Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 25721 - 25740 Napsat příspěvek

Kingdom S01

Ježiš to byla lahůdka, jen ten konec teda. Druhá série prosím?:D
707442
Ježiš to byla lahůdka, jen ten konec teda. Druhá série prosím?*:D*
Kingdom S01
1 -1
reagovat

True Detective S03E06

Hodně dobrý díl, který děj pořádně posunul, a tvůrci konečně začíná odkrývat některé ze svých karet. Pořád se to může rozsypat, a pointa nemusí být, tak silná. Stále mám trochu problém, že daný případ je trochu slabší, oproti těm co byly v minulých řadách. Nicméně, jsem hodně zvědaví na další díly. Herecky je to super a ta práce s detaily je k nezaplacení. 8,5-9/10
707440
Hodně dobrý díl, který děj pořádně posunul, a tvůrci konečně začíná odkrývat některé ze svých karet. Pořád se to může rozsypat, a pointa nemusí být, tak silná. Stále mám trochu problém, že daný případ je trochu slabší, oproti těm co byly v minulých řadách. Nicméně, jsem hodně zvědaví na další díly. Herecky je to super a ta práce s detaily je k nezaplacení. 8,5-9/10
True Detective S03E06
2 0
reagovat
reaguje na: kubqo
Je to jedna z mych oblibenych knih a rekl bych ze 50/50 to byly seriozni pasaze versus casti kdy jsem se smal nahlas. Rekl bych ze humoru je opravdu dost ale o to vetsi dopad maji ty vaznejsi casti, je to zkombinovano fakt dobre. Na druhou stranu kdyz mi nekdo rekne ze ho to nebavilo a ze ani nedocetl tak dokazu uplne pochopit, sam se bojim precist podruhe abych nezjistil ze “kouzlo zmizelo”
707435
Je to jedna z mych oblibenych knih a rekl bych ze 50/50 to byly seriozni pasaze versus casti kdy jsem se smal nahlas. Rekl bych ze humoru je opravdu dost ale o to vetsi dopad maji ty vaznejsi casti, je to zkombinovano fakt dobre. Na druhou stranu kdyz mi nekdo rekne ze ho to nebavilo a ze ani nedocetl tak dokazu uplne pochopit, sam se bojim precist podruhe abych nezjistil ze “kouzlo zmizelo”
707351
0 0
reagovat
reaguje na: Krasa
Já hlavně na oba seriály myslím koukám kvůli ženským, i Panství Downton v tomhle vládlo 8)
707410
Já hlavně na oba seriály myslím koukám kvůli ženským, i Panství Downton v tomhle vládlo *8)*
707403
0 -1
reagovat
Pátá epizoda Deadly Class je zatím to nejlepší, co tento rok v televizi bylo. Když se adaptuje Remenderova předloha skoro do písmene, je to prostě zaručená pecka. A k tomu ten soundtrack! :+
707406
Pátá epizoda Deadly Class je zatím to nejlepší, co tento rok v televizi bylo. Když se adaptuje Remenderova předloha skoro do písmene, je to prostě zaručená pecka. A k tomu ten soundtrack! *:+*
0 -2
reagovat
reaguje na: Krasa
Jop, Eleanor vladla. Ale Poldark u me skoncil po druhy serii.
707405
Jop, Eleanor vladla. Ale Poldark u me skoncil po druhy serii.
707403
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Poldarka guilty-pleasure způsobem miluju, Cizinku jsem nezvlád.

Rozdílový body teda dělá Eleanor Tomlinson:+
707403
Poldarka guilty-pleasure způsobem miluju, Cizinku jsem nezvlád. Rozdílový body teda dělá [url=https://gq-images.condecdn.net/image/ej6AMPlnK7a/crop/1620/f/Eleanor-Tomlinson--GQ-7Nov17_getty_b.jpg]Eleanor Tomlinson[/url]. *:+*
707398
0 -1
reagují: AndyKaufman, TedGeorge
reagovat
reaguje na: xxendxx
Cizinku nebo Poldarka? 
Upřímně, ta má už vynechala poslední řadu Poldarka a vynechá příští Cizinku, já ne a na Downtown Abbey budu v kině na premiéře 8)
707398
Cizinku nebo Poldarka?  Upřímně, ta má už vynechala poslední řadu Poldarka a vynechá příští Cizinku, já ne a na Downtown Abbey budu v kině na premiéře *8)*
707389
2 -1
reagují: Krasa
reagovat
Disk to tu hajpoval kudy chodil a moje mlada to taky žere 8)
707389
Disk to tu hajpoval kudy chodil a moje mlada to taky žere *8)*
707372
2 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat

Outlander - Cizinka

Má to tady taky někdo jako guilty pleasure? Poslední řadu jsem si fakt užíval i posledního Poldarka8)
707372
Má to tady taky někdo jako guilty pleasure? Poslední řadu jsem si fakt užíval i posledního[b] Poldarka[/b]. *8)*
Outlander - Cizinka
2 -2
reagují: xxendxx
reagovat
Jako MASH to teda není ani náhodou, ani ten filmový. Tak 5 % MASHe řekl bych
707353
Jako MASH to teda není ani náhodou, ani ten filmový. Tak 5 % MASHe řekl bych
0 -2
reagovat
jako práveže tá kniha je môj velký rest, ktorý plánujem dobehnúť (kedže milujem MASH) a preto som sa divil, lebo z toho čo viem tak je kniha viac seriózna a cynická 
707351
jako práveže tá kniha je môj velký rest, ktorý plánujem dobehnúť (kedže milujem MASH) a preto som sa divil, lebo z toho čo viem tak je kniha viac seriózna a cynická 
707320
1 0
reagují: earthworm
reagovat
reaguje na: kubqo
Nechceš to slyšet, ale asi by bylo nejlepší si to přečíst. Já čekal něco rozverného mezi Švejkem a Jak jsem vyhrál válku, obojí mám moc rád. 
Je to spíš takové cynické, rozhodně jsem z toho necítil tolik situačního humoru jako asi z ukázky. Ne že by to byla špatná knížka, ale často jsem se nudil, nemělo to uplně klasickou strukturu vyprávění. Jo a je to hodně protiválečné, což z ukázky taky uplně necítím. 
707320
Nechceš to slyšet, ale asi by bylo nejlepší si to přečíst. Já čekal něco rozverného mezi Švejkem a Jak jsem vyhrál válku, obojí mám moc rád.  Je to spíš takové cynické, rozhodně jsem z toho necítil tolik situačního humoru jako asi z ukázky. Ne že by to byla špatná knížka, ale často jsem se nudil, nemělo to uplně klasickou strukturu vyprávění. Jo a je to hodně protiválečné, což z ukázky taky uplně necítím. 
707295
0 -2
reagují: kubqo
reagovat

Schitt's Creek

Koukate nekdo? Hodne podcenovana zalezitost, ale smeju se u toho dost :+ Zatim jsme dali jen prvni radu a dneska zaciname druhou :)
707301
Koukate nekdo? Hodne podcenovana zalezitost, ale smeju se u toho dost *:+* Zatim jsme dali jen prvni radu a dneska zaciname druhou *:)*
Schitt's Creek
0 -2
reagovat

Hlava 22

To má takýto tón aj kniha?
707295
To má takýto tón aj kniha?
Hlava 22
1 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Nemate pit
707294
Nemate pit
707292
2 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Blbě. Vsadil se se mnou, že Captain Marvel tady dostane 8/10 (já tvrdím že míň) - o lístek, a pak taky že Thanos neumře na konci Avengers 4. Já tvrdím, že jo. To bylo o litr. :D
707292
Blbě. Vsadil se se mnou, že Captain Marvel tady dostane 8/10 (já tvrdím že míň) - o lístek, a pak taky že Thanos neumře na konci Avengers 4. Já tvrdím, že jo. To bylo o litr. *:D*
707282
2 0
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: do_Od
Jak se vlastne ma Davies?
707282
Jak se vlastne ma Davies?
707255
0 -1
reagují: do_Od
reagovat
reaguje na: KarelR
Jako přeju ti to Karle. Ale takhle se dovědět že Carmen už není mezi námi ..  smutná zpráva mi nějak unikla :o:-
707281
Jako přeju ti to Karle. Ale takhle se dovědět že Carmen už není mezi námi ..  smutná zpráva mi nějak unikla *:o**:-*
707248
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Z povinnosti jsem to dokoukal a souhlasím, bylo to ve všech ohledech strašný. Poslední série mohla být bojem na život a na smrt mezi Frankem a Claire, závěr předposlední řady měl k tomu skvěle nakročeno a pak to takhle dojebali.
707270
Z povinnosti jsem to dokoukal a souhlasím, bylo to ve všech ohledech strašný. Poslední série mohla být bojem na život a na smrt mezi Frankem a Claire, závěr předposlední řady měl k tomu skvěle nakročeno a pak to takhle dojebali.
707265
2 -1
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se