Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98281 - 98300 Napsat příspěvek
Aha, tak on je vsude, hlavne, ze umi spravne napsat slovo bude :D
503633
Aha, tak on je vsude, hlavne, ze umi spravne napsat slovo bude *:D*
0 0
reagovat
Koukam, ze nejaky deb... zareagoval na recenzi Orphanage :(
503631
Koukam, ze nejaky deb... zareagoval na recenzi Orphanage *:(*
0 0
reagovat
Hlavně ať se nevrátí a nezkusí nějakej DoS útok:)

503622
Hlavně ať se nevrátí a nezkusí nějakej DoS útok:)
0 0
reagovat
Mno, pokud to jsou "jenom" tyhlety komentáře, který sice zaneřádí web, lae nijak ho nepokazí, tak můžeme mluvit o relativním štěstí ;)... Jen ten úklid bude bolestivej...
503620
Mno, pokud to jsou "jenom" tyhlety komentáře, který sice zaneřádí web, lae nijak ho nepokazí, tak můžeme mluvit o relativním štěstí ;)... Jen ten úklid bude bolestivej...
0 0
reagovat
To byl právě Twinlynch, "legenda" csfd - zaspamoval diskuze příspěvky s neukončenými hmtl tagy a MZ to nevydýchala.
503619
To byl právě Twinlynch, "legenda" csfd - zaspamoval diskuze příspěvky s neukončenými hmtl tagy a MZ to nevydýchala.
0 0
reagovat

lubo

Je to mozne, ze myslime to stejne, ale tehda nejdrive mizely komentare ve sloupci v pravo, pak snad hlavni strana zacala delat bordel a pak cela diskuze a vim, ze imf shanel urychlene kocku, at se to nejak da do richtigu. Holt, sem tam nejake -PÍP- vyleze z jeskyne a po**rvi nam prechodne bydliste... ;))
Ale uz je to opet v cajku. (:
503618
Je to mozne, ze myslime to stejne, ale tehda nejdrive mizely komentare ve sloupci v pravo, pak snad hlavni strana zacala delat bordel a pak cela diskuze a vim, ze imf shanel urychlene kocku, at se to nejak da do richtigu. Holt, sem tam nejake -PÍP- vyleze z jeskyne a po**rvi nam prechodne bydliste... ;)) Ale uz je to opet v cajku. (:
lubo
0 0
reagovat

t_gon

No... teraz už predsa databáza ide :)) Ja si pamätám na prípad (možno teraz myslíme na to isté), kedy bol problém v tom, že bolo možné do komentárov zadávať tagy na vkladanie obrázkov a nejaký -PÍP- to zneužil ku vloženiu enormne veľkého obrázku, ktorý totálne rozhodil layout diskusie. Ale to sa vyriešilo znefunkčnením html tagov v diskusiách-
503617
No... teraz už predsa databáza ide *:))* Ja si pamätám na prípad (možno teraz myslíme na to isté), kedy bol problém v tom, že bolo možné do komentárov zadávať tagy na vkladanie obrázkov a nejaký -PÍP- to zneužil ku vloženiu enormne veľkého obrázku, ktorý totálne rozhodil layout diskusie. Ale to sa vyriešilo znefunkčnením html tagov v diskusiách-
t_gon
0 0
reagovat

Trellíno

Kdyz se k tomu vyjadrujes tady, tak procpak to u vas nekdo nemoderuje? Vzdyt tyhle humusacke diskuze nekdy (posledni peklo bylo co jsem videl pod recenzi u Sweeneyho Todda) taky hodne pridali k upadku,ne?

A propo, jen tak bokem, jiz kdysi davno to tu nejake hovado takhle zaspamovalo, ze pul dne nejela databaze a temer nic, to si pak imfe rychle uhanel kOCOURa. Ja myslel, ze jste to nejak osetrili, tak jak to, ze sem prijde 666kurev a takhle to zasypou? Zvedavost... (:
503616
Kdyz se k tomu vyjadrujes tady, tak procpak to u vas nekdo nemoderuje? Vzdyt tyhle humusacke diskuze nekdy (posledni peklo bylo co jsem videl pod recenzi u Sweeneyho Todda) taky hodne pridali k upadku,ne? A propo, jen tak bokem, jiz kdysi davno to tu nejake hovado takhle zaspamovalo, ze pul dne nejela databaze a temer nic, to si pak imfe rychle uhanel kOCOURa. Ja myslel, ze jste to nejak osetrili, tak jak to, ze sem prijde 666kurev a takhle to zasypou? Zvedavost... (:
Trellíno
0 0
reagovat
No ale prejdime k niečomu serióznejšiemu...
...65 vecí, ktoré vyzerajú ako PacMan alebo "keď sa herní redaktori nudia" :)
503615
No ale prejdime k niečomu serióznejšiemu... ...[link="http://www.gamesradar.com/f/65-things-that-look-like-pac-man/a-20080627103626864015"]65 vecí, ktoré vyzerajú ako PacMan[/link] alebo "keď sa herní redaktori nudia" *:)*
0 0
reagovat
:D:D
503614
*:D**:D*
0 0
reagovat
Hm, to jsem si předtim ani nevšimnul. Jako neřikám, že tam máme kolikrát kdovíjak inteligentní komentáře a diskuze, ale co je moc, to je moc.
503613
Hm, to jsem si předtim ani nevšimnul. Jako neřikám, že tam máme kolikrát kdovíjak inteligentní komentáře a diskuze, ale co je moc, to je moc.
0 0
reagovat

Trellíno

Stačí sa pozrieť do komentárov pod poslednú FilmPubovskú Novinku a človek ma hneď jasno :-
503612
Stačí sa pozrieť do komentárov pod poslednú FilmPubovskú Novinku a človek ma hneď jasno *:-*
Trellíno
0 0
reagovat
KarelR: I...
503611
KarelR: I...
0 0
reagovat
Mě ty tři šestky v nicku až moc připomínaj toho magora, co chodí tu a tam komentovat k nám a že to jsou taky kolikrát výplody na zavření do blázince. Škoda, že těmhle lidem nejde poslat skrz myš třeba aspoň deset voltíků, oni by si to příště rozmysleli... :(
503610
Mě ty tři šestky v nicku až moc připomínaj toho magora, co chodí tu a tam komentovat k nám a že to jsou taky kolikrát výplody na zavření do blázince. Škoda, že těmhle lidem nejde poslat skrz myš třeba aspoň deset voltíků, oni by si to příště rozmysleli... *:(*
0 0
reagovat

KarelR

Spammer strikes again :-:(
503606
Spammer strikes again *:-**:(*
KarelR
0 0
reagovat
OK, všíchni, kdo mají prázdnej sloupec s novejma komentářema nechť zvednou ruku.
503605
OK, všíchni, kdo mají prázdnej sloupec s novejma komentářema nechť zvednou ruku.
0 0
reagovat
Twinlynch vrací úder? Nebo nějaký podobný looser...
503604
Twinlynch vrací úder? Nebo nějaký podobný looser...
0 0
reagovat
je vedro a jsem unavenej. Nečekej zázraky:D
503603
je vedro a jsem unavenej. Nečekej zázraky*:D*
0 0
reagovat
Sakra blázen už má ban se myslel že bude ještě legrace :)
503746
Sakra blázen už má ban se myslel že bude ještě legrace *:)*
0 0
reagovat

Psema

Nějak jsem myslel, že ty si spojíš dvě a dvě dohromady rychleji:)

Trochu síla, doufám, že dostane ban na´..celýho providera:)
503602
Nějak jsem myslel, že ty si spojíš dvě a dvě dohromady rychleji:) Trochu síla, doufám, že dostane ban na´..celýho providera*:)*
Psema
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se