Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98481 - 98500 Napsat příspěvek
stčko: No jasný, ale s nadhledem jde jen o jednu blbou fotku :))
502835
stčko: No jasný, ale s nadhledem jde jen o jednu blbou fotku *:))*
0 0
reagovat

terminator007

2000 bylo finále Itálie - Francie a frantíci vyhráli 2:1 v prodloužení tuším, že ten gól dal Wiltord. Celkově to bylo snad jediný Euro za posledních 20 let kdy se neurodilo žádný překvapení semifinále bylo Francie - Portugalsko a Itálie - Holandsko.
502834
2000 bylo finále Itálie - Francie a frantíci vyhráli 2:1 v prodloužení tuším, že ten gól dal Wiltord. Celkově to bylo snad jediný Euro za posledních 20 let kdy se neurodilo žádný překvapení semifinále bylo Francie - Portugalsko a Itálie - Holandsko.
terminator007
0 0
reagovat
ptakovinu? ... jako sorry, ale kdyz iesb tu fotku zverejnilo, paramount jim normalne nechal vypnout servery a pak az prislo na papirovani. pak tu fotku pouzijou bez dovoleni fotografa (ostatne jsou to jeho prava at uz si je na fotce treba naha alzbeta) a ty se divis, ze to nekdo chce resit soudne? mne nekdo neco takovyho udelat tak je zaluju jak o zivot
502833
ptakovinu? ... jako sorry, ale kdyz iesb tu fotku zverejnilo, paramount jim normalne nechal vypnout servery a pak az prislo na papirovani. pak tu fotku pouzijou bez dovoleni fotografa (ostatne jsou to jeho prava at uz si je na fotce treba naha alzbeta) a ty se divis, ze to nekdo chce resit soudne? mne nekdo neco takovyho udelat tak je zaluju jak o zivot
0 0
reagovat
Jaj, někdo zase řeší takovouhle ptákovinu...:
Link
502832
Jaj, někdo zase řeší takovouhle ptákovinu...: [link="http://www.pdnonline.com/pdn/newswire/article_display.jsp?vnu_content_id=1003818326"]Link[/link]
0 0
reagovat

Ravenhorn

To by bylo zajimave finale ;) Ale, jak uz to tak na EURU byva, vzdy nejaky outsider nebo tym se kterym se nepocita na zlato prekvapi! Viz. 88 Nizozemci, ano tym dobrej, zlato nikdo necekal, 92 vyhrali ´nahradnici´ Danove, 96 my ve finale, 2000 bylo mozna bez prekvapeni, uz se nevzpominam, 2004 titul Recko...
502825
To by bylo zajimave finale *;)* Ale, jak uz to tak na EURU byva, vzdy nejaky outsider nebo tym se kterym se nepocita na zlato prekvapi! Viz. 88 Nizozemci, ano tym dobrej, zlato nikdo necekal, 92 vyhrali ´nahradnici´ Danove, 96 my ve finale, 2000 bylo mozna bez prekvapeni, uz se nevzpominam, 2004 titul Recko...
Ravenhorn
0 0
reagovat
Já si na Rusy taky vsadil... :)
502824
Já si na Rusy taky vsadil... *:)*
0 0
reagovat
Ravenhorn: Pro někoho překvapení, někomu vyhráli Rusáci spolu s Německem na tiketu litr... 8)
502823
Ravenhorn: Pro někoho překvapení, někomu vyhráli Rusáci spolu s Německem na tiketu litr... *8)*
0 0
reagovat
Lucovi se na ueru moc nedaří, ale okolo sta ligovejch golu za poslední čtyři sezony hovoří jasně. Je to bombarďák
502822
Lucovi se na ueru moc nedaří, ale okolo sta ligovejch golu za poslední čtyři sezony hovoří jasně. Je to bombarďák
0 0
reagovat

MeaCulpa

To je fakt. Tohle jsem od Rusáků nečekal. Ohromné překvapení.

Klidně se teď může stát, že finále bude Rusko-Turecko.:))
502821
To je fakt. Tohle jsem od Rusáků nečekal. Ohromné překvapení. Klidně se teď může stát, že finále bude Rusko-Turecko.*:))*
MeaCulpa
0 0
reagovat
Toniho:D nic proti nemu ale ten by na letosnim euru netrefil branku ani ze dvou metru. Jinak rusove skvelej vykon a zaslouzenej postup. Mylsim ze nejen Arshavin, vidim to na pulku ruska ktera se bude stehovat
502820
Toniho*:D* nic proti nemu ale ten by na letosnim euru netrefil branku ani ze dvou metru. Jinak rusove skvelej vykon a zaslouzenej postup. Mylsim ze nejen Arshavin, vidim to na pulku ruska ktera se bude stehovat
0 0
reagovat
Kdyby ti Rusáci měli podobnýho šutera typu Torrese nebo Toniho tak jsou takřka neporazitelní. Mají užasnou kondici takovej tempo fotbal jsem neviděl už hodně dlouho. Ten Arshavin v Petrohradu asi moc dlouho nezůstane. Toho Hiddinka by měli platit zlatem
502819
Kdyby ti Rusáci měli podobnýho šutera typu Torrese nebo Toniho tak jsou takřka neporazitelní. Mají užasnou kondici takovej tempo fotbal jsem neviděl už hodně dlouho. Ten Arshavin v Petrohradu asi moc dlouho nezůstane. Toho Hiddinka by měli platit zlatem
0 0
reagovat
No skoda jen ze maj uz od skupiny asi 20% uspesnost v promenvani sanci. Ze daj i tak tolik golu ale o necem vypovida :D (uz ve skupine bylo jasny, ze Holandani budou mit problemy, dneska jsou taky Rusove jednoznacne lepsi):+

Jinak je asi na case vyradit pro pristi ME Rusko a Turecko a poslat je do Asie. Kdo s nima ma hrat... :D
502818
No skoda jen ze maj uz od skupiny asi 20% uspesnost v promenvani sanci. Ze daj i tak tolik golu ale o necem vypovida *:D* (uz ve skupine bylo jasny, ze Holandani budou mit problemy, dneska jsou taky Rusove jednoznacne lepsi)*:+* Jinak je asi na case vyradit pro pristi ME Rusko a Turecko a poslat je do Asie. Kdo s nima ma hrat... *:D*
0 0
reagovat
Ten Palička je fakt hroznej spolukomentátor. Nevím jestli mě víc irituje jeho hlas nebo ty kecy. Jinak Rusáci zatím válí, však jsem před turnajem říkal, že jsou to moji černí koni :+
502817
Ten Palička je fakt hroznej spolukomentátor. Nevím jestli mě víc irituje jeho hlas nebo ty kecy. Jinak Rusáci zatím válí, však jsem před turnajem říkal, že jsou to moji černí koni *:+*
0 0
reagovat
Mě se zdálo, že jsem někam utíkal s Indym ;) Naštěstí už se starým tak jsem mu stačil ;)
502815
Mě se zdálo, že jsem někam utíkal s Indym ;) Naštěstí už se starým tak jsem mu stačil ;)
0 0
reagovat

scroochy

Mňa dnes celú noc naháňala potvora z Cloverfieldu (mám taký pocit, že ma dokonca aj párkrát zabila :))... kto sa ma sakra pri tako ubehanom sne vyspať ;)
502814
Mňa dnes celú noc naháňala potvora z Cloverfieldu (mám taký pocit, že ma dokonca aj párkrát zabila *:)*)... kto sa ma sakra pri tako ubehanom sne vyspať *;)*
scroochy
0 0
reagovat
:) já jsem byl jeden čas nucen používat mozzilu (když se explorer každou chíli restartoval), ale nezvykl jsem si. Taky proto, že se v ní plno stránek zobrazuje blbě. Jedinej klad jsem viděl v liště google, která je teď v exploreru taky
502813
*:)* já jsem byl jeden čas nucen používat mozzilu (když se explorer každou chíli restartoval), ale nezvykl jsem si. Taky proto, že se v ní plno stránek zobrazuje blbě. Jedinej klad jsem viděl v liště google, která je teď v exploreru taky
0 0
reagovat

Plesky

Protože ho kdysi používaly, a ještě nezapomněly:)
502812
Protože ho kdysi používaly, a ještě nezapomněly:)
Plesky
0 0
reagovat
nevím, proč všichni pořád nadávají na explorer....;)
502811
nevím, proč všichni pořád nadávají na explorer....*;)*
0 0
reagovat
No bez nastavení velikosti písma o 1 krok dolů (na 14) je to ošklivé :(. Pak jsou ale zase některé weby menší:D.
502810
No bez nastavení velikosti písma o 1 krok dolů (na 14) je to ošklivé :(. Pak jsou ale zase některé weby menší*:D*.
0 0
reagovat

Natascha

jak ktere, nektere zustalo stejne, nektere vetsi a "leze" napr. do dvou radku :)
502809
jak ktere, nektere zustalo stejne, nektere vetsi a "leze" napr. do dvou radku :)
Natascha
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se