Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31421 - 31440 Napsat příspěvek

Ex-SOLDIER

Pecka. Ale jště jsem neměl čas ani na druhou řadu :D
651661
Pecka. Ale jště jsem neměl čas ani na druhou řadu *:D*
Ex-SOLDIER
0 0
reagovat

Flash

651660
[link="https://pbs.twimg.com/media/CmOuZXtVEAANhYL.jpg"]wut?[/link]
Flash
0 0
reagovat
651628
got - [link="http://coub.com/view/cz55j"]suprise motherfucker[/link]
0 0
reagovat

Guido

:+
651603
*:+*
Guido
0 0
reagovat

GuidoA.

Supr, Supr, Supr :+
651600
Supr, Supr, Supr *:+*
GuidoA.
0 0
reagovat
bojack horseman season 3 - trailer
651597
[link="https://youtu.be/VESKjoxAmZg"]bojack horseman[/link] season 3 - trailer
0 0
reagovat

Sillicon Valley

Abych řekl pravdu, tak S3 jsem dal jen proto, že HBO mám do dneška zdarma. Už poslední 2-3 díly S2 mi přišly hodně mimo a sám bych se k tomu nevracel. Jo, jsou horší kousky, ale po geniální první řadě bych té druhé a třetí hodil tak 6-7/10.
651585
Abych řekl pravdu, tak S3 jsem dal jen proto, že HBO mám do dneška zdarma. Už poslední 2-3 díly S2 mi přišly hodně mimo a sám bych se k tomu nevracel. Jo, jsou horší kousky, ale po geniální první řadě bych té druhé a třetí hodil tak 6-7/10.
Sillicon Valley
0 0
reagovat

TonyCliffton

"It was like I was Bobby Fischer if he could really fuck!":D
651584
"It was like I was Bobby Fischer if he could really fuck!"*:D*
TonyCliffton
0 0
reagovat

speta.jr

Ani ne... Přijde mi, že by tomu slušelo spíš právě nějakejch těch sedm dílů max... Pak se to točí furt dokola a nějakým záhadným způsobem se to jakoby "restartuje"... Dokoukal jsem to myslím jenom díky neschopence... Daredevil je úplně někde jinde...
651583
Ani ne... Přijde mi, že by tomu slušelo spíš právě nějakejch těch sedm dílů max... Pak se to točí furt dokola a nějakým záhadným způsobem se to jakoby "restartuje"... Dokoukal jsem to myslím jenom díky neschopence... Daredevil je úplně někde jinde...
speta.jr
0 0
reagovat

Jessica Jones

OK, priznam se, ze me ten serial az zas tak moc nebavi, ale kdykoliv je Krysten v obraze, tak jsem spokojeny :D Jsem u pateho dilu a doufam, ze to zacne trochu gradovat.
651582
OK, priznam se, ze me ten serial az zas tak moc nebavi, ale kdykoliv je Krysten v obraze, tak jsem spokojeny *:D* Jsem u pateho dilu a doufam, ze to zacne trochu gradovat.
Jessica Jones
0 0
reagovat

Silicon Valley

Výborný finále, na další řadu se moc těším :+
Nejvíc mne dostal Elrichův monolog, to je prostě geniální postava :D

Akorát mne mrzí, že se nepotvrdil můj předpoklad, že Gavina vyhodí z Hooli, přidá se ke klukům z garáže a pomůže jim sundat s Pied Piper sundat celý Hooli. :D
651579
Výborný finále, na další řadu se moc těším *:+* Nejvíc mne dostal Elrichův monolog, to je prostě geniální postava *:D* Akorát mne mrzí, že se nepotvrdil můj předpoklad, že Gavina vyhodí z Hooli, přidá se ke klukům z garáže a pomůže jim sundat s Pied Piper sundat celý Hooli. *:D*
Silicon Valley
0 0
reagovat

speta.jr

Snad si ho nechají do finální 8. série. Ještě by tam mohli šoupnout i Marshalla.
651578
Snad si ho nechají do finální 8. série. Ještě by tam mohli šoupnout i Marshalla.
speta.jr
0 0
reagovat

Happy Valley

Já si jen pamatuju, jak byla první řada super rozjetá, a pak to ke konci hrozně usnulo. Ale dvojku tu mám nachystanou a snad někdy... :)

Stejně jako Ripper Street, ach jo.
651577
Já si jen pamatuju, jak byla první řada super rozjetá, a pak to ke konci [link="http://serial.tvzone.cz/happy-valley/recenze/"]hrozně usnulo[/link]. Ale dvojku tu mám nachystanou a snad někdy... *:)* Stejně jako Ripper Street, ach jo.
Happy Valley
0 0
reagovat

GoT season 7

Sapochnik nebude rezirovat :-
651572
Sapochnik nebude rezirovat *:-*
GoT season 7
0 0
reagovat

duro

Plus jedna
651570
Plus jedna
duro
0 0
reagovat
Kurva, čo je Happy Valley?
651568
Kurva, čo je Happy Valley?
0 0
reagovat

Carlito

River. Neskutečně svěží britská krimi, líbilo se mi to ještě o fous víc jak Happy Valley.
651556
River. Neskutečně svěží britská krimi, líbilo se mi to ještě o fous víc jak Happy Valley.
Carlito
0 0
reagovat

duro

Nehrala tam tu fetáčku, ale tu lesbu, čo chodila s tou učiteľkou a snažili sa ju v nemocnici zabiť a uniesť z nemocnice, lebo by mohla identifikovať páchateľa.

Kočka bola aj v Broene, či už sympatická, milá, rozumná to už je na zvážení :D
651555
Nehrala tam tu fetáčku, ale tu lesbu, čo chodila s tou učiteľkou a [spoiler]snažili sa ju v nemocnici zabiť a uniesť z nemocnice, lebo by mohla identifikovať páchateľa.[/spoiler] Kočka bola aj v Broene, či už sympatická, milá, rozumná to už je na zvážení *:D*
duro
0 0
reagovat

Happy Valley s01 s02

To bylo dobré. Kurevsky dobré. Po vynikající první sérii jsem měl z druhé obavy , nastavovaná kaše atd. , ale druhá byla stejně dobrá jako první, ne-li lepší. Zkrátka mě ještě víc bavila , když člověk znal ty postavy a těšil se na ně, hlavně samozřejmě na tu hlavní.

Kdyby měl někdo tip na podobnou, britskou kriminálku, sem s tím :)
p.s. Broadchurch jsem viděl :)
651553
To bylo dobré. Kurevsky dobré. Po vynikající první sérii jsem měl z druhé obavy , nastavovaná kaše atd. , ale druhá byla stejně dobrá jako první, ne-li lepší. Zkrátka mě ještě víc bavila , když člověk znal ty postavy a těšil se na ně, hlavně samozřejmě na tu hlavní. Kdyby měl někdo tip na podobnou, britskou kriminálku, sem s tím :) p.s. Broadchurch jsem viděl :)
Happy Valley s01 s02
0 0
reagovat
Ted
link
651552
[b]Ted[/b] https://www.instagram.com/juliaragnarok/
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se