Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2581 - 2600 Napsat příspěvek

MCU Revival

Konečně máme Bladea! link
953720
Konečně máme Bladea! https://youtu.be/twHYF506-9Y?si=G2qCF6_IbePInZ0u 
MCU Revival
1 0
reagují: Tyller, speta.jr, okkac
reagovat
reaguje na: studo
Záleží na náladě, ale můžeš si k tomu dáš ještě  I Want to Eat Your Pancreas a třeba Made in Abyss :D 
Na Takopiho se těším, mangu jsem četl, ale chce tu náladu a taky doháním jiné resty. 
953713
Záleží na náladě, ale můžeš si k tomu dáš ještě [b] I Want to Eat Your Pancreas[/b] a třeba [b]Made in Abyss[/b] *:D*  Na Takopiho se těším, mangu jsem četl, ale chce tu náladu a taky doháním jiné resty. 
953709
0 0
reagovat
reaguje na: studo
Jestli bys tento triptych Deprese v obrazech zakončil mangou Oyasumi Punpun, tak bys na prášcích asi skončil. Takhle to pravděpodobně zvládneš. 8)
953711
Jestli bys tento triptych Deprese v obrazech zakončil mangou [url=https://myanimelist.net/manga/4632/Oyasumi_Punpun]Oyasumi Punpun[/url], tak bys na prášcích asi skončil. Takhle to pravděpodobně zvládneš. *8)*
953709
0 0
reagují: studo
reagovat
Aky dobry napad je dat si Look Back a Takopi's Original Sin back-to-back? Neskoncim na praskoch, hej? :D
953709
Aky dobry napad je dat si Look Back a Takopi's Original Sin back-to-back? Neskoncim na praskoch, hej? *:D*
0 0
reagují: Demonic8, connor
reagovat
reaguje na: connor
:D to je dobrá náhoda. Jinak se divím, proč Look Back zmizel z Prime a že nikde není.Nebo se mýlím? 
953707
*:D* to je dobrá náhoda. Jinak se divím, proč Look Back zmizel z Prime a že nikde není.Nebo se mýlím? 
953706
0 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
Sakra, předběhl jsi mě o 20 vteřin. :D
Souhlasím, vypadá to sakra dobře. :)
953706
Sakra, předběhl jsi mě o 20 vteřin. *:D* Souhlasím, vypadá to sakra dobře. *:)*
953704
1 0
reagují: Demonic8
reagovat

Tatsuki Fujimoto's Short Stories

Tvůrce Chainsaw Man, Look back, Goodbye, Eri dostane další anime a tentokrát jeho krátké příběhy. Bude to v listopadu na Prime a trailer vypadá lusuxně, dle mě je na co se těšit (pro mě znamení Prime stále nerušit). 
PS: animovat to budou různá studia. 
953704
Tvůrce [b]Chainsaw Man[/b], [b]Look back[/b], [b]Goodbye, Eri[/b] dostane další anime a tentokrát jeho krátké příběhy. Bude to v listopadu na Prime a [url=https://youtu.be/xDsN2cmAlhQ?si=4Di4rOh-tRVoLFLV]trailer[/url] vypadá lusuxně, dle mě je na co se těšit (pro mě znamení Prime stále nerušit).  PS: animovat to budou různá studia. 
Tatsuki Fujimoto's Short Stories
2 0
reagují: connor
reagovat
okej dam tomu sanci diky obema za push
953686
okej dam tomu sanci diky obema za push
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
Čtvrtý je nejlepší dil z cele řady a teprve tady začne ta atraktivní zápletka.
953682
Čtvrtý je nejlepší dil z cele řady a teprve tady začne ta atraktivní zápletka.
953672
0 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: okkac
Jo, to vlastně existuje. Viděl jsem cca 1.5 dílu 1. řady, nebo tak něco a tehdy mi to naprosto stačilo :D:D:D.
Právě že narozdíl od Death Race se to bralo moc vážně, byly tam postavy, dialogy atd. což je vše strašně cringe když hra je tupé likvidování se s crazy auty. 
953678
Jo, to vlastně existuje. Viděl jsem cca 1.5 dílu 1. řady, nebo tak něco a tehdy mi to naprosto stačilo *:D**:D**:D*. Právě že narozdíl od Death Race se to bralo moc vážně, byly tam postavy, dialogy atd. což je vše strašně cringe když hra je tupé likvidování se s crazy auty. 
953675
0 0
reagovat

Twisted Metal S02

Ve své jednoduchosti a i levnosti je to ale zábavné. Konečně je turnaj. Hru jsem nehrál, takže, kdyz se tam objeví i nadpřirozeno, tak jsem byl překvapený. Sweet Tooth stále nej postava, Mackie vypadá, že ho to baví a souboje aut jsou sice právě trochu levnější, ale stačí na zábavu. 
Večer si ale pustím remake Death Race od P.W.S. Andersona se Stathamem z roku 2008. Už jsem to hodně dlouho neviděl, ale mám to za jeden z nej filmů Andersona.
953675
Ve své jednoduchosti a i levnosti je to ale zábavné. Konečně je turnaj. Hru jsem nehrál, takže, kdyz se tam objeví i nadpřirozeno, tak jsem byl překvapený. Sweet Tooth stále nej postava, Mackie vypadá, že ho to baví a souboje aut jsou sice právě trochu levnější, ale stačí na zábavu.  Večer si ale pustím remake Death Race od P.W.S. Andersona se Stathamem z roku 2008. Už jsem to hodně dlouho neviděl, ale mám to za jeden z nej filmů Andersona.
Twisted Metal S02
2 0
reagují: Gonzi
reagovat
čtvrtej mi zatím přišel nejlepší, tak třeba ti sedne
953674
čtvrtej mi zatím přišel nejlepší, tak třeba ti sedne
953672
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
me to vcera v pulce tretiho dilu uplne prestalo bavit, potrebuju nejakou vabnicku uz ted a ne ze devatej dil je supr :D
953672
me to vcera v pulce tretiho dilu uplne prestalo bavit, potrebuju nejakou vabnicku uz ted a ne ze devatej dil je supr *:D*
953671
0 0
reagují: (=LIFTY=), holub109
reagovat

Dexter: Resurrection

Mám za sebou jen čtyři díly, ale zatím musím smeknout. Extrémně zábavný návrat a moc se mi líbí směr, kterým se tvůrci vydali. Setkání sériových vrahů je strašně cool premisa, plus to má super obsazení ve vedlejších rolích. A po delší době opět připomínka toho, že asi miluju Krysten Ritter. Rozehrané je to zatím velmi dobře, snad tvůrci tentokrát trefí i koncovku na jedničku.
953671
Mám za sebou jen čtyři díly, ale zatím musím smeknout. Extrémně zábavný návrat a moc se mi líbí směr, kterým se tvůrci vydali. Setkání sériových vrahů je strašně cool premisa, plus to má super obsazení ve vedlejších rolích. A po delší době opět připomínka toho, že asi miluju Krysten Ritter. Rozehrané je to zatím velmi dobře, snad tvůrci tentokrát trefí i koncovku na jedničku.
Dexter: Resurrection
5 0
reagují: speta.jr
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vzbuďte mě, až Disney přidá celé Superjail! Děkuji. :D
953648
Vzbuďte mě, až Disney přidá celé Superjail! Děkuji. *:D*
953643
0 0
reagovat
reaguje na: fabec
Ale hlavně se tam objeví první postava, která v knize nebyla - Učitel duch, který uspával celou třídu.
Pokud to vydrží do pátého filmu, tak se třeba konečně dočkám Hermiony a jejího odboje za práva domácích skřítků.

Jen ať nepouštím prázdné informace, tak kdyby chtěl někdo skvělý seriál na vypnutí a pobavení, tak na Disney+ přidali celý Superstore.
953643
Ale hlavně se tam objeví první postava, která v knize nebyla - Učitel duch, který uspával celou třídu. Pokud to vydrží do pátého filmu, tak se třeba konečně dočkám Hermiony a jejího odboje za práva domácích skřítků. Jen ať nepouštím prázdné informace, tak kdyby chtěl někdo skvělý seriál na vypnutí a pobavení, tak na Disney+ přidali celý Superstore.
953577
0 0
reagují: Memphis
reagovat
reaguje na: Masarka14
Já mám celkově problém s žánrem shonen, když jsem si teď na google vyjel the best of shonen, tak znám a bavil mě Chainsaw man, je tam překvapivě i Call the Night, ale to je spíš víc romcom dle mě. 
953639
Já mám celkově problém s žánrem shonen, když jsem si teď na google vyjel the best of shonen, tak znám a bavil mě Chainsaw man, je tam překvapivě i Call the Night, ale to je spíš víc romcom dle mě. 
953624
1 0
reagovat
reaguje na: Demonic8
U toho Demon Slayera je to škoda. Neříkám, že je to nejlepší anime ever, ale druhá i třetí série jsou podle mě lepší než ta první. A vlastně mě baví i to, jakej je fenomén, kdy mám možnost si zajít na seriál do kina. Příští týden se chystám do IMAXu na první díl trilogie Infinity Castle Arcu:D
953624
U toho Demon Slayera je to škoda. Neříkám, že je to nejlepší anime ever, ale druhá i třetí série jsou podle mě lepší než ta první. A vlastně mě baví i to, jakej je fenomén, kdy mám možnost si zajít na seriál do kina. Příští týden se chystám do IMAXu na první díl trilogie Infinity Castle Arcu*:D*
953307
2 0
reagují: Demonic8
reagovat
Ja som do toho naskočil tiež až teraz tesne pred finále a tie pesničky ma na začiatku trochu vystrašili. Asi potrebovali zaujať mladších divákov, čo sa im zrejme podarilo. Na tiktoku to má celkom slušný úspech. A zaslúžene. Je to super návrat. Len ma trochu prekvapuje aký veľký nekritický hype je okolo toho a nikto nerieši tie scenáristické berličky v každej epizóde. Asi proste, že NYC je cool, tak všetko je odpustené? :D Neviem, ale osobne mi to je ako veľkému fanúšikovi Dextera jedno. Ja patrím medzi tých, ktorí si užili nielen New Blood, ale aj posledné série pôvodného seriálu. A budem rád, ak to dostane ďalšie série. Škoda len, že to nemá podobne ikonickú znelku ako originál alebo Original Sin. To je asi jediná vec, čo mi tam chýba k maximálnej spokojnosti.
953585
Ja som do toho naskočil tiež až teraz tesne pred finále a tie pesničky ma na začiatku trochu vystrašili. Asi potrebovali zaujať mladších divákov, čo sa im zrejme podarilo. Na tiktoku to má celkom slušný úspech. A zaslúžene. Je to super návrat. Len ma trochu prekvapuje aký veľký nekritický hype je okolo toho a nikto nerieši tie scenáristické berličky v každej epizóde. Asi proste, že NYC je cool, tak všetko je odpustené? *:D* Neviem, ale osobne mi to je ako veľkému fanúšikovi Dextera jedno. Ja patrím medzi tých, ktorí si užili nielen New Blood, ale aj posledné série pôvodného seriálu. A budem rád, ak to dostane ďalšie série. Škoda len, že to nemá podobne ikonickú znelku ako originál alebo Original Sin. To je asi jediná vec, čo mi tam chýba k maximálnej spokojnosti.
953509
0 0
reagovat
reaguje na: holub109
Spolu s prvym True Detective najlepsia miniseria vobec. 
953578
Spolu s prvym True Detective najlepsia miniseria vobec. 
953570
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se