Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 98201 - 98220 Napsat příspěvek
Nevím jestli mi teď někdo neřekne, že jsem objevil Ameriku:), ale HL2: Episode 2 je na Steamu jen za 14.99 USD bez DPH:)

btw. jak se stavíte k tomuhle stahování originálních her? Já osobně preferuju krabičky, který jsou ironicky levnější než hry na Steamu, ale u Valve her dělám jedinou vyjímku.
504787
Nevím jestli mi teď někdo neřekne, že jsem objevil Ameriku:), ale HL2: Episode 2 je na Steamu jen za 14.99 USD bez DPH*:)* btw. jak se stavíte k tomuhle stahování originálních her? Já osobně preferuju krabičky, který jsou ironicky levnější než hry na Steamu, ale u Valve her dělám jedinou vyjímku.
0 0
reagovat

Karbous

Na Planescape mi nešahej. Vedle KOTORu moje nej RPG
504786
Na Planescape mi nešahej. Vedle KOTORu moje nej RPG
Karbous
0 0
reagovat
A navíc RPG na počítači vlastně ani nejsou RPG, jelikož ztrácí podstatnou část svého kouzla (to role playing). :)
Planescape je sice hodně zajímavý, ale délkou dialogů umoří i otrlého čtenáře filozofických traktátů.
504785
A navíc RPG na počítači vlastně ani nejsou RPG, jelikož ztrácí podstatnou část svého kouzla (to role playing). *:)* Planescape je sice hodně zajímavý, ale délkou dialogů umoří i otrlého čtenáře filozofických traktátů.
0 0
reagovat
Ono se to za prvé nebude dát srovnat, ať budeme chtít sebevíc, Fallout 3, už má být 3D RPG, a rozdíl mezi RPG ze shora a ním není jen v té grafice. O co jde hlavně, je atmosféra, takže uvidíme.
A vpravdě, jak řekl HAL, klasický RPG už nic nepřekoná, hlavně díky tomu, že klasická RPG už nejsou.
504782
Ono se to za prvé nebude dát srovnat, ať budeme chtít sebevíc, Fallout 3, už má být 3D RPG, a rozdíl mezi RPG ze shora a ním není jen v té grafice. O co jde hlavně, je atmosféra, takže uvidíme. A vpravdě, jak řekl HAL, klasický RPG už nic nepřekoná, hlavně díky tomu, že klasická RPG už nejsou.
0 0
reagovat
Obávám se, že má HAL pravdu, Fallout nic nepřekoná. Hoši z Bethsedy se asi posnaží, ale dokud to neuvidím a nezahraju, jsem skeptik. Snad to nebude jen prádzná forma bez obsahu. ?)
504774
Obávám se, že má HAL pravdu, Fallout nic nepřekoná. Hoši z Bethsedy se asi posnaží, ale dokud to neuvidím a nezahraju, jsem skeptik. Snad to nebude jen prádzná forma bez obsahu. *?)*
0 0
reagovat

Fluke

Jasně, mě jen zaujalo vaše rozebírání milostných linií hry.
... mimochodem já zase slýchával že se ME taky odehrává ve Star Wars, jenom se v něm všechno jmenuje trochu jinak... ale to jen tak na okraj :D

Ale na tom že klasické RPG - BG, PST a Fallout už nepřekoná asi nic, se nejspíš shodneme všichni.
504765
Jasně, mě jen zaujalo vaše rozebírání milostných linií hry. ... mimochodem já zase slýchával že se ME taky odehrává ve Star Wars, jenom se v něm všechno jmenuje trochu jinak... ale to jen tak na okraj *:D* Ale na tom že klasické RPG - BG, PST a Fallout už nepřekoná asi nic, se nejspíš shodneme všichni.
Fluke
0 0
reagovat

Fluke

Po príbehovej stránke určite. Na príbeh Planescape nemá NIČ. Ale čo sa týka hrateľnosti BG2 je predsa len lepšia (a väčšia :)).
504764
Po príbehovej stránke určite. Na príbeh Planescape nemá NIČ. Ale čo sa týka hrateľnosti BG2 je predsa len lepšia (a väčšia *:)*).
Fluke
0 0
reagovat

TedGeorge

Já spíš slýchávám, že proti Planescape tormentu je i BG2 chabá:)
504760
Já spíš slýchávám, že proti Planescape tormentu je i BG2 chabá*:)*
TedGeorge
0 0
reagovat

HAL

No podle mě je oproti Mass effectu i KotOR slabší, herně jsou podle mě nastejno, ale příběhově, díky novýmu, nijak neomezenýmu vesmíru, podle mě vítězí právě ME. Star wars je přeci jen svázaný tím, že je to Star wars, ať v dobrém nebo špatném.
Ale však vyzkoušej sám, buď tě to chytne nebo ne, nemá smysl to rozebírat s BG2, rozdílnost mezi RPG a 3DRPG je dost veliká:)

Lubo: Ten dabing je skvělej a Joker vypadá skoro stejně jako sám Seth Green co ho daboval:+ Škoda, že tam nebyl naživo admirál Hacket, poněvadž Lance Henriksen z něho udělal naprosto báječnej charakter, jen po hlase:)
504759
No podle mě je oproti Mass effectu i KotOR slabší, herně jsou podle mě nastejno, ale příběhově, díky novýmu, nijak neomezenýmu vesmíru, podle mě vítězí právě ME. Star wars je přeci jen svázaný tím, že je to Star wars, ať v dobrém nebo špatném. Ale však vyzkoušej sám, buď tě to chytne nebo ne, nemá smysl to rozebírat s BG2, rozdílnost mezi RPG a 3DRPG je dost veliká:) Lubo: Ten dabing je skvělej a Joker vypadá skoro stejně jako sám Seth Green co ho daboval*:+* Škoda, že tam nebyl naživo admirál Hacket, poněvadž Lance Henriksen z něho udělal naprosto báječnej charakter, jen po hlase*:)*
HAL
0 0
reagovat

Hal

Jojo, ale putky Jaheiry s Aerie taky měly něco do sebe...
Jinak BG2 je pro mě dodnes nejzajímavější hra, kterou z hlediska propracovanosti světa, postav, a pocitů při hraní nemá konkurenci. Před lety jsem u ní strávil 100vky hodin....
504756
Jojo, ale putky Jaheiry s Aerie taky měly něco do sebe... Jinak BG2 je pro mě dodnes nejzajímavější hra, kterou z hlediska propracovanosti světa, postav, a pocitů při hraní nemá konkurenci. Před lety jsem u ní strávil 100vky hodin....
Hal
0 0
reagovat

křysař ľubo

Aha, takže KotOR v bledě modrém, přičemž o tom že by byly charaktery tak zajímavé jako v K2 si nejspíš můžu nechat jen zdát, a efektnost je mi tak nějak volná... no uvidíme, jdu hrát :)

Vzpomněl jsem si na romance v BG2 s Jaheirou a s Viki... to byly aspoň pořádně reálné ženské - ať už jsi řekl jakýkoli kompliment, stejně byla velká šance že si nabiješ držku :D
504746
Aha, takže KotOR v bledě modrém, přičemž o tom že by byly charaktery tak zajímavé jako v K2 si nejspíš můžu nechat jen zdát, a efektnost je mi tak nějak volná... no uvidíme, jdu hrát *:)* Vzpomněl jsem si na romance v BG2 s Jaheirou a s Viki... to byly aspoň pořádně reálné ženské - ať už jsi řekl jakýkoli kompliment, stejně byla velká šance že si nabiješ držku *:D*
křysař ľubo
0 0
reagovat
HOCKEY SUXX :D
504745
HOCKEY SUXX *:D*
0 0
reagovat

MeaCulpa

Co se týče českého a evropského hokeje legendou rozhodně je a bude, bral jsem to spíš z pohledu NHL, kde zůstane nakonec mezi tou širší skupinou hráčů, kteří v určitém období zazářili, občas se na ně vzpomene, ale nic víc. Kdyby ještě tři roky hrál, tak minimálně z pohledu statistik (co si budeme nalhávat, na tom je celá sláva v NHL postavená) by se dostal mezi Gretzkyho, Messiera, Howe a Lemieuxe do absolutní špičky, na kterou se nikdy nezapomene.
btw. v TOP 10 je na 9. místě
504744
Co se týče českého a evropského hokeje legendou rozhodně je a bude, bral jsem to spíš z pohledu NHL, kde zůstane nakonec mezi tou širší skupinou hráčů, kteří v určitém období zazářili, občas se na ně vzpomene, ale nic víc. Kdyby ještě tři roky hrál, tak minimálně z pohledu statistik (co si budeme nalhávat, na tom je celá sláva v NHL postavená) by se dostal mezi Gretzkyho, Messiera, Howe a Lemieuxe do absolutní špičky, na kterou se nikdy nezapomene. btw. v TOP 10 je na 9. místě
MeaCulpa
0 0
reagovat
Tak legendou zůstane minimálně ještě 10 let bude nejproduktivnějším evropanem v historii a do TOP10 mu chyběl už jen kousek. Jestli je to fakt kvůli tomu, že nedostal 15 mil na 2 roky budu hodně zklamaný. Sice chápu, že nechtěl jít pod svou tržní cenu, ale příkladů kdy se hvězda omezila ve svý gáži, aby měl mančaft lepší vyhlídky na pohár je halda. Dost se mu divím, že odmítl Pens sice se tam na něj poslední roky bučelo, ale ohlasy po zveřejnění přestupových spekulací byly velmi pozitivní, navíc tam má barák.
504743
Tak legendou zůstane minimálně ještě 10 let bude nejproduktivnějším evropanem v historii a do TOP10 mu chyběl už jen kousek. Jestli je to fakt kvůli tomu, že nedostal 15 mil na 2 roky budu hodně zklamaný. Sice chápu, že nechtěl jít pod svou tržní cenu, ale příkladů kdy se hvězda omezila ve svý gáži, aby měl mančaft lepší vyhlídky na pohár je halda. Dost se mu divím, že odmítl Pens sice se tam na něj poslední roky bučelo, ale ohlasy po zveřejnění přestupových spekulací byly velmi pozitivní, navíc tam má barák.
0 0
reagovat
rofl.. Incontinentia Buttocks Jakubisková v chatu na aktualne.cz:
Doufám, že jsem svými odpověďmi nezklamala a doufám, že uspokojíme i všchny v kině, protože je divák je důležitější než recenzent. Sparvedlivost zase je, že i mezi recenzenty jsou dobří i špatní a já doufám, že tentokrát naše pohádka uspokojí aspoň malinko každého.

Už se těším na ten rej :-)
504742
rofl.. Incontinentia Buttocks Jakubisková v chatu na aktualne.cz: Doufám, že jsem svými odpověďmi nezklamala a doufám, že uspokojíme i všchny v kině, protože je divák je důležitější než recenzent. Sparvedlivost zase je, že i mezi recenzenty jsou dobří i špatní a já doufám, že tentokrát naše pohádka uspokojí aspoň malinko každého. Už se těším na ten rej :-)
0 0
reagovat
Omsk sucks :- jestli je to pravda, tak mám zkaženej celej den, protože ty posty v první desítce rekordních tabulek, ve kterých mohl Jágr stoupat a stát se tak jednou z největších útočných legend, byly už tak blízko. Takhle nakonec zůstane jedním z mnoha, škoda
504740
Omsk sucks *:-* jestli je to pravda, tak mám zkaženej celej den, protože ty posty v první desítce rekordních tabulek, ve kterých mohl Jágr stoupat a stát se tak jednou z největších útočných legend, byly už tak blízko. Takhle nakonec zůstane jedním z mnoha, škoda
0 0
reagovat

MeaCulpa

Tak smůla, už má na dva roky podepsáno s Omskem:-
504738
Tak smůla, už má na dva roky podepsáno s Omskem*:-*
MeaCulpa
0 0
reagovat

Hal

Ťažko povedať. Ono Mass Effect je podstatne kratší ako Baldurs Gate 2, tým pádom aj tie vzťahy nie sú také dlhé. Obecne po každej misii z hlavnej dejovej rady (je ich asi 10... presne teraz neviem) s môžeš pokecať s posádkou o niečom novom. Každý ti povie čosi o sebe, o svojej minulosti, o svojej kultúre, eventuélne ti dokonca nejaký ten questík. Romantickú líniu rozvýjaš popri tých rozhovoroch. Oproti BG2 je nadviazanie a udržiavanie vzťahu o dosť jednoduchšie (za to môže systém rozhovorov, kedy je celkom jasné, ktorá odpoveď je pozitívna a ktorá negatívna). Čo sa týka efektnosti, tak samozrejme Mass Effect víťazí na celej čiare - predsa len, 3D engine má oproti tomu 2D podstatne výhody. A samozrejme všetky postavy sú vynikajúco nadabované, takže aj v tom je plus.
504736
Ťažko povedať. Ono Mass Effect je podstatne kratší ako Baldurs Gate 2, tým pádom aj tie vzťahy nie sú také dlhé. Obecne po každej misii z hlavnej dejovej rady (je ich asi 10... presne teraz neviem) s môžeš pokecať s posádkou o niečom novom. Každý ti povie čosi o sebe, o svojej minulosti, o svojej kultúre, eventuélne ti dokonca nejaký ten questík. Romantickú líniu rozvýjaš popri tých rozhovoroch. Oproti BG2 je nadviazanie a udržiavanie vzťahu o dosť jednoduchšie (za to môže systém rozhovorov, kedy je celkom jasné, ktorá odpoveď je pozitívna a ktorá negatívna). Čo sa týka efektnosti, tak samozrejme Mass Effect víťazí na celej čiare - predsa len, 3D engine má oproti tomu 2D podstatne výhody. A samozrejme všetky postavy sú vynikajúco nadabované, takže aj v tom je plus.
Hal
0 0
reagovat
Rangers pustili Jardu k vodě :o:- tak to je pro mě jako jejich dlouholetýho fanouška těžká rána. Sather sucks:- Sice solidně posílil obranu, ale ty ztráty v útoku jsou těžký Jágr, Straka, Shanahan, Avery nevim, nevim jestli Naslund s Kalininem dokážou nahradit tyhle borce.

Snad se Jarda upíše tučňákům v útoku s Malkinem a Sýkorou nebo Šatanem a Crosbym by to byl krásný podzim kariéry:+ Hlavně ne Omsk
504734
Rangers pustili Jardu k vodě *:o**:-* tak to je pro mě jako jejich dlouholetýho fanouška těžká rána. Sather sucks*:-* Sice solidně posílil obranu, ale ty ztráty v útoku jsou těžký Jágr, Straka, Shanahan, Avery nevim, nevim jestli Naslund s Kalininem dokážou nahradit tyhle borce. Snad se Jarda upíše tučňákům v útoku s Malkinem a Sýkorou nebo Šatanem a Crosbym by to byl krásný podzim kariéry*:+* Hlavně ne Omsk
0 0
reagovat
Hmm, jsou ty romance aspoň z poloviny tak zajímavé jako v Baldurs Gate 2?
504733
Hmm, jsou ty romance aspoň z poloviny tak zajímavé jako v Baldurs Gate 2?
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se