Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31401 - 31420 Napsat příspěvek

BoJack Horseman

Blížím se k finiši první řady, moc dobrý. A místy až překvapivě silný. V hodně scénách jsem se poznal. Mimochodem, nejlepší úvodní titulky na světě?
651736
Blížím se k finiši první řady, moc dobrý. A místy až překvapivě silný. V hodně scénách jsem se poznal. Mimochodem, nejlepší úvodní titulky na světě?
BoJack Horseman
0 0
reagovat

TedGeorge

Casual máš už doufám nakoupeno?
651734
Casual máš už doufám nakoupeno?
TedGeorge
0 0
reagovat
Ok, brzy koupim prvni dil a uvidime
651733
Ok, brzy koupim prvni dil a uvidime
0 0
reagovat
"money, dick, power"
...když já mám radši sex, drogy, rock'n'roll :D Ale Vinyl mi zrušili....
651732
"money, dick, power" ...když já mám radši sex, drogy, rock'n'roll *:D* Ale Vinyl mi zrušili....
0 0
reagovat

TG

už loni sem tě na to lákal na tvz, letos už to prostě musíš dát. ;)
651731
už loni sem tě na to lákal na tvz, letos už to prostě musíš dát. *;)*
TG
0 0
reagovat
"money, dick, power" ted, už včera bolo neskoro 8) proste si to pozri a príjmi Quinn a Rachel do svojho života :D
651730
"money, dick, power" ted, už včera bolo neskoro *8)* proste si to pozri a príjmi Quinn a Rachel do svojho života *:D*
0 0
reagovat
Opatrne s tema prirovnanima ke Studiu sedesat. Nerad bych se na to zacal divat.
651729
Opatrne s tema prirovnanima ke Studiu sedesat. Nerad bych se na to zacal divat.
0 0
reagovat

Unreal

ep 05... akoze neskutocne kam v podstate jednoduchy namet dokazu kazdy tyzden posuvat...
651728
ep 05... akoze neskutocne kam v podstate jednoduchy namet dokazu kazdy tyzden posuvat...
Unreal
0 0
reagovat

Krasa

Jo jo, mocné dík studofvi, že to tu propagoval. Viděl jsi poslední díl? Ten byl extra výživný. :)
651727
Jo jo, mocné dík studofvi, že to tu propagoval. Viděl jsi poslední díl? Ten byl extra výživný. *:)*
Krasa
0 0
reagovat

UnREAL

Nejlepší věc léta. Dohnat.
651726
Nejlepší věc léta. [link="http://vnimatkrasu.cz/2016/07/05/nejlepsi-serial-ktery-neznate/"]Dohnat[/link].
UnREAL
0 0
reagovat
na vice principals jsem se těšil hlavně kvůli Gogginsovi. To co ale ukazujou v trailerech nemá šanci přežít 1. sezónu. Smutný, kam až se dopracoval po Shieldu a Justified. Danny McBride hraje pořád to samý a pořád mě to naprosto nebaví.
651720
na vice principals jsem se těšil hlavně kvůli Gogginsovi. To co ale ukazujou v trailerech nemá šanci přežít 1. sezónu. Smutný, kam až se dopracoval po Shieldu a Justified. Danny McBride hraje pořád to samý a pořád mě to naprosto nebaví.
0 0
reagovat

The Kettering Incident

Tohle vypadá hodně zajímavě a venku je první díl, akorát se přiznám, že se na to spíš mimo tema a feeling kouknu kvůli Elizabeth Debicki. :D

Vice Principals
Jako jeden z nej fandů Kennyho Powerse na světě se na tohle těším jako malej, Walton Goggins by tomu mohl dát koule a minimálně cameo Billa Murreyho :o
Snad jedinná nevýhoda je, že to nahrazuje famozní Brink :-
651718
[link="http://www.youtube.com/watch?v=-EVESFc5iwQ"]Tohle[/link] vypadá hodně zajímavě a venku je první díl, akorát se přiznám, že se na to spíš mimo tema a feeling kouknu kvůli Elizabeth Debicki. *:D* [b]Vice Principals[/b] Jako jeden z nej fandů Kennyho Powerse na světě se na [link="http://www.youtube.com/watch?v=58XtN9ECoPg"]tohle[/link] těším jako malej, Walton Goggins by tomu mohl dát koule a minimálně cameo Billa Murreyho *:o* Snad jedinná nevýhoda je, že to nahrazuje famozní Brink *:-*
The Kettering Incident
0 0
reagovat
tak on ted celi obvineni ze sexualniho obtezovani nejaky buchty ze stabu a s Mattem si nesedli, protoze byl na stab prej hrubej a Matt rek, ze bud pujde Evans, nebo on. Problem solved
651711
tak on ted celi obvineni ze sexualniho obtezovani nejaky buchty ze stabu a s Mattem si nesedli, protoze byl na stab prej hrubej a Matt rek, ze bud pujde Evans, nebo on. Problem solved
0 0
reagovat
Siestich. Matt ma bavi coraz viac, tak snad to nevzda aj on.
651710
Siestich. Matt ma bavi coraz viac, tak snad to nevzda aj on.
0 0
reagovat

Top Gear

Evans opúšťa Top Gear už po piatich častiach.
651709
[link="http://www.ew.com/article/2016/07/04/top-gear-chris-evans-quits"]Evans[/link] opúšťa Top Gear už po piatich častiach.
Top Gear
0 0
reagovat

Preacher 1x5

První epizoda, která mě docela bavila .. konečně se tam začíná něco dít a vypadá to na slušný shitstorm v dalších dílech .. snad to v tomhle tempu pofrčí až do konce.
651682
První epizoda, která mě docela bavila .. konečně se tam začíná něco dít a vypadá to na slušný shitstorm v dalších dílech .. snad to v tomhle tempu pofrčí až do konce.
Preacher 1x5
0 0
reagovat
651674
[link="https://vimeo.com/172374044"]'Game of Thrones' Battle of the Bastards Effects Reel[/link]
0 0
reagovat

O.J.: Made in America

Parádní doku minisérie (5x 90 minut) z produkce ESPN. Kdo považuje American Crime Story za ultimátní podívanou, tak tomu opravdu vřele doporučuji absolvovat i tady tohle. Velká pecka. 10/10
651672
Parádní doku minisérie (5x 90 minut) z produkce ESPN. Kdo považuje American Crime Story za ultimátní podívanou, tak tomu opravdu vřele doporučuji absolvovat i tady tohle. Velká pecka. [b]10/10[/b]
O.J.: Made in America
0 0
reagovat
podle toho komentáře od Kidda to vypadá na takový seriálový Zeitgeist, nedík
651670
podle toho komentáře od Kidda to vypadá na takový seriálový Zeitgeist, nedík
0 0
reagovat
651668
got- [link="http://www.csfd.cz/film/109625-fair-game-the-critical-universe-around-hbo-s-game-of-thrones/komentare/"]fair game[/link]
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se