tady vyargumentoval, proč mu to nepřijde zle udělané. Stejně tak pár dalších. Souhlasím s nimi. Ty tady házíš jednovětnými moudry a sarkasmem. Tak se pak nediv tve.
Tony
0 0
reagovat

Gorecki

Umíš se smířit s tím, že mám na něco jiný názor, než ty?

Ano - Ne

kubqo
Prosímtě zalez někam když se tě to netýká...
651513
Umíš se smířit s tím, že mám na něco jiný názor, než ty? Ano - Ne kubqo Prosímtě zalez někam když se tě to netýká...
Gorecki
0 0
reagovat
Já si myslím, že ta závěrečná scéna je obloukem do další série, klidně ji tím mohli otevřít. A třeba i otevřou. Prostě skok v čase. Co mě ale při téhle debatě napadlo, jak se vlastně v tomhle světě počítá "čas". Přece se nacházíme na planetě, kde se "roční" období střídají po letech, ne-li dekádách. Tzn. celé se to odehrává na planetě, která obíhá kolem hvězdy v delších než ročních cyklech, nebo se nějak vychyluje či co. Jak dlouhý je vlastně rok? Den? Existují měsíce?
651512
Já si myslím, že ta závěrečná scéna je obloukem do další série, klidně ji tím mohli otevřít. A třeba i otevřou. Prostě skok v čase. Co mě ale při téhle debatě napadlo, jak se vlastně v tomhle světě počítá "čas". Přece se nacházíme na planetě, kde se "roční" období střídají po letech, ne-li dekádách. Tzn. celé se to odehrává na planetě, která obíhá kolem hvězdy v delších než ročních cyklech, nebo se nějak vychyluje či co. Jak dlouhý je vlastně rok? Den? Existují měsíce?
0 0
reagovat

tony

možno je to na teba len trochu náročné ;)
651511
možno je to na teba len trochu náročné *;)*
tony
0 0
reagovat
Nie, odo mna naozaj nepadlo. Ja rozoberam kritizovany "teleport" dvoch konkretnych postav a preco v tom ziadny problem nevidim a preco ich pozicia v pribehu ma logiku. Ci uz chronologicku, pribehovu alebo rezisersku. Thats it.

Subjektivne "libi - nelibi" tu odrazu pchas ty a je mi to uprimne fuk.

Navyse, moja prva reakcia nebola urcena tebe, ak si vsimnes, ale vo vseobecnosti na viacero podobnych reakcii este pred tebou. Nebud taky vztahovacny. Viem, ze je v tom nieco osobne z tvojej strany, ale ak sa za kazdu cenu potrebujes s niekym pohadat, daj si pat a najdi si niekoho ineho.
651510
Nie, odo mna naozaj nepadlo. Ja rozoberam kritizovany "teleport" dvoch konkretnych postav a preco v tom ziadny problem nevidim a preco ich pozicia v pribehu ma logiku. Ci uz chronologicku, pribehovu alebo rezisersku. Thats it. Subjektivne "libi - nelibi" tu odrazu pchas ty a je mi to uprimne fuk. Navyse, moja prva reakcia nebola urcena tebe, ak si vsimnes, ale vo vseobecnosti na viacero podobnych reakcii este pred tebou. Nebud taky vztahovacny. Viem, ze je v tom nieco osobne z tvojej strany, ale ak sa za kazdu cenu potrebujes s niekym pohadat, daj si pat a najdi si niekoho ineho.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se