Po tom hejtu co to schytalo jsem příjemně překvapenej. Momoa je tradičně výbornej. Ze začátku jsem se bál, že to sklouzne do tradišního klišoidního postapo seriálu, kterých se v posledních letech natočilo snad 10. A bohužel některé společné jmenovatele to má. Ale minimálně to začíná fakt dobrou bitvou a zhruba v půlce vede Momoa opravdu super bitku, která je nápaditější než mnohé z Daredevila.
Nicméně se projevuje vysoký rozpočet a kvality tvůrců Knighta a Lawrence. Taky je výborná Sylvia Hoeks jako záporačka, která je jinak v reálu nádherná a tady mi z ní často bylo nevolno. V některých rolích jsou ale herci bohužel slaboučcí. Co je strašně potěšující je fakt, že je každej díl uplně jinej a strašně se to posouvá, takže nehrozí to co u Vychováni vlky, kde je tak 7 dílů v podstatě o tom samém. Oproti vlkům to má cca jenom tak 2 roviny, což je tak nějak osvěžující. Ze začátku mne rozčiloval abstraktní slepý svět, ale časem jsem si na to zvyknul a je to opravdu v kontrastu s tématikou, že to má nádhernou kameru a v HDR 4K je na co se koukat. Výbornej je i zvuk a minimalistická hudba Beara McRearyho (BSG).
Má to chyby, ale bavil jsem se. 7,5
See (2019)
|
reagovat
|

Jen opět škoda, že v takovém seriálu.