|
reagovat
|
Diskuzní fórum SERIÁLY
příspěvky 23801 - 23820
Napsat příspěvek
- 1
- 2
- .
- 1190
- 1191
- 1192
- .
- 3338
- 3339
reaguje na:
TedGeorge
Taky pořád převládá zásadní spokojenost, jen bych to fakt rád měl najednou.

|
reagovat
|
reaguje na:
pytlik
S Jodie já problém nemám, i když jsem od ní čekal procítěnější výkon. Mám problém se scénářema a s dramaturgií, tempem atd.
Připadá mi, jako by to psali lidi, co k tomu nemaj vztah, ani ke sci-fi, ani k doktorovi Who. Moffat bral nekonzistentnost a ulítlost doktorovskýho universa jako výmuvu, aby si mohl pustit fantazii na špacír a vymyslet nejšílenější věci. U Chibnalla se mi zdá, že to bere jako výmluvu k tomu, že se nemusí moc snažit a projde mu jakákoliv hovadina. Jediné, co je dělané s péčí jsou ty historické epizody, ve kterých je ale Doctor sám úplně na nic a byly by lepší, kdyby tam vůbec nebyl. Z 11. série byla podle mě docela dobrá ta epizoda s žábou, která mísila sci-fi koncepty s lidovejma pohádkama, což je ukázkovej Doctor who. Ostatní bylo fakt na úrovni parodie.
No a 12 je ještě horší, protože tam se evidentně po tom hejtu začali fakt snažit fanoušky potěšit a selhávají přímo epicky. Trpím tím o to víc, že se snaží dělat pro ten vesmír důležitý věci a vrací tam důležitý postavy. Do teď jsem si aspoň mohl namlouvat, že tuhle éru půjde jednou přeskočit a ignorovat, ale pravda je, že půjde-li to takhle dál, žádná další éra už nebude.
Připadá mi, jako by to psali lidi, co k tomu nemaj vztah, ani ke sci-fi, ani k doktorovi Who. Moffat bral nekonzistentnost a ulítlost doktorovskýho universa jako výmuvu, aby si mohl pustit fantazii na špacír a vymyslet nejšílenější věci. U Chibnalla se mi zdá, že to bere jako výmluvu k tomu, že se nemusí moc snažit a projde mu jakákoliv hovadina. Jediné, co je dělané s péčí jsou ty historické epizody, ve kterých je ale Doctor sám úplně na nic a byly by lepší, kdyby tam vůbec nebyl. Z 11. série byla podle mě docela dobrá ta epizoda s žábou, která mísila sci-fi koncepty s lidovejma pohádkama, což je ukázkovej Doctor who. Ostatní bylo fakt na úrovni parodie.
No a 12 je ještě horší, protože tam se evidentně po tom hejtu začali fakt snažit fanoušky potěšit a selhávají přímo epicky. Trpím tím o to víc, že se snaží dělat pro ten vesmír důležitý věci a vrací tam důležitý postavy. Do teď jsem si aspoň mohl namlouvat, že tuhle éru půjde jednou přeskočit a ignorovat, ale pravda je, že půjde-li to takhle dál, žádná další éra už nebude.
|
reagovat
|
Doctor Who
Ja uz to pomalu balil u Capaldiho, u Jodie jsem se dokopal jen k jejimu prvnimu dilu. Na masterpiece jako byla pata serie se asi jeste nacekame. Muzete pls ve spoilerech napsat co bylo ted treba cool?
|
reagují:
MarvinP
|
reagovat
|
Doctor Who
Já jsem teprve před pár týdny dokoukal druhou půlku 11. řady a překvapivě mi to docela sedlo a mám to na úrovni Capaldiho sérií, ne-li lepší
Ale nutno podotknout, že Capaldi mě moc nesednul
Takže Jodie za mě palec hore a těším se na 12. sérii 
Ale nutno podotknout, že Capaldi mě moc nesednul
Takže Jodie za mě palec hore a těším se na 12. sérii 
|
reagují:
MarvinP
|
reagovat
|
reaguje na:
Ex-SOLDIER
Doctor Who
Orgasmus se nekonal. Byl to, pravda nejlepší díl sezóny, ale to je něco jako nejvoňavější hovínko v kočkolitu. Návrat jisté postavy akorát dal vyniknout těm troskám do kterých se vrací. Já na to koukám vlastně už jen ze zvědavosti, jak hluboko se ještě můžou propadnout.
|
reagovat
|
Avenue 5
Trailer nevypadal nic moc, obsazení ale ušlo a je to HBO, tak jsem tomu pořád trochu věřil. Po dvou dílech je to ale zatím hodně slabé 

|
reagovat
|
South Park
Konecne jsem kouknul na season finale 23. rady (Christmas Special); cela sezona se povedla, ale tohle byla tresnicka na dortu! "Let's go driving..." 

|
reagovat
|
Shameless S10 finále
Nejlepší díl celé řady a kdyby neobjednali ještě jednu poslední řadu, klidně to mohlo být finále celého seriálu.
Jeremy Allen White by měl dostávat větší příležitosti.
Doctor Who S12E5
Z tohodle dílu museli (Nu)Whoviani dostat orgasmus.
Ale ti tři companeros tam jsou pořád na nic. Naprosto zbytečné postavy.
Jeremy Allen White by měl dostávat větší příležitosti.Doctor Who S12E5
Z tohodle dílu museli (Nu)Whoviani dostat orgasmus.
Ale ti tři companeros tam jsou pořád na nic. Naprosto zbytečné postavy.
|
reagovat
|
The Office US
Poprvé v životě, a po letech odhodlávání se, jsem se do toho konečně pořádně pustil. Kdysi jsem viděl první řadu a úplně mi to nesedlo, ale tentokrát je to jinak.
(shout out to do_Od - dal mi vědět, že je to na Amazonu)
Mám za sebou tři řady, začínám čtvrtou a je to strašnej nářez. Tolik záchvatů smíchu jsem měl naposledy při scrubs, nebo Parks and Recreation.
Je to neuvěřitelný, vtipný, pravdivý, smutný, totálně šílený, neuvěřitelně random a hlavně si myslím, že teď, jenom pár let po tom, by to asi úplně všechno neprošlo.
Jsem spoko, jedu dál a hlavně konečně - Pam & Jim! <3
(shout out to do_Od - dal mi vědět, že je to na Amazonu)
Mám za sebou tři řady, začínám čtvrtou a je to strašnej nářez. Tolik záchvatů smíchu jsem měl naposledy při scrubs, nebo Parks and Recreation.
Je to neuvěřitelný, vtipný, pravdivý, smutný, totálně šílený, neuvěřitelně random a hlavně si myslím, že teď, jenom pár let po tom, by to asi úplně všechno neprošlo.
Jsem spoko, jedu dál a hlavně konečně - Pam & Jim! <3
|
reagovat
|
Chilling Adventures of Sabrina - 3. série
Včerejší a dnešní večer jsem se rozhodl věnovat nové sérii Sabriny a rozhodně jsem udělal dobře, protože to opět má správnou temnou hororovou atmosféru a děj utíká rychle dopředu. Možná až moc, protože třetí série má jen osm epizod a přitom by neškodilo tak dvě přidat, aby byl čas prožít se všemi hrdiny i pár klidnějších momentů. Kiernan Shipka je jako Sabrina opět doslova okouzlující (ve svých dvaceti je neskutečně sexy) a například tetičky také nezklamali podobně jako Madam Satan nebo Faustus Blackwood a další. Koho bavili předchozí dvě série, nemůže být zklamaný.
Moje hodnocení: 8/10
Moje hodnocení: 8/10
|
reagovat
|
reaguje na:
Kostěj
Aspin sa mi potrvrdilo preco a ako je zvysnych 98% serialov na kokot. Netreba to mazat

|
reagovat
|
Mindhuntet
1. Seria: Strhujuca 10 hodinova proceduralka takmer bez serialovej vaty a so strhujucou temou. Jediny problem som mal s nie prilis vyraznym hercom v hlavnej ulohe. Skoda, ze Fincher nereziroval vsetky casti, lebo tie jeho (s vynimkou prvej) su absolutna bomba. 9/10
|
reagovat
|
reaguje na:
xxendxx
Přesně tak!
Franka se nedá nabažit. Paradoxně mne začala bavit asi jinak nejhorší postava - Debbie, protože má dobrou linku. Hodně to tradičně tahá V a Kev, jak jim tam chodil ten zloděj, tak to jsem se málem podělal smíchy.
Slabší je, ale to ostatní sezony bohužel platilo pořád, Lip. Nějak neví co s ním.
Franka se nedá nabažit. Paradoxně mne začala bavit asi jinak nejhorší postava - Debbie, protože má dobrou linku. Hodně to tradičně tahá V a Kev, jak jim tam chodil ten zloděj, tak to jsem se málem podělal smíchy.
Slabší je, ale to ostatní sezony bohužel platilo pořád, Lip. Nějak neví co s ním.
|
reagují:
xxendxx
|
reagovat
|
TOP Diskuze
39Mysteriózní horor Backrooms šokuje tržbami, youtubeři zahanbili Mandaloriana 21Recenze: 007 First Light je perfektním bondovským filmem pro tuhle éru 17Scary Movie: Recenze 14Víkendový výplach #874 o Kill Billovi a Call of Duty 14Vládci vesmíru: Recenze 10Zack Snyder natočí nový Útěk z New Yorku 8The Fox: Teaser 7Konec Oak Street: Trailer 7Supergirl: Final Trailer 7Vládci vesmíru: Final Trailer