Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 31381 - 31400 Napsat příspěvek

Tony

Tu narážku jsem myslel ve smyslu, že se "trend" opakuje.
651833
Tu narážku jsem myslel ve smyslu, že se "trend" opakuje.
Tony
0 0
reagovat

do_Od

To není žádná krásná narážka na Čínu, takhle to tehdy totiž skutečně bylo. A byl to mnohem větší problém, než dneska nějaká Čína.

link
link
link
link
651836
To není žádná krásná narážka na Čínu, takhle to tehdy totiž skutečně bylo. A byl to mnohem větší problém, než dneska nějaká Čína. http://www.wsj.com/articles/SB10001424127887324338604578326490517813694 http://www.newyorker.com/magazine/2013/09/16/hitler-in-hollywood http://www.dailymail.co.uk/news/article-2351776/How-Hollywood-bowed-Hitler-Film-studios-showed-Nazi-Germany-positive-light-historian-claims.html http://www.hollywoodreporter.com/news/how-hollywood-helped-hitler-595684
do_Od
0 0
reagovat

do_Od

Boss + Mad Men + Lilly? Sold! :):+
651807
Boss + Mad Men + Lilly? Sold! *:)**:+*
do_Od
0 0
reagovat

zahron

čakal som jaffa cakes joke :-
651831
čakal som jaffa cakes joke *:-*
zahron
0 0
reagovat

Jaffa Joke

651811
[link="https://www.youtube.com/watch?v=qn8fOL38Ajs&feature=youtu.be"]Pepíček[/link] *:D**:+*
Jaffa Joke
0 0
reagovat
(jo a předlohu neznám,což se najednou zdá jako čiré ignoranství)
651810
(jo a předlohu neznám,což se najednou zdá jako čiré ignoranství)
0 0
reagovat

The Last Tycoon

Kelsey Grammer hraje znova Bosse, akorát tentokrát je to v Hollywoodu ze třicátých let a on není ten nejchytřejší badass na place. Venku je pilot a příběh se v něm rozlítává snad do všech stran (Nazi diktují Hollywoodu = krásná narážka na Čínu, Americká zlatíčka, Americký sen, chudí vs. bohatí, romantická telenovela a další) kupodivu to ale jakž takž drží pohromadě. Co to ovšem vykopává někam na úroveň potenciálního následovníka Mad Menů je všechna ta pompéznost, s jakou k té éře tvůrci přistupují. :) Už jen způsob jakým to natáčejí (často logické paralely se způsobem jakým se filmy točily tehdy), kostýmy, kulisy, hudba nebo třeba jen dialogy. Věty jako "swanky as hell" (čtu teď Salingerův Catcher in the Rye a hned za that killed me, goddamn phonies, goddamn bastards a that depressed me as hell je to taky nejpoužívanější fráze :D...) nebo gosh sakes, Monroe! to sice jen tak lehce špičkujou, ale pak to třeba zabijí dialogem při vážné scéně "You tell all these beautiful stories. But they aren't all beautiful, are they?" "No. That's why we do the rewrites." :D No a pak je tu Lily Collins. Zkrátka, ačkoliv se to na první pohled zdá jako slušný mišmaš, řekl bych, že tu je celkem solidní potenciál na novou kultovku. Rozhodně mě to napoprvé zaujalo víc, jak ta letošní Kingovka s Francem.

Recenze s obrázky už brzy :D

651809
Kelsey Grammer hraje znova Bosse, akorát tentokrát je to v Hollywoodu ze třicátých let a on není ten nejchytřejší badass na place. Venku je pilot a příběh se v něm rozlítává snad do všech stran (Nazi diktují Hollywoodu = krásná narážka na Čínu, Americká zlatíčka, Americký sen, chudí vs. bohatí, romantická telenovela a další) kupodivu to ale jakž takž drží pohromadě. Co to ovšem vykopává někam na úroveň potenciálního následovníka Mad Menů je všechna ta pompéznost, s jakou k té éře tvůrci přistupují. *:)* Už jen způsob jakým to natáčejí (často logické paralely se způsobem jakým se filmy točily tehdy), kostýmy, kulisy, hudba nebo třeba jen dialogy. Věty jako "swanky as hell" (čtu teď Salingerův Catcher in the Rye a hned za that killed me, goddamn phonies, goddamn bastards a that depressed me as hell je to taky nejpoužívanější fráze *:D*...) nebo gosh sakes, Monroe! to sice jen tak lehce špičkujou, ale pak to třeba zabijí dialogem při vážné scéně "You tell all these beautiful stories. But they aren't all beautiful, are they?" "No. That's why we do the rewrites." *:D* No a pak je tu Lily Collins. Zkrátka, ačkoliv se to na první pohled zdá jako slušný mišmaš, řekl bych, že tu je celkem solidní potenciál na novou kultovku. Rozhodně mě to napoprvé zaujalo víc, jak ta letošní Kingovka s Francem. Recenze s obrázky už brzy *:D*
The Last Tycoon
0 0
reagovat

Kingdom

Porad me to hrozne bavi, ale uprimne bych se vubec nezlobil, kdyby prestali tak strasne tlacit na pilu... Skoro mi prijde, ze sledujem nejakou soutez scenaristu v tom, kdo komu vic zkurvi zivot, kdo prijde s psychopatictejsi postavou, atd..
651803
Porad me to hrozne bavi, ale uprimne bych se vubec nezlobil, kdyby prestali tak strasne tlacit na pilu... Skoro mi prijde, ze sledujem nejakou soutez scenaristu v tom, kdo komu vic zkurvi zivot, kdo prijde s psychopatictejsi postavou, atd..
Kingdom
0 0
reagovat

The Night Of

První díl se velmi povedl.
651774
První díl se velmi povedl.
The Night Of
0 0
reagovat

UnReal

Tak tohle mi fakt sedlo. Ještě, že se to tu začalo probírat zase, protože posledně mě to nějak minulo. Teď o dovolené byl čas a S1 jsem dal za dva dny :+
651766
Tak tohle mi fakt sedlo. Ještě, že se to tu začalo probírat zase, protože posledně mě to nějak minulo. Teď o dovolené byl čas a S1 jsem dal za dva dny *:+*
UnReal
0 0
reagovat
To zase bude humus... Což je skvělá zpráva:+
651758
To zase bude humus... Což je skvělá zpráva*:+*
0 0
reagovat

Ash vs. Evil Dead Teaser

Tak i druhá řada nebude nic pro slabé povahy. Doufám, že budou pokračovat i v rockovch vypalovačkách na závěr jak v první řadě. link :+
651756
Tak i druhá řada nebude nic pro slabé povahy. Doufám, že budou pokračovat i v rockovch vypalovačkách na závěr jak v první řadě. http://www.youtube.com/watch?v=hsf6ZAnPpUE *:+*
Ash vs. Evil Dead Teaser
0 0
reagovat

Tony

A právě to sem nechtěl slyšet.
651752
A právě to sem nechtěl slyšet.
Tony
0 0
reagovat

Ted

Tyhle kecy moc nemá sám rád, protože si myslím, že sebekvalitnější seriály, by měly mít WOW efekt, který tě prostě na kvality utáhne hned. Ale tenhle seriál hodně ze začátku klame tělem a své kvality a co to je vlastně za žánr tě utáhne až mnohem později a třeba konec řady je snad uplně jiný seriál, než začátek.
651746
Tyhle kecy moc nemá sám rád, protože si myslím, že sebekvalitnější seriály, by měly mít WOW efekt, který tě prostě na kvality utáhne hned. Ale tenhle seriál hodně ze začátku klame tělem a své kvality a co to je vlastně za žánr tě utáhne až mnohem později a třeba konec řady je snad uplně jiný seriál, než začátek.
Ted
0 0
reagovat

Pustina

Podle prvních reakcí z Varů to vypadá nejen na zatím nejlepší český seriál za hodně, hodně dlouhou dobu, ale jeden kterej může dokonce i konkurovat zahraničním produkcím. A to především těm severským.

Well Done HBO, well done. :+
651749
Podle prvních reakcí z Varů to vypadá nejen na zatím nejlepší český seriál za hodně, hodně dlouhou dobu, ale jeden kterej může dokonce i konkurovat zahraničním produkcím. A to především těm severským. Well Done HBO, well done. *:+*
Pustina
0 0
reagovat

UnReal

Jsem na dovče, kouknul sem na prvních 15 minut pilotu UnReal a zatím to jde šíleně mimo mě. Jako chápu, co na tom asi vidíte, ale zatím to jde na naprosto mimo mě. Možná to bude těma šplouchajícíma vlnama a tématkem, co pro vás píšu. Šanci to ještě dostane. Ale poslední.
651744
Jsem na dovče, kouknul sem na prvních 15 minut pilotu UnReal a zatím to jde šíleně mimo mě. Jako chápu, co na tom asi vidíte, ale zatím to jde na naprosto mimo mě. Možná to bude těma šplouchajícíma vlnama a tématkem, co pro vás píšu. Šanci to ještě dostane. Ale poslední.
UnReal
0 0
reagovat
Dívám se, že The Night Of a Stranger Things berou zatím hodně silné recenze. :+:+
651743
Dívám se, že The Night Of a Stranger Things berou zatím hodně silné recenze. *:+**:+*
0 0
reagovat
Game of Thrones S7 delayed

"We're starting a bit later because at the end of this season, 'Winter is here' - and that means that sunny weather doesn't really serve our purposes any more. So we kind of pushed everything down the line, so we could get some grim grey weather even in the sunnier places that we shoot."

Takže příští rok to vidím na červenec/srpen.
Chápu jejich důvody, ale stejně...
651742
[b]Game of Thrones S7 delayed[/b] "We're starting a bit later because at the end of this season, 'Winter is here' - and that means that sunny weather doesn't really serve our purposes any more. So we kind of pushed everything down the line, so we could get some grim grey weather even in the sunnier places that we shoot." Takže příští rok to vidím na červenec/srpen. Chápu jejich důvody, ale [link="http://i.makeagif.com/media/6-27-2016/X_35Ug.gif"]stejně[/link]...
0 0
reagovat
Jsou někde české titulky ke druhé řadě BoJacka? Nebo budu muset oprášit angličtinu?
651739
Jsou někde české titulky ke druhé řadě BoJacka? Nebo budu muset oprášit angličtinu?
0 0
reagovat

Godlike

:+ stíháš akorát, brzy začíná 3.serie
651737
*:+* stíháš akorát, brzy začíná 3.serie
Godlike
0 0
reagovat
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se