Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2021 - 2040 Napsat příspěvek
reaguje na: hroubek
Napadlo mě to samé.:D
929659
Napadlo mě to samé.*:D*
929650
1 0
reagovat
reaguje na: Ex-SOLDIER
Snad tam žádnou z postav nepotká podobný osud jako Stua v Pařbě v Bangkoku. :D
929650
Snad tam žádnou z postav nepotká podobný osud jako Stua v Pařbě v Bangkoku. *:D*
929640
2 0
reagují: Ex-SOLDIER
reagovat
The White Lotus Season 3 Trailer

Co se stane v Thajsku, zůstane v Thajsku.:+
929640
[url=https://youtu.be/XwQRkOK5KC4?si=dLxPn-49BaQMG4iz]The White Lotus Season 3 Trailer [/url] Co se stane v Thajsku, zůstane v Thajsku.*:+*
3 0
reagují: hroubek
reagovat
reaguje na: The Joker
Sedláček má za mě z těch našich klasických režisérů nejlepší práci s herci. České století, Soudce A.K., Promlčeno, Bohéma, Palach...Všechno je tam výborně zahraný. Plus třeba mě osobně baví i ten jeho styl "mluvících hlav". 
Knoflíkáři mě tím svým kultem nějak minuli. Terapie je super, ale je to převzaté. Dabing Street je spíše Dejvické divadlo, které angažovala Zelenku jako režiséra. 
929636
Sedláček má za mě z těch našich klasických režisérů nejlepší práci s herci. České století, Soudce A.K., Promlčeno, Bohéma, Palach...Všechno je tam výborně zahraný. Plus třeba mě osobně baví i ten jeho styl "mluvících hlav".  Knoflíkáři mě tím svým kultem nějak minuli. Terapie je super, ale je to převzaté. Dabing Street je spíše Dejvické divadlo, které angažovala Zelenku jako režiséra. 
929633
5 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
A nezapomínejme na Dabing Street, které zmizelo v historii stejně rychle jako se objevilo...
929635
A nezapomínejme na Dabing Street, které zmizelo v historii stejně rychle jako se objevilo...
929632
2 0
reagovat
reaguje na: AndyKaufman
Souhlas. Ale radsi jsem pssst, at nejsem zas za toho dedu Simpsona ?), i kdyz... Fakt byvam pravidelne zdesenej, kam se co nebo kdo ubira... :/ A i ten Sedlacek nakonec... Rodina je zaklad statu a Nejvetsi z Cechu bych v ty Top10 mel asi tez, takze co zacal tocit po nich... Promlceno fajn, jen je to takovy nijaky. A to je z tech jeho poslednich veci nejlepsi. Trosku uff. :/
929633
Souhlas. Ale radsi jsem pssst, at nejsem zas za toho dedu Simpsona *?)*, i kdyz... Fakt byvam pravidelne zdesenej, kam se co nebo kdo ubira... :/ A i ten Sedlacek nakonec... Rodina je zaklad statu a Nejvetsi z Cechu bych v ty Top10 mel asi tez, takze co zacal tocit po nich... Promlceno fajn, jen je to takovy nijaky. A to je z tech jeho poslednich veci nejlepsi. Trosku uff. :/
929632
2 0
reagují: fabec
reagovat
Já tu možná dostanu hate, ale podle mne Zelenkovi strašně ujel vlak. 
Jo, natočil 3 geniální filmy na přelomu tisíciletí a pak 2 ok divadelní adaptace. No ale to už bude 20 let že jo. 

Pak měl 1 ku 1 kopírku americké (izraelské) Terapie. 

Ztraceni v Mnichově a Modelář jsou podle mne max lehký nadprůměr, kde se hledá genialita, protože je Zelenka přemýšlivý intelektuál. Akorát kdyby mi někdo řekl, že to natočil Sedláček, tak neřeknu ani popel.

U Limitů jsou výsměch dialogy, fakt jsem se na hodně místech styděl. To je jak když se o vyšší ligu snažili scénáristi Rodinných pout. No a tvůrčí rozhodnutí obsadit Hámu je televizní fail roku.
929632
Já tu možná dostanu hate, ale podle mne Zelenkovi strašně ujel vlak.  Jo, natočil 3 geniální filmy na přelomu tisíciletí a pak 2 ok divadelní adaptace. No ale to už bude 20 let že jo.  Pak měl 1 ku 1 kopírku americké (izraelské) Terapie.  Ztraceni v Mnichově a Modelář jsou podle mne max lehký nadprůměr, kde se hledá genialita, protože je Zelenka přemýšlivý intelektuál. Akorát kdyby mi někdo řekl, že to natočil Sedláček, tak neřeknu ani popel. U Limitů jsou výsměch dialogy, fakt jsem se na hodně místech styděl. To je jak když se o vyšší ligu snažili scénáristi Rodinných pout. No a tvůrčí rozhodnutí obsadit Hámu je televizní fail roku.
4 0
reagují: Leefko, The Joker
reagovat
reaguje na: fabec
Hehe :)) Ale na tom celym je prave nejdivnejsi, jestli je to mysleno vazne nebo se timhle snazi cely ten aktivismus tvurci zesmesnovat. Ale tak divne buransky. Vlastne nerozumim, kdo je tady cilovkou. Neni to ani dalsi Most, ani vec ktera "neco" rekne. ?)
929624
Hehe *:))* Ale na tom celym je prave nejdivnejsi, jestli je to mysleno vazne nebo se timhle snazi cely ten aktivismus tvurci zesmesnovat. Ale tak divne buransky. Vlastne nerozumim, kdo je tady cilovkou. Neni to ani dalsi Most, ani vec ktera "neco" rekne. *?)*
929622
3 0
reagují: Ash_Black
reagovat
reaguje na: The Joker
Opatrne s kritikou:D. Mne uz na CSFD chodi zpravy od progresivistu o tom, ze jsem rasista a nicitel planety.
929622
Opatrne s kritikou*:D*. Mne uz na CSFD chodi zpravy od progresivistu o tom, ze jsem rasista a nicitel planety.
929619
3 0
reagují: The Joker
reagovat

Limity

Prvni epka spatna, ale ty nasledujici dve nejakym zpusobem jeste horsi. Delat zebricek nej ceskych filmu od roku 2000 dal, tak Samotari, Rok dabla a Pribehy obycejneho silenstvi mam v Top10, ale... Tady Zelenka spadl uplne na dno. Je to smutny. Navic tam strasne chybi i remeslo, audiovizual. Hezkych, svetovych zaberu jen par, zbytek mohl natocit kdokoliv treba z Primy. :-:-
929619
Prvni epka spatna, ale ty nasledujici dve nejakym zpusobem jeste horsi. Delat zebricek nej ceskych filmu od roku 2000 dal, tak Samotari, Rok dabla a Pribehy obycejneho silenstvi mam v Top10, ale... Tady Zelenka spadl uplne na dno. Je to smutny. Navic tam strasne chybi i remeslo, audiovizual. Hezkych, svetovych zaberu jen par, zbytek mohl natocit kdokoliv treba z Primy. *:-**:-*
Limity
4 0
reagují: fabec
reagovat
reaguje na: (=LIFTY=)
Hodně pecka. 
929607
Hodně pecka. 
929605
1 0
reagovat
reaguje na: okkac
Ovšem ten plakát je geniální:+
929605
Ovšem ten [url=https://i.imgur.com/diARmUJ.jpeg]plakát[/url] je geniální*:+*
929584
22 0
reagují: verbst
reagovat

Alien: Earth Teaser

Nový krátký teaser na Alien: Earth. Bude toto léto. Přesné datum zatím není.
link
929584
Nový krátký teaser na Alien: Earth. Bude toto léto. Přesné datum zatím není. https://www.youtube.com/watch?v=62scKoepHwg
Alien: Earth Teaser
10 0
reagují: (=LIFTY=)
reagovat
Zlatokopka!
929507
[spoiler]Zlatokopka![/spoiler]
929499
1 0
reagovat
reaguje na: DarkSith
Mne ne. Vedela, ze je se synem hledana. Ze mu neverila? Prijit o penize dava vetsi smysl, nez o zivot.
929499
Mne ne. Vedela, [spoiler]ze je se synem hledana. Ze mu neverila? Prijit o penize dava vetsi smysl, nez o zivot.[/spoiler]
929494
0 0
reagují: esmo
reagovat
To, že neposlechla mi z její strany dávalo smysl.8)
929494
To, že [spoiler]neposlechla mi z její strany dávalo smysl.[/spoiler]*8)*
929489
0 0
reagovat
Bohužel jsou tam fakt věci po kterých je člověk akorát naštvaný. A jestli Tě naštvalo to co bylo ve druhém díle, tak v posledním díle budeš  scenáristu proklínat. 
929493
Bohužel jsou tam fakt věci po kterých je člověk akorát naštvaný. A jestli Tě naštvalo to co bylo ve druhém díle, tak v posledním díle budeš  scenáristu proklínat. 
929489
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
No nazdar, jestli jsou ve finale hloupe momenty, tak to se mam na co tesit, kdyz mi nektere prisly uz v druhe epizodě - chlap si v klidu mohl koupit kone. Žena neposlechla jednoduchy rozkaz - chlap musel vystrilet kemp🤦
929489
No nazdar, jestli jsou ve finale hloupe momenty, tak to se mam na co tesit, kdyz mi nektere prisly uz v druhe epizodě - [spoiler]chlap si v klidu mohl koupit kone. Žena neposlechla jednoduchy rozkaz - chlap musel vystrilet kemp🤦[/spoiler]
929485
1 0
reagují: DarkSith, hroubek
reagovat

Kdysi dávno v Americe

Krásná ukázka toho, jak lze posledním dílem zkazit pozitivní dojmy z celého seriálu. Seriál se pyšní krásným hodnocením a nadšenými recenzemi. Takže jsem si řekl, že do něho půjdu. A během pár minut jsem byl zaháčkovaný, a dal si tři epizody naráz. Hodně mi to sedlo, užíval jsem si většinu linek, a měl jsem radost z toho jak jsou některé postavy skvěle zahrané a napsané. Za pár dní jsem si dal čtvrtý a pátý díl, které krásně gradovaly a připravily půdu pro finále.

No a pak přišlo finále, a já jen nevěřícně koukal. Přišlo mi jakoby se vyměnil scénárista Mark L. Smith, či mu došli nápady, nebo mu vedení Netflixu řeklo, že má místo osmi epizod jen šest, a ať to nějak hezky ukončí. Tak jako tak, je poslední epizoda velké zklamaní, které celému seriálu udělalo medvědí službu. V posledním díle je tolik divných a hloupých momentů, že jsem jen nestačil koukat. To, jak jsou ukončeny některé linky je k smíchu, a já si celou dobu říkal, že si ze mě tvůrci dělají srandu, protože tohle nemohou myslet vážně. Obrovská škoda.

A při tom to měli Smith a režisér Peter Berg, tak hezky rozjeté. Zajímavé příběhy - splněno, zajímavé a silné charaktery - splněno, skvělá atmosféra - splněno, výborná technická a řemeslná stránka - splněno, herecké výkony - víceméně dost dobré.

Taylor Kitch, Lucas Neff a Shea Whigham táhnou celý seriál, protože mají dost charisma na rozdávání, a jejich postavy si umí ukrást scénu pro sebe. Betty Gilpin se snaží ale moc jsem jí to nevěřil, a taková Emily Blunt v Angličance byla desetkrát lepší. Dane DeHaan není špatný herec, ale tady má tak špatně napsanou postavu a dějový oblouk, že to bylo fakt špatné. Záporaci jsou zde super a užívají si každou scénu, a to ať už jde o Jai Courtneyho, Kima Coatese s Alexem Finem. Kdysi dávno v Americe není špatný seriál, jen má smůlu, že poslední díl není, tak dobrý jako ty předchozí. 7/10
929485
Krásná ukázka toho, jak lze posledním dílem zkazit pozitivní dojmy z celého seriálu. Seriál se pyšní krásným hodnocením a nadšenými recenzemi. Takže jsem si řekl, že do něho půjdu. A během pár minut jsem byl zaháčkovaný, a dal si tři epizody naráz. Hodně mi to sedlo, užíval jsem si většinu linek, a měl jsem radost z toho jak jsou některé postavy skvěle zahrané a napsané. Za pár dní jsem si dal čtvrtý a pátý díl, které krásně gradovaly a připravily půdu pro finále. No a pak přišlo finále, a já jen nevěřícně koukal. Přišlo mi jakoby se vyměnil scénárista Mark L. Smith, či mu došli nápady, nebo mu vedení Netflixu řeklo, že má místo osmi epizod jen šest, a ať to nějak hezky ukončí. Tak jako tak, je poslední epizoda velké zklamaní, které celému seriálu udělalo medvědí službu. V posledním díle je tolik divných a hloupých momentů, že jsem jen nestačil koukat. To, jak jsou ukončeny některé linky je k smíchu, a já si celou dobu říkal, že si ze mě tvůrci dělají srandu, protože tohle nemohou myslet vážně. Obrovská škoda. A při tom to měli Smith a režisér Peter Berg, tak hezky rozjeté. Zajímavé příběhy - splněno, zajímavé a silné charaktery - splněno, skvělá atmosféra - splněno, výborná technická a řemeslná stránka - splněno, herecké výkony - víceméně dost dobré. Taylor Kitch, Lucas Neff a Shea Whigham táhnou celý seriál, protože mají dost charisma na rozdávání, a jejich postavy si umí ukrást scénu pro sebe. Betty Gilpin se snaží ale moc jsem jí to nevěřil, a taková Emily Blunt v Angličance byla desetkrát lepší. Dane DeHaan není špatný herec, ale tady má tak špatně napsanou postavu a dějový oblouk, že to bylo fakt špatné. Záporaci jsou zde super a užívají si každou scénu, a to ať už jde o Jai Courtneyho, Kima Coatese s Alexem Finem. Kdysi dávno v Americe není špatný seriál, jen má smůlu, že poslední díl není, tak dobrý jako ty předchozí. [b]7/10[/b]
Kdysi dávno v Americe
0 0
reagovat
Bílý lotos dostal čtvrtou řadu.:+

Mike White má vystaráno až do smrti.
929209
Bílý lotos dostal čtvrtou řadu.*:+* Mike White má vystaráno až do smrti.
4 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

TOPlist