Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Diskuzní fórum KECÁRNA

příspěvky 96981 - 97000 Napsat příspěvek
já sem do pěti do ráno koukal na filmy považuju to za práci :D:D:D:D
507665
já sem do pěti do ráno koukal na filmy považuju to za práci *:D**:D**:D**:D*
0 0
reagovat
Huh, to byla včera dřina. Ale kdo se může pochlubit, že pracoval do pěti do rána:D
507664
Huh, to byla včera dřina. Ale kdo se může pochlubit, že pracoval do pěti do rána*:D*
0 0
reagovat
2Psema
on Ravenhorn neni v podstatě špatnej kluk jen mi někdy přijde že s pohybuje v úplně jiným matrixu, proto zabíjet by ho byla škoda( sama jsem k tomu párkrát taky nemněla daleko) :D
507954
2Psema on Ravenhorn neni v podstatě špatnej kluk jen mi někdy přijde že s pohybuje v úplně jiným matrixu, proto zabíjet by ho byla škoda( sama jsem k tomu párkrát taky nemněla daleko) *:D*
0 0
reagovat
Tak předposlední no.
507953
Tak předposlední no.
0 0
reagovat
Psema:Nemůžem ho zabít to by nebyla sranda.
Ravenhorn:Potom co si napsal ten poslední komentář mě tě bylo skoro líto.:)
507952
Psema:Nemůžem ho zabít to by nebyla sranda. Ravenhorn:Potom co si napsal ten poslední komentář mě tě bylo skoro líto.*:)*
0 0
reagovat

Jardus

Většina, ne všechny.
507951
Většina, ne všechny.
Jardus
0 0
reagovat

Psema

Když mě se většina filmů na motivy Kinga líbí. Za to Hitchcockovi filmy ne no.
507950
Když mě se většina filmů na motivy Kinga líbí. Za to Hitchcockovi filmy ne no.
Psema
0 0
reagovat

Drak

Takže kdyby takovej Troška nebo Boll natočili Dlouhý pochod, tak ať to dopadne jakkoliv (a všichni víme jak) :D tak to pro tebe bude lepší film než jakýkoliv Hitchcockův jo? :o:- "zabíjecí smajlík"
507949
Takže kdyby takovej Troška nebo Boll natočili Dlouhý pochod, tak ať to dopadne jakkoliv (a všichni víme jak) *:D* tak to pro tebe bude lepší film než jakýkoliv Hitchcockův jo? *:o**:-* "zabíjecí smajlík"
Drak
0 0
reagovat
(spadnul jsem ze židle, zabijte ho někdo za mě.):D
507947
(spadnul jsem ze židle, zabijte ho někdo za mě.)*:D*
0 0
reagovat

Psema

Ne mě jde o to, že filmy podle Kinga jsou pro mě lepší horrory ať je točí kdo chce, než Hitchockovi filmy.

A mě je jedno co máte rádi, ale mě se ty Hitchockovi nelíbí.
507946
Ne mě jde o to, že filmy podle Kinga jsou pro mě lepší horrory ať je točí kdo chce, než Hitchockovi filmy. A mě je jedno co máte rádi, ale mě se ty Hitchockovi nelíbí.
Psema
0 0
reagovat
To nevíte, že King používá pseudonymy, aby mohl prznit svoje knihy a povídky?:D:D

Draku, mlčeti v tvém případě vážně zlato.;)
507943
To nevíte, že King používá pseudonymy, aby mohl prznit svoje knihy a povídky?*:D**:D* Draku, mlčeti v tvém případě vážně zlato.*;)*
0 0
reagovat

Drak

Teď jsi to fakt spravil:D
507940
Teď jsi to fakt spravil*:D*
Drak
0 0
reagovat
Já to řekl blbě. Filmy Kinga vs. Hitchocka. tak jsem to myslel.
507939
Já to řekl blbě. Filmy Kinga vs. Hitchocka. tak jsem to myslel.
0 0
reagovat

2 Spazz

Ravenhorn je celej jeden velkej joke...
507938
Ravenhorn je celej jeden velkej joke...
2 Spazz
0 0
reagovat
No jo:D
507934
No jo*:D*
0 0
reagovat
uteklo mi něco nebo se snaží srovnávat spisovatele s režisérem?
507933
uteklo mi něco nebo se snaží srovnávat spisovatele s režisérem?
0 0
reagovat
Ravenhorn: To srovnávání Zakázaného království s Red Cliff jsi jako myslel vážně nebo to byl jenom nějaký sofistikovaný vtip, který jsem nepochopil?
507932
Ravenhorn: To srovnávání Zakázaného království s Red Cliff jsi jako myslel vážně nebo to byl jenom nějaký sofistikovaný vtip, který jsem nepochopil?
0 0
reagovat

Cain.cz

Pro mě je třeba King mnohem lepším autorem než Hichcock.

Mě se zase nejnovější Mlha líbila hodně.
507923
Pro mě je třeba King mnohem lepším autorem než Hichcock. Mě se zase nejnovější Mlha líbila hodně.
Cain.cz
0 0
reagovat
Tak včera jsem si dal 96 hodin, pak Oko dravce a ještě na přání kamaráda Zakázané království.

96 hodin je opravdu bomba a Neelson je excelentní a působí to dost reálně. No prostě 10/10*
Oko dravce je taky velmi zajímavé, i když musím říci o kousíček slabší jak 96 hodin, ale stále 100% napínavé. Takže 9/10*
No a Králoství jsem už viděl v HD předtím, takže jen zopakuji velmi dobrý, ale na Red Cliff nemá.
507922
Tak včera jsem si dal 96 hodin, pak Oko dravce a ještě na přání kamaráda Zakázané království. 96 hodin je opravdu bomba a Neelson je excelentní a působí to dost reálně. No prostě 10/10* Oko dravce je taky velmi zajímavé, i když musím říci o kousíček slabší jak 96 hodin, ale stále 100% napínavé. Takže 9/10* No a Králoství jsem už viděl v HD předtím, takže jen zopakuji velmi dobrý, ale na Red Cliff nemá.
0 0
reagovat

HAL

Já ani nevím že byla v Kinu květen rekonstrukce naposled sem tam byl před dvěmi lety se školou(moc se mi do maleovic jezdit nechce)Jinak já byl jenom v Praze a ve Zlíně ale do Cinestaru se určitě pudu podívat.8)
507902
Já ani nevím že byla v Kinu květen rekonstrukce naposled sem tam byl před dvěmi lety se školou(moc se mi do maleovic jezdit nechce)Jinak já byl jenom v Praze a ve Zlíně ale do Cinestaru se určitě pudu podívat.*8)*
HAL
0 0
reagovat
Komentáře
© copyright 2000 - 2026.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení

Zapomenuté heslo
Přihlašte se jedním kliknutím přes facebook:

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získate možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Vytvářet filmové blogy
  4. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  5. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry
registrovat se