Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98401 - 98420 Napsat příspěvek
Diablo 3 potěšilo a to nejsem žádný extra fanda. Úroveň grafiky nepřekvapila, od Blizzardů bych žádné grafické orgie nikdy nečekal. Akorát mi to přijde až moc barevný a kreslený, čekal jsem poněkud temnější look.
503098
Diablo 3 potěšilo a to nejsem žádný extra fanda. Úroveň grafiky nepřekvapila, od Blizzardů bych žádné grafické orgie nikdy nečekal. Akorát mi to přijde až moc barevný a kreslený, čekal jsem poněkud temnější look.
0 0
reagovat

strangercz

Maglite 6C, dá se s ní i svítit:)
503097
Maglite 6C, dá se s ní i svítit*:)*
strangercz
0 0
reagovat
jaký druh pálky používáte ?
503096
jaký druh pálky používáte ?
0 0
reagovat
Drsná tapeta8), jestli ho to zejtra nepřejde, tak samozřejmě přijde ráznější upozornění;)
503095
Drsná tapeta*8)*, jestli ho to zejtra nepřejde, tak samozřejmě přijde ráznější upozornění;)
0 0
reagovat
Někdo by mu měl vysvětlit, že tohle není CSFD:o:-
503094
Někdo by mu měl vysvětlit, že tohle není CSFD*:o**:-*
0 0
reagovat
jj chippo jede :D:D:D
503093
jj chippo jede *:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Jak se tak koukám na tu postranní lištu vidím, že Chippp to tady rozjel po diskovksu:D 35 příspěvků za půl dne slušnej výkon
503092
Jak se tak koukám na tu postranní lištu vidím, že Chippp to tady rozjel po diskovksu*:D* 35 příspěvků za půl dne slušnej výkon
0 0
reagovat
Hm, ale s tou grafikou sa mohli trochu viac pohrať... na druhej strane, moderná grafika v Blizzarde už od druhého DIabla nehraje prakticky žiadnu rolu, tekže ma to zas až tak nezaráža.
503091
Hm, ale s tou grafikou sa mohli trochu viac pohrať... na druhej strane, moderná grafika v Blizzarde už od druhého DIabla nehraje prakticky žiadnu rolu, tekže ma to zas až tak nezaráža.
0 0
reagovat

Jeržik

U té ukázky (teaseru) jsem měl chvílema pocit, že koukám na Battlestar Galacticu a ne Diablo 3:D
Hlavně hudba, to prostředí vyjma hradu, padajcí hvězda se podobá atomovce:))
503090
U té ukázky (teaseru) jsem měl chvílema pocit, že koukám na Battlestar Galacticu a ne Diablo 3*:D* Hlavně hudba, to prostředí vyjma hradu, padajcí hvězda se podobá atomovce*:))*
Jeržik
0 0
reagovat

dick

Moore je kreten a cssd suxx
503089
Moore je kreten a cssd suxx
dick
0 0
reagovat
btw. v letadle cestou tam i zpátky promítali Nancy Drew. Cestou tam jsem odolal, ale zpátky už jsem se dost trápil, takže jsem si chtěl zkrátit čas... moc to nepomohlo, každopádně Travel Servis s výběrem filmů sucks
503088
btw. v letadle cestou tam i zpátky promítali Nancy Drew. Cestou tam jsem odolal, ale zpátky už jsem se dost trápil, takže jsem si chtěl zkrátit čas... moc to nepomohlo, každopádně Travel Servis s výběrem filmů sucks
0 0
reagovat

MZ v Egyptě

Nezalekl jsem se nekřesťanské taxy za hodinu internetu v egyptském hotelu (50 EL=150Kč:( ), abych mohl natipovat MZ tipovačku (ach ty závislosti) a ... bohužel na stránku MZ mě ten jejich filtr NEPUSTIL :( :-, takže 150 korun v prdeli a dvě kola tipovačky jakbysmet :o. Co je ještě more disturbing, že na Filmpub mě to pustilo...:o
503020
Nezalekl jsem se nekřesťanské taxy za hodinu internetu v egyptském hotelu (50 EL=150Kč*:(* ), abych mohl natipovat MZ tipovačku (ach ty závislosti) a ... bohužel na stránku MZ mě ten jejich filtr NEPUSTIL *:(* *:-*, takže 150 korun v prdeli a dvě kola tipovačky jakbysmet *:o*. Co je ještě more disturbing, že na Filmpub mě to pustilo...*:o*
MZ v Egyptě
0 0
reagovat

jerzik

Awesome! na D2 sem byl zavislej tak 4 roky :D
503019
Awesome! na D2 sem byl zavislej tak 4 roky *:D*
jerzik
0 0
reagovat
Pardon, že to sem tahám ale musím s tím ven, když mám takovou radost. Kluci z Blizzardu se opravdu vytáhli a právě na tiskovce oficiálně oznámili Diablo III.;) A filmový průmysl by mě rychle zapoměnout na remake barbara Conana a urychleně od nich koupit práva.;)
503018
Pardon, že to sem tahám ale musím s tím ven, když mám takovou radost. Kluci z Blizzardu se opravdu vytáhli a právě na tiskovce oficiálně oznámili Diablo III.;) A filmový průmysl by mě rychle zapoměnout na remake barbara Conana a urychleně od nich koupit práva.;)
0 0
reagovat
dick::D:D
503017
dick:*:D**:D*
0 0
reagovat
jeez link

:-
503016
jeez http://zpravy.idnes.cz/cssd-si-ve-volbach-vypomuze-kontroverznim-filmarem-moorem-pob-/domaci.asp?c=A080627_121118_domaci_adb *:-*
0 0
reagovat

Floydie

Diky ;)
503050
Diky *;)*
Floydie
0 0
reagovat
Takže kurva vlastně měla původně značit pěkně zaoblenou dívku:) někdo si holt na cestě mezi Anglií a Českem spletl významy:D
503047
Takže kurva vlastně měla původně značit pěkně zaoblenou dívku:) někdo si holt na cestě mezi Anglií a Českem spletl významy*:D*
0 0
reagovat

st39.6

Hm... curveceous - ďalšie nové slovíčko do mojej anglickej slovnej zásoby. Celkom by ma zaujímalo, ako naň reagujú dievčence: "You look pretty curveceous." 8)
503045
Hm... curveceous - ďalšie nové slovíčko do mojej anglickej slovnej zásoby. Celkom by ma zaujímalo, ako naň reagujú dievčence: "You look pretty curveceous." *8)*
st39.6
0 0
reagovat

st39.6

Já jsem původně tipoval něco jako: "Režisér trháku G.I.Joe: Sienna Miller má malá prsa!", ale ty spáleniny tomu dávaj úplně novej rozměr :D
503044
Já jsem původně tipoval něco jako: "Režisér trháku G.I.Joe: Sienna Miller má malá prsa!", ale ty spáleniny tomu dávaj úplně novej rozměr *:D*
st39.6
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se