Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97461 - 97480 Napsat příspěvek

Jardus

Tak jestli tohle bylo to nejlepší, tak to silně SUCKS :-:-
509999
Tak jestli tohle bylo to nejlepší, tak to silně SUCKS *:-**:-*
Jardus
0 0
reagovat
Tak jsem před dvěma týdny navštívil Londýn a při jedné z mála volných chvilek jsem navštívil muzeum filmu. Vstupný, co si pamatuju, bylo dost drahý a samotné muzeum teda nic moc. Tady je pár fotek toho zajímavého, ostatní část muzea sucks! link
509997
Tak jsem před dvěma týdny navštívil Londýn a při jedné z mála volných chvilek jsem navštívil muzeum filmu. Vstupný, co si pamatuju, bylo dost drahý a samotné muzeum teda nic moc. Tady je pár fotek toho zajímavého, ostatní část muzea sucks! [link="http://jardus.rajce.net/Nova_slozka"]link[/link]
0 0
reagovat
tak tohle mě dostalo:+
509996
tak [link="http://technet.idnes.cz/mona-lisa-jednou-ranou-za-0-275-sekundy-borici-mytu-postavili-rekordni-paintballovou-zbran-g7o-/tec_denik.asp?c=A081002_153935_tec_denik_pka"]tohle[/link] mě dostalo*:+*
0 0
reagovat
19
509994
19
0 0
reagovat
Silence > trefne : (
ja videl jen cast, kde se z ni kraus snazil vypacit neco o jejim "navazovani" ... zase na jeji obranu musim rict, ze kraus obcas nevi, kdy prestat. nekde v prvni polovine opakovani te same otazky uz to zacalo byt velmi trapne. on takhle umi ztrapnit skoro kazdyho. nicmene vorichanda byla fakt k nakopnuti :D (kolik ji vubec je?)
509992
Silence > trefne : ( ja videl jen cast, kde se z ni kraus snazil vypacit neco o jejim "navazovani" ... zase na jeji obranu musim rict, ze kraus obcas nevi, kdy prestat. nekde v prvni polovine opakovani te same otazky uz to zacalo byt velmi trapne. on takhle umi ztrapnit skoro kazdyho. nicmene vorichanda byla fakt k nakopnuti *:D* (kolik ji vubec je?)
0 0
reagovat
Jak básníci přicházejí o iluze.... ;)
509963
Jak básníci přicházejí o iluze.... *;)*
0 0
reagovat
furt mě překvapuje jak ze sebe někdo dokáže udělat idiota. Tereza zatim vede :D:D
509962
furt mě překvapuje jak ze sebe někdo dokáže udělat idiota. Tereza zatim vede *:D**:D*
0 0
reagovat

strangercz

koukám, koukám opravdu rozhovor na úrovni :o
509961
koukám, koukám opravdu rozhovor na úrovni *:o*
strangercz
0 0
reagovat
Tu kravku doufám hraje... :)
509960
Tu kravku doufám hraje... :)
0 0
reagovat
voříšková u uvolněte se :D:D
509958
voříšková u uvolněte se *:D**:D*
0 0
reagovat
Hura The Australian Pink Floyd Show opět v ČR. Březnový koncert v Ostravě mne uchvátil, tak určitě půjdu ješte jednou:+
509942
[link="http://rockmag.cz/bleskovky/the-australian-pink-floyd-opet-v-cr/"]Hura The Australian Pink Floyd Show opět v ČR[/link]. Březnový koncert v Ostravě mne uchvátil, tak určitě půjdu ješte jednou*:+*
0 0
reagovat
Tý jo, tak jsem se právě díval na dva ty "drastické" klipy od Renče, které by měly 'převychovat' piráty silnic a jako takovou amatéřinu bez jakkéhokoliv nápadu jsem snad ještě neviděl. Za to by se snad styděla i polovina českých seriálů... A když přihlédnu ještě k tomu, že na tyhle spoty Ministerstvo vyhradilo 150 mega... :o Bay by jim to natočil za polovinu a ještě by to běželo každý den od 20:00 na Nově... :o
509937
Tý jo, tak jsem se právě díval na dva ty "drastické" klipy od Renče, které by měly 'převychovat' piráty silnic a jako takovou amatéřinu bez jakkéhokoliv nápadu jsem snad ještě neviděl. Za to by se snad styděla i polovina českých seriálů... A když přihlédnu ještě k tomu, že na tyhle spoty Ministerstvo vyhradilo 150 mega... *:o* Bay by jim to natočil za polovinu a ještě by to běželo každý den od 20:00 na Nově... *:o*
0 0
reagovat
:D:D a toto take svedci o nasem vedeni svazu
509878
*:D**:D* a toto take svedci o nasem vedeni svazu
0 0
reagovat
Já bych dal do premiere něco právě s asijskou kinematografií (součastnou), o té se nějak česky moc pravidelně nepíše, takže krom uživatelů na csfd některých blogů a podobně stále ztrácím přehled. ale v tom jsem asi sám a asijská část by němela moc velkou čtenovanost no:)
509877
Já bych dal do premiere něco právě s asijskou kinematografií (součastnou), o té se nějak česky moc pravidelně nepíše, takže krom uživatelů na csfd některých blogů a podobně stále ztrácím přehled. ale v tom jsem asi sám a asijská část by němela moc velkou čtenovanost no:)
0 0
reagovat

bender22

No kdyz nebylo ani z koho vybírat. Houlier odmítl a Ferdu Mravence neoslovili:D
509876
No kdyz nebylo ani z koho vybírat. Houlier odmítl a Ferdu Mravence neoslovili*:D*
bender22
0 0
reagovat

sohaj

no a ten novy reprezentacni trener to nema smysl ani komentovat :D
509875
no a ten novy reprezentacni trener to nema smysl ani komentovat *:D*
sohaj
0 0
reagovat

bender22

jj, od té doby to šlo tak nějak do sr*č*k.
509874
jj, od té doby to šlo tak nějak do sr*č*k.
bender22
0 0
reagovat

sohaj

to mas pravdu. ale nevidim do budoucna zedne zlepsni. snad jen kdyby se sefove na svazu zbavili svych koryt:) Nejvetsi chyba ceskeho fotbalu byla, ze se hasek nestal predsedou svazu.
509872
to mas pravdu. ale nevidim do budoucna zedne zlepsni. snad jen kdyby se sefove na svazu zbavili svych koryt*:)* Nejvetsi chyba ceskeho fotbalu byla, ze se hasek nestal predsedou svazu.
sohaj
0 0
reagovat
Tak pro pořádek, Cinema, květen 1991, Arnie jako Dutch z Predátora ?)
509871
Tak pro pořádek, Cinema, květen 1991, Arnie jako Dutch z Predátora *?)*
0 0
reagovat

bender22

Hmm, ale koeficient to stejně nevylepší... Je to čím dál tím větší ostuda. By se radši české kluby neměly pouštět do Evropy:( To už i takový Kypr nás v žebříčku předehnal a očekávám, že brzo půjdou pded nás Bělorusové:D
509870
Hmm, ale koeficient to stejně nevylepší... Je to čím dál tím větší ostuda. By se radši české kluby neměly pouštět do Evropy*:(* To už i takový Kypr nás v žebříčku předehnal a očekávám, že brzo půjdou pded nás Bělorusové*:D*
bender22
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se