Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum SERIÁLY

příspěvky 2001 - 2020 Napsat příspěvek
reaguje na: (=LIFTY=)
Spader je skvělý všude. Robert California mě bavil. Nedoceněná postava.
931719
Spader je skvělý všude. Robert California mě bavil. Nedoceněná postava.
931708
4 0
reagovat
Robert California je nejlepší jméno na světě. Až vyrostu, chtěl bych se aspoň z poloviny jmenovat jako on.
931718
Robert California je nejlepší jméno na světě. Až vyrostu, chtěl bych se aspoň z poloviny jmenovat jako on.
931708
4 0
reagovat
V The Office nebo obecně? Mě tam přišel dobrej, šlo vidět, že si roli užívá. A navíc má skvělý hluboký hlas a to je u mě plusový bod. 🫠
931716
V The Office nebo obecně? Mě tam přišel dobrej, šlo vidět, že si roli užívá. A navíc má skvělý hluboký hlas a to je u mě plusový bod. 🫠
931708
4 0
reagovat

The Office

Tak jsem se konečně dokopal k předposlední řadě. Úplně jsem se zasekl na dílech po TOM odchodu a mohl za to Will Farell a vlastně i Gabe, kterého jsem už dlouhodobě nemohl vystát.
Ale můžu říct, ze osmá řada mě zatím překvapivě baví a hodně za to může kromě oblíbené skvadry postava Jamese Spadera.
A to ho lidi moc nemusí. Jaký je váš názor na něj?
931708
Tak jsem se konečně dokopal k předposlední řadě. Úplně jsem se zasekl na dílech po TOM odchodu a mohl za to Will Farell a vlastně i Gabe, kterého jsem už dlouhodobě nemohl vystát. Ale můžu říct, ze osmá řada mě zatím překvapivě baví a hodně za to může kromě oblíbené skvadry postava Jamese Spadera. A to ho lidi moc nemusí. Jaký je váš názor na něj?
The Office
7 0
reagují: esmo, Memphis, Cinefil, departed
reagovat

Love, Death & Robots

Binge-watchnul jsem první sérii a jelikož je takové debilní počasí a ještě kombinace nachlazení, tak jsem si dal jízdu v podobě druhé a třetí série. Uznávám, že druhá série je trošku slabší, ale třetí nadělí zase super nášup a je brutálnější (hlavně díl Bad Travelling je fakt něco). 
Dost mě baví i ti tři roboti a klidně bych si dokázal je představit v samostatném seriálu, mají skvělé cynické hlášky. 

Nedávno jsme tu řešili trailery, já tenhle trailer viděl prvně a je fakt uff parádní.
931606
Binge-watchnul jsem první sérii a jelikož je takové debilní počasí a ještě kombinace nachlazení, tak jsem si dal jízdu v podobě druhé a třetí série. Uznávám, že druhá série je trošku slabší, ale třetí nadělí zase super nášup a je brutálnější (hlavně díl [b]Bad Travelling[/b] je fakt něco).  Dost mě baví i ti tři roboti a klidně bych si dokázal je představit v samostatném seriálu, mají skvělé cynické hlášky.  Nedávno jsme tu řešili trailery, já tenhle [url=https://youtu.be/wUFwunMKa4E?si=61nsxAjQKWSEDiEm]trailer[/url] viděl prvně a je fakt uff parádní.
Love, Death & Robots
0 0
reagovat
reaguje na: hroubek
druhou řadu jsem zatím neviděl, ale v brzké době se na ní vrhnu :))
931571
druhou řadu jsem zatím neviděl, ale v brzké době se na ní vrhnu *:))*
931531
0 0
reagovat

Love, Death & Robots

Secret level jsem viděl a hodně mě to bavilo, nyní jsem zkusil první sérii tohoto počinu a jsem stejně nadšen. Ano, některé díly jsou lepší a jiné padají do průměru, ale i tak je to skvělé dílo plné originálních nápadů a experimentů s animací a podobně. 
Hodně si cením toho, že kromě násilí se tvůrci nebáli i nahoty a spousty dalších věcí, což je super a víc jsem jim tak věřil to, co pro nás vytvořili. 
Dokonce jsem narazil na zajímavý paradox, epizoda mohla mít jen pár minut, ale mě to stačilo k tomu, abych daným charakterům fandil a držel jim palce (třeba Suits). Přitom jsou filmy, které mají na tohle i dvě hodiny a mě jsou jejich charaktery u prd...ukradení. 

Vyzdvihnu epizody jako Three Robots, Sonnie's Edge, Good Hunting. 8)
Těším se na další série. 
931555
Secret level jsem viděl a hodně mě to bavilo, nyní jsem zkusil první sérii tohoto počinu a jsem stejně nadšen. Ano, některé díly jsou lepší a jiné padají do průměru, ale i tak je to skvělé dílo plné originálních nápadů a experimentů s animací a podobně.  Hodně si cením toho, že kromě násilí se tvůrci nebáli i nahoty a spousty dalších věcí, což je super a víc jsem jim tak věřil to, co pro nás vytvořili.  Dokonce jsem narazil na zajímavý paradox, epizoda mohla mít jen pár minut, ale mě to stačilo k tomu, abych daným charakterům fandil a držel jim palce (třeba Suits). Přitom jsou filmy, které mají na tohle i dvě hodiny a mě jsou jejich charaktery u prd...ukradení.  Vyzdvihnu epizody jako Three Robots, Sonnie's Edge, Good Hunting. *8)* Těším se na další série. 
Love, Death & Robots
4 0
reagovat

Cobra Kai

Dnes na Netflixu přistálo posledních 5 dílů a proto nastal čas se rozloučit s jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Ani v nejmenším jsem před pár lety netušil, že mě tohle oživení osmdesátkové klasiky tak pohltí a budu se pravidelně těšit na to, co nám tvůrci naservírují. Extrémně cheesy, zábavná podívaná se skvelými postavami, které sice v poslední a nejhorší sérii už místy docházel dech a občas působil jako telenovela. I přes pár menších zaváhání se tvůrcům povedlo seriál zdárně uzavřít a poslední tři díly neměly chybu. Takhle se po letech navazuje a rozvíjí legendární projekt. Cobra Kai never dies a William Zabka je bůh:+
931547
Dnes na Netflixu přistálo posledních 5 dílů a proto nastal čas se rozloučit s jedním z mých nejoblíbenějších seriálů. Ani v nejmenším jsem před pár lety netušil, že mě tohle oživení osmdesátkové klasiky tak pohltí a budu se pravidelně těšit na to, co nám tvůrci naservírují. Extrémně cheesy, zábavná podívaná se skvelými postavami, které sice v poslední a nejhorší sérii už místy docházel dech a občas působil jako telenovela. I přes pár menších zaváhání se tvůrcům povedlo seriál zdárně uzavřít a poslední tři díly neměly chybu. Takhle se po letech navazuje a rozvíjí legendární projekt. Cobra Kai never dies a William Zabka je bůh*:+*
Cobra Kai
3 0
reagovat
reaguje na: Vincent
Jako ta flashbacková linka je na celém seriálu to nejslabší. 
931539
Jako ta flashbacková linka je na celém seriálu to nejslabší. 
931535
1 0
reagovat
reaguje na: hroubek
Me zbejva dokoukat uz jen dnesni season finale. Nejvic me na ty prvni rade asi nebavila ta flashback linka, protoze uz tak nejak vsichni vime jak to bylo a prijde mi to jako takova vyplnovacka a moc to neposouva ten origin pribeh nikam dal.
931535
Me zbejva dokoukat uz jen dnesni season finale. Nejvic me na ty prvni rade asi nebavila ta flashback linka, protoze uz tak nejak vsichni vime jak to bylo a prijde mi to jako takova vyplnovacka a moc to neposouva ten origin pribeh nikam dal.
931532
0 0
reagují: hroubek
reagovat
Ten zvrat je pěkně hloupej. O víkendu dám poslední tři díly naráz a snad to bude povedené. 
931532
Ten zvrat je pěkně hloupej. O víkendu dám poslední tři díly naráz a snad to bude povedené. 
931511
0 0
reagují: Vincent
reagovat
reaguje na: Carlito
Mám to stažené a nedostal jsem se k tomu ještě. Viděl jsi i druhou řadu??
931531
Mám to stažené a nedostal jsem se k tomu ještě. Viděl jsi i druhou řadu??
931524
0 0
reagují: Carlito
reagovat
Podstatně míň než Isabela May v 1883, ale pár minut to bude. V Landmanovi imho dostala naopak až moc prostoru na úkor zajímavému ději :D ale tak lepší ona než třeba James Jordan.
931525
Podstatně míň než Isabela May v 1883, ale pár minut to bude. V Landmanovi imho dostala naopak až moc prostoru na úkor zajímavému ději *:D* ale tak lepší ona než třeba James Jordan.
931512
2 0
reagovat

Time (2021) S01

Britská třídílná minisérie vás zavede do vězení, kam je odsouzen učitel Mark ( Sean Bean ) a kde pracuje jako dozorce "boss" McNaly ( Stephen Graham ).

Za mě je to silné, poctivé drama, kde nejde ani tak o vinu a trest ( vše je od začátku jasné ) , jako spíše o vykreslení charakterů dvou hlavních postav a zachycení prostředí věznice. Obojí se daří na jedničku.
Pokud máte v oblibě některého z uvedených herců, tak vřele doporučuju, oba jsou ve svých rolích skvělí !
931524
Britská třídílná minisérie vás zavede do vězení, kam je odsouzen učitel Mark ( Sean Bean ) a kde pracuje jako dozorce "boss" McNaly ( Stephen Graham ). Za mě je to silné, poctivé drama, kde nejde ani tak o vinu a trest ( vše je od začátku jasné ) , jako spíše o vykreslení charakterů dvou hlavních postav a zachycení prostředí věznice. Obojí se daří na jedničku. Pokud máte v oblibě některého z uvedených herců, tak vřele doporučuju, oba jsou ve svých rolích skvělí !
Time (2021) S01
5 0
reagují: hroubek
reagovat
Nedělám, na to už jsem před lety zapomněl, můžeš mi věřit.

Nemůžeš, ale tady nekecám :D 
931519
Nedělám, na to už jsem před lety zapomněl, můžeš mi věřit. [spoiler] Nemůžeš, ale tady nekecám :D [/spoiler]
931517
1 0
reagovat
reaguje na: TedGeorge
Mhmm jen aby! Nevim jestli si ze me nedelas prdel jako odplatu za ty kanarky pred 30 lety :D
931517
Mhmm jen aby! Nevim jestli si ze me nedelas prdel jako odplatu za ty kanarky pred 30 lety *:D*
931516
0 0
reagují: TedGeorge
reagovat
Akorát, je tam fajn :)
931516
Akorát, je tam fajn :)
931512
0 0
reagují: Vincent
reagovat

Twin Peaks

Musis pockat 20 let jak vsichni ostatni, jinak se to nepocita 
931515
Musis pockat 20 let jak vsichni ostatni, jinak se to nepocita 
Twin Peaks
930820
1 0
reagovat
reaguje na: speta.jr

Severance

Ja jsem teda minulej tyden bingenul prvni radu a uz jsem nekde u tretiho dilu druhe rady, a je to tezce navykovy a velmi dobre vymysleny :+ To cekani na druhou radu muselo bejt dlouhy. Prvni rada ma jedno z nejlepsich finale co si za posledni dobu pamatuju!
931513
Ja jsem teda minulej tyden bingenul prvni radu a uz jsem nekde u tretiho dilu druhe rady, a je to tezce navykovy a velmi dobre vymysleny *:+* To cekani na druhou radu muselo bejt dlouhy. Prvni rada ma jedno z nejlepsich finale co si za posledni dobu pamatuju!
Severance
930597
2 0
reagovat
reaguje na: do_Od

1923

Kolik prostoru v prvni rade dostala Michelle Randolph? Asking for a friend :D
931512
Kolik prostoru v prvni rade dostala Michelle Randolph? Asking for a friend *:D*
1923
930036
2 0