Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 25741 - 25760 Napsat příspěvek

House of Cards

No... Achjo.
Už poslední řady byly takový ... meh. Ale tady toto bylo teda kolosální zklamání. Nelogičnost se kupila na další nelogičnost, postavy škoda mluvit, no a to finále byl špatnej vtip. To by nebylo dobrý ani jako cliffhanger, ale toto byl prostě shit.
707265
No... Achjo. Už poslední řady byly takový ... meh. Ale tady toto bylo teda kolosální zklamání. Nelogičnost se kupila na další nelogičnost, postavy škoda mluvit, no a to finále byl špatnej vtip. To by nebylo dobrý ani jako cliffhanger, ale toto byl prostě shit.
House of Cards
3 -2
reagují: BlackAdder
reagovat
reaguje na: do_Od
Atmosférá a produkce je skvělá. Být to první série tak to považuju za geniální, takhle je to jen velmi hodně dobré, protože těch styčných bodů s první séríí je až moc. Včetně toho, že za zločinem stojí někdo mocný, kdo tahá za nitky.
707257
Atmosférá a produkce je skvělá. Být to první série tak to považuju za geniální, takhle je to jen velmi hodně dobré, protože těch styčných bodů s první séríí je až moc. Včetně [spoiler]toho, že za zločinem stojí někdo mocný, kdo tahá za nitky.[/spoiler]
707255
0 -1
reagovat

True Detective 3x06

Málo lidí to hypuje, málo. Konečně přišly první odpovědi, začíná to houstnout a mám pocit, že zbylé dvě epizody s tím ještě pořádně otřesou.

Jo a taky I was fucking right :D aneb moje teorie, že s tím má něco společného pan Hoyt, u kterého byla zaměstnaná Juliina máma, a který jediný měl dost financí na to, aby mohl udržovat nějakou větší konspiraci desítky let, se teď víceméně potvrdila.  Davies se Spoonerem potvrdí, že jsem jim o tom říkal minulý týden v hospodě. :D 
707255
Málo lidí to hypuje, málo. Konečně přišly první odpovědi, začíná to houstnout a mám pocit, že zbylé dvě epizody s tím ještě pořádně otřesou. Jo a taky I was fucking right *:D* aneb moje teorie, že [spoiler]s tím má něco společného pan Hoyt, u kterého byla zaměstnaná Juliina máma, a který jediný měl dost financí na to, aby mohl udržovat nějakou větší konspiraci desítky let, se teď víceméně potvrdila.[/spoiler]  Davies se Spoonerem potvrdí, že jsem jim o tom říkal minulý týden v hospodě. *:D* 
True Detective 3x06
3 -1
reagují: TedGeorge, okkac
reagovat
reaguje na: KarelR
:+
707253
*:+*
707248
1 -1
reagovat
Hodně budeš někde Karle
707250
Hodně budeš někde Karle
1 -2
reagovat
reaguje na: KarelR
Co se celebrit týče, koukám že míříš fakt vysoko :D 
707249
Co se celebrit týče, koukám že míříš fakt vysoko *:D* 
707248
3 0
reagovat
Nevím, kde se o to podělit, takže musím tady. Corin Nemec (Jonas ze seriálový Hvězdný brány) nedávno začal sledovat instagram Prima COOL a občas mi tam něco okomentuje. link

Nevím, proč mám z toho radost, ale mám. Next stop... aspoň doktorka Fraiserová? :)
707248
Nevím, kde se o to podělit, takže musím tady. Corin Nemec (Jonas ze seriálový Hvězdný brány) nedávno začal sledovat instagram Prima COOL a občas mi tam něco okomentuje. https://www.instagram.com/p/Btv4sK4n4ia/ Nevím, proč mám z toho radost, ale mám. Next stop... aspoň doktorka Fraiserová? *:)*
10 0
reagují: Sigi, TedGeorge, do_Od
reagovat
Hlava 22, první teaser link

Spooner je urcite zase doma, takze to ten lenoch beztak za chvilku nahodi na TVZone.

Update: Beru zpet toho lenocha, nahodil uz trailer na Knightfall s Lukem Skywalkerem link
707210
[b]Hlava 22[/b], první teaser http://www.youtube.com/watch?v=pFwvSj8cdS8 [b]Spooner[/b] je urcite zase doma, takze to ten lenoch beztak za chvilku nahodi na TVZone. [b]Update:[/b] Beru zpet toho lenocha, nahodil uz trailer na Knightfall s Lukem Skywalkerem http://www.tvzone.cz/clanek/37679-trailer-druhe-knightfall/
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
:D
707197
*:D*
707186
0 0
reagovat
reaguje na: connor
IO
707195
IO
707193
1 -1
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Kterou sci-fi? 
707193
Kterou sci-fi? 
707186
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: xxendxx
promiň, mám zpoždění - holky v kanclu už to chytli a já furt nic, jsem toho krapánek nervózní.

MarvinP - díky za vysvětlení, pro mě je to pořád pásovec (PASS) s titulem nejvíc nenáviděný seriál minulého roku .. :+ 
707188
promiň, mám zpoždění - holky v kanclu už to chytli a já furt nic, jsem toho krapánek nervózní. [b]MarvinP [/b]- díky za vysvětlení, pro mě je to pořád pásovec (PASS) s titulem nejvíc nenáviděný seriál minulého roku .. *:+* 
707140
2 -3
reagovat
reaguje na: pepo
Beze srandy - pred trailerem se mi jako reklama pustil 30 vterinovy spot na apokalyptickou sci-fi z produkce Netflixu.
707186
Beze srandy - pred trailerem se mi jako reklama pustil 30 vterinovy spot na apokalyptickou sci-fi z produkce Netflixu.
707172
5 0
reagují: pepo, connor
reagovat
reaguje na: pepo
What.
The.
Fuck.
:o:-
707185
What. The. Fuck. *:o**:-*
707172
1 0
reagovat
link

tiež sa už neviete dočkať? Ja to začnem do seba súkať už od stredy. Boha, to sa zase nebudem tešiť do práce :D
707172
http://www.youtube.com/watch?v=u5dFbqIjDfU tiež sa už neviete dočkať? Ja to začnem do seba súkať už od stredy. Boha, to sa zase nebudem tešiť do práce *:D*
4 -1
reagují: TedGeorge, verbst
reagovat
Taky jsem to po pilotu nechal být. Papírově je to téma pro mě extrémně zajímavé, ale seriál se fakt nedá.
707171
Taky jsem to po pilotu nechal být. Papírově je to téma pro mě extrémně zajímavé, ale seriál se fakt nedá.
3 -1
reagovat
reaguje na: MarvinP
Takhle jak to popisuješ to zní ok. Seriál jsem vzdal po pilotu, kterej mě stihl třikrát uspat.
707167
Takhle jak to popisuješ to zní ok. Seriál jsem vzdal po pilotu, kterej mě stihl třikrát uspat.
707116
3 -2
reagovat
reaguje na: MarvinP
Souhlas, seriálu by prospěla minimálně větší promyšlenost a menší počet epizod, takhle jsem to někde v půlce první řady definitivně zabalil a to na knihu nedám dopustit. Nicméně Margaret Atwood chce asi využít současného liberálního hypu kolem seriálu a chystá knižní sequel
link
707158
Souhlas, seriálu by prospěla minimálně větší promyšlenost a menší počet epizod, takhle jsem to někde v půlce první řady definitivně zabalil a to na knihu nedám dopustit. Nicméně Margaret Atwood chce asi využít současného liberálního hypu kolem seriálu a chystá knižní sequel https://www.theguardian.com/books/2018/nov/28/margaret-atwood-announces-the-handmaids-tale-sequel-the-testaments
707116
0 -1
reagovat
Zahron prostě jen nemá vkus. Třeba to jen dlouho nedostal. Až se mu ustálí perioda, nebude tak nevrlej. 
707140
Zahron prostě jen nemá vkus. Třeba to jen dlouho nedostal. Až se mu ustálí perioda, nebude tak nevrlej. 
3 -2
reagují: zahron
reagovat
Sranda, že Gilead naprosto přesně popisuje jisté nejmenované společnosti na blízkém východě. Prakticky dokonalý obraz chalifátu zasazený do jiných kulis. 
Strašně mne ten svět zajímá, produkce je nesmírně kvalitní, ale tempo je tak vražedné, že by se i Simír s Andrém nestačili divit. Některé opravdu pomalé seriál můžu, ale tohle je vzhledem k té depce pekelné.
707125
Sranda, že Gilead naprosto přesně popisuje jisté nejmenované společnosti na blízkém východě. Prakticky dokonalý obraz chalifátu zasazený do jiných kulis.  Strašně mne ten svět zajímá, produkce je nesmírně kvalitní, ale tempo je tak vražedné, že by se i Simír s Andrém nestačili divit. Některé opravdu pomalé seriál můžu, ale tohle je vzhledem k té depce pekelné.
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se