Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: fabec
Jen houšť, to je strašně podceňovaný seriál. :+ 

A super casting. Minimálně pro mne s verbstem. A otevření jedné z největších seriálových ran vůbec. 
941255
Jen houšť, to je strašně podceňovaný seriál. *:+*  A super casting. Minimálně pro mne s verbstem. A otevření jedné z největších seriálových ran vůbec. 
941240
1 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: KarelR
Tak do jedné řady bych to nutně nesoukal, ale TLOU2 mělo v cutscénách něco přes 8 hodin: link

Větší problém je imho pacing. Máme 7 epizod, ale třetí díl je docela o ničem... V herním měřítku Joel umře (ve videu) v 1. hodině z osmi, jenže pak Ellie truchlí cca 10 minut a už jsou v Seattlu, nemluvě o tom, že romantickou scénu stihli už v té první hoďce.
První epizoda imho byla v pohodě, ale ta třetí byla prostě na sílu. I dějově to bylo čekání na Godota. Na konci 2. je jasné, že se Ellie půjde pomstít. Stane se to ale až na konci 3. dílu.

U binge watche by to asi i fungovalo líp, ale takhle, týden čekat na 3. díl a pak další týden na 4... (a efektivně tak mít 2 týdny bez 'dobrého' TLOU...) IMHO si tak dost podřezávají větev.

PS: Víceméně to prokládám Andorem a za sebe říkám, že ten je úplně jinde a s každým dílem to žeru víc a víc... A jedna ze super věcí je právě to, že vydávají funkční bloky, kdy vidím za tři večery tři díly, jsem nadšený a těším se na další.
941250
Tak do jedné řady bych to nutně nesoukal, ale TLOU2 mělo v cutscénách něco přes 8 hodin: https://www.youtube.com/watch?v=93TPegRtoZM Větší problém je imho pacing. Máme 7 epizod, ale třetí díl je docela o ničem... V herním měřítku[spoiler] Joel umře (ve videu) v 1. hodině z osmi, jenže pak Ellie truchlí cca 10 minut a už jsou v Seattlu, nemluvě o tom, že romantickou scénu stihli už v té první hoďce[/spoiler]. První epizoda imho byla v pohodě, ale ta třetí byla prostě na sílu. I dějově to bylo čekání na Godota. Na konci 2. je jasné,[spoiler] že se Ellie půjde pomstít. [/spoiler]Stane se to ale až na konci 3. dílu. U binge watche by to asi i fungovalo líp, ale takhle, týden čekat na 3. díl a pak další týden na 4... (a efektivně tak mít 2 týdny bez 'dobrého' TLOU...) IMHO si tak dost podřezávají větev. PS: Víceméně to prokládám Andorem a za sebe říkám, že ten je úplně jinde a s každým dílem to žeru víc a víc... A jedna ze super věcí je právě to, že vydávají funkční bloky, kdy vidím za tři večery tři díly, jsem nadšený a těším se na další.
941236
4 -1
reagovat
reaguje na: holub109
Možná škoda, že TWD kvalitativně padlo těžce na hubu už v druhé sérii, kde jsem to kvůli tomu vzdal. 
No, není to pro mě až taková škoda, protože vždycky mám a budu mít komiksovou předlohu, která je na úplně jiné úrovni kvality. Nějak tak se to asi dá řešit i tady. Lidé, co je to vůbec nenaplňuje nebo přímo pohoršuje, mohou přestat koukat. Mně se naštěstí v tomto případě líbí obojí. :)
941249
Možná škoda, že TWD kvalitativně padlo těžce na hubu už v druhé sérii, kde jsem to kvůli tomu vzdal.  No, není to pro mě až taková škoda, protože vždycky mám a budu mít komiksovou předlohu, která je na úplně jiné úrovni kvality. Nějak tak se to asi dá řešit i tady. Lidé, co je to vůbec nenaplňuje nebo přímo pohoršuje, mohou přestat koukat. Mně se naštěstí v tomto případě líbí obojí. *:)*
941247
4 0
reagují: Demonic8
reagovat
reaguje na: do_Od
The Walking Dead ve svých nejlepších sériích mě bavilo trochu víc než TLOU. To je technicky určitě lepší, ale třeba postavám jsem daleko víc fandil v TWD
941247
The Walking Dead ve svých nejlepších sériích mě bavilo trochu víc než TLOU. To je technicky určitě lepší, ale třeba postavám jsem daleko víc fandil v TWD
941241
4 0
reagují: connor
reagovat
reaguje na: KarelR
myslel jsem osm, no.

ne, takhle je to jednoznačně lepší, že každá ta půlka druhé hry bude moct trochu víc dýchat, dnešek mi taky přišel docela rychlej, ale ne tak rychlej jako cestování ve Hře o trůny, furt to dávalo smysl, jen tam nebyly ty herní věci kdy se půl hodiny někam plížíš.

Nicméně když to srovnám s Walking Dead, kde prostě jsou řady, ve kterých není ani půlka věcí, co v téhle epizodě, a malej Rick tam je na zabití 99 % času... no radši mlčím. ?)
941241
myslel jsem osm, no. ne, takhle je to jednoznačně lepší, že každá ta půlka druhé hry bude moct trochu víc dýchat, dnešek mi taky přišel docela rychlej, ale ne tak rychlej jako cestování ve Hře o trůny, furt to dávalo smysl, jen tam nebyly ty herní věci kdy se půl hodiny někam plížíš. Nicméně když to srovnám s Walking Dead, kde prostě jsou řady, ve kterých není ani půlka věcí, co v téhle epizodě, a malej Rick tam je na zabití 99 % času... no radši mlčím. *?)*
941236
1 0
reagují: holub109
reagovat

Best Medicine

USA verze Doktora Martina. V hlavni roli Josh Charles. Letos na FOXu
941240
USA verze Doktora Martina. V hlavni roli Josh Charles. Letos na FOXu
Best Medicine
0 0
reagují: AndyKaufman
reagovat
Jsi nevěděl, že je jen sedm? Jsem si právě říkal, že klasika, předposlední díl flashbackovej.

Jako přijde mi, že to jedou brutálně z rychlíku, ale možná jsme jen rozmazlený tím, kolik hodin má každá ta věc ve hře, no :)

Každopádně jak se kdysi nadávalo, že druhou hru na sílu roztahujou na dvě série... tvl kdyby to nějak magicky narvali třeba do deseti epizod a čus, tak se lidi zblázněj, ne? :D
941236
Jsi nevěděl, že je jen sedm? Jsem si právě říkal, že klasika, předposlední díl [spoiler]flashbackovej[/spoiler]. Jako přijde mi, že to jedou brutálně z rychlíku, ale možná jsme jen rozmazlený tím, kolik hodin má každá ta věc ve hře, no *:)* Každopádně jak se kdysi nadávalo, že druhou hru na sílu roztahujou na dvě série... tvl kdyby to nějak magicky narvali třeba do deseti epizod a čus, tak se lidi zblázněj, ne? *:D*
941233
2 0
reagují: Gonzi, do_Od
reagovat
doufám že třetí řada bude čistě o Abby. Její linka mě ve hře bavila upřímně víc
941234
doufám že třetí řada bude čistě [spoiler]o Abby. [/spoiler]Její linka mě ve hře bavila upřímně víc
941233
0 0
reagovat
Já si říkal proč dávají flashback epizodu už do šestého dílu a on je sedmý finále, lol. 

Třetí řada nejdřív v dubnu 2027. 
941233
Já si říkal proč dávají [spoiler]flashback epizodu[/spoiler] už do šestého dílu a on je sedmý finále, lol.  Třetí řada nejdřív v dubnu 2027. 
0 0
reagují: KarelR, holub109
reagovat

Only Murders in the Building

Po první řadě mi ta druhá přišla trošku slabší, alespoň ze začátku... Ale teda, pak se to rozjelo, přes celou třetí a byla to krasojízda až teď do konce čtvrté.
Čím dál překobinovanější, čím dál šílenější, s parádníma hostama a celkovým feelingem, kterej je tak návykovej, že jsem to shlídnul skoro najednou.

Takže u pětky už budu nastoupenej v pozoru.

8/10
941231
Po první řadě mi ta druhá přišla trošku slabší, alespoň ze začátku... Ale teda, pak se to rozjelo, přes celou třetí a byla to krasojízda až teď do konce čtvrté. Čím dál překobinovanější, čím dál šílenější, s parádníma hostama a celkovým feelingem, kterej je tak návykovej, že jsem to shlídnul skoro najednou. Takže u pětky už budu nastoupenej v pozoru. 8/10
Only Murders in the Building
3 0
reagovat

TLOU

Asi fajn, ale opět extrémně zrychlené. Klidně se události tohoto dílu mohly dát do dvou epizod a fungovalo by to imo lépe. Plus vojáci WLF jsou extrémně k ničemu střelci, ale to je taková filmová a seriálová klasika. Každopádně konec dobrej a technicky tradičně špička. 7/10
941229
Asi fajn, ale opět extrémně zrychlené. Klidně se události tohoto dílu mohly dát do dvou epizod a fungovalo by to imo lépe. Plus vojáci WLF jsou extrémně k ničemu střelci, ale to je taková filmová a seriálová klasika. Každopádně konec dobrej a technicky tradičně špička. 7/10
TLOU
0 -1
reagovat

The Last of Us S02E05

Zase díl co se mi líbil. ALE, nesmím myslet na hru. Místo boží, a místy špatný - většina scén kdy se Bella snaží hrát. Isabella jí přehrává v každé scéně. Jinak poslední deseti minutovka je parádní a tam si to Bella odehraje s přehledem a poslední záběr je super. 8/10
941215
Zase díl co se mi líbil. ALE, nesmím myslet na hru. Místo boží, a místy špatný - většina scén kdy se Bella snaží hrát. Isabella jí přehrává v každé scéně. Jinak poslední deseti minutovka je parádní a tam si to Bella odehraje s přehledem a poslední záběr je super. 8/10
The Last of Us S02E05
0 -1
reagovat

Slow Horses s04 začátek

Poslední řadu jsem trochu odkládal, protože mi přišla možná navíc nebo nevím. Bylo to tak kvalitní a uzavřený, že se přídavku bojím. Ale tady se fakt nějaký datadisk nekoná, hned to odpálí brutální bombu, opravdu jsem to nečekal a jo, vím, že to nebylo definitivní a o díl víc je to podobně šokantní

A šel jsem do kolen, jak to při oznámení okomentuje ajťák, že on má holku konečně :D

Oldman se za to asi nedá dost vychválit. Prostě jedna z top rolí napříč tv a filmem. Srovnání mne napadá snad jen s Macym ze Shameless. A mám pocit, že se zapomíná, jak je tam parádní Kristin Scott Thomas. Já jsem z těch bossů a bossi ve špionážních a assasin lomech už unavený, ale on je tam vedle absurdního Oldmana parádní i ve vážné roli. Všichni ti Gereové, Westové apod. se můžou jít klouzat. Vyloženě lvl Ian McShane ve Wickovi. 

Jako fakt, kdybych był v MZLive mezi těmi pacienty a někdo se zeptal, co teď nejlepšího běží, tak vypálím tohle. Navíc co je tam parádní. Jak rtu všude hlavně s Jokerem bulíme, jak má něco moc dílů nebo dlouhých ilustrační, tak tohle ne, řady mají po pár dílech, klidně i půlhodinových dílech
941077
Poslední řadu jsem trochu odkládal, protože mi přišla možná navíc nebo nevím. Bylo to tak kvalitní a uzavřený, že se přídavku bojím. Ale tady se fakt nějaký datadisk nekoná, hned to odpálí brutální bombu, opravdu jsem to nečekal [spoiler]a jo, vím, že to nebylo definitivní a o díl víc je to podobně šokantní [/spoiler]A šel jsem do kolen, jak to při [spoiler]oznámení okomentuje ajťák, že on má holku konečně [/spoiler]*:D*[spoiler] [/spoiler]Oldman se za to asi nedá dost vychválit. Prostě jedna z top rolí napříč tv a filmem. Srovnání mne napadá snad jen s Macym ze Shameless. A mám pocit, že se zapomíná, jak je tam parádní Kristin Scott Thomas. Já jsem z těch bossů a bossi ve špionážních a assasin lomech už unavený, ale on je tam vedle absurdního Oldmana parádní i ve vážné roli. Všichni ti Gereové, Westové apod. se můžou jít klouzat. Vyloženě lvl Ian McShane ve Wickovi.  Jako fakt, kdybych był v MZLive mezi těmi pacienty a někdo se zeptal, co teď nejlepšího běží, tak vypálím tohle. Navíc co je tam parádní. Jak rtu všude hlavně s Jokerem bulíme, jak má něco moc dílů nebo dlouhých ilustrační, tak tohle ne, řady mají po pár dílech, klidně i půlhodinových dílech
Slow Horses s04 začátek
3 0
reagovat

Andor - Who Are You?

Neuvěřitelné. Poezie. :o:+
941068
Neuvěřitelné. Poezie. *:o**:+*
Andor - Who Are You?
9 0
reagovat

Animezone - Oshi no ko

Oshi no ko - Moje Hvězda
Jedno z mála anime, u kterého jsem měl menší náskok díky přečtené manze (ale jen pár sešitů). A tvůrci se snažili víc než dobře, protože už první filmový díl (80 minut) odvypráví první sešit s bravůrou. 
Osobně mě japonské Idoly nezajímají, ale tady je to podané tak hezky, zábavně a zajimavě, ještě k tomu se skvělým námětem, že mě to hned zaujalo a náramně jsem se tím příběhem bavil. Dokonce se tvůrci dokážou ponořit i do temných hlubin dalších částí showbyznysu v podání velmi zajímavých a sympatických postav. Překvapivě jsem netušil, jak mě chytne 2,5D divadlo, příprava na něj a pak i samotné odehrání divadla. 

Takže pokud máte rádi velmi solidní drama z japonského showbyznysu, tak máte šanci na Netflixu. Dívám se tvým směrem Disku. 8)

PS: pro ty co to viděli, nemůžu si pomoct, ale jsem v týmu mršky Kana Arima :)
941035
[b]Oshi no ko - Moje Hvězda[/b] Jedno z mála anime, u kterého jsem měl menší náskok díky přečtené manze (ale jen pár sešitů). A tvůrci se snažili víc než dobře, protože už první filmový díl (80 minut) odvypráví první sešit s bravůrou.  Osobně mě japonské Idoly nezajímají, ale tady je to podané tak hezky, zábavně a zajimavě, ještě k tomu se skvělým námětem, že mě to hned zaujalo a náramně jsem se tím příběhem bavil. Dokonce se tvůrci dokážou ponořit i do temných hlubin dalších částí showbyznysu v podání velmi zajímavých a sympatických postav. Překvapivě jsem netušil, jak mě chytne 2,5D divadlo, příprava na něj a pak i samotné odehrání divadla.  Takže pokud máte rádi velmi solidní drama z japonského showbyznysu, tak máte šanci na Netflixu. Dívám se tvým směrem Disku. *8)* PS: pro ty co to viděli, nemůžu si pomoct, ale jsem v týmu mršky Kana Arima *:)*
Animezone - Oshi no ko
0 0
reagovat
reaguje na: speta.jr
:D:D:D
940989
*:D**:D**:D*
940983
0 0
reagovat
reaguje na: connor
Trailer je fajn, ale celou dobou jsem myslel na to, jak je cool, že použili jako podkres song od Foxy Shazam. Věděl jsem, že Gunn je fanda, ale stejně to potěší.

Jejich patnáct let staré eponymní album je hrubě nedoceněné.
940984
Trailer je fajn, ale celou dobou jsem myslel na to, jak je cool, že použili jako podkres song od Foxy Shazam. Věděl jsem, že Gunn je fanda, ale stejně to potěší. Jejich patnáct let staré eponymní album je hrubě nedoceněné.
940971
2 0
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Vypada to stejne nekoukatelne jako prvni rada. Takze to bude mit asi... nejaky uspech.
940983
Vypada to stejne nekoukatelne jako prvni rada. Takze to bude mit asi... nejaky uspech.
940937
0 -3
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
reaguje na: connor
Jsem zmaten. DC a nějaké dveře jako v Marvelu a TVA a multivesmíry? WTF?
940982
Jsem zmaten. DC a nějaké dveře jako v Marvelu a TVA a multivesmíry? WTF?
940971
0 0
reagovat

Conan must go s02e01

Vypada to ze to bude mit jen 3 dily :(

Kazdopadne Javier Bardem je tu bozi :D8)
940980
Vypada to ze to bude mit jen 3 dily :( Kazdopadne Javier Bardem je tu bozi *:D**8)*
Conan must go s02e01
3 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se