Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31481 - 31500 Napsat příspěvek

xxendxx

Některé lodě na konci dílu mají i Tyrellovský a Martellovský znak, takže jsou s nimi.
651478
[spoiler]Některé lodě na konci dílu mají i Tyrellovský a Martellovský znak, takže jsou s nimi.[/spoiler]
xxendxx
0 0
reagovat

GoT

Jinak celý začátek byl dokonale vystavěné napětí... Tohle je sakra režie na úrovni! Můžu říct, že jak ve mě pátá řada trochu zabila nadšení ze seriálu, tak ho šestá vyvolala zpátky a předvedla to nejlepší, co v televizi vzniklo.
Ta hodina a něco utekla neskutečně rychle a mám chuť si to celé pustit hned znovu.
651475
Jinak celý začátek byl dokonale vystavěné napětí... Tohle je sakra režie na úrovni! Můžu říct, že jak ve mě pátá řada trochu zabila nadšení ze seriálu, tak ho šestá vyvolala zpátky a předvedla to nejlepší, co v televizi vzniklo. Ta hodina a něco utekla neskutečně rychle a mám chuť si to celé pustit hned znovu.
GoT
0 0
reagovat

GuidoA.

Nuda? To je to poslední, co bych s tímto dílem spojoval... To jsi musel u takového sedmého dílu umřít...
651474
Nuda? To je to poslední, co bych s tímto dílem spojoval... To jsi musel u takového sedmého dílu umřít...
GuidoA.
0 0
reagovat

got

Taky trochu té teorie do budoucna, spíš je to ale zbožné přání, na které už je zřejmě pozdě.

U Dany by se mi fakt líbilo (ale už je vážně asi pozdě), kdyby začali vytahovat nepříjemný náznaky radikálnosti a zbytečnýho násilí, které by se tak stupňovalo, až by jí z těch draků a vůbec převelké moci na malou holku hráblo, a ve výsledku z ní k pláči všech vznikla nechtěná záporačka, kterou by bylo třeba zastavit. Vidím její dračí fight (o duši a tak) s Jonem a v poslední chvíli, kdy už by byla zoufalá a chtěla pálit všechno kolem sebe, by jí smetl oštěp od Joraha. Padla by, prakticky umírající Jorah k ní, navzájem by se sobě omluvili, dali si polibek a zdechli. Ta jejich linka by byla uzavřená moc hezky.
Jenže to by Dany nesměla mít vedle sebe božího Tyriona, který jí musí furt připomínat šílenýho tatíka a krotit jí.

Jinak Cersei je už definitivně mad. Bezcitná svině, kterou už ani Tommen nerozházel. Scéna usednutí na trůn je démonická a ty její hadry, wow. Vidět tohle, hodně rychle emigruju.
Překvapila mě ne zrovna doslovná Věž Radosti. Aspoň co se týče Jonova tatíka, nečtenář asi tušit moc nebude.
Král severu mě nedostal, ale zachránil to Malíčkův ksicht, když mu konečně něco zrovna nevyšlo.
Baelor je neskutečnej a ten Dračí oheň je asi vážně svinstvo. Marge mi bylo fakt líto.
Jamie se na konci tvářil, že by se vrátil do člunu s Brien.
Arya pobavila, kupodivu mě její a Varysova teleportace nevadila, protože to bylo všechno prostě až moc dobrý.

A ještě do budoucna... kde vezme HBO prachy na to, co musí ukázat příště? A potom? A na konci? To přece nejde produkčně zvládnout, ne?
651472
Taky trochu té teorie do budoucna, spíš je to ale zbožné přání, na které už je zřejmě pozdě. U Dany by se mi fakt líbilo (ale už je vážně asi pozdě), kdyby začali vytahovat nepříjemný náznaky radikálnosti a zbytečnýho násilí, které by se tak stupňovalo, až by jí z těch draků a vůbec převelké moci na malou holku hráblo, a ve výsledku z ní k pláči všech vznikla nechtěná záporačka, kterou by bylo třeba zastavit. Vidím její dračí fight (o duši a tak) s Jonem a v poslední chvíli, kdy už by byla zoufalá a chtěla pálit všechno kolem sebe, by jí smetl oštěp od Joraha. Padla by, prakticky umírající Jorah k ní, navzájem by se sobě omluvili, dali si polibek a zdechli. Ta jejich linka by byla uzavřená moc hezky. Jenže to by Dany nesměla mít vedle sebe božího Tyriona, který jí musí furt připomínat šílenýho tatíka a krotit jí. Jinak Cersei je už definitivně mad. Bezcitná svině, kterou už ani Tommen nerozházel. Scéna usednutí na trůn je démonická a ty její hadry, wow. Vidět tohle, hodně rychle emigruju. Překvapila mě ne zrovna doslovná Věž Radosti. Aspoň co se týče Jonova tatíka, nečtenář asi tušit moc nebude. Král severu mě nedostal, ale zachránil to Malíčkův ksicht, když mu konečně něco zrovna nevyšlo. Baelor je neskutečnej a ten Dračí oheň je asi vážně svinstvo. Marge mi bylo fakt líto. Jamie se na konci tvářil, že by se vrátil do člunu s Brien. Arya pobavila, kupodivu mě její a Varysova teleportace nevadila, protože to bylo všechno prostě až moc dobrý. A ještě do budoucna... kde vezme HBO prachy na to, co musí ukázat příště? A potom? A na konci? To přece nejde produkčně zvládnout, ne?
got
0 0
reagovat
got s06e10
6/10 - lady lyanna mormont, jinak docela nuda.

horace and pete s01e09 a e10
10/10 a 11/10 - tohle je masakr.

mad men s01e01
12/10 - nejlepsi pilot ever.
651471
got s06e10 6/10 - lady lyanna mormont, jinak docela nuda. horace and pete s01e09 a e10 10/10 a 11/10 - tohle je masakr. mad men s01e01 12/10 - nejlepsi pilot ever.
0 0
reagovat

GoT

Finále šesté řady bylo pro mě daleko lepší než té předchozí a celá série se mi líbila o dost víc. Teď napjatě čekat co nám přinese série sedmá. Já jen doufám, že to nějak nepokazí a nebudou se snažit o nějaký nečekaný šokující moment.
Mladá Lyanna Mormont se oficiálně stala mou nejoblíbenější vedlejší postavou v GoT! :))

Bylo tady řečeno už hodně o budoucím ději, ale neodpustím si taky pár poznámek.
Je asi jasné, že se Daenerys spojí s Jonem ale podle mě je také veliká pravděpodobnost, že mezi nimi vznikne nějaké snad i milostné pouto a ani jeden nebude rozumět tomu, čím to bude (to, že jsou příbuzní, se dozví asi o hodně později nebo vůbec) a nepřekvapilo by mě, kdyby se ti dva ve finále sedmé nebo osmé řady nakonec vzali už proto, že manželství s králem severu by jí mohlo usnadnit cestu na železný trůn. Je otázka jak do děje zasáhne Bran a taky Malíček. Za sebe říkám, že by bylo nejlepší, kdyby se Malíček pokusil intrikami svrhnout Jona a nakonec by se ho mohl pokusit zabít, ale neuspěl by, protože Snasa by celou dobu byla na straně Jona a pěkně by si osvojila jeho manipulativní triky a on by jí hloupě věřil. Kdo by měl ale Malíčka zabít? Já bych volil Ariu! A tím bych dovršil její slavný návrat na Zimohrad.
Cersei se podle mě zblázní, protože už přišla o všechny svoje děti a rozhodne se pomstít Dornu za smrt Myrcelly a bude ignorovat nebezpečí ze strany Daenerys. Jaime se jí bude snažit domluvit ale marně a tak se jí pokusí svrhnout, ale ona ho s pomocí Hory zabije a s ním i jeho vojáky. Díky tomu ztratí poslední zbytky soudnosti (byl by to poslední člověk, kterého měla ráda) a stane se z ní psychopatická bezcitná zrůda, která rozpoutá teror proti svým skutečným ale i domnělým nepřátelům, ale upevní tak svou vládu. V závěrečné bitvě o Královo přístaviště by se na stranu Daenerys a Jona a dalších jejích spojenců přidal i prostý lid ve městě, který by měl plné zuby Lannisterů a hlavě tyranie Cersei a ten by je pustil do města a jejích armáda by královské vojsko zmasakrovala. Cersei by to neunesla a ještě před příchodem nepřátel by se zabila a tak by se na železný trůn dostala Daenerys, která by si vzala Jona za muže a on by se tak stal nejen král severu ale i celého království spolu s ní, Snase by se stala strážkyní severu, Asha Greyjoy by získala korunu na Železných ostrovech a vše by vypadalo jako šťastný konec, ale v úplném závěru sedmé série by armáda nemrtvých v čele s Bílými chodci prolomila zeď a začala by se hrnout do Sedmikrálovství.
Takto bych si představoval sedmou sérii.
651465
Finále šesté řady bylo pro mě daleko lepší než té předchozí a celá série se mi líbila o dost víc. Teď napjatě čekat co nám přinese série sedmá. Já jen doufám, že to nějak nepokazí a nebudou se snažit o nějaký nečekaný šokující moment. Mladá Lyanna Mormont se oficiálně stala mou nejoblíbenější vedlejší postavou v GoT! *:))* Bylo tady řečeno už hodně o budoucím ději, ale neodpustím si taky pár poznámek. [spoiler]Je asi jasné, že se Daenerys spojí s Jonem ale podle mě je také veliká pravděpodobnost, že mezi nimi vznikne nějaké snad i milostné pouto a ani jeden nebude rozumět tomu, čím to bude (to, že jsou příbuzní, se dozví asi o hodně později nebo vůbec) a nepřekvapilo by mě, kdyby se ti dva ve finále sedmé nebo osmé řady nakonec vzali už proto, že manželství s králem severu by jí mohlo usnadnit cestu na železný trůn. Je otázka jak do děje zasáhne Bran a taky Malíček. Za sebe říkám, že by bylo nejlepší, kdyby se Malíček pokusil intrikami svrhnout Jona a nakonec by se ho mohl pokusit zabít, ale neuspěl by, protože Snasa by celou dobu byla na straně Jona a pěkně by si osvojila jeho manipulativní triky a on by jí hloupě věřil. Kdo by měl ale Malíčka zabít? Já bych volil Ariu! A tím bych dovršil její slavný návrat na Zimohrad. Cersei se podle mě zblázní, protože už přišla o všechny svoje děti a rozhodne se pomstít Dornu za smrt Myrcelly a bude ignorovat nebezpečí ze strany Daenerys. Jaime se jí bude snažit domluvit ale marně a tak se jí pokusí svrhnout, ale ona ho s pomocí Hory zabije a s ním i jeho vojáky. Díky tomu ztratí poslední zbytky soudnosti (byl by to poslední člověk, kterého měla ráda) a stane se z ní psychopatická bezcitná zrůda, která rozpoutá teror proti svým skutečným ale i domnělým nepřátelům, ale upevní tak svou vládu. V závěrečné bitvě o Královo přístaviště by se na stranu Daenerys a Jona a dalších jejích spojenců přidal i prostý lid ve městě, který by měl plné zuby Lannisterů a hlavě tyranie Cersei a ten by je pustil do města a jejích armáda by královské vojsko zmasakrovala. Cersei by to neunesla a ještě před příchodem nepřátel by se zabila a tak by se na železný trůn dostala Daenerys, která by si vzala Jona za muže a on by se tak stal nejen král severu ale i celého království spolu s ní, Snase by se stala strážkyní severu, Asha Greyjoy by získala korunu na Železných ostrovech a vše by vypadalo jako šťastný konec, ale v úplném závěru sedmé série by armáda nemrtvých v čele s Bílými chodci prolomila zeď a začala by se hrnout do Sedmikrálovství.[/spoiler] Takto bych si představoval sedmou sérii.
GoT
0 0
reagovat
Buď je to fail, alebo je tam časový skok, ktorý znamená, že aj lesby sú s nimi.
651464
Buď je to fail, alebo je tam časový skok, ktorý znamená, že aj lesby sú s nimi.
0 0
reagovat

xxendxx

Ja v tom serialu zadny dve stary nasrany lesbicky nezaznamenal.
651459
Ja v tom serialu zadny dve stary nasrany lesbicky nezaznamenal.
xxendxx
0 0
reagovat

xxendxx

Spíš bych čekal útok z jiný strany.
651457
Spíš bych čekal útok z jiný strany.
xxendxx
0 0
reagovat
jak se najednou teleportoval tlustoch do finalni sceny a znamena to, ze ty 2 stary nasrany lesbicky plavou s nima?
651455
jak se najednou teleportoval tlustoch do finalni sceny a znamena to, ze ty 2 stary nasrany lesbicky plavou s nima?
0 0
reagovat
Všetci sa sťažujú, že to bolo celé predvídateľné. Naozaj? Mňa to teda minimálne trikrát veľmi príjemne prekvapilo, až som si tak pred telkou spokojne zachrochtal: "Ups! Všetkých naraz!" a pod. :D

Áno, "Davos a tá Holanďanka" veľmi dobre vyhrotený dialóg. Plus Jon sa tam prejavil ako šéf.
651454
Všetci sa sťažujú, že to bolo celé predvídateľné. Naozaj? Mňa to teda minimálne trikrát veľmi príjemne prekvapilo, až som si tak pred telkou spokojne zachrochtal: "Ups! Všetkých naraz!" a pod. *:D* Áno, "Davos a tá Holanďanka" veľmi dobre vyhrotený dialóg. Plus Jon sa tam prejavil ako šéf.
0 0
reagovat
duro hodný spoiler strýko ;)
651453
[b]duro[/b] hodný spoiler strýko *;)*
0 0
reagovat

GoT

Možná nejlepší Djawadi, což znamená, že mě to skoro nesralo. Furt je to packal, sorry. V klidnějších částech má občas i záblesk kvality (winterfell theme), ale jak se snaží dělat "epiku", jde to hrozně do kytek.

Co se týče děje, už to všichni řekli. Já bych jenom vyzvedl konfrontaci Davose a Melissandry, Cunningham to zahrál skvěle.

651452
Možná nejlepší Djawadi, což znamená, že mě to skoro nesralo. Furt je to packal, sorry. V klidnějších částech má občas i záblesk kvality (winterfell theme), ale jak se snaží dělat "epiku", jde to hrozně do kytek. Co se týče děje, už to všichni řekli. Já bych jenom vyzvedl konfrontaci Davose a Melissandry, Cunningham to zahrál skvěle.
GoT
0 0
reagovat

GoT

Čo som vravel, že posledný záber bude s flotilou a drakmi?

Winter is here.

Luxusná časť na záver asi najlepšej sezóny. Neuveriteľný finálny bodycount a k tomu ešte aj fungujúce emócie? Ako nemám veľmi rád tie Djawadiho umelé tralaláky, tu zo seba vyžmýkal maximum. Klobúk dolu. Hlavne poslednými dvoma epizódami sa Hra o tróny vracia na absolútnu špičku súčasnej televíznej tvorby.

Btw. Team Cercei!!! ;-) Lebo oni to všetci tak upachtene riešia, musia sa prebrodiť blatom, pieskom a krvou, aby niečo dosiahli. Ona tak elegantne, z balkóna. ;-)
651451
Čo som vravel, že posledný záber bude s flotilou a drakmi? Winter is here. Luxusná časť na záver asi najlepšej sezóny. Neuveriteľný finálny bodycount a k tomu ešte aj fungujúce emócie? Ako nemám veľmi rád tie Djawadiho umelé tralaláky, tu zo seba vyžmýkal maximum. Klobúk dolu. Hlavne poslednými dvoma epizódami sa Hra o tróny vracia na absolútnu špičku súčasnej televíznej tvorby. Btw. Team Cercei!!! ;-) Lebo oni to všetci tak upachtene riešia, musia sa prebrodiť blatom, pieskom a krvou, aby niečo dosiahli. Ona tak elegantne, z balkóna. ;-)
GoT
0 0
reagovat

do Od

tvůj seriál je lepší.
651450
tvůj seriál je lepší.
do Od
0 0
reagovat

Gorecki

člen small council, několikrát se Cersei zprotivil a navíc si nárokoval ty dětské špióny, když už teda nechat shořet polovinu lidí z města, tak proč se nezbavit i jednoho starého dědka, který už tak žil až dlouho.

Tolik k logice, jinak mu to ale ještě těsně předtím stručně vysvětlí Qyburn sám, což samo o sobě bohatě stačí.

RainMakeR:
podle mě Cersei zabije Jamie, ale až potom, co se Euron spojí s Lannistery a zkusí se Dany postavit na moři. Prohraje a Dany si pojede pro King's Landing. Cersei bude chtít udělat něco šíleného, Jamie ji probodne, ale pak se sám před zraky jeho bráchy zabije, protože už nebude mít pro co žít: Na severu Malíček bude manipulovat Sansou, aby svrhla Jona, to se mu ale nepovede a brzo ho někdo zabije, alespoň doufám, protože mě už jeho postava vůbec nebaví a přijde mi ohraná. Jinak se to bude točit okolo Zdi a přesvědčování ostatních, že Night's King fakt existuje a přichází všechny zabít. Na konci ve flashbacku uvidíme, že původně Zeď nechal postavit Bran když cestoval v čase zpátky, odhalí se nějaký poslední twist, co má Martin v rukávu a Zeď padne. Poslední řada bude Dany a Jon vs. Nemrtví. Draci budou umírat, většina castu bude umírat, nakonec ale dobro zvítězí a ve Westerosu se bude žít šťastně až navěky :D anebo taky ne. Každopádně se už nemůžu dočkat.
651449
[spoiler]člen small council, několikrát se Cersei zprotivil a navíc si nárokoval ty dětské špióny, když už teda nechat shořet polovinu lidí z města, tak proč se nezbavit i jednoho starého dědka, který už tak žil až dlouho.[/spoiler] Tolik k logice, jinak mu to ale ještě těsně předtím stručně vysvětlí Qyburn sám, což samo o sobě bohatě stačí. RainMakeR: [spoiler]podle mě Cersei zabije Jamie, ale až potom, co se Euron spojí s Lannistery a zkusí se Dany postavit na moři. Prohraje a Dany si pojede pro King's Landing. Cersei bude chtít udělat něco šíleného, Jamie ji probodne, ale pak se sám před zraky jeho bráchy zabije, protože už nebude mít pro co žít: Na severu Malíček bude manipulovat Sansou, aby svrhla Jona, to se mu ale nepovede a brzo ho někdo zabije, alespoň doufám, protože mě už jeho postava vůbec nebaví a přijde mi ohraná. Jinak se to bude točit okolo Zdi a přesvědčování ostatních, že Night's King fakt existuje a přichází všechny zabít. Na konci ve flashbacku uvidíme, že původně Zeď nechal postavit Bran když cestoval v čase zpátky, odhalí se nějaký poslední twist, co má Martin v rukávu a Zeď padne. Poslední řada bude Dany a Jon vs. Nemrtví. Draci budou umírat, většina castu bude umírat, nakonec ale dobro zvítězí a ve Westerosu se bude žít šťastně až navěky *:D* anebo taky ne. Každopádně se už nemůžu dočkat.[/spoiler]
Gorecki
0 0
reagovat

GoT

Vie mi niekto ako nepozornemu hlupakovi objasnit vyznam postavy Maestra Pycella a jeho smrti v tejto sezone? Okrem toho ze islo o stavnatu postavicku, myslim v zmysle pribehu.
651448
Vie mi niekto ako nepozornemu hlupakovi objasnit vyznam postavy [spoiler]Maestra Pycella a jeho smrti[/spoiler] v tejto sezone? Okrem toho ze islo o stavnatu postavicku, myslim v zmysle pribehu.
GoT
0 0
reagovat

GoT a další série

tvl ted už je to strašně předvídatelný co se bude dít. Od oživení Jona Snowa to jede podle "jasnýho" mustru, kterej všude píšou fanoušci. Jakoby si scénáristi pročítali diskuze k serialu a davali dohromady dohromady ty nejlepší nápady.
Co nás tak v 7 serii potká ?
Daníí se vylodí v přístavišti, popraví Cersei,
Jamie možná zdrhne, Sam se stane čarodějem, Bran bude mít nějaký nový magický schopnosti a ukáže nám další flashbacky (navíc má lítat na drakovi). Jon si upevní vládu na severu. Arya bude dál vyvražďovat.
Pak se všichni nějak potkají, no a pak zazní 3x huuu a zboří se zeď.
a v 8 serii pak už budou jen rubačky mezi WW a lidma a na konci nějaká mega svatba ve stylu Návratu krále :-)

651447
tvl ted už je to strašně předvídatelný co se bude dít. Od oživení Jona Snowa to jede podle "jasnýho" mustru, kterej všude píšou fanoušci. Jakoby si scénáristi pročítali diskuze k serialu a davali dohromady dohromady ty nejlepší nápady. Co nás tak v 7 serii potká ? [spoiler]Daníí se vylodí v přístavišti, popraví Cersei, Jamie možná zdrhne, Sam se stane čarodějem, Bran bude mít nějaký nový magický schopnosti a ukáže nám další flashbacky (navíc má lítat na drakovi). Jon si upevní vládu na severu. Arya bude dál vyvražďovat. Pak se všichni nějak potkají, no a pak zazní 3x huuu a zboří se zeď. a v 8 serii pak už budou jen rubačky mezi WW a lidma a na konci nějaká mega svatba ve stylu Návratu krále :-)[/spoiler]
GoT a další série
0 0
reagovat
jasné, že tam nedajú zombiekov ako búrajú wall, to bude až cliffhanger medzi 7 a 8 sériou (skrátenými) 8)
651446
[spoiler]jasné, že tam nedajú zombiekov ako búrajú wall, to bude až cliffhanger medzi 7 a 8 sériou (skrátenými) *8)*[/spoiler]
0 0
reagovat
Dívčí válka. Trefné.
651445
Dívčí válka. Trefné.
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se