Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97921 - 97940 Napsat příspěvek
A aby jsem to za Sohaje vyvážil, zapomeňte na to, je to konec nekonec, šťastný nešťastný, ;)... Vážně, zas takovou "základní věc vám neřekl"
513847
A aby jsem to za Sohaje vyvážil, zapomeňte na to, je to konec nekonec, šťastný nešťastný, ;)... Vážně, zas takovou "základní věc vám neřekl"
0 0
reagovat
ps: S tím spoilerem. Jo jeto vyzrazení děje, ale ne přímý, takže nevím co hrotíte ;).
513845
ps: S tím spoilerem. Jo jeto vyzrazení děje, ale ne přímý, takže nevím co hrotíte ;).
0 0
reagovat
terminator: jako já nebyl schopnej v tom demu nic zasáhnout. Kombinace lítání, nabíjení všech zbraní a ještě zaměřování... wtf? To prostě nejde. Ale vypadalo to celkem hezky.

sohaj: jestli ses mi chtěl takhle odvděčit za SW flame, tak se ti to povedlo. Teď si tu knížku určitě "užiju".:-
513844
terminator: jako já nebyl schopnej v tom demu nic zasáhnout. Kombinace lítání, nabíjení všech zbraní a ještě zaměřování... wtf? To prostě nejde. Ale vypadalo to celkem hezky. sohaj: jestli ses mi chtěl takhle odvděčit za SW flame, tak se ti to povedlo. Teď si tu knížku určitě "užiju".*:-*
0 0
reagovat
SOHAJ: spoiler spoiler: Jantarové kukátko tam je. Vytobí si ho Jane (nebo jak se jmenuje ta vedkyně, co zkoumá prah ;) u mafulů. Jak tam nanáší požád tu pryskyřici do té vrstvy. Priskyřice=jantar ;). To, že ho dala do toho tubusu z toho udělalo kukátko ;)...
Jinak mě se ta knížka líbila ze všech tří nejvíc, myslím, že celá série stojí za to. Jen ten film nemusel dopadnout tak, jak dopadnul ;):)
513843
SOHAJ: spoiler spoiler: Jantarové kukátko tam je. Vytobí si ho Jane (nebo jak se jmenuje ta vedkyně, co zkoumá prah ;) u mafulů. Jak tam nanáší požád tu pryskyřici do té vrstvy. Priskyřice=jantar ;). To, že ho dala do toho tubusu z toho udělalo kukátko ;)... Jinak mě se ta knížka líbila ze všech tří nejvíc, myslím, že celá série stojí za to. Jen ten film nemusel dopadnout tak, jak dopadnul ;):)
0 0
reagovat

sohaj

No sorry, ale říct "..že to nemělo šťastný konec." je spoiler jako kráva:), tak díky, aspoň vím co čekat.
513842
No sorry, ale říct "..že to nemělo šťastný konec." je spoiler jako kráva:), tak díky, aspoň vím co čekat.
sohaj
0 0
reagovat

křysař ľubo

Však jsem nic neprozradil:o
513840
Však jsem nic neprozradil*:o*
křysař ľubo
0 0
reagovat
Jo, ještě se mi líbila atomovka a závěr.
513839
Jo, ještě se mi líbila atomovka a závěr.
0 0
reagovat

sohaj

Jój, takto spoilerovať (teda osobne mi je to vcelku ukradnuté, ale mohli by tu byť takí, ktorým by si mohol pokaziť (ne)príjemný zážitok).
513838
Jój, takto spoilerovať (teda osobne mi je to vcelku ukradnuté, ale mohli by tu byť takí, ktorým by si mohol pokaziť (ne)príjemný zážitok).
sohaj
0 0
reagovat

KarelR

No, vynikajúci príbeh, o tom by sa dalo polemizovať. Osobne sa mi hrozne páčil koniec prvej kapitoly (ten nálet vo vrtulníkoch na mesto mi hrozne pripomenul Black Hawk Down) aj s kratučkou záverečnou minimisiou a potom ešte vynikajúcu dvojmisiu v Černobyľe, ktorá je síce brutálne predskriptovaná, avšak tak dobre, že mi to u nej vlastne vôbec nevadilo.
513836
No, vynikajúci príbeh, o tom by sa dalo polemizovať. Osobne sa mi hrozne páčil koniec prvej kapitoly (ten nálet vo vrtulníkoch na mesto mi hrozne pripomenul Black Hawk Down) aj s kratučkou záverečnou minimisiou a potom ešte vynikajúcu dvojmisiu v Černobyľe, ktorá je síce brutálne predskriptovaná, avšak tak dobre, že mi to u nej vlastne vôbec nevadilo.
KarelR
0 0
reagovat
CoD4 SP je fajnová jednohubka. Hodně se mi líbila různorodost misí (stealth mise, sniper minihra - střelba na dva kilometry, bombardování, útěk z potápějící se lodi v úvodu...) Jak tu někdo psal, je to spíš filmovej zážitek, ale to není na škodu :) A CoD byly vždycky lineární a plný skriptů.
513833
CoD4 SP je fajnová jednohubka. Hodně se mi líbila různorodost misí (stealth mise, sniper minihra - střelba na dva kilometry, bombardování, útěk z potápějící se lodi v úvodu...) Jak tu někdo psal, je to spíš filmovej zážitek, ale to není na škodu *:)* A CoD byly vždycky lineární a plný skriptů.
0 0
reagovat

Psema

No kdyz jsem zkusil demo Iron Mana... Ponecham radsi bez komentare, ale jinak to ovladani je fakt peklo :-
513831
No kdyz jsem zkusil demo Iron Mana... Ponecham radsi bez komentare, ale jinak to ovladani je fakt peklo *:-*
Psema
0 0
reagovat
Neznabozi, Far Cry je jedna z nejlepších akcí vůbec :)) Mutanti v určitých chvílích sice trochu štvou, ale pozdější řeže s nimi i s vojáky zároveň a pekelně atmosférické vysazení na ostrově to bohatě vynahradí... škoda že Crysis se nepovedl tak jako tohle.

Na CoD4 (víceméně) nadávám všude kudy chodím, takže tady to shrunu tím že souhlasím s lubem - s tím že krátkost bych ještě přežil, ale brutální linearita jí prostě příšerně škodí (to už není hra, ale interaktivní film). Je to velmi zábavná arkáda která hroznou dvojku překonává o několik tříd, ale to je tak všechno - příběh jsem nezaregistroval, atmosféra neexistuje, osud všech postav včetně hlavních mi byl ukradený a spolubojovníka v Pripjati jsem chtěl zabít od první minuty. Vyloženě geniální je jen prohledávání vesnice a bombardování v AC-130H.

Stronghold je to samé v bledě modrém, i když tam je od začátku jasné že je to jen béčková rubanice ala Seirous Sam... je pekelně repetivní, ale aspoň má fajn příběh (škoda že z toho Woo neudělal radši film)
513829
Neznabozi, Far Cry je jedna z nejlepších akcí vůbec *:))* Mutanti v určitých chvílích sice trochu štvou, ale pozdější řeže s nimi i s vojáky zároveň a pekelně atmosférické vysazení na ostrově to bohatě vynahradí... škoda že Crysis se nepovedl tak jako tohle. Na CoD4 (víceméně) nadávám všude kudy chodím, takže tady to shrunu tím že souhlasím s lubem - s tím že krátkost bych ještě přežil, ale brutální linearita jí prostě příšerně škodí (to už není hra, ale interaktivní film). Je to velmi zábavná arkáda která hroznou dvojku překonává o několik tříd, ale to je tak všechno - příběh jsem nezaregistroval, atmosféra neexistuje, osud všech postav včetně hlavních mi byl ukradený a spolubojovníka v Pripjati jsem chtěl zabít od první minuty. Vyloženě geniální je jen prohledávání vesnice a bombardování v AC-130H. Stronghold je to samé v bledě modrém, i když tam je od začátku jasné že je to jen béčková rubanice ala Seirous Sam... je pekelně repetivní, ale aspoň má fajn příběh (škoda že z toho Woo neudělal radši film)
0 0
reagovat
Far cry jsem také odinstaloval po mutantech.

Mám hlavně mega problém. Pokud jsou v hrách potvory a nebo náckové ve stealth misích, tak se mega zmítám ve strachu, přičemž když na mě pak vyskočí mutant či nácek, či se zapne alarm, nastávají pro mne krušné chvíle hodné infarktu.
513827
Far cry jsem také odinstaloval po mutantech. Mám hlavně mega problém. Pokud jsou v hrách potvory a nebo náckové ve stealth misích, tak se mega zmítám ve strachu, přičemž když na mě pak vyskočí mutant či nácek, či se zapne alarm, nastávají pro mne krušné chvíle hodné infarktu.
0 0
reagovat
lubo: Ale má vynikající příběh :)) A ten konec... 8)
513826
lubo: Ale má vynikající příběh *:))* A ten konec... *8)*
0 0
reagovat
Call of Duty 4 je síce celkom zábavná hra, ale je tak hroooozne krátka a tak hroooozne lineárna, že je z toho človeku až zle.
513825
Call of Duty 4 je síce celkom zábavná hra, ale je tak hroooozne krátka a tak hroooozne lineárna, že je z toho človeku až zle.
0 0
reagovat

rcorp

Joo, to je úplně nejlepší mise, v tu chvíli jsem si říkal, jestli si ze mě dělaj srandu nebo to myslej vážně:D při prvním šustnutí jsem utíkal pralesem o 106:D

ad Stranglehold: vždyť tam se s tím, že je to furt to samí počítá, prostě rozstřílej vše a nic neřeš, aneb jaké je to být Tequilou;)

CoD4 je perfektní:+, jediný co mě vadilo, byl neomezený přísun nepřátel, byl jsem zvyklý na GRAW, pomalý postup a sejmout co se šustne:), ale jedno vím určitě, k mariňákům bych nikdy nešel, vždyť jsou jak postradatelný střelivo.
513824
Joo, to je úplně nejlepší mise, v tu chvíli jsem si říkal, jestli si ze mě dělaj srandu nebo to myslej vážně*:D* při prvním šustnutí jsem utíkal pralesem o 106*:D* ad Stranglehold: vždyť tam se s tím, že je to furt to samí počítá, prostě rozstřílej vše a nic neřeš, aneb jaké je to být Tequilou*;)* CoD4 je perfektní*:+*, jediný co mě vadilo, byl neomezený přísun nepřátel, byl jsem zvyklý na GRAW, pomalý postup a sejmout co se šustne:), ale jedno vím určitě, k mariňákům bych nikdy nešel, vždyť jsou jak postradatelný střelivo.
rcorp
0 0
reagovat
neoBlast: jo ta krajina je oprvdu skvělá. Taky jsem se několikrát zastavil a kochal se tou krásou:)) Škoda jen, že v dalších misích se přesouvám z pobřeží do podzemí a do laboratoří:(

rcorp: to jsi mě teda uklidnil:D
513822
neoBlast: jo ta krajina je oprvdu skvělá. Taky jsem se několikrát zastavil a kochal se tou krásou*:))* Škoda jen, že v dalších misích se přesouvám z pobřeží do podzemí a do laboratoří*:(* rcorp: to jsi mě teda uklidnil*:D*
0 0
reagovat
Stranglehold byl nudnej už v demoverzi, ale pořád není tak špatnej jako herní Iron Man, kterej se nedá ani pořádně ovládat (a přitom vypadá táák sexy):D Mno, čekání na novýho Prince bude holt těžký.8)
513821
Stranglehold byl nudnej už v demoverzi, ale pořád není tak špatnej jako herní Iron Man, kterej se nedá ani pořádně ovládat (a přitom vypadá táák sexy)*:D* Mno, čekání na novýho Prince bude holt těžký.*8)*
0 0
reagovat

imf

Ano, jak jsem čekal po demu, Stranglehold se člověku obehraje po první misi, ale furt je to dost destruktivní na to, aby se to dalo hrát dál. Připomíná mi to trochu akčnější playstationovou bondovku (Zítřek nikdy neumírá... to byly časy :)

Call of Duty 4 jsem dohrál asi dva tejdny zpátky a... rozhodně jedna z nejlepších stříleček vůbec :+:+
513820
Ano, jak jsem čekal po demu, Stranglehold se člověku obehraje po první misi, ale furt je to dost destruktivní na to, aby se to dalo hrát dál. Připomíná mi to trochu akčnější playstationovou bondovku (Zítřek nikdy neumírá... to byly časy :) Call of Duty 4 jsem dohrál asi dva tejdny zpátky a... rozhodně jedna z nejlepších stříleček vůbec *:+**:+*
imf
0 0
reagovat
Stranglehold pro zmenu nudi od prvni mise... zmackni tlacitko ve spravnou chvili, jestli chces, abych udelal cool fintu... nudilo to uz u Rise to Honor... ale kazda asijska superhvezda si holt vybere ve virtualnim svete slabou chvilku (viz Jackie Chan Adventures)...

CoD 4, hosi... Black Hawk Down a muzete strilet nejen dalkovym ovladacem na televizi. :)
513819
Stranglehold pro zmenu nudi od prvni mise... zmackni tlacitko ve spravnou chvili, jestli chces, abych udelal cool fintu... nudilo to uz u Rise to Honor... ale kazda asijska superhvezda si holt vybere ve virtualnim svete slabou chvilku (viz Jackie Chan Adventures)... CoD 4, hosi... Black Hawk Down a muzete strilet nejen dalkovym ovladacem na televizi. :)
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se