Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 22661 - 22680 Napsat příspěvek

For All Mankind

Po prvej epizode 4/10. Na zaklade csfd komentarov pokracujem dalej, snad sa to zlepsi.
btw Apple tv interface :-, zlaty Netflix.
741241
Po prvej epizode 4/10. Na zaklade csfd komentarov pokracujem dalej, snad sa to zlepsi. btw Apple tv interface *:-*, zlaty Netflix.
For All Mankind
3 -4
reagovat
reaguje na: Spazz
Nahodou ja tomu rozumiem. Ved pre koho by bolo platit za to co i len na jeden mesiac aj ked len kvoli jednemu serialu? Neda sa tomu cudovat, ze si to taky clovek radsej stiahne na DISK.... :D Ja to nabuduce skusim aj v kine. Poviem, ze ten kompletny vyber filmov co hraju neni vobec pre mna, mne staci ked si iba zadarmo sadnem do saly na ten jeden film co chcem vidiet. To nikomu nemoze vadit, nie? 8)
741213
Nahodou ja tomu rozumiem. Ved pre koho by bolo platit za to co i len na jeden mesiac aj ked len kvoli jednemu serialu? Neda sa tomu cudovat, ze si to taky clovek radsej stiahne na DISK.... *:D* Ja to nabuduce skusim aj v kine. Poviem, ze ten kompletny vyber filmov co hraju neni vobec pre mna, mne staci ked si iba zadarmo sadnem do saly na ten jeden film co chcem vidiet. To nikomu nemoze vadit, nie? *8)*
741203
11 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Kazdy to ma nejak... Jini zas nevidi jediny duvod, proc by si meli platit Netflix, jelikoz to zkratka neni pro ne, ale v zebricku nejlepsich filmu roku pak na prvnich trech mistech maji Netflixovske produkce :D
741203
Kazdy to ma nejak... Jini zas nevidi jediny duvod, proc by si meli platit Netflix, jelikoz to zkratka neni pro ne, ale v zebricku nejlepsich filmu roku pak na prvnich trech mistech maji Netflixovske produkce *:D*
741200
18 -1
reagují: SteKi
reagovat

Gonzi & Spazz

Díky oběma, už jsem to tam poslal. :+

Spazz: Já si myslel, že jsi mi tehdy odepisoval. :D

Já si to hlavně zaplatil, abych se tu mohl na všechny piráty dívat pohrdavě, až začne Pán Prstenů 8)
741200
Díky oběma, už jsem to tam poslal. *:+* Spazz: Já si myslel, že jsi mi tehdy odepisoval. *:D* Já si to hlavně zaplatil, abych se tu mohl na všechny piráty dívat pohrdavě, až začne Pán Prstenů *8)*
Gonzi & Spazz
9 -4
reagují: Spazz
reagovat
Viz Spazz - já si to sem tam platím (teď Expanse, předtím Grand Tour), protože toho obsahu mají řekněme míň, ale co jsou jejich originals má většinou dost velký tlak na kvalitu (alespoň ty o kterých vím :-D )
Co se TV týče, tak mi appka vyhovuje a imho třeba jejich HDR vypadalo líp než na Netflixu.
741199
Viz Spazz - já si to sem tam platím (teď Expanse, předtím Grand Tour), protože toho obsahu mají řekněme míň, ale co jsou jejich originals má většinou dost velký tlak na kvalitu (alespoň ty o kterých vím :-D ) Co se TV týče, tak mi appka vyhovuje a imho třeba jejich HDR vypadalo líp než na Netflixu.
741166
1 -1
reagovat
Jak uz jsem kdysi psal vedle (mozna taky tobe? :D), muj nazor asi nebude uplne relevantni, protoze Prime mam primarne kvuli nakupovani vpodstate uplne vseho krom jidla, kdyz prebyvam v Londyne. Imo to ale tvori s Netflixem celkem solidni kombo a tech titulu tam je dost. Jejich originalni produkce uz tu byly taky parkrat chvalene, takze bych se toho za takove penize asi nebal. 
741191
Jak uz jsem kdysi psal vedle (mozna taky tobe? *:D*), muj nazor asi nebude uplne relevantni, protoze Prime mam primarne kvuli nakupovani vpodstate uplne vseho krom jidla, kdyz prebyvam v Londyne. Imo to ale tvori s Netflixem celkem solidni kombo a tech titulu tam je dost. Jejich originalni produkce uz tu byly taky parkrat chvalene, takze bych se toho za takove penize asi nebal. 
741166
0 -1
reagovat

Retribution / One Of Us 2016

Kdo zabil vraha, aneb jak jedna velká tragédie totálně rozloží životy dvou rodin žijících na samotě v podhůři skotské výsočiny. Na povrch začinají pak vyplouvat temná tajemství ostatních členů a dílo zkázy je dokonáno. A divák s postavam uvažuje, jaký čin jen vlastně morálně ospravedlnitelný. 9/10

Je to na Netflixu a má to jen 4 epizody. Kdo má náladu na britskou ponurou depku, tak si to pusťte. Na Netflix je to pod Retribution, na CSFD, Wiki atd. je to pod názvem One Of Us.
741168
Kdo zabil vraha, aneb jak jedna velká tragédie totálně rozloží životy dvou rodin žijících na samotě v podhůři skotské výsočiny. Na povrch začinají pak vyplouvat temná tajemství ostatních členů a dílo zkázy je dokonáno. A divák s postavam uvažuje, jaký čin jen vlastně morálně ospravedlnitelný. 9/10 Je to na Netflixu a má to jen 4 epizody. Kdo má náladu na britskou ponurou depku, tak si to pusťte. Na Netflix je to pod Retribution, na CSFD, Wiki atd. je to pod názvem One Of Us.
Retribution / One Of Us 2016
5 0
reagovat

Amazon Prime Video

Ptal jsem se před časem, zkusím to zopakovat, kvůli vykukům z JVC, kteří mi na ovladač přidali tlačítko Prime. 

Má to někdo, jaká je zkušenost? 

Mne ty 3 dolary měsíčně na půl roku a pak 6 přijdou jako super deal. 

Omlouvám se za vložení do seriálů, ale to s tím nejvíce souvisí. Díkec :+
741166
Ptal jsem se před časem, zkusím to zopakovat, kvůli vykukům z JVC, kteří mi na ovladač přidali tlačítko Prime.  Má to někdo, jaká je zkušenost?  Mne ty 3 dolary měsíčně na půl roku a pak 6 přijdou jako super deal.  Omlouvám se za vložení do seriálů, ale to s tím nejvíce souvisí. Díkec *:+*
Amazon Prime Video
2 -2
reagují: Gonzi, Spazz
reagovat
reaguje na: SteKi
Vzhledem k tomu, jaký je to seriál, podle mě věděli že chtějí minimálně druhou sérii, pokud by to nebyl vyloženě odpad. Ty kulisy apod. něco stojí a teď toho můžou hodně využít (imho). Jinak totéž platí marketing. Já asi částečně žiju v zaklínačské bublině, ale valil se na mě ze všech stran.
Navíc má seriál prostor se obecně vytáhnout, když už přežil to produkční peklo první řady a "jen" točí další díly se stejnými herci. Viz třeba Lost in Space, nebo jak se to jmenuje, který tu teď lidi v druhé řadě chválili.
741073
Vzhledem k tomu, jaký je to seriál, podle mě věděli že chtějí minimálně druhou sérii, pokud by to nebyl vyloženě odpad. Ty kulisy apod. něco stojí a teď toho můžou hodně využít (imho). Jinak totéž platí marketing. Já asi částečně žiju v zaklínačské bublině, ale valil se na mě ze všech stran. Navíc má seriál prostor se obecně vytáhnout, když už přežil to produkční peklo první řady a "jen" točí další díly se stejnými herci. Viz třeba Lost in Space, nebo jak se to jmenuje, který tu teď lidi v druhé řadě chválili.
741067
1 -1
reagovat
Toto nie je az take vynimocne, dokonca aj taky Apple odsuhlasil niekolkym svojim serialom rovno druhe serie este dokonca pred premierou tych prvych. Zelezo treba kut za horuca.

Btw, ked sa pozeram na sucasne hodnotenia For all mankind, Morning show, See alebo Dickinson, ako som predpokladal sa to po pociatocnom hejte unormalnilo. A to sa tu isty nemenovany uzivatel nad tym odbavoval.8)
741070
Toto nie je az take vynimocne, dokonca aj taky Apple odsuhlasil niekolkym svojim serialom rovno druhe serie este dokonca pred premierou tych prvych. Zelezo treba kut za horuca. Btw, [spoiler]ked sa pozeram na sucasne hodnotenia For all mankind, Morning show, See alebo Dickinson, ako som predpokladal sa to po pociatocnom hejte unormalnilo. A to sa tu isty nemenovany uzivatel nad tym odbavoval.[/spoiler]*8)*
741067
0 -12
reagovat
Tak s odstupom casu je jednoduche to takto zhodnotit ked uz vsetci vieme, ze to ma uspech. Kludne to mohlo dopadnut tak, ze by ten serial nasral ako fanusikov hry tak aj knih a bol by to prepadak jak prasa. A pokial si dobre pamatam tak tretiu seriu Stranger Things ohlasili az par dni po premiere druhej, ci? 
741069
Tak s odstupom casu je jednoduche to takto zhodnotit ked uz vsetci vieme, ze to ma uspech. Kludne to mohlo dopadnut tak, ze by ten serial nasral ako fanusikov hry tak aj knih a bol by to prepadak jak prasa. A pokial si dobre pamatam tak tretiu seriu Stranger Things ohlasili az par dni po premiere druhej, ci? 
741068
1 0
reagovat
Kdyby do toho nešli s potenciálem na víc sérií, tak by to byli dost blázni, tohle by přitáhlo pozornost i jako kvalitativní fail, tramtadadá jako jisté gigantické blockbustery. :)))
741068
Kdyby do toho nešli s potenciálem na víc sérií, tak by to byli dost blázni, tohle by přitáhlo pozornost i jako kvalitativní fail, tramtadadá jako jisté gigantické blockbustery. :)))
741067
1 -2
reagovat
reaguje na: Gonzi
Je inak zaujimave, ze to vytusili davno pred premierou a hned odsuhlasili druhu seriu.
741067
Je inak zaujimave, ze to vytusili davno pred premierou a hned odsuhlasili druhu seriu.
741065
1 0
reagují: Gonzi, Gorecki, AndyKaufman
reagovat

Witcher data

Všechny zdroje jsou o úhlu pohledu, každopádně na imdb to aktuálně má 8.6 od 149 tisíc lidí 8). Jistý gigantický blockbuster, který šel do kin stejný víkend má aktuálně hodnocení od 190 tisíc lidí...

Zaklínače vidělo dle imdb za stejné období 80% lidí, kteří běželi do kina na uzavření trilogie a 9logie hvězdných válek. (A třeba na CSFD jsou už počty u SW překonané)

PS: Pro srovnání, o víkend dříve šlo do kin Jumanji 2 (45 tis) a na Netflix 6 Underground (71 tis)

tl;dr: můžeme polemizovat o kvalitách, ale Witcher je naprosto neuvěřitelně populární věc, Netflix narazil na vyloženě zlatou žílu.:+
741065
Všechny zdroje jsou o úhlu pohledu, každopádně na imdb to aktuálně má 8.6 od 149 tisíc lidí *8)*. Jistý gigantický blockbuster, který šel do kin stejný víkend má aktuálně hodnocení od 190 tisíc lidí... Zaklínače vidělo dle imdb za stejné období 80% lidí, kteří běželi do kina na uzavření trilogie a 9logie hvězdných válek. (A třeba na CSFD jsou už počty u SW překonané) PS: Pro srovnání, o víkend dříve šlo do kin Jumanji 2 (45 tis) a na Netflix 6 Underground (71 tis) tl;dr: můžeme polemizovat o kvalitách, ale Witcher je naprosto neuvěřitelně populární věc, Netflix narazil na vyloženě zlatou žílu.*:+*
Witcher data
15 -1
reagovat
Bude dostatečně zajímavé, že ty data můžou být jedna velká sračka ? 
Protože PA to dost pravděpodobně nakoupí od nějakého poskytovatele anonymních dat ala antivir v minipočtech, dají to dohromady s veřejně přístupnýma číslama z Facebooku a Youtube a pak to nafúzují na celou populaci bych si tak tipnul. 
Nebo ještě hůř to vezmou z vlastní sítě nebo dotazníkově.
741042
Bude dostatečně zajímavé, že ty data můžou být jedna velká sr[spoiler]ačka ?  [/spoiler]Protože PA to dost pravděpodobně nakoupí od nějakého poskytovatele anonymních dat ala antivir v minipočtech, dají to dohromady s veřejně přístupnýma číslama z Facebooku a Youtube a pak to nafúzují na celou populaci bych si tak tipnul.  Nebo ještě hůř to vezmou z vlastní sítě nebo dotazníkově.
0 -4
reagovat
Nereste picoviny a misto toho neco hodnotneho a zajimaveho napiste. Ocividne mate co rict...
741039
Nereste picoviny a misto toho neco hodnotneho a zajimaveho napiste. Ocividne mate co rict...
6 -2
reagovat
To ti gratuluji, nic to ale nemění na tom, že jsi mimo. 
741038
To ti gratuluji, nic to ale nemění na tom, že jsi mimo. 
741037
2 -1
reagovat
reaguje na: do_Od
Fakt si prosím najdi jak fungují metriky internetového videa, moc by ses divil jaké sekundy se tam označují za views :+

A když budeš v tom studiu, tak se mrkni jak dokáže podpořit marketing poptávku  ty free marketingu. Jestli chceš rád ti to vysvětlím u piva, je to můj obor. :)
Ale jestli mi chceš tvrdit, že dostupnost nesouvisí s propagací a Disney to jen tak pustí do světa podle zemí jak je napadne, budeme to muset vzít od základu :)
741037
Fakt si prosím najdi jak fungují metriky internetového videa, moc by ses divil jaké sekundy se tam označují za views *:+* A když budeš v tom studiu, tak se mrkni jak dokáže podpořit marketing poptávku  ty free marketingu. Jestli chceš rád ti to vysvětlím u piva, je to můj obor. *:)* Ale jestli mi chceš tvrdit, že dostupnost nesouvisí s propagací a Disney to jen tak pustí do světa podle zemí jak je napadne, budeme to muset vzít od základu *:)*
741035
0 -5
reagují: do_Od
reagovat
A pak kdo slovíčkaří. Teď se tady snažíš vybruslit z prostého faktu, že jsi napsal blbost. To číslo nemá se zhlédnutími absolutně nic společného, viz. moje poznámka, že v realitě je počet zhlédnutí zhruba dvakrát menší. 

"Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet..."

A chápeš ty, že ti v tom článku výslovně napsali, že se srovnává Witcher x Mandalorian v US? Obě ty čísla jsou jen odtamtud - to že je Disney dostupný jen v pěti zemích s tím pak vůbec nesouvisí, protože free marketing na ten seriál je díky internetu VŠUDE. Píšou o něm všechny filmové a seriálové weby, ofiko sítě můžeš sledovat odkudkoliv na světě, takže YouTube, Insta, Facebook ti ten seriál budou šířit stejně, jako se bude šířit seriál dejme tomu od Netflixu, byť ten pak reálně skončí dostupný ve více zemích. Dostupnost =/= propagace. Mandalorian těží ze Star Wars jména, a stejně v US padl před Zaklínačem, kterýho tam lidi znají jen díky třetí hře. Takže úspěch Zaklínače je mnohonásobně víc než očekávaný úspěch Mandaloriana.

Líp ti to vysvětlit nedokážu.
741035
A pak kdo slovíčkaří. Teď se tady snažíš vybruslit z prostého faktu, že jsi napsal blbost. To číslo nemá se zhlédnutími absolutně nic společného, viz. moje poznámka, že v realitě je počet zhlédnutí zhruba dvakrát menší.  "Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet..." A chápeš ty, že ti v tom článku výslovně napsali, že se srovnává Witcher x Mandalorian v US? Obě ty čísla jsou jen odtamtud - to že je Disney dostupný jen v pěti zemích s tím pak vůbec nesouvisí, protože free marketing na ten seriál je díky internetu VŠUDE. Píšou o něm všechny filmové a seriálové weby, ofiko sítě můžeš sledovat odkudkoliv na světě, takže YouTube, Insta, Facebook ti ten seriál budou šířit stejně, jako se bude šířit seriál dejme tomu od Netflixu, byť ten pak reálně skončí dostupný ve více zemích. Dostupnost =/= propagace. Mandalorian těží ze Star Wars jména, a stejně v US padl před Zaklínačem, kterýho tam lidi znají jen díky třetí hře. Takže úspěch Zaklínače je mnohonásobně víc než očekávaný úspěch Mandaloriana. Líp ti to vysvětlit nedokážu.
741032
2 -2
reagují: AndyKaufman
reagovat
reaguje na: do_Od
Je to metrika která má ilustrovat zájem o seriál a sledovanost, je to srovnatelné jako marketingové metriky u video reklam, kdy třeba u sociálních sítí považuje za shlédnutí zlomecek záznamu, celá reklama prakticky nikdy. 
Hlavně je to z tvé strany zbytečne slovickareni, nikde jsem nenapsal, že to ten počet lidí vidělo celou stopáž, ani Facebook ani YouTube takto shlédnutí nedefinuje, vždy je to zlomek videa, klidně i v sekundách.
Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet ?

Kde tvrdím blbosti ? Kdyžtak do vzkazníku, díky :+
741032
Je to metrika která má ilustrovat zájem o seriál a sledovanost, je to srovnatelné jako marketingové metriky u video reklam, kdy třeba u sociálních sítí považuje za shlédnutí zlomecek záznamu, celá reklama prakticky nikdy.  Hlavně je to z tvé strany zbytečne slovickareni, nikde jsem nenapsal, že to ten počet lidí vidělo celou stopáž, ani Facebook ani YouTube takto shlédnutí nedefinuje, vždy je to zlomek videa, klidně i v sekundách. Nikde jsem nepsal, že to měří jen dostupné země, upřímně to ani nevím, jen Disney jede reklamu jen v dostupných zemích, chápeš tam ten vliv na poptávku 5 zemi vs řádově větší počet ? Kde tvrdím blbosti ? Kdyžtak do vzkazníku, díky *:+*
741027
0 -4
reagují: do_Od
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se