Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 23821 - 23840 Napsat příspěvek
reaguje na: MarvinP
V jakém jsi díle? Pokud se pamatuji tak v 7. díle v tom loutkovém představení je řečeno, že Urskekové poničili krystal a následkem toho se rozdělili na Skeksie a Mystiky. Nebo jsem to blbě pochopil? :o
728940
V jakém jsi díle? Pokud se pamatuji tak v 7. díle [spoiler]v tom loutkovém představení je řečeno, že Urskekové poničili krystal a následkem toho se rozdělili na Skeksie a Mystiky.[/spoiler] Nebo jsem to blbě pochopil? *:o*
728919
1 0
reagují: MarvinP, MarvinP
reagovat

Dark crystal

Proč mají v tom seriálu blbě mytologii? Proč je to v něm líčeno tak, jakoby to byli skeksiové, kdo poničil krystal, když to byli urskekové, což je jasně řečeno ve filmu, ani člověk nemusí koukat na další zdroje? Je to nějaký záměr?
728919
Proč mají v tom seriálu blbě mytologii? Proč je to v něm líčeno tak, jakoby to byli skeksiové, kdo poničil krystal, když to byli urskekové, což je jasně řečeno ve filmu, ani člověk nemusí koukat na další zdroje? Je to nějaký záměr?
Dark crystal
0 0
reagují: pytlik
reagovat
reaguje na: Snipsley
Binge later! :D
728791
Binge later! *:D*
728790
2 -1
reagovat
Žádná chvála na nové Peaky Blinders? Už jsou venku tři díly, tak šup :D
728790
Žádná chvála na nové Peaky Blinders? Už jsou venku tři díly, tak šup *:D*
0 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: GuidoA.
Protože byl černobílej? :D:D
728661
Protože byl černobílej? *:D**:D*
728588
1 -1
reagovat
Já se do toho vůbec nemůžu dostat :'(
728660
Já se do toho vůbec nemůžu dostat :'(
1 -1
reagovat

Dark Crystal

Za mě po třech dílech na super 8+/10. Výprava úžasná a baví mě i příběh a  trojlístek hlavních postav, který už vykrystalizoval. :+ Baví mě i ty odkazy k filmu a fakt jsem začal být zvědav jak se k tomu známému konci z filmu dostaneme :) Jo a Hop je boží! 8)
728656
Za mě po třech dílech na super 8+/10. Výprava úžasná a baví mě i příběh a  trojlístek hlavních postav, který už vykrystalizoval. *:+* Baví mě i ty odkazy k filmu a fakt jsem začal být zvědav jak se k tomu známému konci z filmu dostaneme *:)* Jo a Hop je boží! *8)*
Dark Crystal
3 -1
reagovat
reaguje na: verbst
hlavne epilogue se poved
728588
hlavne epilogue se poved
728586
4 -1
reagují: verbst
reagovat

Dave Chappelle: Sticks & Stones

Tyvole, to je nálož. :D:+
Takhle vypadá chlap, kterýmu je všechno jedno. 

To je neuvěřitelný, jak on dokáže v tý komedii zabalit pravdu a ještě donutit člověka přemýšlet.

#klobouček
728586
Tyvole, to je nálož. *:D**:+* Takhle vypadá chlap, kterýmu je všechno jedno.  To je neuvěřitelný, jak on dokáže v tý komedii zabalit pravdu a ještě donutit člověka přemýšlet. #klobouček
Dave Chappelle: Sticks & Stones
3 -1
reagují: GuidoA.
reagovat
Jinak me tam strasne bavi pozorovat, jak si pomoci CGI upravujou Prahu, ale nasinec ty zabery stejne velmi rychle identifikuje :D
728514
Jinak me tam strasne bavi pozorovat, jak si pomoci CGI upravujou Prahu, ale nasinec ty zabery stejne velmi rychle identifikuje :D
2 0
reagovat
reaguje na: Sigi
Tak to nikdy neuskodi, ze jo...
728513
Tak to nikdy neuskodi, ze jo...
728511
1 -1
reagovat
Ok, prubnu to.
728512
Ok, prubnu to.
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jako trochu to chytlo dech .. ale je mi jasné, že to je kvůli tomu, že Cara ukáže kozičky.. ty předvídatelné čuně jedno :D;)
728511
Jako trochu to chytlo dech .. ale je mi jasné, že to je kvůli tomu, že Cara [spoiler]ukáže kozičky[/spoiler].. ty předvídatelné čuně jedno *:D**;)*
728499
0 -1
reagují: TedGeorge
reagovat
Treti dil ovsem super :o
728499
Treti dil ovsem super *:o*
1 0
reagují: Sigi
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Jsme na tom podobně, byť ten svět vypadá fakt zajímavě, ale meeeeh taaakhle nezájem a naplno se tam projevuje necharisma Cary Delevingne. Škoda už kvůli Orlandovi
728483
Jsme na tom podobně, byť ten svět vypadá fakt zajímavě, ale meeeeh taaakhle nezájem a naplno se tam projevuje necharisma Cary Delevingne. Škoda už kvůli Orlandovi
728481
0 -1
reagovat

Carnival Row

Po prvnim dile teda fakt nevim, jestli s tim dal ztracet cas...
728481
Po prvnim dile teda fakt nevim, jestli s tim dal ztracet cas...
Carnival Row
0 -1
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)

Carnival Row

První díl byl mdlý jak oběd ve školní jídelně. Snad se to ještě rozjede protože jinak to má karty rozdané víc než dobře .. obsazení, výprava a slibně vypadající svět. 
728398
První díl byl mdlý jak oběd ve školní jídelně. Snad se to ještě rozjede protože jinak to má karty rozdané víc než dobře .. obsazení, výprava a slibně vypadající svět. 
Carnival Row
728361
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja som msl ten problem aj s povodnym filmom
728390
Ja som msl ten problem aj s povodnym filmom
728367
3 0
reagovat
Máme doma rozkoukaný Dark Crystal, výprava je naprosto pohádkově fantastická, ale příběhově se toho neumím nějak chytit, asi jsem už starej :)
728367
Máme doma rozkoukaný Dark Crystal, výprava je naprosto pohádkově fantastická, ale příběhově se toho neumím nějak chytit, asi jsem už starej *:)*
3 0
reagují: pepo
reagovat
Uz někdo, krome toho debila Psychora, videl jeden z dnesnich novych fantasy serialu?
728361
Uz někdo, krome toho debila Psychora, videl jeden z dnesnich novych fantasy serialu?
2 0
reagují: Sigi
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se