Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 97401 - 97420 Napsat příspěvek

HAL

Jj, Suzumiya Haruhi je taky boží, zrovna nedávno jsem se na ni dívala.

A druhá půlka záběru v Attack of the otaku je taky ze skvělého anime Ouran High School Host Club, ale to je imho spíš pro holky...
515489
Jj, Suzumiya Haruhi je taky boží, zrovna nedávno jsem se na ni dívala. A druhá půlka záběru v Attack of the otaku je taky ze skvělého anime Ouran High School Host Club, ale to je imho spíš pro holky...
HAL
0 0
reagovat

sidda

Verbst konečne odhalil taje zákerného systému vkladania vlastnej ikonky, tak sa ho asi chce poriadne nabažiť. Ale to V z Vendetty, ktoré tam mal predtým, mi prišlo štýlovejšie 8)
515486
Verbst konečne odhalil taje zákerného systému vkladania vlastnej ikonky, tak sa ho asi chce poriadne nabažiť. Ale to V z Vendetty, ktoré tam mal predtým, mi prišlo štýlovejšie *8)*
sidda
0 0
reagovat
Xatrix: Povedené, hlavně ten závěr je fajn, Faye prostě ruluje:+

sidda: Sice jsem alchymista začátečník, ale tuším, že to brzo padne...
515485
Xatrix: Povedené, hlavně ten závěr je fajn, Faye prostě ruluje*:+* sidda: Sice jsem alchymista začátečník, ale tuším, že to brzo padne...
0 0
reagovat

Natascha

Fullmetal alchemist je... no prostě sugoi! :):+
Hned mám chuť ho sjet znova.

t_gon
To je šílené epileptické psycho :D
Ale většina záběrů tam je z jednoho z nejlepších anime vůbec, "Suzumiya Haruhi no yûutsu", takže - :+
515483
Fullmetal alchemist je... no prostě sugoi! *:)**:+* Hned mám chuť ho sjet znova. [b]t_gon[/b] To je šílené epileptické psycho *:D* Ale většina záběrů tam je z jednoho z nejlepších anime vůbec, "Suzumiya Haruhi no yûutsu", takže - *:+*
Natascha
0 0
reagovat
Malý rébus před spaním: Najdi 5 rozdílů.

obr. A a obr. B :D
515482
Malý rébus před spaním: Najdi 5 rozdílů. [link="http://profil.moviezone.cz/dejvi%E8"]obr. A[/link] a [link="http://profil.moviezone.cz/verbst"]obr. B[/link] *:D*
0 0
reagovat

Xat

Jako AMV mas milion patnact, mnoho z nich ma sileny napad a prezentaci (predelavky traileru, filmu, dabingu...), ale u toho meho Attacku jde hlavne o udernost a jak rikame, kdyz ti tohle osoli v 6 rano po maratonu na platne v hlasitosti "kdyby 1000 decibelu - porad pro nahluchle", tak se ti mexickou vlnou rozvlni i sedacky ;)

515481
Jako AMV mas milion patnact, mnoho z nich ma sileny napad a prezentaci (predelavky traileru, filmu, dabingu...), ale u toho meho Attacku jde hlavne o udernost a jak rikame, kdyz ti tohle osoli v 6 rano po maratonu na platne v hlasitosti "kdyby 1000 decibelu - porad pro nahluchle", tak se ti mexickou vlnou rozvlni i sedacky ;)
Xat
0 0
reagovat

Silence

He? Mohol by si to nejako bližšie rozviesť? Akosi som nepochopil, čo tým vývojom Narnie v kinách myslíš.
515480
He? Mohol by si to nejako bližšie rozviesť? Akosi som nepochopil, čo tým vývojom Narnie v kinách myslíš.
Silence
0 0
reagovat

2 t_gon

Kdyz AMV, tak s poradnym napadem. link Pro vanousky Cowboy Bebopa jasna povinnost.
515479
Kdyz AMV, tak s poradnym napadem. [link="http://www.youtube.com/watch?v=qoonmi5KuYY"]link[/link] Pro vanousky Cowboy Bebopa jasna povinnost.
2 t_gon
0 0
reagovat
ravenhorn: To, že jsi na tom byl potřetí komentovat nebudu.. ale těch k těm počtům lidí ti řeknu jen to, že to není nic divného a přesně to odpovídá situaci a vývoji Narnie v kinech. 8)
515477
ravenhorn: To, že jsi na tom byl potřetí komentovat nebudu.. ale těch k těm počtům lidí ti řeknu jen to, že to není nic divného a přesně to odpovídá situaci a vývoji Narnie v kinech. *8)*
0 0
reagovat
Natascha: Takže další alchymista na MZ. :+
515476
Natascha: Takže další alchymista na MZ. *:+*
0 0
reagovat
Jó, Attack of the Otaku je super, love me, love me samurai ^__^
Akorát v té kvalitě to není, jako když ti to po ránu pustí na plátně na plné pecky:)
515475
Jó, Attack of the Otaku je super, love me, love me samurai ^__^ Akorát v té kvalitě to není, jako když ti to po ránu pustí na plátně na plné pecky*:)*
0 0
reagovat
Natascha: Fullmetal je slintoidní. Silný, ale stále zábavný příběh, jehož každý díl tvoří důležitou část celkového puzzle. Kéž bych to neviděl a koukal se až dnes.

t_gon: Hou, šílené. Úplně vidím, jak večer je většina unavená a oni pouští tohle a lidem se vrací do žil krev. Takové AMV nahrazuje účinek extáze a jiných drog:D
515478
Natascha: Fullmetal je slintoidní. Silný, ale stále zábavný příběh, jehož každý díl tvoří důležitou část celkového puzzle. Kéž bych to neviděl a koukal se až dnes. t_gon: Hou, šílené. Úplně vidím, jak večer je většina unavená a oni pouští tohle a lidem se vrací do žil krev. Takové AMV nahrazuje účinek extáze a jiných drog:D
0 0
reagovat

t_gon

Mrtvoly to vzbudi, ziveho to zabije:D
515473
Mrtvoly to vzbudi, ziveho to zabije*:D*
t_gon
0 0
reagovat
Tak jsem si dal dnes potřetí v kině Narnii (s bratrem) a bylo tam dost lidí (cca 25-30 lidí) Docela velká návštěva na to, že je to už v kinech dost dlouho.
515472
Tak jsem si dal dnes potřetí v kině Narnii (s bratrem) a bylo tam dost lidí (cca 25-30 lidí) Docela velká návštěva na to, že je to už v kinech dost dlouho.
0 0
reagovat
Pro mě je japonské anime nejlepší zlaté časy Dobrodruzi z vesmíru.
515471
Pro mě je japonské anime nejlepší zlaté časy Dobrodruzi z vesmíru.
0 0
reagovat

Cain.cz

Jestli AMV, tak jedine peckoidni a mrtvoly budici Attack of the Otaku, kterej byl pro me jeden z nejvetsich "wow" nakladacek letosniho AnimeFestu. (:
515470
Jestli AMV, tak jedine peckoidni a mrtvoly budici [link="http://www.youtube.com/watch?v=gIdBYi9ZoMc"]Attack of the Otaku[/link], kterej byl pro me jeden z nejvetsich "wow" nakladacek letosniho AnimeFestu. (:
Cain.cz
0 0
reagovat

Anime (AMV)

515466
[link="http://www.youtube.com/watch?v=VBhn8w64UtM"]nostromo[/link]
Anime (AMV)
0 0
reagovat

t_gon

Když už, tak imouto;) To bych byla já, mladší sestřička:)

No já poslední dobou už ani nevím, jak vypadají živí lidi ve filmu. Anime teď o prázdninách sjíždím docela dost (člověk má čas koukat na ty nekonečné seriály), aktuálně Fullmetal Alchemist a slintám blahem u každého dílu....
515463
Když už, tak imouto*;)* To bych byla já, mladší sestřička*:)* No já poslední dobou už ani nevím, jak vypadají živí lidi ve filmu. Anime teď o prázdninách sjíždím docela dost (člověk má čas koukat na ty nekonečné seriály), aktuálně Fullmetal Alchemist a slintám blahem u každého dílu....
t_gon
0 0
reagovat
Silně doporučuju Yu-Gi-Oh! je to ve stylu Pokemonu ale s kartičkama...psycho nejtěžšího kalibru :+
515461
Silně doporučuju Yu-Gi-Oh! je to ve stylu Pokemonu ale s kartičkama...psycho nejtěžšího kalibru *:+*
0 0
reagovat

lubo

Nee, to je sestra bratra, moji tety sousedovic babicky... Samozrejme ze nevlastni pridedena z druheho manzelstvi otcovy nevlastni strany. (:
515451
Nee, to je sestra bratra, moji tety sousedovic babicky... Samozrejme ze nevlastni pridedena z druheho manzelstvi otcovy nevlastni strany. (:
lubo
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2025.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se