Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22641 - 22660 Napsat příspěvek
Mila pulpova zabava. Keby islo regulernu filmovu trilogiu, tak by to stalo akurat za odplutie. Ale v serialovom formate, kde zjavne vazne nemozem ocakavat super remeslo a kvalita scenarov sa hodnoti stylom: "wow, to som necakal" som sa minimalne polovicu stopaze bavil. A posledna cast tomu vsetkemu bordelu nasadila korunu aj prekvapivu hlbku. A obsadenie sa celkom podarilo. 6/10
741490
Mila pulpova zabava. Keby islo regulernu filmovu trilogiu, tak by to stalo akurat za odplutie. Ale v serialovom formate, kde zjavne vazne nemozem ocakavat super remeslo a kvalita scenarov sa hodnoti stylom: "wow, to som necakal" som sa minimalne polovicu stopaze bavil. A posledna cast tomu vsetkemu bordelu nasadila korunu aj prekvapivu hlbku. A obsadenie sa celkom podarilo. 6/10
0 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Ja mohu po dokoukane serii potvrdit, ze je to neukoncena sracka a uplne zbytecne sem zabil nejakejch 6 hodin.

Nekoukejte se na to, je to naprosta ztrata casu.
741486
Ja mohu po dokoukane serii potvrdit, ze je to neukoncena sracka a uplne zbytecne sem zabil nejakejch 6 hodin. Nekoukejte se na to, je to naprosta ztrata casu.
741485
7 -1
reagovat

Messiah

Mohu po dvou dílech potvrdit, že je to hodně hodně zajímavé :+

Mám trochu problém s nehercem v ústřední roli, někdo jako Fares Fares by tam byl lepší. A taky postava Michelle Monaghan je brutálně klišoidní, ale je to Michelle Monaghan, takže srát na to. 8)
741485
Mohu po dvou dílech potvrdit, že je to hodně hodně zajímavé *:+* Mám trochu problém s nehercem v ústřední roli, někdo jako Fares Fares by tam byl lepší. A taky postava Michelle Monaghan je brutálně klišoidní, ale je to Michelle Monaghan, takže srát na to. *8)*
Messiah
1 -2
reagují: TedGeorge
reagovat
reaguje na: Sigi
Priprav sa, že bude veľmi snežiť. :D
741477
Priprav sa, že bude veľmi snežiť. *:D*
741471
8 0
reagovat

For All Mankind

Po prvej sezone 6/10
Premrhany potencial. Pribeh a sceny vo vesmire super, balast na zemi stiahol seros dole. 
741476
Po prvej sezone 6/10 Premrhany potencial. Pribeh a sceny vo vesmire super, balast na zemi stiahol seros dole. 
For All Mankind
3 0
reagovat

Dracula

První epizoda byla hodně výživná. Fajn atmosféra, kulisy a Claes Bang jako hláškující a přesto děsivý hrabě Drákula. Plus je to příjemně krvavě čvachtavé :) Uvidíme co s tím Moffat s Gatissem provedou ve zbývajících dílech .. dost bude záležet na množství a kvalitě kokainu, co u psaní scénářů perou pravidelně do nosánku. 
741471
První epizoda byla hodně výživná. Fajn atmosféra, kulisy a Claes Bang jako hláškující a přesto děsivý hrabě Drákula. Plus je to příjemně krvavě čvachtavé *:)* Uvidíme co s tím Moffat s Gatissem provedou ve zbývajících dílech .. dost bude záležet na množství a kvalitě kokainu, co u psaní scénářů perou pravidelně do nosánku. 
Dracula
2 -1
reagují: duro
reagovat
reaguje na: Disketa1

Most!

Taky to hodlám dohnat letos. Minulý rok jsem chytl jen poslednó 3 epizody, už ty však potvrdily, že lepší produkce tu v české televizi obecně nebyla. 1. epizoda to potvrzuje rovněž. :+
741468
Taky to hodlám dohnat letos. Minulý rok jsem chytl jen poslednó 3 epizody, už ty však potvrdily, že lepší produkce tu v české televizi obecně nebyla. 1. epizoda to potvrzuje rovněž. *:+*
Most!
741464
1 0
reagovat

Most! (2018)

Loni jsem to nesledoval, vidím to až teď. První díl je takový... budu si muset zvykat. Každopádně víc mě bavili Luďanova exmanželka a Franta. Ale ano, přiznávám, že jsem se v pár okamžicích začal hlasitě smát, což jsem upřímně nečekal. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
741464
Loni jsem to nesledoval, vidím to až teď. První díl je takový... budu si muset zvykat. Každopádně víc mě bavili Luďanova exmanželka a Franta. Ale ano, přiznávám, že jsem se v pár okamžicích začal hlasitě smát, což jsem upřímně nečekal. Tak uvidíme, jak to bude pokračovat.
Most! (2018)
3 -4
reagují: Cinefil
reagovat
reaguje na: Sub-Zero
no je pravda, že ta poslední epizoda, ať se snažila být sebevíc epická, tak vypadala jak z nějakýho LARP fanmade videa :D:D:D:D
741433
no je pravda, že ta poslední epizoda, ať se snažila být sebevíc epická, tak vypadala jak z nějakýho LARP fanmade videa *:D**:D**:D**:D*
741430
6 -1
reagovat

Zaklínač

Dopozerané! Áno. Až teraz! Nečakal som, že najambicióznejší seriálový počin min. roka ma tak žalostne nebude baviť. :- Posledná epizóda na mňa pôsobila ako fan videá z youtube.
Prepáčte mi tú drzosť! Uznávam, som kacír. :D
741430
Dopozerané! Áno. Až teraz! Nečakal som, že najambicióznejší seriálový počin min. roka ma tak žalostne nebude baviť. *:-* Posledná epizóda na mňa pôsobila ako fan videá z youtube. Prepáčte mi tú drzosť! Uznávam, som kacír. *:D*
Zaklínač
7 -4
reagují: RainMakeR
reagovat
:D:D:D
741419
*:D**:D**:D*
1 -1
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
:D:D I see what you did there.
Teach me, Master Troll. :D:D
741402
*:D**:D* I see what you did there. Teach me, Master Troll. *:D**:D*
741400
11 -1
reagovat
Mrkni na Netflix, jsou tam super doporučení, dá se to přehledně vyfiltrovat.
741400
Mrkni na Netflix, jsou tam super doporučení, dá se to přehledně vyfiltrovat.
741398
35 -2
reagují: verbst
reagovat
Raz davnejsie si sa cudoval co je Stranger Things....tak ak si to nedohnal daj tomu sancu
741399
Raz davnejsie si sa cudoval co je Stranger Things....tak ak si to nedohnal daj tomu sancu
741398
2 -1
reagovat
Když jsem si s radostí užil sledování Zaklínače, tak bych rád mrknul na nějakou minisérii klidně o stejném počtu dílů a jakéhokoli žánru. Akorát nevím, co by mi sedlo.
741398
Když jsem si s radostí užil sledování Zaklínače, tak bych rád mrknul na nějakou minisérii klidně o stejném počtu dílů a jakéhokoli žánru. Akorát nevím, co by mi sedlo.
1 -6
reagují: AndyKaufman, SteKi
reagovat
reaguje na: okkac
Je to docela dřevo, ale nic extraordinárně špatnýho.
Zatím tam neměl relativně ani moc prostoru. 
741310
Je to docela dřevo, ale nic extraordinárně špatnýho. Zatím tam neměl relativně ani moc prostoru. 
741293
0 0
reagovat
reaguje na: verbst
Zaujal mne trailer ale ústřední messiah mi jako herec byl totálně nesympatický . Počkám si na ohlasy po celé řadě a uvidím. Mezitím vyhledavam evropské kriminální série co mají jen pár dilu na Netflixu. Dokončil jsem francouzský La Forêt o 6 dílech. Klasická a mírně nadprůměrná kriminálka o vraždě školačky v ardenskem lese. A teď jsem začal další francouzský La Mante. Taky jen 6 dílu tak uvidím. A na seznamu mám pár dalších.
741293
Zaujal mne trailer ale ústřední messiah mi jako herec byl totálně nesympatický . Počkám si na ohlasy po celé řadě a uvidím. Mezitím vyhledavam evropské kriminální série co mají jen pár dilu na Netflixu. Dokončil jsem francouzský La Forêt o 6 dílech. Klasická a mírně nadprůměrná kriminálka o vraždě školačky v ardenskem lese. A teď jsem začal další francouzský La Mante. Taky jen 6 dílu tak uvidím. A na seznamu mám pár dalších.
741269
2 -1
reagují: verbst
reagovat
reaguje na: verbst
Na mě náhodou vyskočil trailer a zaujalo mě to. Jsem rád, že se to očividně povedlo. :+ Až budu mít čas, mrknu na to.
741276
Na mě náhodou vyskočil trailer a zaujalo mě to. Jsem rád, že se to očividně povedlo. *:+* Až budu mít čas, mrknu na to.
741269
0 0
reagovat

M E S S I A H

No ty kokine. Narazil jsem na to čistou náhodou na Netflixu a strašně mi to sedlo. Zatím mám za sebou čtyři díly a nemůžu se dočkat další procházky s kočárem :D
Přijde mi to zatím jako super náhrada za Homeland. Zpracováním, spíš než tematicky. A je to teda převelice zajímavý a dost dobře udělaný. 
741269
No ty kokine. Narazil jsem na to čistou náhodou na Netflixu a strašně mi to sedlo. Zatím mám za sebou čtyři díly a nemůžu se dočkat další procházky s kočárem *:D* Přijde mi to zatím jako super náhrada za Homeland. Zpracováním, spíš než tematicky. A je to teda převelice zajímavý a dost dobře udělaný. 
M E S S I A H
1 0
reagují: okkac, Joker_George
reagovat

For All Mankind

Po prvej epizode 4/10. Na zaklade csfd komentarov pokracujem dalej, snad sa to zlepsi.
btw Apple tv interface :-, zlaty Netflix.
741241
Po prvej epizode 4/10. Na zaklade csfd komentarov pokracujem dalej, snad sa to zlepsi. btw Apple tv interface *:-*, zlaty Netflix.
For All Mankind
3 -4
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se